Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prionokordelas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
0
Πολλοι νομιζουν οτι το hiv δεν κολαει με το στοματικο σεξ αλλα η αληθεια ειναι οτι μπορει να κολησει ποιο ευκολα απο οτι νομιζετε.Δεν ξερω αν το παλικαρι λεει  την αληθεια η οχι (εγω προσωπικα ευχομαι να μας δουλευει κανονικα) αλλα ολα γινοντε. Αν ομως ισχυει κατι τετειο εγω τουλαχιστον στην θεση του θα δημοσιευα τη λιστα με τις πουτανες που μου εκαναν πιπα ακαποτη για να προστατεψω τους υπολοιπους.Κατι που και ο ιδιος λεει αλλα δεν βλεπω πουθενα κανενα ονομα πουτανας.

πιστευω οτι μας καλυψες ολους .και εχεις απολυτο δικιο .αλλα το παλουκαρι κανει μπαμ οτι μας κανει πλακα

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
......κοντευω να τρελαθω ομως οφειλω να προστατεψω οσους περισσοτερους μπορω,τουλαχιστον τους συνομηλικους μου,....ειμαι 27 ετων και εκδηλωσα AIDS....κομη δε μπορω και δε μπορουν να προσδιορισουν ακριβως την κοπελα-ιεροδουλη που με εξεθεσε- με μολυνε.....ολες(και ειλικρινα σας το εξομολογουμε) μα ολες οι επαφες μου ηταν με προφυλαξη πλην μετρημενων χεριων στα δαχτυλα που δεχτηκα στοματικο ερωτα....το ολο ταξιδι ’’θανατου’’ στα πορνρια της αθηνας ξεκινησε απ το 2008...γραφω εδω γνωριζοντας την κατασταση μου και αφου ολες οι μη εκδιδομενες κοπελες που χαν επαφη μαζι μου ειναι ενημερες και θεος φυλαξει δεν εχουν προσληφθει

μην το συνεχιζεται...αν οντως τεκμηριωσετο με αληθινες απαντησεις απο αυτα που ειπωθηκαν σαν ερωτήσεις.?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καλο ειναι να μην κρινουμε ετσι ελαφρα. Απο οσο φαινετε ναι μας κανει πλακα.Αλλα μια στο εκατομοιριο να μιλαει αληθεια...και τον πηραμε κατευθειαν απο τα μαλια τον αμφησβητησαμε και τον κοροιδεψαμε. Σκεψου να εισαι (αν οντος ισχυει) στην θεση του...θα απανταγες?

prionokordelas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
0
spamaρει κανονικοτατα ετοιμασου να ειναι καμια μαλακω που της κοβει πελατες καποια συναδελφισα της και θα σου ποσταρει σε λιγο το ονομα της για να ξενερωσουμε ολοι μας ...

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πολλοι νομιζουν οτι το hiv δεν κολαει με το στοματικο σεξ αλλα η αληθεια ειναι οτι μπορει να κολησει ποιο ευκολα απο οτι νομιζετε.Δεν ξερω αν το παλικαρι λεει  την αληθεια η οχι (εγω προσωπικα ευχομαι να μας δουλευει κανονικα) αλλα ολα γινοντε. Αν ομως ισχυει κατι τετειο εγω τουλαχιστον στην θεση του θα δημοσιευα τη λιστα με τις πουτανες που μου εκαναν πιπα ακαποτη για να προστατεψω τους υπολοιπους.Κατι που και ο ιδιος λεει αλλα δεν βλεπω πουθενα κανενα ονομα πουτανας.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:πολυ σωστα μιλας μπραβο ετσι ειναι..

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 28

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Ζητάτε από το τρολ να βγάλει λίστα με κοπέλες;

Είστε σοβαροί;

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλο ειναι να μην κρινουμε ετσι ελαφρα. Απο οσο φαινετε ναι μας κανει πλακα.Αλλα μια στο εκατομοιριο να μιλαει αληθεια...και τον πηραμε κατευθειαν απο τα μαλια τον αμφησβητησαμε και τον κοροιδεψαμε. Σκεψου να εισαι (αν οντος ισχυει) στην θεση του...θα απανταγες?

ωραια αν ειναι αληθεια να μιλησει αν οχι και κανει πλακα την πω κριμα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.515
Πόντοι
41.129
......κοντευω να τρελαθω ομως οφειλω να προστατεψω οσους περισσοτερους μπορω,τουλαχιστον τους συνομηλικους μου,....ειμαι 27 ετων και εκδηλωσα AIDS....κομη δε μπορω και δε μπορουν να προσδιορισουν ακριβως την κοπελα-ιεροδουλη που με εξεθεσε- με μολυνε.....ολες(και ειλικρινα σας το εξομολογουμε) μα ολες οι επαφες μου ηταν με προφυλαξη πλην μετρημενων χεριων στα δαχτυλα που δεχτηκα στοματικο ερωτα....το ολο ταξιδι ’’θανατου’’ στα πορνρια της αθηνας ξεκινησε απ το 2008...γραφω εδω γνωριζοντας την κατασταση μου και αφου ολες οι μη εκδιδομενες κοπελες που χαν επαφη μαζι μου ειναι ενημερες και θεος φυλαξει δεν εχουν προσληφθει

αφου όλα τα γαμησια σου με ιεροδουλες ηταν με προφυλαξη δικαιώνομαι που σε αλλα θρεντ με κραζουν που γραφω ότι οι γκομενες που τον παιρνουν από δω και από κει είναι πιο επικίνδυνες !! σιγουρα γαμησες κανα γκομενακι ακαποτα και ελεγες σιγα δεν είναι πουτανα να με κολλησει τιποτα, από εκει που δεν το περιμενες το επαθες αν λες αληθεια βεβαια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω επειδη εχω περασει το αγχος (ευτιχως περασα μονο το αγχος και οχι τα χειρωτερα) αυτου του πραγματος δεν μπορω να κρινω κατευθειαν και εχω ενα σοφτ σποτ για τετεια πραγματα. Παρολα αυτα εγω το ξαναλεω ευχομαι να ειναι τρολ η να ειναι οντος καμια που να θελει να κοψει την πελατεια της αλλης.Γιατι η εναλακτικη απο αυτα ειναι πολυ ασχημη. Αυτο που λεω εγω και ας ειναι σα να ψαχνεις ψηλους στα αχυρα ειναι αν οντος εχει μια αληθεια αυτο και θελει να προστατεψει οπως λεει τους υπολοιπους να μας πει με ποιες εκανε ακαποτο...

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
μακαρι να ειναι ψεμα....αν οχι τις πουτανες....ας μας πει τουλαχιστον σε ποια μπουρδελα,στουντιο πηγε αν δεν θυμαται.. :woldman: :woldman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
αφου όλα τα γαμησια σου με ιεροδουλες ηταν με προφυλαξη δικαιώνομαι που σε αλλα θρεντ με κραζουν που γραφω ότι οι γκομενες που τον παιρνουν από δω και από κει είναι πιο επικίνδυνες !! σιγουρα γαμησες κανα γκομενακι ακαποτα και ελεγες σιγα δεν είναι πουτανα να με κολλησει τιποτα, από εκει που δεν το περιμενες το επαθες αν λες αληθεια βεβαια

Αρκετά λογική υπόθεση!

Τώρα το αν το HIV κολλάει από το ελεύθερο στοματικό είναι σαν να ερωτάς αν μπορεί κάποιος να σκοτωθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο ευρισκόμενος πάνω στο πεζοδρόμιο. Ασφαλώς και μπορεί, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανόν.
Αντίθετα αν κάποιος πηδάει πουτάνες (και όχι μόνον!) ακάποτα από μουνί και κώλο η πιθανότητα είναι σαν τον κίνδυνο να σε χτυπήσει αυτοκίνητο αν πάς να περάσεις πεζός κάθετα την Κηφισίας σε ώρα αιχμής εκτός διαβάσεως, πολύ πιο μεγάλη δηλαδή.

Τώρα αυτό με την "λίστα" των εκδιδόμενων που κάνουν ακάποτα το θεωρώ αστείο σε κάθε περίπτωση. Εμένα το 95% των βιζιτών ακάποτη πίπα μου έχει πάρει και για να είμαι ειλικρινής δεν τις θυμάμαι καν όλες πλέον...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μοντ τσεκάρετε με πόσους λογαριασμούς ποστάρει ο τρόλης στις δύο σελίδες μέχρι τώρα. Κάτι δε πάει καλά με τον τύπο.

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αρκετά λογική υπόθεση!

Τώρα το αν το HIV κολλάει από το ελεύεθερο στοματικό είναι σαν να ερωτάς αν μπορεί κάποιος να σκοτωθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο ευρισκόμενος πάνω στο πεζοδρόμιο. Ασφαλώς και μπορεί, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανόν
Αντίθετα αν κάποιος πηδάει πουτάνες (και όχι μόνον!) ακάποτα από μουνί και κώλο η πιθανότητα είναι σαν τον κίνδυνο να σε χτυπήσει αυτοκίνητο αν πάς να περάσεις πεζός κάθετα την Κηφισίας σε ώρα αιχμής εκτός διαβάσεως, πολύ πιο μεγάλη δηλαδή.

Τώρα αυτό με την "λίστα" των εκδιδόμενων που κάνουν ακάποτα το θεωρώ αστείο σε κάθε περίπτωση. Εμένα το 95% των βιζιτών ακάποτη πίπα μου έχει πάρει και για να είμαι ειλικρινής δεν τις θυμάμαι καν όλες πλέον...
στο περιπου μπας και θυμαται τιποτα...αν δεν ειναι μουσαντενιο.... :think: :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σημασια παντος δεν εχει μονο ποιες ειναι οι κοπελες. Ολες οι κοπελες ειναι υποψηφιες να σε κολησουν κατι ιδιετερα στο πληρωμενο σεξ. Οσο καθαρη οσο προσεκτικη και οσο εντιμη με τισ εξετασεις και να ειναι υπαρχουν πραγματα που απλα δεν μπορει να ελενξει οπως το σπασιμο της καποτας η το 3μηνο παραθυρο που υπαρχει στις εξετασεις για το hiv και το 6μηνο παραθυρο για την ηπατιτιδα! Φιλε μην το λες αυτο για το ακαποτο στοματικο. Αλλα και οι πιθανοτητες ετσι να ειναι...εσυ οταν βλεπεις αμαξια να ερχοντε απο μακρια περνας το δρομο και το παιζεις κορονα γραματα η περημενεις για παν ενδεχομενο? Γιατι το ακαποτο το βλεπεις αλλιως? Συνηθως δε θελουμε να δεχτουμε τον πραγματικο κυνδινο γιατι εχουμε στο μυαλο μας το ''τοσες φορες το εχω κανει και δεν εχω παθει τιποτα''.

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Σημασια παντος δεν εχει μονο ποιες ειναι οι κοπελες. Ολες οι κοπελες ειναι υποψηφιες να σε κολησουν κατι ιδιετερα στο πληρωμενο σεξ. Οσο καθαρη οσο προσεκτικη και οσο εντιμη με τισ εξετασεις και να ειναι υπαρχουν πραγματα που απλα δεν μπορει να ελενξει οπως το σπασιμο της καποτας η το 3μηνο παραθυρο που υπαρχει στις εξετασεις για το hiv και το 6μηνο παραθυρο για την ηπατιτιδα! Φιλε μην το λες αυτο για το ακαποτο στοματικο. Αλλα και οι πιθανοτητες ετσι να ειναι...εσυ οταν βλεπεις αμαξια να ερχοντε απο μακρια περνας το δρομο και το παιζεις κορονα γραματα η περημενεις για παν ενδεχομενο? Γιατι το ακαποτο το βλεπεις αλλιως? Συνηθως δε θελουμε να δεχτουμε τον πραγματικο κυνδινο γιατι εχουμε στο μυαλο μας το ''τοσες φορες το εχω κανει και δεν εχω παθει τιποτα''.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ετσι ακριβως ... ολοι λεμε σε μενα θα τυχει???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
στο περιπου μπας και θυμαται τιποτα...αν δεν ειναι μουσαντενιο.... :think: :think:

Μα τί να θυμάται; Να μας αναφέρει 30-50-100 κορίτσια μπας και έχει κολλήσεις από κάποιαν από αυτές;
Κι αν έχει κολλήσει με άλλο τρόπο;

Πάντα δε υποθέτοντας πως δεν μας δουλεύει που τελικά φαίνεται να ισχύει.
Αν λοιπόν ισχύει το τρολάρισμα του δίνετε ακόμα μια δυνατότητα να μας αραδιάσει κάποια ονόματα που δεν γουστάρει για οποιοδήποτε λόγο και να τις εκθέσει χωρίς να μπορεί κανείς και καμία να τον αμφισβητήσει. ;)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
παντως ολοι το ακαπ  :pipa1: το θελουμε παρολαυτα.....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν ομως μια στο εκατομοιριο ισχυει μπορει καποιος φουκαρας να μην κανει ακαποτο και να γλιτωσει.Για μενα δεν ειναι το ποιες,για μενα ειναι το να μην κανεις ακαποτο ποτε γιατι και αν δεν ειναι αυτες σιγουρα καποιες ειναι.Εκτος αν πιστευει κανενας οτι δεν υπαρχει ουτε μια πουτανα που να μην εχει καπιο σοβαρο αφροδισιο εστω και χωρις να το ξερει.Και για να πουμε και την αληθεια αν το ξερει και περνει την καταληλη αγωγη ειναι σχεδον αδυνατο να σε κολησει γιατι ο ιος ειναι κατεσταλμενος.Οταν δεν το ξερει και δεν περνει φαρμακα και ο ιος ειναι στα ντουζενια του γινετε η ζημια...

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Μα τί να θυμάται; Να μας αναφέρει 30-50-100 κορίτσια μπας και έχει κολλήσεις από κάποιαν από αυτές;
Κι αν έχει κολλήσει με άλλο τρόπο;

Πάντα δε υποθέτοντας πως δεν μας δουλεύει που τελικά φαίνεται να ισχύει.
Αν λοιπόν ισχύει το τρολάρισμα του δίνετε ακόμα μια δυνατότητα να μας αραδιάσει κάποια ονόματα που δεν γουστάρει για οποιοδήποτε λόγο και να τις εκθέσει χωρίς να μπορεί κανείς και καμία να τον αμφισβητήσει. ;)
αφου λεει ρε φιλε οτι ακαποτη  :pipa1: :pipa1: ητανε με ελαχιστες...ξερω εγω μακαρι να ειναι παραμυθι και να μην εχει τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom