black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
με τελειωτικο ; σε ποια πηγες ;
Είναι από τις πρώτες στη λίστα που ανάρτησα φίλε.
με τελειωτικο ; σε ποια πηγες ;
Ρε μαν κι εγώ έχω πάει με καμιά 20αριά πουτάνες αλλά πάντα με προφύλαξη. Με βάζεις σε προβληματισμούς τώρα.
Πολύ αργά πλέον
Ρε που είναι ο απόλυτος να ποστάρει την ολόσωμη καπότα;
ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...
Φιλε εγω στο ξαναλεω,ειναι πιο πιθανο να επσασε καποια καποτα. Οχι οτι εχει καμια μεγαλη σημασια. Ειναι περιεργο παντος που σου επαληθευσανε το αποτελεσμα με pcr.Συνηθως τεσταρουνε για αντισωματα και αν αυτο βγει θετικο κανουν ενα τεστ που λεγεται western-blot.Καλο κουραγιο και οπως σου ειπα υπαρχουν μερη να απευθηνθεις.....επειδη ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ ψυχοφθορο...και πιστεψτε με για μενα περισσοτερο που δεν εχω ακομη καλαα'καλα συνειδητοποιησει τι εχει γινει?!..σας λεω οτι με τις μη εκδιδομενες εκανα σεξ με προφυλαξη μ ολες ανεξαιρετως...και με αυτες που χα σταθερη σχεση...ειχα εντονο το βιωμα σπιτι μου απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη της αδερφης μου και δε ρισκαρα....ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...εγω ισως να πληρωσα τ αμαρτημα του αγοραιου ερωτα...δε ξερω ποιος θεος με καταριεται...δε ξερω....οσο για τον αλητη που με βριζε με τη σπασμενη καποτα να του πω πως υπαρχει η εξεταση μοριακου ελεγχου που ανιχνευει γενετηκο υλικο του ιου...αυτη μου καναν για επαληθευση...και εντοπιζει τον ιο μολις 10 μερες μετα την επιφοβη επαφη...αν λοιπον του σπαγε το προφυλακτικο εκανε τη εξεταση τοσο νωρις και βγαινε θετικη....θα του καναν απευθειας ρετροθεραπεια και θα τον ΄΄κοιμιζαν΄΄ τον ιο οπως λενε.....δε μπορω αλλιως να βοηθησω...εχω κανει ηδη μηνυση κατα αγνωστου αριθμου προσωπων οπως μου υπεδειξαν
δηλαδή φιλε κάτσε γιατί δεν κατάλαβα τον δίνεις ακαποτα αλλα κανεις και τεστ κάθε έξι μήνες δηλαδης αισθάνεσαι ασφαλήςΟ καθενας κανει οτι νομιζει δεν ειμαι σε θεση να πω σε κανεναν τη να κανει εγω πχ παντα προσεχω κανω βεβαια τη μαλακια του ελευθερου στοματικου αλλα κανω και το τεστ καθε 6 μηνες σημερα εδωσα αιμα για το επομενο και περιμενω τα αποτελεσματα την αλλη τεταρτη κ ο θεος βοηθος οπως παντα.
δηλαδή φιλε κάτσε γιατί δεν κατάλαβα τον δίνεις ακαποτα αλλα κανεις και τεστ κάθε έξι μήνες δηλαδης αισθάνεσαι ασφαλής
δηλαδή φιλε κάτσε γιατί δεν κατάλαβα τον δίνεις καποτα αλλα κανεις και τεστ κάθε έξι μήνες δηλαδης αισθάνεσαι ασφαλής
δηλαδή εχει καμία αξία να επαναλαμβάνει κατι που αυτός ο ίδιος θεωρεί λαθος αλλα ειναι ευχαριστημένος οτι θα το μάθει γρήγορα οτι κατι πήγε στραβά ?Τι άλλο να κάνει, να μπαίνει σε κλίβανο προληπτικά;
δηλαδή εχει καμία αξία να επαναλαμβάνει κατι που αυτός ο ίδιος θεωρεί λαθος αλλα ειναι ευχαριστημένος οτι θα το μάθει γρήγορα οτι κατι πήγε στραβά ?
....επειδη ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ ψυχοφθορο...και πιστεψτε με για μενα περισσοτερο που δεν εχω ακομη καλαα'καλα συνειδητοποιησει τι εχει γινει?!..σας λεω οτι με τις μη εκδιδομενες εκανα σεξ με προφυλαξη μ ολες ανεξαιρετως...και με αυτες που χα σταθερη σχεση...ειχα εντονο το βιωμα σπιτι μου απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη της αδερφης μου και δε ρισκαρα....ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...εγω ισως να πληρωσα τ αμαρτημα του αγοραιου ερωτα...δε ξερω ποιος θεος με καταριεται...δε ξερω....οσο για τον αλητη που με βριζε με τη σπασμενη καποτα να του πω πως υπαρχει η εξεταση μοριακου ελεγχου που ανιχνευει γενετηκο υλικο του ιου...αυτη μου καναν για επαληθευση...και εντοπιζει τον ιο μολις 10 μερες μετα την επιφοβη επαφη...αν λοιπον του σπαγε το προφυλακτικο εκανε τη εξεταση τοσο νωρις και βγαινε θετικη....θα του καναν απευθειας ρετροθεραπεια και θα τον ΄΄κοιμιζαν΄΄ τον ιο οπως λενε.....δε μπορω αλλιως να βοηθησω...εχω κανει ηδη μηνυση κατα αγνωστου αριθμου προσωπων οπως μου υπεδειξαν
βρε πλιμ δεν σε κρίνω τα χω κάνει κι εγω αλλα να νομίζω οτι για σένα τον ιδιο δεν εχει νόημα ,για να προστατεύεις άλλους οκ εντάξει εχειΡε τυπε το ανεφερα και ποιο πριν δυστυχως εκεινη τη στιγμη σκεφτομαστε με το κατω κεφαλι κ οποιος πει το αντιθετο ειναι ψευτης και δεν το κανω και παντα απο κει και περα κανω το τεστ και για μενα και για τις υπολοιπες γιατι αν εστω και μια στις δεκα χιλιαδες θα σε πω το χω κολησει δεν χρειαζεται να το κολησω και γω ειτε σε τανα ειτε σε ενα μουνι που θα πιασω σε κανα μπαρ κλαμπ.
σου έκαναν pcr και βρήκαν το γενετικό υλικό του ιού σε σένα ?
άντε και η πουτάνα είχε σπέρμα με aids στο στόμα της , πως γίνεται να τον μεταδώσει αν δεν υπάρχει πληγή στο σώμα του άλλου;
το ξαναλέω ότι όλο αυτό το θέμα δε μου κολλάει
του μπηκε μεσα από την ουρηθρα λεει
Μα προστατευω και τον εαυτο μου οσο ποιο γρηγορα μαθεις οτι κατι τρεχει τοσο ποιο γρηγορα θα παρεις μετρα δε το κανω εξολοκληρου για τους αλλους και 2 φορες το χρονο που κανω τεστ ειμαι σιγουρος οτι ειμαι καλα δεν υπαρχει φοβος ψευδους αποτελεσματος οπλα τα σεξουαλικος ενεργα ατομα επρεπε ασχετος προφυλαξεων 2 φορες το χρονο να κανουν.