Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε μαν κι εγώ έχω πάει με καμιά 20αριά πουτάνες αλλά πάντα με προφύλαξη. Με βάζεις σε προβληματισμούς τώρα.

Πολύ αργά πλέον

:priest:

Ρε που είναι ο απόλυτος να ποστάρει την ολόσωμη καπότα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...

τυπε εστω ότι  ισχυει αυτό που λες τοτε ησουν ο επομενος που πηρε ακαποτα πιπα η ιεροδουλη μετα από αυτόν που ειχε AIDS στο σπερμα και την κολλησε και αυτη... αρα δεν εχει κολλησει μονο εσενα αλλα και τον επομενο από εσενα και πολλους ακομα .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
....επειδη ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ ψυχοφθορο...και πιστεψτε με για μενα περισσοτερο που δεν εχω ακομη καλαα'καλα συνειδητοποιησει τι εχει γινει?!..σας λεω οτι με τις μη εκδιδομενες εκανα σεξ με προφυλαξη μ ολες ανεξαιρετως...και με αυτες που χα σταθερη σχεση...ειχα εντονο το βιωμα σπιτι μου απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη της αδερφης μου και δε ρισκαρα....ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...εγω ισως να πληρωσα τ αμαρτημα του αγοραιου ερωτα...δε ξερω ποιος θεος με καταριεται...δε ξερω....οσο για τον αλητη που με βριζε με τη σπασμενη καποτα να του πω πως υπαρχει η εξεταση μοριακου ελεγχου που ανιχνευει γενετηκο υλικο του ιου...αυτη μου καναν για επαληθευση...και εντοπιζει τον ιο μολις 10 μερες μετα την επιφοβη επαφη...αν λοιπον του σπαγε το προφυλακτικο εκανε τη εξεταση τοσο νωρις και βγαινε θετικη....θα του καναν απευθειας ρετροθεραπεια και θα τον ΄΄κοιμιζαν΄΄ τον ιο οπως λενε.....δε μπορω αλλιως να βοηθησω...εχω κανει ηδη μηνυση κατα αγνωστου αριθμου προσωπων οπως μου υπεδειξαν
Φιλε εγω στο ξαναλεω,ειναι πιο πιθανο να επσασε καποια καποτα. Οχι οτι εχει καμια μεγαλη σημασια. Ειναι περιεργο παντος που σου επαληθευσανε το αποτελεσμα με pcr.Συνηθως τεσταρουνε για αντισωματα και αν αυτο βγει θετικο κανουν ενα τεστ που λεγεται western-blot.Καλο κουραγιο και οπως σου ειπα υπαρχουν μερη να απευθηνθεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Ο καθενας κανει οτι νομιζει δεν ειμαι σε θεση να πω σε κανεναν τη να κανει εγω πχ παντα προσεχω κανω βεβαια τη μαλακια του ελευθερου στοματικου αλλα κανω και το τεστ καθε 6 μηνες σημερα εδωσα αιμα για το επομενο και περιμενω τα αποτελεσματα την αλλη τεταρτη κ ο θεος βοηθος οπως παντα.
δηλαδή φιλε κάτσε γιατί δεν κατάλαβα τον δίνεις ακαποτα αλλα κανεις και τεστ κάθε έξι μήνες δηλαδης αισθάνεσαι ασφαλής  :think:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδή φιλε κάτσε γιατί δεν κατάλαβα τον δίνεις ακαποτα αλλα κανεις και τεστ κάθε έξι μήνες δηλαδης αισθάνεσαι ασφαλής  :think:

Ο Αινσταϊν κάτι είχε πει για το σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεία τύπε  :jerking:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δηλαδή φιλε κάτσε γιατί δεν κατάλαβα τον δίνεις καποτα αλλα κανεις και τεστ κάθε έξι μήνες δηλαδης αισθάνεσαι ασφαλής  :think:

Τι άλλο να κάνει,  να μπαίνει σε κλίβανο προληπτικά;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Τι άλλο να κάνει,  να μπαίνει σε κλίβανο προληπτικά;
δηλαδή εχει καμία αξία να επαναλαμβάνει κατι που αυτός ο ίδιος θεωρεί λαθος αλλα ειναι ευχαριστημένος οτι θα το μάθει γρήγορα οτι κατι πήγε στραβά ?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δηλαδή εχει καμία αξία να επαναλαμβάνει κατι που αυτός ο ίδιος θεωρεί λαθος αλλα ειναι ευχαριστημένος οτι θα το μάθει γρήγορα οτι κατι πήγε στραβά ?

Στη παράθεση διάβασα καπότα, γι' αυτό έδωσα αυτήν την απάντηση, το διόρθωσες μετά το typo αλλά είχα κάνει την παράθεση ήδη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ρε τυπε το ανεφερα και ποιο πριν δυστυχως εκεινη τη στιγμη σκεφτομαστε με το κατω κεφαλι κ οποιος πει το αντιθετο ειναι ψευτης και δεν το κανω και παντα απο κει και περα κανω το τεστ και για μενα και για τις υπολοιπες γιατι αν εστω και μια στις δεκα χιλιαδες θα σε πω το χω κολησει δεν χρειαζεται να το κολησω και γω ειτε σε τανα ειτε σε ενα μουνι που θα πιασω σε κανα μπαρ κλαμπ. 

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παντως οποιος θελει, να ελαχιστοποιησει καπως τον κινδυνο να μολυνθει με hiv πηγαινοντας σε οικους, θα πρεπει να πηγαινει με κοπελες, οι οποιες οχι μονο δεν κανουν ελευθερο στοματικο αλλα και πρωκτικο (με προφυλαξη), και φυσικα πιο ακινδυνα ειναι τα στουντιο, καθως καποιος οροθετικος που κολλησε τον ιο απο ενεσιμα ναρκωτικα (πρωην πρεζακι) το πιο πιθανο λογω χαμηλου κοστους ειναι να πηγαινει σε φτηνα μπουρδελα του δεκαρικου και 20αρικου και οχι σε στουντιο

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
μας γαμήσατε την ψυχολογία....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
....επειδη ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ ψυχοφθορο...και πιστεψτε με για μενα περισσοτερο που δεν εχω ακομη καλαα'καλα συνειδητοποιησει τι εχει γινει?!..σας λεω οτι με τις μη εκδιδομενες εκανα σεξ με προφυλαξη μ ολες ανεξαιρετως...και με αυτες που χα σταθερη σχεση...ειχα εντονο το βιωμα σπιτι μου απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη της αδερφης μου και δε ρισκαρα....ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει οτι και η ουρηθρα ειναι πυλη εισοδου υπο αιρεση...και εστιαζει στο γεγονος του οτι μια ιεροδουλη μπορει να μεταφερει το σπερμα καποιου οταν μολις πριν απο ενα λεπτο την εχουν ΄΄τελειωσει’’ στο στομα...επειτα αν εχει καποιο αλλο αφροδησιο και χει αναπτυξει αυτρες στη στοματικη κοιλοτητα ο κινδυνος αυξανεταιι....τι να πω....ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ βγαλτε τα συμπερασματα σας...εγω ισως να πληρωσα τ αμαρτημα του αγοραιου ερωτα...δε ξερω ποιος θεος με καταριεται...δε ξερω....οσο για τον αλητη που με βριζε με τη σπασμενη καποτα να του πω πως υπαρχει η εξεταση μοριακου ελεγχου που ανιχνευει γενετηκο υλικο του ιου...αυτη μου καναν για επαληθευση...και εντοπιζει τον ιο μολις 10 μερες μετα την επιφοβη επαφη...αν λοιπον του σπαγε το προφυλακτικο εκανε τη εξεταση τοσο νωρις και βγαινε θετικη....θα του καναν απευθειας ρετροθεραπεια και θα τον ΄΄κοιμιζαν΄΄ τον ιο οπως λενε.....δε μπορω αλλιως να βοηθησω...εχω κανει ηδη μηνυση κατα αγνωστου αριθμου προσωπων οπως μου υπεδειξαν

σου έκαναν pcr και βρήκαν το γενετικό υλικό του ιού σε σένα ?

άντε και η πουτάνα είχε σπέρμα με aids στο στόμα της , πως γίνεται να τον μεταδώσει αν δεν υπάρχει πληγή στο σώμα του άλλου;

το ξαναλέω ότι όλο αυτό το θέμα δε μου κολλάει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε το ανεφερα και ποιο πριν δυστυχως εκεινη τη στιγμη σκεφτομαστε με το κατω κεφαλι κ οποιος πει το αντιθετο ειναι ψευτης και δεν το κανω και παντα απο κει και περα κανω το τεστ και για μενα και για τις υπολοιπες γιατι αν εστω και μια στις δεκα χιλιαδες θα σε πω το χω κολησει δεν χρειαζεται να το κολησω και γω ειτε σε τανα ειτε σε ενα μουνι που θα πιασω σε κανα μπαρ κλαμπ.  
βρε πλιμ δεν σε κρίνω τα χω κάνει κι εγω αλλα να νομίζω οτι για σένα τον ιδιο  δεν εχει νόημα ,για να προστατεύεις άλλους οκ εντάξει εχει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
σου έκαναν pcr και βρήκαν το γενετικό υλικό του ιού σε σένα ?

άντε και η πουτάνα είχε σπέρμα με aids στο στόμα της , πως γίνεται να τον μεταδώσει αν δεν υπάρχει πληγή στο σώμα του άλλου;

το ξαναλέω ότι όλο αυτό το θέμα δε μου κολλάει

του μπηκε μεσα από την ουρηθρα λεει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Μα προστατευω και τον εαυτο μου οσο ποιο γρηγορα μαθεις οτι κατι τρεχει τοσο ποιο γρηγορα θα παρεις μετρα δε το κανω εξολοκληρου για τους αλλους και 2 φορες το χρονο που κανω τεστ ειμαι σιγουρος οτι ειμαι καλα δεν υπαρχει φοβος ψευδους αποτελεσματος οπλα τα σεξουαλικος ενεργα ατομα επρεπε ασχετος προφυλαξεων 2 φορες το χρονο να κανουν.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
του μπηκε μεσα από την ουρηθρα λεει

άντε και να του μπήκε απο την ουρήθρα , πως πέρασε στο αίμα του ;
απορροφήθηκε;

εξάλλου ο ιός δεν μένει ζωντανός για πολύ εκτός σώματος, αλλά και ζωντανός να ήταν
το θεωρώ απίθανο να κολλήσει κάποιος έτσι

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παντως το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο, και θα πρεπει ακομη και η διωξη του ηλεκτρονικου εγκληματος να επεμβει με διακριτικοτητα φυσικα, για να εξακριβωθει εαν ο konstantinosm λεει αληθεια,  κανονικα θα πρεπει ο admin του site να απευθυνθει στην αστυνομια

και κλεινοντας θελω να πω οτι οποιος θελει να μαθει περισσοτερα για hiv risks, ενα καλο site ειναι το
¨
το cdc.gov ειναι παρα πολυ συντηριτικο και πανικοβαλει ασκοπα τον κοσμο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μα προστατευω και τον εαυτο μου οσο ποιο γρηγορα μαθεις οτι κατι τρεχει τοσο ποιο γρηγορα θα παρεις μετρα δε το κανω εξολοκληρου για τους αλλους και 2 φορες το χρονο που κανω τεστ ειμαι σιγουρος οτι ειμαι καλα δεν υπαρχει φοβος ψευδους αποτελεσματος οπλα τα σεξουαλικος ενεργα ατομα επρεπε ασχετος προφυλαξεων 2 φορες το χρονο να κανουν.

Εισαι σωστος απλα με τις πουτανες οταν κανεις ακαποτα πραγματα εχεις στατιστικα πολυ περισοτερες πιθανοτητες να κολησεις κατι.Και δεν μιλαω μονο για hiv αλλα και για ηππατιτιδες,χλαμυδια,γονοροια,κονδυλωματα κτλπτ.Και οι εξετασεις αιματως ειναι μονο για τα πρωτα 2.Για τα υπολοιπα θελει καλιεργειες και τα ρεστα. Επισης μπορει να εχεις ενα αφροδισιο και να μην παρουσιασει συμπτωματα αρα να μην ξερεις οτι το εχεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom