Επισκέπτης
ουστττττ μωρη λουγκρα..Στο μπίρι-μπίρι το ριξατε οι δυό σας βλέπω......
να σας φέρω και το πλεκτό σας...
Καλημέρα αγόρια...!!!!!!!!
ουστττττ μωρη λουγκρα..Στο μπίρι-μπίρι το ριξατε οι δυό σας βλέπω......
Για φέρτο λεβεντιά....Στο μπίρι-μπίρι το ριξατε οι δυό σας βλέπω......
Όσο και να φωνάζεις εμείς ΔΕΝ σε πηδάμε....που να σκάσεις....που να παρακαλάς.....δεν έχει ''κοκό''...τόσοι είναι εδώ....ψάξε...κάποιον θα βρείς να σε εξυπηρετήσει.....Καλημέρα είπα ρε...παλιοσαύρες
ουστττττ μωρη λουγκρα..
Η μοναδική φορά που μου είχε τύχει δακτυλο στον κόλο ήταν πριν 4-5 χρόνια καλοκάιρι που καθόμουν στο pc και χάζευα στο net διαφορες μαλακίες και έρχεται απο πίσω η 14χρονη τότε αδερφή μου και μου καθίζει ένα κολόδακτυλο κάτω απο το μαγιό που πετάκτηκα μέχρι το ταβάνι...Ο λόγος δεν την είχα αφήσει να καθίσει αυτή στο pc πρώτα....
Τα διαβασες απο κανα πουστριλε trendy περιοδικακι,στα ειπε καμια γκομενα ή ''τον εφαγες''?Ορισμενα πραγματα που πρεπη να ξερουμε ολοι οι Αντρες...!!! (και αφηστε αυτα τα "εγω ειμε gay,δεν ειμε αντρας" κ.α.)
1/Ολα τα αρσενικα/θυλαστικα εχουν προστατη...!
2/Ο προστατης εινε αδενας,αρα εκρινη ανδρογονα και τεστοστερονη.Ορμονες απαραιτητες για την αναπτυξη και τη διαιωνιση του ειδους μας!
3/Στη θεση που τον εβαλε ο καλος θεουλης εινε ΦΥΣΙΚΟ να δημιουργη ερεθισμο στον πρωκτο (και στη γυρω περιοχη),απο την εποχη του μεγιστοτεραστιου αντρακλα Τζεγκις-χαν μεχρι σημερα...!
4/Και τελος η περιοχη των γεννητικων οργανων περα απο οργανο αποβολης στερεων-υγρων αποβλητων και συνουσιας (με σκοπο τη διαιωνιση),εινε και "πηγη ηδονης"... ,αρα οτιδηποτε μπορη να την προκαλεση (ο ερεθισμος του προστατη εινε ενα απο αυτα!)εινε θεμιτο αλλα οχι (κατα τη γνωμη μου) αξιο...!!!
Αυτα... ,καθε αποψη καλοδεχουμενη.
p.s - Οι γυναικες της παρεας καλο εινε να ξερουν οτι συμβαινη ακριβως το ιδιο (σαν μηχανισμος) και στα θυληκα...!,δηλαδη ο ερεθισμος της κ@λ@βαλβιδουλας τους φερνη ηδονη στους μυες του κολπου και με μπολικο τριψιμο σε οργασμο...!
Εσύ nefelaki το μπήχνης το δακτυλάκι
μόνο δαχτυλάκι η και κομπολογάκι?αμε 0 0 0
Και οχι μονο...
μόνο δαχτυλάκι η και κομπολογάκι?
τρελούτσικο εσύ.λολ...
απο δαχτυλακι μεχρι μπουκαλακι
τρελούτσικο εσύ.
Ωχ ο κώλος μου
ωραίο το κομπολόι.χαχαχαχαχαχαχα
λολ...
απο δαχτυλακι μεχρι μπουκαλακι
το μπουκαλάκι διαλέγει πόρτα ανάλογα με τα λίτρα.Εννοείς από τη "πίσω πόρτα"?
Εννοείς από τη "πίσω πόρτα"?
Γιατι εχετε και αλλη και μου χει διαφυγει???