Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γνωρίζει κανείς τις πραγματικές πιθανότητες μετάδοσης τέτοιου είδους ιόν απο στοματικό έρωτα εκατέρωθεν;
Τι πάει να πει πραγματικές? Οι πιθανότητες είναι κάτι θεωρητικό. Μπορούν τέτοιοι ιοί να μεταδοθούν έτσι αλλά είναι πολύ σπάνιο.Αυτό δεν σημαίνει ότι αν κανείς κολλήσει κάτι με αυτόν τον τρόπο θα κολλήσει λιγότερο ιό.Δεν παίζουμε με αυτά,προσέχουμε για να έχουμε.

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Αυτά έχουν εμφανή συμπτώματα. Έτσι δεν είναι;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτά έχουν εμφανή συμπτώματα. Έτσι δεν είναι;
Όχι πάντα. Από όσο γνωρίζω όλα τα σμν μπορείς να τα έχεις και να μην εμφανίσουν κανένα σύμπτωμα για πάρα πολύ καιρό.

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Θέλει προσοχή! Η φάση με τα ακαποτα έχει ξεφύγει...

Salonikopoulokota

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κατ αρχιν σας ευχαριστω για τις ςπαντησεις . Για εξετασεις πηρα τηλ και μου ειπανε
Να μην κανω pcr γιατι γινετε σε δευτερη φαση μετα την απλη εξεταση και αφου βγει θετικη
Τοτς να κανω pcr . Για αρχη μου ειπε να κανω μετα τις 30 μερες απλη εξεταση αντισωματων . Τι λετε ?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Κατ αρχιν σας ευχαριστω για τις ςπαντησεις . Για εξετασεις πηρα τηλ και μου ειπανε
Να μην κανω pcr γιατι γινετε σε δευτερη φαση μετα την απλη εξεταση και αφου βγει θετικη
Τοτς να κανω pcr . Για αρχη μου ειπε να κανω μετα τις 30 μερες απλη εξεταση αντισωματων . Τι λετε ?
ακολουθα πιστα της οδηγιες που σου δωσανε και ολα καλα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το pcr είναι πανάκριβο και φημήζεται για τα πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα που δίνει λόγο του ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο τεστ.Στις 30 μέρες είναι καλύτερα να ζήτησεις να σου κάνουν το τεστ 4ης γενιάς που ψάχνει ΚΑΙ για αντιγόνα όχι μόνο για αντισώματα.Στις 30 μέρες αυτό είναι πάρα πολύ αξιόπιστο.Πάρε πληρωφορίες και ρώτα και για τα υπόλοιπα τεστ που πρέπει να κάνεις...όπως τα χλαμύδια και η γοννόρια..αυτά νομίζω ότι και στις 15 μέρες εξετάζονται.Για τις αιματολογικές εξετάσεις κάνε για το hiv στις 30 μέρες και μετά επανέλαβε το (μαζί με όλα τα άλλα..ηπατίτιδες και σύφιλη) στους 3 μήνες.

remagkestinakanw

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
εγω μάγκες μια φορά κομμάτια μεθυσμένος πήγα στις τάνες και μου πήρε τσιμπούκι ακάποτο η τύπισσα για ένα 20λεπτο (είμαι και γλυκοτσούτσουνος) και μετά από λίγες ημέρες όταν κατούραγα νόμιζα ότι κατούραγα μπροκες από τον πόνο...πήγα στο γιατρό και μου εδωσε κάτι φάρμακα και μου είπε ότι είχα κολλήσει κάτι σε βλενόρροια....από μια πίπα μόνο..
φίλε μετά απο πόσες μερες αρχησε να σε ποναει στο κατουριμα???

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Το pcr είναι πανάκριβο και φημήζεται για τα πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα που δίνει λόγο του ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο τεστ.Στις 30 μέρες είναι καλύτερα να ζήτησεις να σου κάνουν το τεστ 4ης γενιάς που ψάχνει ΚΑΙ για αντιγόνα όχι μόνο για αντισώματα.Στις 30 μέρες αυτό είναι πάρα πολύ αξιόπιστο.Πάρε πληρωφορίες και ρώτα και για τα υπόλοιπα τεστ που πρέπει να κάνεις...όπως τα χλαμύδια και η γοννόρια..αυτά νομίζω ότι και στις 15 μέρες εξετάζονται.Για τις αιματολογικές εξετάσεις κάνε για το hiv στις 30 μέρες και μετά επανέλαβε το (μαζί με όλα τα άλλα..ηπατίτιδες και σύφιλη) στους 3 μήνες.
Tυπε καθε 6 μηνες αμα κανεις το τεστ για το hiv εισαι καλυμενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom