deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Μια χαρά τα γράφουν τα αμερικανάκια, απλά, κατανοητά, ακομπλεξάριστα, χωρίς υπερβολές και στη σωστή διάσταση.
δεν κανουν τζιρο οι οροθετικοι τυπε :Sτι περαστικα ρε τυπε. εσυ κλεφτης θα γινεις?
Πιες μια πορτοκαλάδα και πέσε για ύπνο. Άμα λάχει βάρα και κανένα ντεπόν.
Αύριο θα είσαι περδίκι
αν και παραθετει λιγα στοιχεια ο τυπος με το AIDS σε λιγο θα μας ξεφουρνιζει ότι βαραει που και που καμμια ενεση και ότι πιο παλια τον επαιρνε και λιγο από το κωλαρακι
κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε
ε κανα κονδυλωματακι πρεπει να τοχεις τσιμπησει αν κρινω απο το παθος των δημοσιευσεων στο αντιστοιχο θρεντ
ποκαχοντας????....δεν υπηρχε και τσοντα ποκαχωνοντας???Ο φιλος μου ο Ποκοχαντας ειναι ειδικος στο ακαλυπτο τσιμπουκι!!
''Κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε''. Φιλε μου να εισαι σιγουρος εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα σχετικα με αυτο το θεμα και οι μαλακιες δεν ειναι δικες μου καθοτι δεν ειμαι γιατρος ουτε γεννηθικα παντογνωστης.Τα διαβασα σε εγκυρες επιστημονικες πηγες οπως το σαιτ που δημοσιευθηκε πριν...το σαιτ του παγκοσμιου οργανισμου ηγειας...2 γιατρους που δουλευουν πανω σε αυτον τον τομεα και ατελειωτες ωρες διαβασματος επιστημονικων αρθρων.Τωρα αν δεν εισαι αφροδησιολογος η εστω γιατρος καποιου τυπου ακομα και κτηνιατρος...σορρυ αλλα το να λες ''κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε'' δε το δεχομαι.
''Κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε''. Φιλε μου να εισαι σιγουρος εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα σχετικα με αυτο το θεμα και οι μαλακιες δεν ειναι δικες μου καθοτι δεν ειμαι γιατρος ουτε γεννηθικα παντογνωστης.Τα διαβασα σε εγκυρες επιστημονικες πηγες οπως το σαιτ που δημοσιευθηκε πριν...το σαιτ του παγκοσμιου οργανισμου ηγειας...2 γιατρους που δουλευουν πανω σε αυτον τον τομεα και ατελειωτες ωρες διαβασματος επιστημονικων αρθρων.Τωρα αν δεν εισαι αφροδησιολογος η εστω γιατρος καποιου τυπου ακομα και κτηνιατρος...σορρυ αλλα το να λες ''κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε'' δε το δεχομαι.
Ο φιλος μου ο Ποκοχαντας ειναι ειδικος στο ακαλυπτο τσιμπουκι!!
Διαβασε το,γραψε κατι σχετικο στο google και διαβασε ολα τα σχετικα αρθρα που μπορεις να βρεις. Αν νομιζεις οτι δεν κολλαει με το στοματικο,εσυ θα εδινες πιπα σε καποια που μολις εμαθες οτι ειναι οροθετικη με εμφανη οχι πληγες..αλλα εστω αυθες στο στομα?το CDC, το σαιτ που διαβασες απο την παραθεση του μαλακα του Lucent, ειναι βασισμενο πανω σε θεωρητικα στοιχεια. Τι σημαινει αυτο? Οτι ποτε δεν εχει καταγραφει μεταδωση του ιου με στοματικο σεξ εκτος απο την φορα που κανανε ερευνα μεταξυ ομοφυλοφιλων που αυτος που επαιρνε πιπα, ειχε πολυ κακη στοματικη υγιεινη. Για το CDC λοιπον, θεωρει οτι κολλαει και ετσι αλλα βασει θεωρητικων θεσεων.
HIV is able to get into [keratinocytes], but it reproduces less than it would in blood cells… because saliva contains an HIV inhibitor
πρακτικα αδυνατο....το CDC δεν ειναι παγκοσμιο αλλα Αμερικανικο.
το CDC, το σαιτ που διαβασες απο την παραθεση του μαλακα του Lucent, ειναι βασισμενο πανω σε θεωρητικα στοιχεια. Τι σημαινει αυτο? Οτι ποτε δεν εχει καταγραφει μεταδωση του ιου με στοματικο σεξ εκτος απο την φορα που κανανε ερευνα μεταξυ ομοφυλοφιλων που αυτος που επαιρνε πιπα, ειχε πολυ κακη στοματικη υγιεινη. Για το CDC λοιπον, θεωρει οτι κολλαει και ετσι αλλα βασει θεωρητικων θεσεων.