Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
το CDC, το σαιτ που διαβασες απο την παραθεση του μαλακα του Lucent, ειναι βασισμενο πανω σε θεωρητικα στοιχεια. Τι σημαινει αυτο? Οτι ποτε δεν εχει καταγραφει μεταδωση του ιου με στοματικο σεξ εκτος απο την φορα που κανανε ερευνα μεταξυ ομοφυλοφιλων που αυτος που επαιρνε πιπα, ειχε πολυ κακη στοματικη υγιεινη. Για το CDC λοιπον, θεωρει οτι κολλαει και ετσι αλλα βασει θεωρητικων θεσεων.

Τύπε γράφει για μικρή πιθανότητα με μεγαλύτερη αν χύσει κάποιος με hiv στο στόμα της άλλης που έχει πληγή στο στόμα.  Μάλλον λογικό ακούγεται.  Επίσης γράφει ότι από γλυφοκόλι κινδυνεύεις να αρπάξεις ηπατίτιδα Α ή Β ή παράσιτα παρά hiv, χωρίς να το αποκλείει βέβαια.  

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Διαβασε το,γραψε κατι σχετικο στο google και διαβασε ολα τα σχετικα αρθρα που μπορεις να βρεις. Αν νομιζεις οτι δεν κολλαει με το στοματικο,εσυ θα εδινες πιπα σε καποια που μολις εμαθες οτι ειναι οροθετικη με εμφανη οχι πληγες..αλλα εστω αυθες στο στομα?

HIV is able to get into [keratinocytes], but it reproduces less than it would in blood cells… because saliva contains an HIV inhibitor

πρακτικα αδυνατο....το CDC δεν ειναι παγκοσμιο αλλα Αμερικανικο.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαγγες "ωραιο θεμα" ανοιξατε σημερε Τριτη και 13     :headbang: :headbang: :headbang:  και εχουμε και "meeting" σε λιγο

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ποσο ασχετος και τσαρλατανος εισαι τελος παντων!!  :grin: Σε λιγο θα μας λες οτι και το MERS ειναι θεωρητικη αρρωστια! :2funny: :2funny:

Κοιτα βρε ασχετε....................το πιο εγκυρο ερευνητικο κεντρο στον κοσμο με τους πιο πολλους επιστημονες και λεφτα ειναι το CDC! Μπας και σε απορριψανε απο το CDC και τους εχεις αχτι?  :think: :grin:

σκασε!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ποσο ασχετος και τσαρλατανος εισαι τελος παντων!!  :grin: Σε λιγο θα μας λες οτι και το MERS ειναι θεωρητικη αρρωστια! :2funny: :2funny:

Κοιτα βρε ασχετε....................το πιο εγκυρο ερευνητικο κεντρο στον κοσμο με τους πιο πολλους επιστημονες και λεφτα ειναι το CDC! Μπας και σε απορριψανε απο το CDC και τους εχεις αχτι?  :think: :grin:

υστερο!

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Ζωή σε μας παίκτη . . . και που σε. . . μαγκιά τρώμε αλλά μπλόφα όχι . . . καλό σου βράδυ με γάλα Καβάλας παίκτη . . .

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Διαβασε το,γραψε κατι σχετικο στο google και διαβασε ολα τα σχετικα αρθρα που μπορεις να βρεις. Αν νομιζεις οτι δεν κολλαει με το στοματικο,εσυ θα εδινες πιπα σε καποια που μολις εμαθες οτι ειναι οροθετικη με εμφανη οχι πληγες..αλλα εστω αυθες στο στομα?

επιπλεον, πηρε τον ιστο και σε in vitro πειραματα βρηκε οτι ο ιος μπορει να προσβαλλει τα συγκεκριμενα κυτταρα. Δεν εχει γινει ερευνα σε ανθρωπινο οργανισμο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
επιπλεον, πηρε τον ιστο και σε in vitro πειραματα βρηκε οτι ο ιος μπορει να προσβαλλει τα συγκεκριμενα κυτταρα. Δεν εχει γινει ερευνα σε ανθρωπινο οργανισμο.
Ναι αυτο ισχυει. Και υπο τις περισσοτερες συνθικες δε θα κολλησεις.Απεδειξε ομως οτι μπορεις να κολλησεις.Και σε ρωταω παλυ,εσυ θα τον εδινες πιπα σε καποια που ξερεις οτι εχει aids αφοβα η θα ελεξες γαματο καλυτερα?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε μαγγες "ωραιο θεμα" ανοιξατε σημερε Τριτη και 13     :headbang: :headbang: :headbang:  και εχουμε και "meeting" σε λιγο

Τύπε μη τρελαίνεσαι και εγώ από meeting γύρισα.  Αματούρι φάση, ελαφρώς κουτοπόνηρη και πολύ χέρι στο (ακάποτο) τσιμπούκι.  Καλά να είμαστε για τα καλύτερα που θα έρθουν. Καλά να περάσεις παίχτη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
''Under certain circumstances, he said, keratinocytes can release the virus to blood cells, which proliferate much faster than keratinocytes'' Εχει κιαλλο...δεν εγραφε μονο αυτο..και αν διαβασεις ολο το αρθρο εξηγει ακριβως γιατι αυτο ειναι υπαρκτο..

Μην τον παρεξηγεις και μην του δινεις σημασια. Αυτος ειναι που ελεγε και επεμενε οτι δεν μπορεις να κολλησεις ΣΜΝ απο ακαποτο στοματικο, ουτε ηπατιτιδα!!  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μην τον παρεξηγεις και μην του δινεις σημασια. Αυτος ειναι που ελεγε και επεμενε οτι δεν μπορεις να κολλησεις ΣΜΝ απο ακαποτο στοματικο, ουτε ηπατιτιδα!!  :2funny:
Ενω στον ιο του aids ο ιος δεν εντοπιζετε σε ικανες ποσοτητες για να μολυνει στο σαλιο...ο ιος της ηππατιτιδας εντοπιζετε σε ικανες ποσοτητες στο σαλιο,στα δακρυα ακομα και στον ιδρωτα..γιαυτο ολοι εμβολιαζοντε απο μωρα παιδια γιατι δε μεταδιδετε μονο με το σεξ.Τωρα τρεχα γυρευε αν δε μπορεις να κολησεις απο στοματικο απο πουτανα του 10ρικου...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Τύπε μη τρελαίνεσαι και εγώ από meeting γύρισα.  Αματούρι φάση, ελαφρώς κουτοπόνηρη και πολύ χέρι στο (ακάποτο) τσιμπούκι.  Καλά να είμαστε για τα καλύτερα που θα έρθουν. Καλά να περάσεις παίχτη.
Aντε μπραβο ρε αρχηγε μου που πανε  με το ζορι να μας υποστειλουν τη σημαια σπερνοντας φοβιες, εγω ειμαι στη Σοφια και σημερα θα κανω ανταποκριση στο αντιστοιχο thread μολις γυρισω  αντε καλα  :knockinb: :knockinb:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

χωσε μωρη υστερο!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
χωσε μωρη υστερο!

Δεν εχω αρχησει ακομα με σενα!!  :grin:

Παραπληροφορηση οπως παντα Ποκοχαντα ετσι για να δειξεις οτι κατι ξερεις!  :2funny:

ΥΓ Αν δεν το ηξερες το CDC ανηκει στην Αμερικανικη κυβερνηση!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έχω την εντύπωση ότι ο θεματοθέτης,έβαλε το θέμα για να "πλακωθούμε" μεταξύ μας... :grin:

OP
OP
K

konstantinosm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην ειτε δολια ειτε δεν πλοηγουμαι σωστα στην ιστοσελιδα και δεν εμφανιζονται τα μνματα μου....παρολο το ΄΄ανακριτικου τυπου’’ ενδιαφερον,επειδη διακρινω και πραγματικο ( ενδιαφερον ) και δικαιολογημενο φοβο να πω τα εξης : 1. δεν ειχα ποτε σχεση με πασης φυσεως ουσιες 2.ειμαι στρειτ 100 τοις εκατο 3. επειδη ειχα σταθερες σχεσεις και ακομη μ αυτες που ειχα κατα περισταση αμοιγως σεξουαλικες ηταν του κοντινου μου περιβαλλοντος και οχι εντελως αγνωστες....ετσι μεσα σε 48 ωρες μπορεσα και απικοινωνησα μ ολες και ευτυχως μ ενημερωσαν οτι ειναι υγειεστατες....να πω οτι και μ αυτες ειχα επαφη με προφυλαξη στη κυρια συνευρεση (διεισδητηκα εννοω...ελευθερο στοματικο ερωτα)....o γιατρος κατοπιν τουτων δινει ολες τις πιθανοτητες στον αγοραιο ερωτα οταν μαλιστα ηταν πολυ ενημερος για τα ΄΄τελειωτικα΄΄ στο στομα που γινονται σε οικους....Τωρα ακομη και αν δεν συννεβει σε οικο πραγμα που αποκλειω σας λεω ευθαρσως ΕΓΩ που δε ξερω ποτε μολυνθηκα τα επισκεπτομουν απο το 2008 με περιοδικοτητα μηνα στανταρ....Τελος αναφορικα με τη λιστα που μου ζητατε: πρεπει να σας ενημερωσω οτι ειχα τη λοξα να μη πηγαινω 2η φορα με την ιδια εκδιδομενη ωστοσο ειχα τετοιου τυπου επαφη πριν τρια χρονια σε οικο επι της λιοσιων,τα τελευταια χρονια επι της φυλης και σε παραδρομο της...ολες αν σας βοηθαω ειτε γυρω στα σαραντα..και επι της φυλης περσυ το καλοκαιρι παλι τετοια επαφη με 20χρονη ξανθια κοπελα με κοντα μαλλια...και το χειμωνα του 2010 παλι επι της φυλης με 35 καπως ΄΄ροκ΄΄ στυλ,τατου και πολυ γυμνασμενο σωμα..η εν λογω εκανε πρωκτικο και τελειωτικο στο στομα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο)

Μετάγγιση 90%

Τοκετός 25%

Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%

Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%

Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%

Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%

Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%

Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%

Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%

Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

Μ αυτες τις πιθανοτητες τυπε λιγο δυσκολο να το κολησες απο στοματικο αν δεν τρολαρεις μαλλων ΑΝ και ξαναλεω ΑΝ το κολησες απο τανα θα σου σπασε η καποτα και δε θα θα το πηρες χαμπαρι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τελος αναφορικα με τη λιστα που μου ζητατε: πρεπει να σας ενημερωσω οτι ειχα τη λοξα να μη πηγαινω 2η φορα με την ιδια εκδιδομενη ωστοσο ειχα τετοιου τυπου επαφη πριν τρια χρονια σε οικο επι της λιοσιων,τα τελευταια χρονια επι της φυλης και σε παραδρομο της...ολες αν σας βοηθαω ειτε γυρω στα σαραντα..και επι της φυλης περσυ το καλοκαιρι παλι τετοια επαφη με 20χρονη ξανθια κοπελα με κοντα μαλλια...και το χειμωνα του 2010 παλι επι της φυλης με 35 καπως ΄΄ροκ΄΄ στυλ,τατου και πολυ γυμνασμενο σωμα..η εν λογω εκανε πρωκτικο και τελειωτικο στο στομα
..τυπε πες ποια ειναι μας εσκασες..η Αννα Πιτσος δε παιζει, αυτη εχει  βλεννόρροια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν λες αληθεια μη ψαρωνεις απο τωρα. Υπαρχουν μερη που μπορεις να ζητησεις βοηθεια και συμβουλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom