Νέα

Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Θεωρώ με ένα δάκτυλο στο κώλο δεν μπορείς να θεωρηθείς πούστης

Από 3 και πάνω όμως???  :grin:
Πάντως συμφωνώ ότι με το κωλοδαχτύλιασμα δεν θεωρείσαι αυτόματα πούστης, άλλωστε είναι κάργα ερωτογενής ζώνη και για τους άντρες. Το θέμα είναι άλλο. Ή είσαι ο γαμιάς της κοπέλας σου ή δεν είσαι. Αν με κωλοδαχτύλιαζε η γκόμενά μου πιστεύω ότι θα έχανα το μισό ανδρισμό μου απέναντί της. Μετά θα έπρεπε να κλάνω, ρευομαι και να βλέπω μπάλα ασταμάτητα, για να νιώσω οτι είμαι και πάλι ο βαρβάτος της γαμιάς! :)

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, δεν ξέρετε αν είστε gay? έχετε αμφιβολίες? Φοβάστε οτι με ένα δάκτυλο θα γίνετε πούστηδες?

Τι να πώ. Εγώ ξέρω οτι μου αρέσουν οι γυναίκες και δεν μου αρέσουν οι άντρες. δεν έχω καμμία αμφιβολία για αυτό. Επίσης ξέρω οτι το δακτυλάκι είναι κάυλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μάγκες, δεν ξέρετε αν είστε gay? έχετε αμφιβολίες? Φοβάστε οτι με ένα δάκτυλο θα γίνετε πούστηδες?

Τι να πώ. Εγώ ξέρω οτι μου αρέσουν οι γυναίκες και δεν μου αρέσουν οι άντρες. δεν έχω καμμία αμφιβολία για αυτό. Επίσης ξέρω οτι το δακτυλάκι είναι κάυλα.

Συμφωνώ εν πολλοίς με τον Μegatrollκ επίσης για να σας βοηθήσω στην ερώτηση αν ειστε γκέι,είναι το αν κοιτάτε άντρες ή γυναίκες στον δρόμο.Από την στιγμή που σας βγαίνει ενστικτωδώς να δείτε μια ωραία γυναίκα στο δρόμο,τότε είστε 100% στρέιτ.Σε περίπτωση που κάνετε το αντίθετο τότε άναρωτηθε'ιτε.Ειναι πολύ απλή η φύση του ανθρώπου,ώστε να εξετάσει τον εαυτό του.Τα πάντα σε αυτά είναι από το ένστικτο κ μόνο.

OP
OP
G

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Συμφωνώ μαζί σου ότι όλοι λίγο πολύ ξέρουν αν είναι πούστηδες ή όχι, και ότι το κωλοδάχτυλο δεν αλλάζει τίποτα ως προς αυτό. Απλά αυτό που λέω είναι οτι μπερδεύονται κάπως οι ρόλοι. Δεν γίνεται να είσαι ο μάτσο ο τύπος και να στηνεσαι στα 4 για να σε κωλοδαχτυλιάσει η γκόμενα. Τώρα άν είσαι με την γκόμενα αρκετό καιρό ίσως να αλλάζει κάπως το πράγμα.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
1
παρεξηγήσατε πάντως αυτο που είπα.σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει .το είπα για όσους έτυχε

OP
OP
G

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ε και μεις γενικά μιλάμε. Το ποιος έχει φάει δαχτυλάκι ή όχι από δω μέσα μόνο ο ίδιος του το ξέρει!

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα, να το κάνεις με την κοπέλα σου είναι δύσκολο για 2 λόγους:
1) Γιατι όντως οι ρόλοι μπερδέυονται και "αλλαζεις" στα μάτια της. Ειδικα αν σε ενδιαφέρει η κοπέλα.
2) Γιατι οι γυναίκες μιλάνε και λένε πολλά. Και τα λένε στον κύκλο σου.  :)

Για αυτό εξάλλου υπάρχουν τα CG :)

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο μονος κωλος που θα δακτυλωνεται οταν πηδαω θα ειναι της γκομενας.

Εσεις οι υπολοιποι μπορειτε να εκσυγχρονιστειτε αν θελετε.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Θεωρώ με ένα δάκτυλο στο κώλο δεν μπορείς να θεωρηθείς πούστης

Άσε, ξεκινάς με το ένα δάχτυλο, μετά το συνηθίζεις, ζητάς να σου βάλει και δεύτερο, το συνηθίζεις, μετά της ζητάς να σου βάλει δονητή, μετά λες «αφού το τρωω απο την γκόμενα και μ’αρέσει, δεν δοκιμάζω και με κανένα trans ?», μετά μπαίνεις στο bourdela.com με την αγαμία να έχει χτυπήσει κόκκινο, διαβάζεις την αγγελία του gayboy, λές «δε γαμιέται, τρύπα το ένα, τρύπα και το άλλο, δεν δοκιμάζω», μετά αρχίζεις και βλέπεις τριχωτά αγόρια και να παρατηρείς το παντελόνι σου να φουσκώνει, μετά λές «δε γαμιέται αφου τον έχω φάει απο γκόμενα και trans, τον έχω ρίξει και σε πούστη, δεν δοκιμάζω να τον αρπάξω μήπως και μου αρέσει ? – Άσε που θα είμαι και μέσα στην μόδα (metrosexual)»…

Για αυτό σου λεω, άσε δεν παίζουν με την φωτιά...  :grin:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Άσε, ξεκινάς με το ένα δάχτυλο, μετά το συνηθίζεις, ζητάς να σου βάλει και δεύτερο, το συνηθίζεις, μετά της ζητάς να σου βάλει δονητή, μετά λες «αφού το τρωω απο την γκόμενα και μ’αρέσει, δεν δοκιμάζω και με κανένα trans ?», μετά μπαίνεις στο bourdela.com με την αγαμία να έχει χτυπήσει κόκκινο, διαβάζεις την αγγελία του gayboy, λές «δε γαμιέται, τρύπα το ένα, τρύπα και το άλλο, δεν δοκιμάζω», μετά αρχίζεις και βλέπεις τριχωτά αγόρια και να παρατηρείς το παντελόνι σου να φουσκώνει, μετά λές «δε γαμιέται αφου τον έχω φάει απο γκόμενα και trans, τον έχω ρίξει και σε πούστη, δεν δοκιμάζω να τον αρπάξω μήπως και μου αρέσει ? – Άσε που θα είμαι και μέσα στην μόδα (metrosexual)»…

Για αυτό σου λεω, άσε δεν παίζουν με την φωτιά...  :grin:

Άξιος! Άξιος! ... φίλε αυτό το post πρέπει να γίνει ανέκδοτο γιατί μας ανεβάζει και την ψυχολογία :-)

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Άσε, ξεκινάς με το ένα δάχτυλο, μετά το συνηθίζεις, ζητάς να σου βάλει και δεύτερο, το συνηθίζεις, μετά της ζητάς να σου βάλει δονητή, μετά λες «αφού το τρωω απο την γκόμενα και μʼαρέσει, δεν δοκιμάζω και με κανένα trans ?», μετά μπαίνεις στο bourdela.com με την αγαμία να έχει χτυπήσει κόκκινο, διαβάζεις την αγγελία του gayboy, λές «δε γαμιέται, τρύπα το ένα, τρύπα και το άλλο, δεν δοκιμάζω», μετά αρχίζεις και βλέπεις τριχωτά αγόρια και να παρατηρείς το παντελόνι σου να φουσκώνει, μετά λές «δε γαμιέται αφου τον έχω φάει απο γκόμενα και trans, τον έχω ρίξει και σε πούστη, δεν δοκιμάζω να τον αρπάξω μήπως και μου αρέσει ? – Άσε που θα είμαι και μέσα στην μόδα (metrosexual)»…

Για αυτό σου λεω, άσε δεν παίζουν με την φωτιά...  :grin:

Φαντάζομαι μιλάς εκ πείρας :)

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εμμ συγνώμη κιόλας αλλα αν φοβάστε να εξερευνίσετε την μακράν πιο ερςτογενής σας ζώνη επειδή φοβάστε μήπως πέσετε στα μάτια τησ κοπέλας σας η μήπως σασ αρέσει και γίνεται GΑΥ τότε έχετε σοβαρά προβλήματα αυτοεκτίμησης και τρομερές ανασφάλειες. Επίσης δεδομένου οτι κανείς απο τους προλαλήσαντες δεν είναι 16 αν ακόμα δεν είστε σίγουροι ότι δεν είστε GAY για ψαξτε το λίγο ακόμα. Μάλλον θα εκπλαγείτε (ευχάριστα η δυσάρεστα)απο το τι θα βρείτε στο βάθος του ψυχισμού σας

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φαντάζομαι μιλάς εκ πείρας :)

Πάντα μιλώ εκ πείρας !

Αφού να φανταστείς οτι ξεκίνησα με κωλοδάχτυλο απο πουτάνα και τώρα δεν μπορώ να κάτσω σε καρέκλα γιατί μου μπαίνει όλη στον κώλο μου  :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όντως οι γυναίκες τα λένε ΟΛΑ στις φίλες τους και στους κολλητούς τους (που παίζει να είναι κι αυτοί gay). Και όχι μόνο για το κωλοδάχτυλο, αλλά αν δεν τους κάνατε γλειφτομούνι (δεν ενδιαφέρεται για την απόλαυση της κοπέλας του), αν απαιτήσατε πίπα (είναι γουρούνι), αν απαιτήσατε πρωκτικό (είναι βιαστής) και πάει λέγοντας.

Για του λόγου το αληθές, πάρτε και ένα χαρακτηριστικό δείγμα (Duracell, αυτή θα καταφέρεις να την απελευθερώσεις;  ;)  )

8)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Επειδή εδώ και αρκετά χρόνια οι περισσότερες με τις οποίες κάθομαι καιρό (επειδή οι απαιτήσεις τους σε χρόνο είναι ελάχιστες) ειναι παντρεμένες, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες έχουν την τάση να σου χαϊδέψουν την τρύπα και πάνε καρφωτές για δάκτυλο αν δεν τις κόψεις. Και αυτό χωρίς να γίνει η παραμικρή κουβέντα πριν, ούτε καν γενική συζήτηση για ερωτικές ζώνες και τέτοια.

Αυτό γενικά δεν ισχύει για τις ελεύθερες και βέβαια για τις πιτσιρίκες.

Επειδή το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις γίνεται, έχω την εντύπωση ότι το δακτυλάκι στα ζευγάρια είναι πολύ πιο συνηθισμένο από αυτό που νομίζουμε.

Και βέβαια θεϊκό είναι το γλύψιμο της κωλοτρυπίδας. Αυτό η παντρεμένη θα το κάνει εύκολα.... Την άλλη θέλει τρόπο να της το φέρεις.

Η Todokειος παραπομπή καταπληκτική!

Παραπέμπω με τη σειρά μου στον Α' τόμο (περιέχεται CD) του βιβλίου "Αντρικά Μουνάτα" του Γιώργη Μελίκη (έχουν βγεί 2, βγαίνει και 3ος, περιέχουνγαμοτράγουδα, δέτε και αποφασίστε, η Πολιτεία στην Ασκληπιού το έχει σίγουρα):

"Άντρας που καλά γαμεί
Δε φιλάει το μουνί"

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Καλό, φίλε μου!

Όμως δεν είπα ότι αποκλειστικά πρέπει να ξενογαμάς.
Πρέπει να είναι η άμυνα (τράπεζα κατά Π. Γιαννάκη). Το γαμήσι της γκόμενας είναι η επίθεση (χρηματιστήριο κατά Π. Γιαννάκη).

Όλα χρειάζονται

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Το μόνο σίγουρο είναι πως η τρύπα θεωρείται μία άκρως ερωτογενής ζώνη. Από εκεί και πέρα εμείς οι ομοφυλόφιλοι λειτουργούμε περισσότερο εγκεφαλικά. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι σε ένα καλό γαμήσι ο παθητικός μπορεί να χύσει χωρίς καν να παίξει με το πέος του. Αυτό φανερώνει ότι όντως μπορεί κάποιος να ικανοποιηθεί από πίσω. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το δάχτυλο σε έναν αντρικό στρέιτ άντρα είναι υποκειμενικό. Αν κάποιος θεωρέι ότι χάνει τον ανδρισμό του και πέφτει στα μάτια της γυναίκας που πηδάει, σεβαστό, αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που το βλέπουν σαν μία διέγερση μίας ακόμης ερωτικής ζώνης. Κι απλά εγκυκλοπαιδικά πρέπει φίλοι μου να γνωρίζετε ότι την ίδια ικανοποίηση που δίνει ο κώλος και το στήθος σε μία γυναίκα ακριβώς το ίδιο είναι και σε έναν άντρα.  Άρα εσείς που δεν δέχεστε να σας βάζουν δαχτυλάκι από πίσω γιατί φοβάστε μην καταλήξετε να τον φάτε στο τέλος, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας αρέσει να σας γλύφουν το στήθος.

Υ.Γ. 1 Δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες από κάποιους ότι έτσι θα γίνουν γκέι.  Αυτοί που φοβούνται βέβαια ότι μπορεί να κρύβουν ομοφυλικές τάσεις καλά κάνουν και το κράζουν και δεν το δοκιμάζουν γιατί μπορέι να βρεθούν προ εκπλήξεων.
Υ.Γ.2 Οι πιο σκληροί άντρες που έχω γνωρίσει και κράζουν τους γκέι μία μεγάλη μερίδα από αυτούς έχουν δοκιμάσει ομοφυλοφιλικό έρωτα.

• Like
Αντιδράσεις: HIERRO

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
μεγαλε συμφωνω μαζι σου καλα τα λες αν και δεν το εχω δοκιμασει !!! αλλα μπορεις να μου πεις γιατι πρεπει να σου βγαλει το λαδι μια γκομενα για να την παρεις απο τον κολο και παραλληλα να  εχει την απαιτηση αυτη να σου βαζει δαχτυλακι!!!!

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Aν της έβαζες κι εσύ μόνο δαχτυλάκι και δεν αποσκοπούσες να βάλεις και το εργαλείο σου μέσα της να έισαι σίγουρος ότι θα σου καθότανε.
Μάθετε να κερδίζετε πράγματα...πιστεύω θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να σας παρακάλαγε να την γαμήσετε από πίσω από το να παρακαλάτε εσείς.

• Like
Αντιδράσεις: HIERRO
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom