Νέα

Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σας έτυχε πρόσφατα κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα;

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάλεψέ το. Ίσως φανείς πιο τυχερός την επόμενη φορά.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Θες να πείς έτυχε ή πέτυχε?? :grin:
Οχι πάντως δεν είχα τέτοια τύχη :grin:
Φίλε savalas δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο καλό να σου τύχει ... αλλά το καλύτερο που μου είχε τύχει σε τέτοια κατεύθυνση ήταν γλύψιμο ξεκινώντας από τον @@===D στα @@ρια, μετά στον (_._) και τέλος μέχρι και πίσω στη μέση από τη Ρίτα στο Φυλής 66Δ (πάνε χρόνια όμως .. δεν πιστεύω να είναι πιά εκεί η το Ριτάκι...) η οποία είχε βασικό εργαλείο δουλειάς την γλώσσα της αν και μου είχε δώσει και κουλούρι και διάφορα άλλα "εξτρά" κολπάκια χωρίς να ζητήσει πρόσθετη ταρίφα! καλό κορίτσι που ήταν ! ;) :grin: και για κάποιον φίλο που ήξερε την Χρυσή Τριάδα Νανά - Ρίτα - Βίκυ κάτι θα θυμίζει αυτό.... :sunglasses:

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Φυσικά και δεν είναι.
Απλός πιο πάνω επρεπε να εγραφα τη λέξη τύχη ετσι...<<τυχη>>.
Ελπίζω να παρεξηγήθηκα μόνο απο σένα.
Τη γλώσσα ναι τη γουστάρω και γω, το δαχτυλο όμως  παραπείναι extreme για τα γούστα μου.
Αγαπητέ φίλε Savalas δεν παρεξηγήθηκες ούτε από μένα...  :) και όσο για τα γόύστα και εγώ τών ιδίων απόψεων είμαι... 

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Φιλε Epilarxe αυτη η τριαδα δεν ηταν χρυση ηταν αδαμαντινη.Πηγαινα και στα τρια κοριτσια 14 χρονια,στη Βικυ λιγοτερα γιατι δουλεψε λιγα χρονια.Μονο η Νανα δουλευει ακομα πηγαινω καμια φορα και τα λεμε.Φιλε να σαι καλα αν ηξερες τι μου θυμησες!!

Επισκέπτης
Φιλε Epilarxe αυτη η τριαδα δεν ηταν χρυση ηταν αδαμαντινη.Πηγαινα και στα τρια κοριτσια 14 χρονια,στη Βικυ λιγοτερα γιατι δουλεψε λιγα χρονια.Μονο η Νανα δουλευει ακομα πηγαινω καμια φορα και τα λεμε.Φιλε να σαι καλα αν ηξερες τι μου θυμησες!!

αν ειναι ευκολο για ποια νανα μιλας?

yiorgos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ποιες βάζουν δάκτυλο ?

Η Νανά Καλύμνου 36, δεν ξέρω εάν δουλεύει ακόμη εκεί και μια ουκρανεζα η οποία βάζει δάκτυλο.

Ποιο κάτω στην Καλύμνου, όπως πάμε για κέντρο το πρώτο μπουρδελο δεξιά, απογεύματα έχει μια η οποία χρησιμοποιεί και strap on, για όποιον ζητήσει

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
ειναι και μια Αλεξάνδρα που δούλευε στη Λεμπέση και μετά την ξαναείδα στη Θαρυππου. Τώρα δεν ξέρω που και αν δουλεύει. Αυτή σου έπαιρνε πίπα και σου έβαζε δάχτυλο με καπότα, αν ήθελες. Εγώ δεν ήθελα.

Επισκέπτης
εγω απλα ρωταω ποια ειναι η νανα απο την χρυση τριαδα που λενε πιο πανω,ειναι η νανα της καλυμνου η καποια αλλη?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εγω παντως θυμαμε μια πουτανα οπως με πιπωνε μου,μου χαδευε τα αρχιδια και σιγα σιγα εφτασε στην κωλοτρυπιδα μου και μου την ακουμπαει!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!
Της πιανω το χερι και την λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ!
Ηταν μια ξανθια κατερινα νομιζω την ελεγαν κατα την θητεια μου στη ροδο!

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Φιλε εινα η Νανα της Καλυμνου βεβαια πολυ γερασμενη πλεον.Η Ριτα τα πατατησε εδω και 13 χρονια. Η Βικυ παντρευτηκε ενα πελατη της και αποσυρθηκε.

farouk1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
καλα που την θυμηθηκατε τν βικυ τωρα ηταν η καλυτερη και με διαφορά θυμαστε που εμπαινε ο κοσμος μεσακαι κλειδωνε η πορτα . απο εξυπηρέτηση η καλυτερη αλλη φαση

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Εχω 26 χρονια θητεια στα μπουρδελα εχω γαμησει περιπου 300 διαφορετικες πουτανες το feeling της Βικυς δεν το βρηκα σε καμια αλλη.Ειχε καθε μερα 45-50 ραντεβου ο μεσος ορος αναμονης ηταν 1,5 ωρα η πορτα κλειδωνε λογω πολυκοσμιας και εξω περιμεναν 10 ατομα.Φυσικα για κολο και ακαποτα ουτε λογος.

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά ενημέρωση από σπίτι που γίνεται κωλοδαχτύλιασμα πρόσφατα;

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
μια φορα ειχα παει σε ενα σπιτι, και επειδη δεν μου ανεβηκε ευκολα, κυρια μου λεει "θελεις δαχτυλο στον κ@λο; το ζητανε για να τους ανεβει" της λεω "οοοοοοοοοχι!!" και σφιγγομαι. δεν εχω καμια ορεξη να μου συμβει κατι τετοιο.

προσφερει τοσο μεγαλη ευχαριστηση στον ανδρα;

yiorgos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βοηθα εναντιον του προστατη

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι. Είναι και κατά της φαλάκρας.
Αλλά μόνο κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom