Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
επειδή σε τέτοια θέματα δεν σηκώνει πλάκα ....

ας φάει σβύσιμο το θέμα
και ban αυτός που το έβαλε ....

ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΑ
ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ .......

όποιος έχει φάει φρίκη με σπασμένη καπότα με πουτάνα
καταλαβαίνει
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ....

στα τσακίδια ...........
ρε λακη τι σπασμένη καποτα εσυ μας έβαλες να ψάχνουμε να πας χωρις καθόλου καποτα  :headbang:

Α ξέχασα θα ειχε χαρτί γιατρού σορυ φιλε το παίρνω πίσω  :grin:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
εγω τουλαχιστον στην θεση του θα δημοσιευα τη λιστα με τις πουτανες που μου εκαναν πιπα ακαποτη για να προστατεψω τους υπολοιπους.

Λίστα με τις πουτάνες που έχω δώσει ακαποτο:

Ολες.

Η τελευταία  :pipa2: πρην μια ώρα.

pathitikos.33

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
επειδή σε τέτοια θέματα δεν σηκώνει πλάκα ....

ας φάει σβύσιμο το θέμα
και ban αυτός που το έβαλε ....

ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΑ
ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ .......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ....

στα τσακίδια ...........
:thumbsup:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Πώς ενας μαλακας καταφερε με μια μαλακια να ανεβασει ενα θεμα  με τοση δημοτικοτητα. Ρε μαγκες ελεος. Κραζει οτι ειναι μουφα. Χαλαρωστε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
troll είναι, αν δεν ήταν θα είχε γράψει 2 κουβέντες παραπάνω, αφού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του
Πολύ σωστός! Αν δεν ήταν troll θα έγραφε πολύ παραπάνω. Κάνει μπαμ έκανε εγγραφή για αυτό μόνο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Tα ποσοστα αυτα ειναι τωρα απο κει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει δε ειναι απιθανο να κολησεις απο στοματικο χωρις καποτα απλα παρα πολλη δυσκολο τωρα ποσο ασφαλης θα αισθανεται καποιος μ αυτα τα ποσοστα το ξερει μονο αυτος και επειδη ολοι μας το κανουμε το ελευθερο στοματικο το ποιο σωστο ειναι καθε 6 μηνες τεστ κ ο θεος βοηθος.
Συνάδελφοι, και εγώ είχα διαβάσει το πόσο δύσκολο είναι να κολλήσεις από στοματικό και είχα αφήσει να μου πα΄ρουν ακάποτο τσιμπούκι 2 φορές. Μέχρι που όταν δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που ανακαλύφθηκαν με aids ο κολητός μου με πήρε τηλέφωνο χεσμένος από το φόβο για να μου πει ότι είχε πηδήξει επτά από αυτές και οι μισές του είχαν πάρει ακάποτο τσιμπούκι. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ότι δεν είχε κολλήσει, πήγε να τρελαθεί. Από τότε ένοιωσα σα να έσκασε βόμβα δίπλα μου και να τη γλύτωσα από τύχη. Ποτέ ακάποτο. Οι στατιστικές βέβαια βγήκαν σ αυτή την περίπτωση, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο και το τέλος πάντα κοντά.

Επισκέπτης
ρε λακη τι σπασμένη καποτα εσυ μας έβαλες να ψάχνουμε να πας χωρις καθόλου καποτα 

Α ξέχασα θα ειχε χαρτί γιατρού σορυ φιλε το παίρνω πίσω 

Ναι ρε παπάρα.
Δεν μιλάμε για το ρουμανίδι των 100€ με το οποίο μου έσπασε το λάστιχο το 2005 ....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Συνάδελφοι, και εγώ είχα διαβάσει το πόσο δύσκολο είναι να κολλήσεις από στοματικό και είχα αφήσει να μου πα΄ρουν ακάποτο τσιμπούκι 2 φορές. Μέχρι που όταν δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που ανακαλύφθηκαν με aids ο κολητός μου με πήρε τηλέφωνο χεσμένος από το φόβο για να μου πει ότι είχε πηδήξει επτά από αυτές και οι μισές του είχαν πάρει ακάποτο τσιμπούκι. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ότι δεν είχε κολλήσει, πήγε να τρελαθεί. Από τότε ένοιωσα σα να έσκασε βόμβα δίπλα μου και να τη γλύτωσα από τύχη. Ποτέ ακάποτο. Οι στατιστικές βέβαια βγήκαν σ αυτή την περίπτωση, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο και το τέλος πάντα κοντά.

Το σωστό είναι όπως μαθαίναμε όταν είμαστε μικροί να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό από την αρχή μέχρ και το τέλος της σεξουαλικής συνέυερσης. Εγώ είμαι της λογικής να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά πάντα με προφυλάξεις. Πιστευω ειδικά αυτό το καιρό που στη πορνεια έχουν βγει πολλές γυναικες που αμφιβάλω αν εξετάζονται οφείλουμε να προσέχουμε. Βέβαια πάντα λέγανε οι ειδικοί πως η επαφή με ιερόδουλες κλπ ενέχει κινδύνους. Θέλει γενικώς προσοχή.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
......κοντευω να τρελαθω ομως οφειλω να προστατεψω οσους περισσοτερους μπορω,τουλαχιστον τους συνομηλικους μου,....ειμαι 27 ετων και εκδηλωσα AIDS....κομη δε μπορω και δε μπορουν να προσδιορισουν ακριβως την κοπελα-ιεροδουλη που με εξεθεσε- με μολυνε.....ολες(και ειλικρινα σας το εξομολογουμε) μα ολες οι επαφες μου ηταν με προφυλαξη πλην μετρημενων χεριων στα δαχτυλα που δεχτηκα στοματικο ερωτα....το ολο ταξιδι ’’θανατου’’ στα πορνρια της αθηνας ξεκινησε απ το 2008...γραφω εδω γνωριζοντας την κατασταση μου και αφου ολες οι μη εκδιδομενες κοπελες που χαν επαφη μαζι μου ειναι ενημερες και θεος φυλαξει δεν εχουν προσληφθει
το τρολλ της εβδομάδας... :jerking: :jerking:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Παίρναν στο φίλο σου ακάποτο τελειωμένα πρεζάκια γεμάτα πληγές παντού;

Γιατί δεν τον αυτοκτόνησες να τον απαλλάξεις από τη μιζέρια του;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Ναι ρε παπάρα.
Δεν μιλάμε για το ρουμανίδι των 100€ με το οποίο μου έσπασε το λάστιχο το 2005 ....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;
 καντεμια φιλε λακη το 2005 δεν θα Χαν βγει και ραν φλατ καποτες   :S

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Πάτε καλά ρε?  :jerking: :jerking:

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Τρολλ...ξετρολλ με ολα αυτα εχω αρχισει να σκεφτομαι διαφορα... :S :S :S
Δε λετε κανα διαγνωστικο κεντρο που να δινει αμεσα αποτελεσμα, να παω να μου φυγουν οι ιδες....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Το σωστό είναι όπως μαθαίναμε όταν είμαστε μικροί να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό από την αρχή μέχρ και το τέλος της σεξουαλικής συνέυερσης. Εγώ είμαι της λογικής να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά πάντα με προφυλάξεις. Πιστευω ειδικά αυτό το καιρό που στη πορνεια έχουν βγει πολλές γυναικες που αμφιβάλω αν εξετάζονται οφείλουμε να προσέχουμε. Βέβαια πάντα λέγανε οι ειδικοί πως η επαφή με ιερόδουλες κλπ ενέχει κινδύνους. Θέλει γενικώς προσοχή.

Εκεινη τη στιγμη δε σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι αλλα με το κατω οσο για τους ειδικους και τις ιεροδουλες εγω πιστευω οτι ποιο ευκολα θα το κολησεις απο το μουνι που γνωρισες στο κλαμπ στα μπουζουκια η σε καποιο μπαρ απο την πουτανα γιατι το μουνι απο δυσκολα μεχρι τελειος απιθανα να κανει εξετασεις για aids για τον απλουστατο λογο οτι πιστευει οτι αποκλειεται να εχει.

OP
OP
K

konstantinosm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
....επειδη ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ ψυχοφθορο...και πιστεψτε με για μενα περισσοτερο που δεν εχω ακομη καλαα'καλα συνειδητοποιησει τι εχει γινει?!..σας λεω οτι με τις μη εκδιδομενες εκανα σεξ με προφυλαξη μ ολες ανεξαιρετως...και με αυτες που χα σταθερη σχεση...ειχα εντονο το βιωμα σπιτι μου απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη της αδερφης μου και δε ρισκαρα....ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...εγω ισως να πληρωσα τ αμαρτημα του αγοραιου ερωτα...δε ξερω ποιος θεος με καταριεται...δε ξερω....οσο για τον αλητη που με βριζε με τη σπασμενη καποτα να του πω πως υπαρχει η εξεταση μοριακου ελεγχου που ανιχνευει γενετηκο υλικο του ιου...αυτη μου καναν για επαληθευση...και εντοπιζει τον ιο μολις 10 μερες μετα την επιφοβη επαφη...αν λοιπον του σπαγε το προφυλακτικο εκανε τη εξεταση τοσο νωρις και βγαινε θετικη....θα του καναν απευθειας ρετροθεραπεια και θα τον ΄΄κοιμιζαν΄΄ τον ιο οπως λενε.....δε μπορω αλλιως να βοηθησω...εχω κανει ηδη μηνυση κατα αγνωστου αριθμου προσωπων οπως μου υπεδειξαν

tazmankapotas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αντε παιδιά μας έχει μείνει να πούμε για το χύσιμο στο μάτι και στο σώμα  το κατούρημα - χέσιμο κτλπ  και να κλείσουμε την ανάλυση

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
....επειδη ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ ψυχοφθορο...και πιστεψτε με για μενα περισσοτερο που δεν εχω ακομη καλαα'καλα συνειδητοποιησει τι εχει γινει?!..σας λεω οτι με τις μη εκδιδομενες εκανα σεξ με προφυλαξη μ ολες ανεξαιρετως...και με αυτες που χα σταθερη σχεση...ειχα εντονο το βιωμα σπιτι μου απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη της αδερφης μου και δε ρισκαρα....ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...εγω ισως να πληρωσα τ αμαρτημα του αγοραιου ερωτα...δε ξερω ποιος θεος με καταριεται...δε ξερω....οσο για τον αλητη που με βριζε με τη σπασμενη καποτα να του πω πως υπαρχει η εξεταση μοριακου ελεγχου που ανιχνευει γενετηκο υλικο του ιου...αυτη μου καναν για επαληθευση...και εντοπιζει τον ιο μολις 10 μερες μετα την επιφοβη επαφη...αν λοιπον του σπαγε το προφυλακτικο εκανε τη εξεταση τοσο νωρις και βγαινε θετικη....θα του καναν απευθειας ρετροθεραπεια και θα τον ΄΄κοιμιζαν΄΄ τον ιο οπως λενε.....δε μπορω αλλιως να βοηθησω...εχω κανει ηδη μηνυση κατα αγνωστου αριθμου προσωπων οπως μου υπεδειξαν

Ρε μαν κι εγώ έχω πάει με καμιά 20αριά πουτάνες αλλά πάντα με προφύλαξη. Με βάζεις σε προβληματισμούς τώρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ο καθενας κανει οτι νομιζει δεν ειμαι σε θεση να πω σε κανεναν τη να κανει εγω πχ παντα προσεχω κανω βεβαια τη μαλακια του ελευθερου στοματικου αλλα κανω και το τεστ καθε 6 μηνες σημερα εδωσα αιμα για το επομενο και περιμενω τα αποτελεσματα την αλλη τεταρτη κ ο θεος βοηθος οπως παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom