Λοιπον....Ονομα Ατζελινα
Καταγωγη Αλβανια
5 μηνες Ελλαδα και πρωην στουντιοκοριτσο...
Υψος περιπου 1,80
Ηλικια περιπου 28-30
Προσωπο στο 8αρι
Σωμα το ιδιο περιπου 8,5αρι
Μακρια ποδια, κωλαρα με βυζι υστερημενο κατα πολυ....
Μαλλι πολυ μακρυ και σγουρο, κοκκινο...
Χαμογελαστη (στον κοσμο το δικο της ομως) και social καλο εως πολυ καλο...
Ωρες που θα τη βρειτε απο τις 10 περιπου εως τις 2 το πρωι...
upload a gifcertificity.com
Ο τιμοκαταλογος κατι σαν τη Σαντορινη το καλοκαιρι...οπου σε βρει...Το μονο σιγουρο ειναι το 50ρικο στο αμαξι...Αν πας ξεναδοχειο, τοτε τα πραγματα αγριευουν...Απο 100 το μισαωρο εως και 150 τα 40 λεπτα...Αναλογα. Συμβουλη μου να μην περασετε καυλωμενοι απο το βραχο της Παρνηθας απο εκει γιατι θα σας πιασει απο τον κωλο...Το καλο ειναι οτι δινει κωλο...Ολα με προφυλαξη (εννοω η πιπα). Ολα τα αλλα καλα κανει και τα παιρνει με καποτες...
Πιπα με προφυλαξη αρα δεν ειναι αναγκη να προχωρησω παρακατω....Αλλα να πω για τους λατρεις της αλεξιπτωτικης πιπας οτι ακομα και ετσι, ειναι αεροπιπα...Αν αργησεις να χυσεις τοτε στην παιζει με ηχους καριολιτσας που της χωνεις δακτυλο στο μουνι...Τα δακτυλα παιζουν παντως...Οχι για ανασκαφες, αλλα παιζουν...Αν ξεφυγεις σε επαναφερει στην ταξη με ομορφο τροπο....με το κουνημα του κωλου!
Παμε λιγο να σας πω και τα περι τιμολογιακης προοπτικης...
Εγω μολις ακουσα 150 για 40 λεπτα γελασα....Και γελασα πολυ...Προσπαθησα για 100 μιαμιση ωρα αλλα δεν ηθελε με τιποτα. Τελικα δεχτηκε στα 120 φουλ καραφουλ για μια ωρα...Για μενα προσωπικα ειναι πεταμενα λεφτα. Αλλα οποιος θελει να δοκιμασει σε στυλ ραντεβου ακομα και στο κεντρο, τοτε διαθετω το τηλεφωνο της και το δινω σε ΠΜ μαζι με το συνθηματικο. Κλωνοι και καριοληδες μακρια...Απλα θα παρετε τα αρχιδια μου...
Καλες συνεχειες!