sexianathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σας έτυχε πρόσφατα κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα;
Φίλε savalas δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο καλό να σου τύχει ... αλλά το καλύτερο που μου είχε τύχει σε τέτοια κατεύθυνση ήταν γλύψιμο ξεκινώντας από τον @@===D στα @@ρια, μετά στον (_._) και τέλος μέχρι και πίσω στη μέση από τη Ρίτα στο Φυλής 66Δ (πάνε χρόνια όμως .. δεν πιστεύω να είναι πιά εκεί η το Ριτάκι...) η οποία είχε βασικό εργαλείο δουλειάς την γλώσσα της αν και μου είχε δώσει και κουλούρι και διάφορα άλλα "εξτρά" κολπάκια χωρίς να ζητήσει πρόσθετη ταρίφα! καλό κορίτσι που ήταν ! ;) και για κάποιον φίλο που ήξερε την Χρυσή Τριάδα Νανά - Ρίτα - Βίκυ κάτι θα θυμίζει αυτό....Θες να πείς έτυχε ή πέτυχε??
Οχι πάντως δεν είχα τέτοια τύχη
Αγαπητέ φίλε Savalas δεν παρεξηγήθηκες ούτε από μένα... και όσο για τα γόύστα και εγώ τών ιδίων απόψεων είμαι...Φυσικά και δεν είναι.
Απλός πιο πάνω επρεπε να εγραφα τη λέξη τύχη ετσι...<<τυχη>>.
Ελπίζω να παρεξηγήθηκα μόνο απο σένα.
Τη γλώσσα ναι τη γουστάρω και γω, το δαχτυλο όμως παραπείναι extreme για τα γούστα μου.
Φιλε Epilarxe αυτη η τριαδα δεν ηταν χρυση ηταν αδαμαντινη.Πηγαινα και στα τρια κοριτσια 14 χρονια,στη Βικυ λιγοτερα γιατι δουλεψε λιγα χρονια.Μονο η Νανα δουλευει ακομα πηγαινω καμια φορα και τα λεμε.Φιλε να σαι καλα αν ηξερες τι μου θυμησες!!
αν ειναι ευκολο για ποια νανα μιλας?
ΟΚ pal thanx θα πάω να τη δω τότε!Φιλε εινα η Νανα της Καλυμνου βεβαια πολυ γερασμενη πλεον.Η Ριτα τα πατατησε εδω και 13 χρονια. Η Βικυ παντρευτηκε ενα πελατη της και αποσυρθηκε.
Η Βικυ παντρευτηκε ενα πελατη της και αποσυρθηκε.