Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
......κοντευω να τρελαθω ομως οφειλω να προστατεψω οσους περισσοτερους μπορω,τουλαχιστον τους συνομηλικους μου,....ειμαι 27 ετων και εκδηλωσα AIDS....κομη δε μπορω και δε μπορουν να προσδιορισουν ακριβως την κοπελα-ιεροδουλη που με εξεθεσε- με μολυνε.....ολες(και ειλικρινα σας το εξομολογουμε) μα ολες οι επαφες μου ηταν με προφυλαξη πλην μετρημενων χεριων στα δαχτυλα που δεχτηκα στοματικο ερωτα....το ολο ταξιδι ’’θανατου’’ στα πορνρια της αθηνας ξεκινησε απ το 2008...γραφω εδω γνωριζοντας την κατασταση μου και αφου ολες οι μη εκδιδομενες κοπελες που χαν επαφη μαζι μου ειναι ενημερες και θεος φυλαξει δεν εχουν προσληφθει

Με βάση τα ελάχιστα στοιχεία που παραθέτεις συμπεραίνω πως (και λόγω του μικρού της ηλικίας σου) οι επαφές σου ήταν σε ρδέλα και στούντιο. Η συχνότητα των επισκέψεων σου ήταν μεγάλη? Και όσον αφορά στο χρόνο εκδήλωσης του ιού, εξετάσεις(αιματολογικές) έκανες μια φορά το χρόνο ή μπορεί να έχεις μολυνθεί και πάνω από ένα χρόνο?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Για να το τελειώσουμε το θέμα δεν διαφωνώ πως το HIV κολλάει με ελεύθερο στοματικό, άλλο τόσο όμως κολλάει και με βαθύ γλωσσόφιλο που άν έχει και δαγκώματα γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο!
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι να μην εξισώνουμε τον κίνδυνο του ελεύθερου στοματικού με το ελεύθερο κολπικό κι ακόμα περισσότερο με το ελεύθερο πρωκτικό.

Οπότε ή πας μόνο με την σύζυγο/μόνιμη σχέση σου (και πάλι πως να είσαι σίγουρος γι' αυτήν;) ή παίρνεις όσες προφυλάξεις θεωρείς απαραίτητες επί πλέον των αυτονοήτων, όπως στοματικό με προφύλαξη, όχι φιλιά στο στόμα κλπ.

Βέβαια ακόμα πιο σίγουρο είναι να μην πηδάς καθόλου...

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Για να το τελειώσουμε το θέμε δεν διαφωνώ πως το HIV κολλάει με ελεύθερο στοματικό, άλλο τόσο όμως κολλάει και με βαθύ γλωσσόφιλο που άν έχει και δαγκώματα γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο!
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι να μην εξισώνουμε τον κίνδυνο του ελεύθερου στοματικού με το ελεύθερο κολπικό κι ακόμα περισσότερο με το ελεύθερο πρωκτικό.

Οπότε ή πας μόνο με την σύζυγο/μόνιμη σχέση σου (και πάλι πως να είσαι σίγουρος γι' αυτήν;) ή παίρνεις όσες προφυλάξεις θεωρείς απαραίτητες επί πλέον των αυτονοήτων, όπως στοματικό με προφύλαξη, όχι φιλιά στο στόμα κλπ.

:2funny: :2funny: :2funny: σολο μαλακια  :cum: :cum:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ο λογος που το βαθυ φιλι δεν ειναι επικυνδινο για να κολλησεις (εκτος αν εχεις καποια ανοιχτη πληγη στο στομα η καποια αφθα η κατι τετοιο και η κοπελα εχει επισης ανοιχτη πληγη) ειναι οτι το σαλιο (σου) αποδυναμωνει τον ιο και δεν τον αφηνει να σε μολυνει.Τωρα στο στοματικο δεν ειναι το σαλιο της επικυνδινο αλλα η πιθανοτητα να εχει καποια πληγη στο στομα της η καπιο αλλο αφροδισιο νοσημα πχ συφιλη με πληγες η γονοροια (στο φαρυγκα) τα οποια αν ερθουν σε επαφη με το κεφαλι του πεους μπορουν να μεταφερουν τον ιο.Η επιστημη λεει οτι αν φορας σωστα το προφυλακτικο για ολες τις επαφες και αν δεν σπασει εισαι 100% προστατευμενος.Τωρα ο καθενας κρηνει και αναλογα με το ατομο που θα παει.Προσωπικα ακομα και ξεροντας οτι δεν κολαει με το φιλι δε θα φιλαγα ενα πρεζακι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
αν και παραθετει λιγα στοιχεια ο τυπος με το AIDS σε λιγο θα μας ξεφουρνιζει ότι βαραει που και που καμμια ενεση και ότι πιο παλια τον επαιρνε και λιγο από το κωλαρακι  :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ο λογος που το βαθυ φιλι δεν ειναι επικυνδινο για να κολλησεις (εκτος αν εχεις καποια ανοιχτη πληγη στο στομα η καποια αφθα η κατι τετοιο και η κοπελα εχει επισης ανοιχτη πληγη) ειναι οτι το σαλιο (σου) αποδυναμωνει τον ιο και δεν τον αφηνει να σε μολυνει.Τωρα στο στοματικο δεν ειναι το σαλιο της επικυνδινο αλλα η πιθανοτητα να εχει καποια πληγη στο στομα της η καπιο αλλο αφροδισιο νοσημα πχ συφιλη με πληγες η γονοροια (στο φαρυγκα) τα οποια αν ερθουν σε επαφη με το κεφαλι του πεους μπορουν να μεταφερουν τον ιο.Η επιστημη λεει οτι αν φορας σωστα το προφυλακτικο για ολες τις επαφες και αν δεν σπασει εισαι 100% προστατευμενος.Τωρα ο καθενας κρηνει και αναλογα με το ατομο που θα παει.Προσωπικα ακομα και ξεροντας οτι δεν κολαει με το φιλι δε θα φιλαγα ενα πρεζακι.

Μα όσες πιθανότητες έχει να σε κολλήσει η πουτάνα από ακάποτο τσιμπούκι τις ίδιες έχει και στο βαθύ φιλί, που πολύ σωστά τις συσχέτισες με πληγές από τραυματισμούς και κυρίως άλλα συνυπάρχοντα ΣΜΝ.
Επίσης η εκ μέρους της "βία" (με τα δόντια ας πούμε ή κάποιο πίρσινγκ στη γλώσσα της) που θα προκαλέσει αμυχή (ακόμα και αόρατη) είναι βασικός παράγων κινδύνου και ισχύει το ίδιο όποιο μέλος σου και να σου "φιλάει". Είτε χίλια-γλώσσα είτε πουλί.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι εχεις και 73 μελη και 149 επισκεπτες που παρακολουθουν.......................οποτε μην πετατε μαλακιες!  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Για να το τελειώσουμε το θέμα δεν διαφωνώ πως το HIV κολλάει με ελεύθερο στοματικό, άλλο τόσο όμως κολλάει και με βαθύ γλωσσόφιλο που άν έχει και δαγκώματα γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο!

Εννοείς το γνωστό γιαπωνέζικο φάρμακο "μιγκαμισιμικολισι"...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Συμφωνα με τον παγκοσμιο οργανισμο ηγειας δεν εχει τις ιδιες επειδη στο φιλι παρεμβαλετε το σαλιο σου το οποιο ειναι κατασταλτικο για τον ιο και τον καθιστα ανικανο να μολυνει και επισης τα κυτταρα που ''δεχοντε'' τον ιο στο στομα ειναι πολυ λιγότερα και πολυ πιο βαθεια στην επιφανεια απο αυτα που βρισκοντε στον πουτσο.Και στον πουτσο το σημειο που μπορει κανεις να μολυνθει αν ερθει σε επαφη με τον ιο ειναι η ουριθρα και καμια φορα οι αδενες γυρω απτον πουτσο. Επισης η μολυνση γινετε μονο μεσα στο σωμα διοτι ο ιος με το που ερχετε σε επαφη με τον περιβαλλον πεθαινει. Παντος οσο για τον φιλο που δημιουργισε το νημα...ειναι πολυ πιθανο ειδικα με πουτανες (ειδικα αν εχεις παει πιομενος) να σου εχει σπασει το προφυλακτικο και να μην το καταλαβες ποτε. Δυστιχως οι καποτες δεν σπανε παντα τρανταχτα...

Επισκέπτης
troll είναι, αν δεν ήταν θα είχε γράψει 2 κουβέντες παραπάνω, αφού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα όσες πιθανότητες έχει να σε κολλήσει η πουτάνα από ακάποτο τσιμπούκι τις ίδιες έχει και στο βαθύ φιλί, που πολύ σωστά τις συσχέτισες με πληγές από τραυματισμούς και κυρίως άλλα συνυπάρχοντα ΣΜΝ.
Επίσης η εκ μέρους της "βία" (με τα δόντια ας πούμε ή κάποιο πίρσινγκ στη γλώσσα της) που θα προκαλέσει αμυχή (ακόμα και αόρατη) είναι βασικός παράγων κινδύνου και ισχύει το ίδιο όποιο μέλος σου και να σου "φιλάει". Είτε χίλια-γλώσσα είτε πουλί.
Εσυ ιδιαιτερα πρεπει να προσεχεις λογω ηλικιας ολο και καποια κουφαλα θα εχεις στα δοντια. :grin:
Αν το εξασκεις ακομη το αθλημα δηλαδη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειναι θαυμα που δεν εχω κολλησει τιποτα μεχρι τωρα!  :2funny: :2funny:

ε κανα κονδυλωματακι πρεπει να τοχεις τσιμπησει αν κρινω απο το παθος των δημοσιευσεων στο αντιστοιχο θρεντ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
......κοντευω να τρελαθω ομως οφειλω να προστατεψω οσους περισσοτερους μπορω,τουλαχιστον τους συνομηλικους μου,....ειμαι 27 ετων και εκδηλωσα AIDS....κομη δε μπορω και δε μπορουν να προσδιορισουν ακριβως την κοπελα-ιεροδουλη που με εξεθεσε- με μολυνε.....ολες(και ειλικρινα σας το εξομολογουμε) μα ολες οι επαφες μου ηταν με προφυλαξη πλην μετρημενων χεριων στα δαχτυλα που δεχτηκα στοματικο ερωτα....το ολο ταξιδι ’’θανατου’’ στα πορνρια της αθηνας ξεκινησε απ το 2008...γραφω εδω γνωριζοντας την κατασταση μου και αφου ολες οι μη εκδιδομενες κοπελες που χαν επαφη μαζι μου ειναι ενημερες και θεος φυλαξει δεν εχουν προσληφθει
περαστικα τυπε :-

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Πολλοι νομιζουν οτι το hiv δεν κολαει με το στοματικο σεξ αλλα η αληθεια ειναι οτι μπορει να κολησει ποιο ευκολα απο οτι νομιζετε.Δεν ξερω αν το παλικαρι λεει  την αληθεια η οχι (εγω προσωπικα ευχομαι να μας δουλευει κανονικα) αλλα ολα γινοντε. Αν ομως ισχυει κατι τετειο εγω τουλαχιστον στην θεση του θα δημοσιευα τη λιστα με τις πουτανες που μου εκαναν πιπα ακαποτη για να προστατεψω τους υπολοιπους.Κατι που και ο ιδιος λεει αλλα δεν βλεπω πουθενα κανενα ονομα πουτανας.

κοψε τις μαλακιες και κατσε διαβασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom