Νέα

Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Στο μπίρι-μπίρι το ριξατε οι δυό σας βλέπω......
να σας φέρω και το πλεκτό σας...
Καλημέρα αγόρια...!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Για φέρτο λεβεντιά....

Καλημέρα είπα ρε...παλιοσαύρες :2funny: :2funny: :2funny:
Όσο και να φωνάζεις εμείς ΔΕΝ σε πηδάμε....που να σκάσεις....που να παρακαλάς.....δεν έχει ''κοκό''...τόσοι είναι εδώ....ψάξε...κάποιον θα βρείς να σε εξυπηρετήσει.....:2funny: :2funny: :2funny:

ουστττττ μωρη λουγκρα..

Ρε...μάλλον εσένα γουστάρει....:2funny: :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Προσωπικά μου αρέσει το χάιδεμα εκεί, όχι το δάχτυλο
να εισχωρεί!!

Επισκέπτης
Η μοναδική φορά που μου είχε τύχει δακτυλο στον κόλο ήταν πριν 4-5 χρόνια καλοκάιρι που καθόμουν στο pc και χάζευα στο net διαφορες μαλακίες και έρχεται απο πίσω η 14χρονη τότε αδερφή μου και μου καθίζει ένα κολόδακτυλο κάτω απο το μαγιό που πετάκτηκα μέχρι το ταβάνι...Ο λόγος δεν την είχα αφήσει να καθίσει αυτή στο pc πρώτα....

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Η μοναδική φορά που μου είχε τύχει δακτυλο στον κόλο ήταν πριν 4-5 χρόνια καλοκάιρι που καθόμουν στο pc και χάζευα στο net διαφορες μαλακίες και έρχεται απο πίσω η 14χρονη τότε αδερφή μου και μου καθίζει ένα κολόδακτυλο κάτω απο το μαγιό που πετάκτηκα μέχρι το ταβάνι...Ο λόγος δεν την είχα αφήσει να καθίσει αυτή στο pc πρώτα....

χαχαχαχαχαχχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εσύ nefelaki το μπήχνης το δακτυλάκι :)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ορισμενα πραγματα που πρεπη να ξερουμε ολοι οι Αντρες...!!! (και αφηστε αυτα τα "εγω ειμε gay,δεν ειμε αντρας" κ.α.)  :think:

1/Ολα τα αρσενικα/θυλαστικα εχουν προστατη...!
2/Ο προστατης εινε αδενας,αρα εκρινη ανδρογονα και τεστοστερονη.Ορμονες απαραιτητες για την αναπτυξη και τη διαιωνιση του ειδους μας!
3/Στη θεση που τον εβαλε ο καλος θεουλης εινε ΦΥΣΙΚΟ να δημιουργη ερεθισμο στον πρωκτο (και στη γυρω περιοχη),απο την εποχη του μεγιστοτεραστιου αντρακλα Τζεγκις-χαν μεχρι σημερα...!  :dancing:
4/Και τελος η περιοχη των γεννητικων οργανων περα απο οργανο αποβολης στερεων-υγρων αποβλητων και συνουσιας (με σκοπο τη διαιωνιση),εινε και "πηγη ηδονης"... :boobies:,αρα οτιδηποτε μπορη να την προκαλεση (ο ερεθισμος του προστατη εινε ενα απο αυτα!)εινε θεμιτο αλλα οχι (κατα τη γνωμη μου) αξιο...!!!  :uglystupid:
Αυτα... :2funny:,καθε αποψη καλοδεχουμενη.

p.s - Οι γυναικες της παρεας καλο εινε να ξερουν οτι συμβαινη ακριβως το ιδιο (σαν μηχανισμος) και στα θυληκα...!,δηλαδη ο ερεθισμος της κ@λ@βαλβιδουλας τους φερνη ηδονη στους μυες του κολπου και με μπολικο τριψιμο σε οργασμο...!  :2funny:
Τα διαβασες απο κανα πουστριλε trendy περιοδικακι,στα ειπε καμια γκομενα ή ''τον εφαγες''?
Πες μας και μας

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ωχ ο κώλος μου :grin: :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Γιατι εχετε και αλλη και μου χει διαφυγει??? :huh: :rolleyes: :grin:

Δεν με πειράζει να μη μου απαντήσεις, δικαίωμά σου, μη κάνεις όμως πως δεν καταλαβαίνεις, στο παραπάνω post, αναφέρεσαι για πάρτι σου, όχι για μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom