Νέα

Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fireele

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη αμα αρχισω καινουργιο thread υπαρχει ο σοβαρος κινδυνος να αρχισουν οι ασκοπες gayfovikes κραυγες αγωνιας (του τυπου μη το κανεις αγορι μου θα πας στην κολαση μαζι με τους αλλους πισωγλεντηδες!!!) ρωταω εδω αν γνωριζει καποιος για πουτανα η μπουρδελο η στουντιο η μασατζιδικο η call-girl (οχι τραβελοκατασταση) που να επιδιδεται σε strap-on (η δονητες, η ομοιωματα) παιχνιδακια.
Οσο για το δαχτυλο το ζητας πολυ ευκολα και οι περισσοτερες στο κανουν. Τωρα το strap-on ειναι κατι διαφορετικο και πιο προχωρημενο και προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια αν και το ψαχνω.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
46
Like
10.165
Πόντοι
10.413
δηλαδή φίλε fireele εάν επιδίδεται σε strap-on (με αρκετά ευμεγέθες πλαστικό εξάρτημα?), εσύ πως την βρίσκεις μέσα στο όλο σκηνικό?
φαντάζομαι πως μπορείς να μας πεις με κάποιες λίγες λεπτομέρειες τι εννοείς......

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
δηλαδή φίλε fireele εάν επιδίδεται σε strap-on (με αρκετά ευμεγέθες πλαστικό εξάρτημα?), εσύ πως την βρίσκεις μέσα στο όλο σκηνικό?
φαντάζομαι πως μπορείς να μας πεις με κάποιες λίγες λεπτομέρειες τι εννοείς......

Του αρέσει να τρώει πούτσο, αλλά από γυναίκα. Πολύ απλό. Τι ρωτάς;

Το ερώτημα είναι βέβαια, ποια είναι η διαφορά μεταξύ μίας γυναίκας με strap-on και μίας trans; Το γεγονός ότι ο ένας πούτσος είναι πλαστικός και ο άλλος φυσικός μήπως; Μα υπάρχουν trans που αν εξαιρέσεις το φυσικό επαπομείναν πέος τους, δείχνουν πιο γυναίκες και από την πιο κούκλα γυναίκα. Οπότε, το πράγμα μπερδεύεται περαιτέρω.

fireele

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:huh: Τελικα δε το γλυτωνουμε μου φαινεται το κλασσικο....
Τελοσπαντων για να απαντησω στη διαφορα, τραβελι και γυναικα...
αν κοι μου κανει εντυπωση που δε καταλαβαινετε.... και υποθετω οτι ΕΣΕΙΣ αν θελετε κωλο πατε το ιδιο ευκολα με τραβελι και με γυναικα...οκ το παρακαμπτω και εξηγω...
Η γυναικα ακουγεται , μιλαει, μυριζει, κουνιεται, γελαει, χαιδευει, καυλωνει σαν γυναικα. Το τραβελι προσπαθει να φανταστει πως ειναι και να τα μιμιθει. Εμενα προσωπικα με ξενερωνει και η πατοθσα νουμρο 40+.
Και επειδη ειχατε δεν ειχατε τον αποπροσανατολισμο σας τον κανατε...ισχυει το ερωτημα για το strap-on. Αν καποιος φιλος εχει τετοια εμεπιρια με επαγγελματια γυναικα, και δε θελει να πεσει στα "δοντια" των απανταχου ηθικολογων ας στειλει pm.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
:huh: Τελικα δε το γλυτωνουμε μου φαινεται το κλασσικο....
Τελοσπαντων για να απαντησω στη διαφορα, τραβελι και γυναικα...
αν κοι μου κανει εντυπωση που δε καταλαβαινετε.... και υποθετω οτι ΕΣΕΙΣ αν θελετε κωλο πατε το ιδιο ευκολα με τραβελι και με γυναικα...οκ το παρακαμπτω και εξηγω...
Η γυναικα ακουγεται , μιλαει, μυριζει, κουνιεται, γελαει, χαιδευει, καυλωνει σαν γυναικα. Το τραβελι προσπαθει να φανταστει πως ειναι και να τα μιμιθει. Εμενα προσωπικα με ξενερωνει και η πατοθσα νουμρο 40+.
Και επειδη ειχατε δεν ειχατε τον αποπροσανατολισμο σας τον κανατε...ισχυει το ερωτημα για το strap-on. Αν καποιος φιλος εχει τετοια εμεπιρια με επαγγελματια γυναικα, και δε θελει να πεσει στα "δοντια" των απανταχου ηθικολογων ας στειλει pm.

Ρε περίεργε, δεν ηθικολογώ, ούτε την ψάχνω για να σε φέρω σε αμηχανία. Κουβέντα κάνουμε. Χαλάρωσε.

Υ.Γ.: Μη χρησιμοποιείς σα κριτήριο την πατούσα, γιατί η γυναίκα μου Νο 40. παπούτσι φοράει:-)))

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
46
Like
10.165
Πόντοι
10.413
"ηθικολόγος" δεν είμαι....
καλοπροαίρετα ρώτησα...
για εμένα είναι ενδιαφέρον να ακούω βίτσια άλλων ακόμα και όταν δεν μου κάνουν κλικ....
εάν σε κλικάρει εσένα εμένα μου περισσεύει....
για παράδειγμα, δε νομίζω πως θα με καύλωνε τραβέλι στα 4 να μου δίνει κώλο....
αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσα να ανταποκριθώ και να δώσω τσιμπούκι σε τραβέλι (αρκεί να μην είναι σαν μπετατζής)....
άβυσσος.......
και για το θέμα μας: Ναι, μου έχει αρέσει το κωλοδαχτύλιασμα αλλά όχι από πουτάνα αλλά από γκομενάκι....
αλλά μέχρι δάχτυλο....

fireele

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Αν αλλαζεις συχνα γκομενακια και εισαι σε τετοια φαση νομιζω μπορεις να το ζητας απο την αρχη και να το εχεις. Οποτε περνας καλα. Τωρα αν οπως την περιπτωση μου εχεις χρονια γυναικα και δεν της εχεις μαθει το καλο...τοτε αστα...ψαχνεις πουτανα ακομα και για δαχτυλο. Το στραπον ειναι ενα βημα παραπανω αν και το μεγεθος του δεν ειναι απαραιτητα μεγαλυτερο απο 1 δαχτυλο!! :grin:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
46
Like
10.165
Πόντοι
10.413
εεεε....να το οριοθετήσουμε λιγάκι...
ομιλώ για κωλοδαχτύλιασμα ενόσω της γαμάω το μουνί (δηλ. να μου το βάζει όσο φτάνει και όσο εγώ χώνω την πούτσα μέσα της...).....
δεν εννοώ να έχω πάρει και πόζα (π.χ. στα 4) και να με "τακτοποιεί" (πόσο μάλλον με strap-on ::)))

fireele

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑι σε αυτο αναφερομουν και εγω... Απλα με ενα dildo η καλυτερα but plug ειναι πολυ πιο ευκολο και ευχαριστο και για τους δυο.  :cheesy:

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ΝΑι σε αυτο αναφερομουν και εγω... Απλα με ενα dildo η καλυτερα but plug ειναι πολυ πιο ευκολο και ευχαριστο και για τους δυο.  :cheesy:
Μάλλον πρέπει να ορίσουμε αν το dildo και το butt plug είναι για να περιποιηθούμε την κοπέλλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (ουδέν το μεμπτόν) ή για να "ανταποδώσει" το παλούκωμα (μάλλον προβληματικό το βρίσκω για τα γούστα μου). Η αρχή της αμοιβαιότητας μάλλον δεν έχει εφαρμογή σε όλες τις περιπτώσεις θα έλεγα .. αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά, γιατί να κατηγορήσουμε τον συναγωνιστή που απόλαυση με πολλές συνιστώσες??  :cheesy:

RASPUTIN

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω και αλλο ενα.Ιουλιανου και αχαρνων υπογειο,Εχει μια χοντρη και σιτεμενη ξανθια κοντο μαλλι τυπισσα που οχι μονο κωλοδαχτυλα βαζει αλλα γαμαει με strap on,σου χωνει μπουκαλια μπυρας οιασδηποτε μαρκας θες αρκει να τα εχεις μαζι σου και δεν χρεωνει εξτρα.Βεβαια μοιαζει με ελεφαντα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Ααα ναι,πρωινες ωρες μεχρι τις 5 το απογευμα δουλευει η εν λογω κυρια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.411
Πόντοι
19.505
νομίζω ότι στην Παιωνίου και στη ΔΕυκαλίωνος και στη Λεμπέση στον χώνουν άνετα, δεν ξέρω αν είναι στραπ ον, μπορεί να είναι ντίλντο, μπορείς όμως να πάρεις δικό σου στραπ ον και να το πηγαίνεις ώστε να μην τρως και τα σκατά του προηγούμενου.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Ξερω και αλλο ενα.Ιουλιανου και αχαρνων υπογειο,Εχει μια χοντρη και σιτεμενη ξανθια κοντο μαλλι τυπισσα που οχι μονο κωλοδαχτυλα βαζει αλλα γαμαει με strap on,σου χωνει μπουκαλια μπυρας οιασδηποτε μαρκας θες αρκει να τα εχεις μαζι σου και δεν χρεωνει εξτρα.Βεβαια μοιαζει με ελεφαντα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Ααα ναι,πρωινες ωρες μεχρι τις 5 το απογευμα δουλευει η εν λογω κυρια.

Ωραία !!!!!

Παίρνω τον πυροσβεστήρα απο το γραφείο και τρέχω να την προλάβω !!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Sperm, να τσεκάρεις ότι ο πυροσβεστήρας φοράει την ασφάλεια! Για να μην κάνετε χιονισμένα Χριστούγεννα!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Λες να γεμίσει ο κώλος μου αφρό ??

Ευχαριστώ ρε Ροπαλοφόρε ! Θα πώ της ξεφτιλισμένης να προσέχει !!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Υπάρχουν πάντα κίνδυνοι ατυχημάτων!

Συνημμένα

• fe-explosion-veh1.jpg
    fe-explosion-veh1.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 32

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Για όλοθς εσας που τάχα μου δείθε καβλοτικό είναι να βάζεις κολωδάχτυλο μόνο στην κοπέλα 'εχω να σας πώ ότι μάλλων σας αρέσει και σε εσάς η θα σας αρέσει τόσο πολύ που θα ανακαλύψετε ότι έχετε και προστάτη. Τώρα τι είναι ο προστάτης!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Τι είναι ο προστάτης;

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω δεν κατακρινο κανενα που γουσταρει ...αλλα εγω δεν γουσταρο !!!!!οσο για τον προστατη ασε μην το παθεισ !!!!!!! για να στον βγαλουνε πρεπει να εχεισ βαθυ κολο............... το ειχε παθει ενασ  γνωστοσ σου βαζουνε ενα μακριναρι με καμερα και τσιμπιδα μεχρι να το πιασουμε και να τον αφερεσου................καλο μεσημερι μαγκεσ

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ο προστάτης είναι ένας αδένας που βρίσκεται στην βάση του εσωτερικού τμήματος του πέους ακριβώς πάνω από την ουροδόχο κύστη. Οι εκρίσεις του προστάτη μαζί με τις εκρίσεις των άλλων αδένων συμβάλουν στην λειτουργεία της αναπαραγωγής. Αρα λοιπόν το μασάζ όπως καταλαβαίνεις με το κωλοδαχτύλισμα ερεθίζει και βοηθάει στην εξσπερμάτωση. Γι αθτό λοιπόν την βρίσκουν αυτοί που τους αρέσει το κωλοδάχτυλο και το strap-on

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom