Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το αντιστοιχο σαιτ της Ελλαδας παντος ειναι παρα πολυ πισω.Και σε θεμα παρουσιασης αλλα κυριως σε θεματα πληρωφορισης.Ιδιετερα σε οτι εχει να κανει με τις εξετασεις για αυτα τα πραγματα. Για μενα ειναι εγκληματικο για παραδειγμα οι παγκοσμιες προδιαγραφες ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ για τα τεστ αντισωματων του hiv να λενε οτι το τεστ ειναι εκγυρο 100% 3 μηνες μετα την επαφη και στο Ελληνικο σαιτ να σου λενε οτι αν κανεις εξετασεις 1,5σι με 2 μηνες μετα εισαι καλυμενος...Ελλαδαρα....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
σας υπενθυμιζω ότι ειμαστε καν κοντα σε σαββατοκυριακο  :S

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
αν και παραθετει λιγα στοιχεια ο τυπος με το AIDS σε λιγο θα μας ξεφουρνιζει ότι βαραει που και που καμμια ενεση και ότι πιο παλια τον επαιρνε και λιγο από το κωλαρακι  :grin: :grin:

O τύπος παίζει με δύο λογαριασμούς και στήνει σκηνικό. Αυτό που θα σκάσει στο τέλος θα είναι όνομα ή ονόματα από κοπέλες προφανώς για να κάψει κάποια. Οπότε είτε έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό είτε καμένο πιρφόρο/πελάτη που δε του έκαστε η τάνα και πάει να της κάνει μαλακία, μάλλον και το πιθανότερο σενάριο.

Εκτός αν όντως από την πρέζα ξέχναγε ότι τον έπαιρνε που και που.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε

''Κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε''. Φιλε μου να εισαι σιγουρος εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα σχετικα με αυτο το θεμα και οι μαλακιες δεν ειναι δικες μου καθοτι δεν ειμαι γιατρος ουτε γεννηθικα παντογνωστης.Τα διαβασα σε εγκυρες επιστημονικες πηγες οπως το σαιτ που δημοσιευθηκε πριν...το σαιτ του παγκοσμιου οργανισμου ηγειας...2 γιατρους που δουλευουν πανω σε αυτον τον τομεα και ατελειωτες ωρες διαβασματος επιστημονικων αρθρων.Τωρα αν δεν εισαι αφροδησιολογος η εστω γιατρος καποιου τυπου ακομα και κτηνιατρος...σορρυ αλλα το να λες ''κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε'' δε το δεχομαι.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ε κανα κονδυλωματακι πρεπει να τοχεις τσιμπησει αν κρινω απο το παθος των δημοσιευσεων στο αντιστοιχο θρεντ

Μπα το γλυτωσα και αυτο μεχρι στιγμης! Μου κανει εντυπωση ομως πως οι πιο πολλοι πανε σε τανες (δημοσιας χρησεως γυναικες) και δεν εχουν ιδεα για την πιο βασικη προφυλαξη!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
εχει προετοιμαστεί καλου-κακου ο απόλυτος ?   :priest:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
''Κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε''. Φιλε μου να εισαι σιγουρος εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα σχετικα με αυτο το θεμα και οι μαλακιες δεν ειναι δικες μου καθοτι δεν ειμαι γιατρος ουτε γεννηθικα παντογνωστης.Τα διαβασα σε εγκυρες επιστημονικες πηγες οπως το σαιτ που δημοσιευθηκε πριν...το σαιτ του παγκοσμιου οργανισμου ηγειας...2 γιατρους που δουλευουν πανω σε αυτον τον τομεα και ατελειωτες ωρες διαβασματος επιστημονικων αρθρων.Τωρα αν δεν εισαι αφροδησιολογος η εστω γιατρος καποιου τυπου ακομα και κτηνιατρος...σορρυ αλλα το να λες ''κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε'' δε το δεχομαι.

Ο φιλος μου ο Ποκοχαντας ειναι ειδικος στο ακαλυπτο τσιμπουκι!!  :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μπορει τοτε οπως οι ιοι μεταλλασοντε και αποκτουν ανθεκτικοτητα στο εχθρικο περιβαλλον και το τσουτσουνι το να εχει αναπτιξει αθνεκτικοτητα στους παθογωνους μικροοργανισμους...(πλακα κανω ετσι..χωρις παρεξιγηση παντα)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Τύπε μιας και ξοδεύεις ατελείωτες ώρες για διάβασμα επιστημονικών άρθρων ξόδεψε και καμιά ωρίτσα να διαβάσεις λίγη γραμματικούλα, καλό κάνει, κυρίως στα μάτια των άλλων.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

το CDC, το σαιτ που διαβασες απο την παραθεση του μαλακα του Lucent, ειναι βασισμενο πανω σε θεωρητικα στοιχεια. Τι σημαινει αυτο? Οτι ποτε δεν εχει καταγραφει μεταδωση του ιου με στοματικο σεξ εκτος απο την φορα που κανανε ερευνα μεταξυ ομοφυλοφιλων που αυτος που επαιρνε πιπα, ειχε πολυ κακη στοματικη υγιεινη. Για το CDC λοιπον, θεωρει οτι κολλαει και ετσι αλλα βασει θεωρητικων θεσεων.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το CDC, το σαιτ που διαβασες απο την παραθεση του μαλακα του Lucent, ειναι βασισμενο πανω σε θεωρητικα στοιχεια. Τι σημαινει αυτο? Οτι ποτε δεν εχει καταγραφει μεταδωση του ιου με στοματικο σεξ εκτος απο την φορα που κανανε ερευνα μεταξυ ομοφυλοφιλων που αυτος που επαιρνε πιπα, ειχε πολυ κακη στοματικη υγιεινη. Για το CDC λοιπον, θεωρει οτι κολλαει και ετσι αλλα βασει θεωρητικων θεσεων.
Διαβασε το,γραψε κατι σχετικο στο google και διαβασε ολα τα σχετικα αρθρα που μπορεις να βρεις. Αν νομιζεις οτι δεν κολλαει με το στοματικο,εσυ θα εδινες πιπα σε καποια που μολις εμαθες οτι ειναι οροθετικη με εμφανη οχι πληγες..αλλα εστω αυθες στο στομα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
HIV is able to get into [keratinocytes], but it reproduces less than it would in blood cells… because saliva contains an HIV inhibitor

πρακτικα αδυνατο....το CDC δεν ειναι παγκοσμιο αλλα Αμερικανικο.

''Under certain circumstances, he said, keratinocytes can release the virus to blood cells, which proliferate much faster than keratinocytes'' Εχει κιαλλο...δεν εγραφε μονο αυτο..και αν διαβασεις ολο το αρθρο εξηγει ακριβως γιατι αυτο ειναι υπαρκτο..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ποσο ασχετος και τσαρλατανος εισαι τελος παντων!!  :grin: Σε λιγο θα μας λες οτι και το MERS ειναι θεωρητικη αρρωστια! :2funny: :2funny:

Κοιτα βρε ασχετε....................το πιο εγκυρο ερευνητικο κεντρο στον κοσμο με τους πιο πολλους επιστημονες και λεφτα ειναι το CDC! Μπας και σε απορριψανε απο το CDC και τους εχεις αχτι?  :think: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom