You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλό, φίλε μου!
Εξ΄άλλου όλα στην ζωή
είναι ένα μονοπάτι
από τον κώλο στο μουνί
δυό δάκτυλα και κάτι...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Παμε παλι........
Δε νομιζω οτι ειναι κακη η ανταλλαγη ρολων καποιες φορες........ισα ισα το κανει λιγο πιο πικαντικο
ειμαι υπερ του δαχτυλου οπως και πολλων αλλων πραγματων
οτιδηποτε προκαλλει ευχαριστηση και ηδονη ειναι καλοδεχουμενο....και σιγουρα αυτο δεν κανει εναν αντρα γκευ...ουτα καν αμα τον πηδηξει η γκομενα του δεν γινεται γκευ....γκευ ειναι αμα γουσταρει αντρες και αυτο ειναι μια τελειως διαφορετικη συζητηση...το οτι υπαρχει ευχαριστηση στην πρωκτικη διεισδυση ειναι δεδομενο....τα υπολοιπα ειναι απλως ταμπου
καλυτερα τωρα?
Δε νομιζω οτι ειναι κακη η ανταλλαγη ρολων καποιες φορες........ισα ισα το κανει λιγο πιο πικαντικο
ειμαι υπερ του δαχτυλου οπως και πολλων αλλων πραγματων
οτιδηποτε προκαλλει ευχαριστηση και ηδονη ειναι καλοδεχουμενο....και σιγουρα αυτο δεν κανει εναν αντρα γκευ...ουτα καν αμα τον πηδηξει η γκομενα του δεν γινεται γκευ....γκευ ειναι αμα γουσταρει αντρες και αυτο ειναι μια τελειως διαφορετικη συζητηση...το οτι υπαρχει ευχαριστηση στην πρωκτικη διεισδυση ειναι δεδομενο....τα υπολοιπα ειναι απλως ταμπου
καλυτερα τωρα?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Για τους νορμαλ.......ποιος ειπε οτι μου αρεσουν οι συνηθισμενοι αντρες? ομως? λοοοοοολ.....
αυτο δε σημαινει οτι γουσταρω να τους πηδαω ή να τους βαζω δαχτυλο (δεν το χω κανει ποτε αλλωστε).....σιγουρα ομως γουσταρω να ειναι ανοιχτομυαλοι και να μην περιμενουν ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ να δοκιμαζω πραγματα.......
αυτο δε σημαινει οτι γουσταρω να τους πηδαω ή να τους βαζω δαχτυλο (δεν το χω κανει ποτε αλλωστε).....σιγουρα ομως γουσταρω να ειναι ανοιχτομυαλοι και να μην περιμενουν ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ να δοκιμαζω πραγματα.......
Επισκέπτης
Καλά βρε μουνίτσα, ότι πεις, αλλά μην τα γράφεις όλα σε bold. Δεν είσαι και ο Πάπυρος Λαρούς!
Επισκέπτης
ΚΑΙ η μπριττανικα μη σου πω.......
Εγώ για κλασική επιδειξία (με όλες τις έννοιες) σε κόβω. Αν φυσικά είσαι μουνίτσα και όχι μουνίτσος!
Επισκέπτης
Καμπαρντηνακιας κι ετσι? μπα.......τωρα μουνιτσας ή μουνιτσα τι να σου πω.......βγαλε τα συμπερασματα σου....δε θα κατσω να ασχοληθω και ιδιαιτερα
Γράφε τουλάχιστον με κανονική γραμματοσειρά, όπως όλοι μας!
Επισκέπτης
Την κανονικη χρησιμοποιω απλα αλλο χρωμα..........καμια αλλη παρατηρηση? φαλαγγα ισως?
Καλά, αφού δεν θες να καταλάβεις, γράφε με ότι νομίζεις. Και το αστειάκι για τη φάλαγγα δεν το κατάλαβα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πρόσεχε mounitsa , γιατί λιαν συντόμως θα "χρησθείς" ακροδεξιά, στενόμυαλη , ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων και με πλήρη άγνοια της αληθινής πραγματικότητας που μόνο ο hrys ξέρει και αποκαλύπτει!!!!!!
Ναι.........και μετα ξυπνησε και τα χασε............αφου γραφω με κοκκινο ομως.......μηπως ειμαι φαν του Μπακουνιν τελικα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις