Νέα

Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ρε τι λες τωρα !!!!  συγκεντροσου!!!

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Δεν μπορεί να κάνει κανείς πλάκα πλέον...?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
Aν της έβαζες κι εσύ μόνο δαχτυλάκι και δεν αποσκοπούσες να βάλεις και το εργαλείο σου μέσα της να έισαι σίγουρος ότι θα σου καθότανε.
Μάθετε να κερδίζετε πράγματα...πιστεύω θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να σας παρακάλαγε να την γαμήσετε από πίσω από το να παρακαλάτε εσείς.
Δεν γίνετε πάντα αυτό,είναι δοκημασμένο

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή το πρόβλημα είναι ποσοτικό και όχι ποιοτικό????
Ένα δαχτυλάκι δεν πειράζει, ενώ 3 δαχτυλάκια ή ένας πούτσος πειράζουν???
Διότι εμένα, κρέας μου φαίνεται και το ένα και το άλλο.
Με την ίδια λογική μπορεί κάλλιστα η γκόμενα στους φίλους που γουστάρουν κωλοδάχτυλο, να δέσει ένα strap-on και να τους γαμήσει απο τον κώλο. Αφού ο κώλος είναι ερωτογενής ζώνη, αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή η απόλαυση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Στην περίπτωση (υποθετικά πάντα, έτσι, δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανένας), που ένας τύπος γουστάρει να τον παίρνει από πίσω με strap-on ή δονητή η γκόμενά του, θεωρητικά δεν είναι gay, αφού δεν γουστάρει άντρες, αφού βάζει την γκόμενά του και του τα κάνει αυτά.
Είναι όμως πούστης ή όχι???? Εγώ ξέρω ότι πούστης είναι όποιος βάζει κρέας στον κώλο του, ήτοι είναι από άλλον άντρα, είτε από δονητή, είτε δάχτυλα είτε οτιδήποτε άλλο.
???
Χωρίς παρεξήγηση πάντα, μία υπόθεση θέλω να εισφέρω στην συζήτηση...

Buttman

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ποιον νοιάζει αν είναι κάποιος πούστης ή όχι; Ο καθένας μας έχει τα γούστα του.Οταν αυτά περιορίζονται στο κρεβάτι του καθενός μας και δεν μετουσιώνονται σε συμπεριφορές και ψυχολογικά "αδιέξοδα" δεν αφορούν κανέναν πέρα από τον ίδιο.Επειδή διέκρινα μια ομοφοβία σε αρκετά topics θεωρώ πως όταν ξέρεις τον εαυτό σου και τι γουστάρεις δεν "προβληματίζεσαι" με θέματα που ίσως είναι taboo για πολλούς.
Προσωπικά δεν με καύλωσε ποτέ εγκεφαλικά να μου βάλουν οτιδήποτε στον κώλο πέρα από το να μου το γλέιψουν που γουστάρω κάργα και γουστάρουν και οι γκόμενες όταν τους δείχνεις ότι είσαι καθαρός κλπ
Δεν μου φαίνεται όμως "κάπως" που καυλώνει πολλούς άντρες να τους βάζουν στον κώλο τους οι γκόμενες δάχτυλο ή κατι άλλο. Και μόνο στην ιδέα το ότι η γκόμενα είναι έκφυλη και καυλώνει με αυτό ,εμένα με φτιάχνει παρόλο που δεν θα το έκανα επειδή δεν κάνω ποτέ πραγματα που δεν διεγείρουν και τον εγκεφαλό μου.Θα μου άρεσε όμως να το εβλεπα ζωντανά από ένα ζευγάρι...Αυτά.Με ειλικρίνεια..... ;)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Και γω αυτό λέω. Σε αλλους μπορεί και να αρέσει, εμένα δε μου λέει απολύτος τίποτα, ειδά με κάτι μαλακισμένες που δαγκώνουν κιόλας ξενερώνω τσίτα και μουρχετε να τις πετάξω κάτω απ το κρεββάτι.
Προσωπικά μου αρέσει να μου γλύφουν μόνο των πούτσο, και όχι απλά να τον γλύφουν, αλλα να τον γλύφουν και καλά!!! :grin:

Προσωπικά γαργαλιέμαι.
Δάγκωμα δεν μου έχει τύχει, ευτυχώς ποτέ.
Δεν το θεωρώ καν ερωτογενή ζώνη, γενικά αλλά το αντρικό ιδιαίτερα. Την προτίμηση (εκατέρωθεν) στο γλύψιμο του γυναικείου μπορώ να το αποδώσω στην εποχή του θηλασμού (εξαιρείται της Σόνιας, εκτός και αν σας αρέσουν τα πικάντικα)... Επίσης έχει ενδιαφέρον όταν καυλώνουν και οι ρώγες.

Αλλά ρε παιδιά, σας θήλασε ποτέ ο πατέρας σας;
Τέσπα γούστα είναι αυτά.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο πρωκτικός δακτύλιος είναι ερωτογενής περιοχή τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα. Τα χείλια είναι ερωτογενής περιοχή τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα. Τα γεννητικά όργανα (πούτσος - κλειτορίδα) είναι ερωτογενείς περιοχές τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα.

Οι πούστηδες δεν έχουν διαφορετική νευροφυσιολογία απ' τους υπόλοιπους άντρες. Έχουν διαφορετική ψυχολογία απ' τους υπόλοιπους άντρες.

Τι σημαίνει αυτό? Ο στρέητ γουστάρει να νιώθει στη γλώσσα του τη γλώσσα μιας γυναίκας. Ο γκέυ ενός άντρα.

Ο στρέητ γουστάρει να νιώθει στα χείλη του τα χείλη μιας γυναίκας. Ο γκέυ ενός άντρα.

Ο στρέητ γουστάρει να βάζει στο στόμα του την κλειτορίδα/βυζιά/δάχτυλα μιας γυναίκας. Ο γκέυ το πέος ενός άντρα.

Ο στρέητ γουστάρει να βάζει στον πρωκτό του τη γλώσσα/δάχτυλα/δονητή μιας γυναίκας. Ο γκέυ το πέος ενός άντρα.

Τα αισθητήρια είναι ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, δλδ ποιό φύλο μας έλκει.

Ήμαρτον δλδ, σύμφωνα με τη λογική κάποιων όποιος ηδονίζεται με τα γλωσσόφιλα σε γυναίκες θα πρέπει να ηδονίζεται και με τα γλωσσόφιλα σε άντρες!

Και για όσον αφορά τις γκόμενες να ξέρετε ότι είναι πολύ πιο προχωρημένες από εμάς. Ένα κοσμοπόλιταν να ανοίξετε, τεύχος παρά τεύχος δίνει συμβουλές για τσιμπούκια και "χάιδεμα" της πίσω πόρτας. Εκεί τα μαθαίνουν και τα κάνουν.

Βέβαια αν κάτι δεν αρέσει σε κάποιον καλά κάνει και δεν τον κάνει. Εμένα πχ αν δε μου αρέσει το 69 θα το αρνηθώ. Αλλά όχι να λέμε πράγματα που δε στέκουν από φόβο μη μας πούνε πούστηδες...

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
όσο να ναι... αν σου μπαίνουν από πίσω διάφορα... δεν είσαι και φανατικός άνδρας...

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
401
Πόντοι
6.060
<Ο πρωκτικός δακτύλιος είναι ερωτογενής περιοχή τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα>
καλο ειναι να βαλεις ενα απαγορευτικο εισοδου γιατι αν στον παραβιασουν μια φορα  μπορει να σου γινει συνηθεια(bisexual-gay)

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτόμυαλος για να δοκιμάσεις τις "ηδονές" της πίσω πόρτας που αναφέρεις...

πρόσεξε μόνο μη γίνεις μετά και ανοιχτοκώλης...

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για να επανέλθουμε στο αντικείμενο του θέματος; Σε πια σπίτια ή πουτανόπιατσες "παίζει" κωλοδάχτυλο στάνταρ;

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
δε βρίσκω το λόγο να σου αρνηθεί μια πουτάνα να σου βάλει το δάχτυλο στον κώλο με προφυλακτικό πάντα, εφόσον της φανείς καθαρός και οκ

ενδεχομένως να σου ζητήσει κάτι extra

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως νά 'χεις δίκιο, απλώς δε μου έχει τύχει. Γι' αυτό έψαχνα αν έχει συμβεί σε κάποιον πρόσφατα ν' αναφέρει συγεκριμένη περίπτωση κωλοδαχτυλιάσματος, για να είναι σίγουρο αν θελήσω να επισκεφθώ το εν λόγω μέρος! ;)

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
τώρα που το σκέφτομαι, λόγω του κινδύνου να την χέσει κάποιος όταν του βάλει κωλοδάχτυλο, ίσως να μην το κάνουν...

Επισκέπτης
Η Λιντα παντως στην Λελας σε ρωταει κιολας αν γουσταρεις στον φερμαρει ολο μεσα και εσυ στο δικο της το κωλι.

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για πες πληροφορίες για τη Λίντα! Πώς είαι εξωτερικά; Και πού ακριβώς είναι το σπίτι;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δε βρίσκω το λόγο να σου αρνηθεί μια πουτάνα να σου βάλει το δάχτυλο στον κώλο με προφυλακτικό πάντα, εφόσον της φανείς καθαρός και οκ

ενδεχομένως να σου ζητήσει κάτι extra

Καλα συγνώμη αλλα θα έπρεπε να δώσεις και έξτρα για να κάνει κάτι τόσο απλό; Μήπως να της δώσεις και έξτρα για να σου μιλήσει και λίγο; Η μήπως για να σου πάρει 30 δευτερόλεπτα πίπα παραπανώ...

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
δίκιο έχεις, απλά έτσι σκέφτονται, θέλου extra για ο,τιδήποτε πέρα από τα συνηθισμένα, για να εκμεταλεύονται την ανάγκη του καθενός να ικανοποιήσει τα γούστα του

OP
OP
G

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλα συγνώμη αλλα θα έπρεπε να δώσεις και έξτρα για να κάνει κάτι τόσο απλό; Μήπως να της δώσεις και έξτρα για να σου μιλήσει και λίγο; Η μήπως για να σου πάρει 30 δευτερόλεπτα πίπα παραπανώ...

Φίλε μου τα βίτσια πληρώνονται! ʼλλωστε η τσατσά συνήθως λέει "Τσιμπουκάκι, ελεύθερα πιασίματα, πισωκολλητό, 30", δεν αναφέρει τίποτα για κωλοδαχτύλιασμα! ʼσε που έχεις να κάνεις με πουτάνες. Όταν μπορούν να βγάλουν παραπάνω το κάνουν!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom