You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοκκινομάλλα πρώην στη γέφυρα Μεταμόρφωσης τώρα Αργυρούπολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas20166
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 291
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Τωρα τι να σου πω εσενα......μια σελιδα πριν με κριτικη εχω βαλει και χαρτη ρε φιλε.....Ρε παίδες...που είναι το σημείο που θα τη βρούμε γιατί δε κατάλαβα ακριβώς....
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 1.830
Ρε παίδες...που είναι το σημείο που θα τη βρούμε γιατί δε κατάλαβα ακριβώς....
από εθνική κάνεις δεξιά στην γέφυρα μεταμόρφωσης και μετά αριστερά προς πάρνηθα (δηλαδή περνάς πάνω απ την εθνική). εκεί μετά από λίγο έχει κάτι ξενοδοχεία και ένα πάρκινγκ. αν κατάλαβα καλά απ την φωτογραφία, είναι ακριβώς στο πάρκινγκ.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 1.830
Λοιπον....Ονομα Ατζελινα
Καταγωγη Αλβανια
5 μηνες Ελλαδα και πρωην στουντιοκοριτσο...
γνωρίζεις μήπως σε ποιο;
άψογη ενημέρωση!
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 285
- Πόντοι
- 2.287
Ρε εχουμε προικησει ολες τις φολες του Ελμπασαν,το 'χετε παρει χαμπάρι????Λοιπον....Ονομα Ατζελινα
Καταγωγη Αλβανια
5 μηνες Ελλαδα και πρωην στουντιοκοριτσο...
Υψος περιπου 1,80
Ηλικια περιπου 28-30
Προσωπο στο 8αρι
Σωμα το ιδιο περιπου 8,5αρι
Μακρια ποδια, κωλαρα με βυζι υστερημενο κατα πολυ....
Μαλλι πολυ μακρυ και σγουρο, κοκκινο...
Χαμογελαστη (στον κοσμο το δικο της ομως) και social καλο εως πολυ καλο...
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 506
ακριβώς εκεί είναι. Λίγα μέτρα πριν φτάσεις στα ξενοδοχείααπό εθνική κάνεις δεξιά στην γέφυρα μεταμόρφωσης και μετά αριστερά προς πάρνηθα (δηλαδή περνάς πάνω απ την εθνική). εκεί μετά από λίγο έχει κάτι ξενοδοχεία και ένα πάρκινγκ. αν κατάλαβα καλά απ την φωτογραφία, είναι ακριβώς στο πάρκινγκ.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
δε μου ειπε φιλεγνωρίζεις μήπως σε ποιο;
άψογη ενημέρωση!
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 2.456
Επειδη αυτα τα "κωλαρα" εδω μεσα με προβληματίζουν μπορει κάποιος να προσδιορίσει με κάποιο σημειο αναφοράς;;;;
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 2.456
Επειδη θελω να προσθεσω στο παλμαρε το εν λογω θα ηθελα μερικες διευκρινησεις:
Οταν λεμε κωλαρα εννοουμε χωντροκωλα;
Οταν εννοουμε κωλαρα εννουμε κρεμινται παχια απο παντου;
Οταν λεμε κωλαρα εννουουμε φοραει στριγκ και ειναι ετοιμο να ξηλωθει;
Οταν λεμε κωλαρα εννοουμε χωντροκωλα;
Οταν εννοουμε κωλαρα εννουμε κρεμινται παχια απο παντου;
Οταν λεμε κωλαρα εννουουμε φοραει στριγκ και ειναι ετοιμο να ξηλωθει;
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 2.456
Αρχιδια;
Επειδη αυτα τα "κωλαρα" εδω μεσα με προβληματίζουν μπορει κάποιος να προσδιορίσει με κάποιο σημειο αναφοράς;;;;
Αγαπητέ, δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω κάνει τη στάση μου εκεί να ρωτήσω και να δω.
Είναι πράγματι όμορφος κώλος (για τα δικά μου γούστα), αν και πάντα με κολάν ή τζιν σφικτό ασφυκτικό. Δείχνει σφιχτός, ψηλός, άνευ κυτταρίτιδας και μέτριας περιφέρειας. Φυσιολογικό τοκετό δεν θα κάνει χωρίς πόνο δηλαδή, αλλά χέστηκες. Δεν είμαι λάτρης ούτε του κώλου-γαλλική-μερίδα, ούτε εκείνου που βγάζει 20 σταβλίσιες μπριζόλες, οπότε του βάζω εύκολο 7,5 όπως τη βλέπω στα όρθια με το οκτάποντο τακούνι.
Δεν βοηθάω πολύ, αλλά αυτό έχω μόνο και δεν βλέπω να σου έχει απαντήσει κανένας έμπειρος.
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 2.456
Α
Πραγματικα ειμαι συγκινημένος που μπορουμε να επικοινωνήσουμε επιτελους με ανάπτυξη επιχειρημάτων απο την καθε πλευρά...
Άλλωστε οι "κραυγές" αγέλης τυπου "εχει μια κωλαρα" χρήζουν αν μη τι αλλο περιφρονησης ως μη στηριζόμενες σε αμερόληπτη παρατήρηση..
Το επιπεδο σου φαινεται απο την πληθώρα αναφορών στο ζήτημα που έθιξα..
Με κάλυψε πλήρως καθώς ησουν ακόμη και ως προς τη βαθμολογία που ασφαλώς εμπεριέχει και το προσωπικό στοιχείο οπου ομως το +/- περιλαμβάνεται στο σχετικό περιθωριο...
Ως προς το στοιχείο της εμπειρίας θα μου επιτρέψεις να διαφώνησω καθώς και μονο η απο παρατήρησης καταμετρηςη για οχταποντο (τακουνι ) δείχνει την εμπειρια χλμ διανυθεντων στην κονιστρα του αγοραίου έρωτα..
Μετα τιμής
Αγαπητέ συναγωνιστή,Αγαπητέ, δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω κάνει τη στάση μου εκεί να ρωτήσω και να δω.
Είναι πράγματι όμορφος κώλος (για τα δικά μου γούστα), αν και πάντα με κολάν ή τζιν σφικτό ασφυκτικό. Δείχνει σφιχτός, ψηλός, άνευ κυτταρίτιδας και μέτριας περιφέρειας. Φυσιολογικό τοκετό δεν θα κάνει χωρίς πόνο δηλαδή, αλλά χέστηκες. Δεν είμαι λάτρης ούτε του κώλου-γαλλική-μερίδα, ούτε εκείνου που βγάζει 20 σταβλίσιες μπριζόλες, οπότε του βάζω εύκολο 7,5 όπως τη βλέπω στα όρθια με το οκτάποντο τακούνι.
Δεν βοηθάω πολύ, αλλά αυτό έχω μόνο και δεν βλέπω να σου έχει απαντήσει κανένας έμπειρος.
Πραγματικα ειμαι συγκινημένος που μπορουμε να επικοινωνήσουμε επιτελους με ανάπτυξη επιχειρημάτων απο την καθε πλευρά...
Άλλωστε οι "κραυγές" αγέλης τυπου "εχει μια κωλαρα" χρήζουν αν μη τι αλλο περιφρονησης ως μη στηριζόμενες σε αμερόληπτη παρατήρηση..
Το επιπεδο σου φαινεται απο την πληθώρα αναφορών στο ζήτημα που έθιξα..
Με κάλυψε πλήρως καθώς ησουν ακόμη και ως προς τη βαθμολογία που ασφαλώς εμπεριέχει και το προσωπικό στοιχείο οπου ομως το +/- περιλαμβάνεται στο σχετικό περιθωριο...
Ως προς το στοιχείο της εμπειρίας θα μου επιτρέψεις να διαφώνησω καθώς και μονο η απο παρατήρησης καταμετρηςη για οχταποντο (τακουνι ) δείχνει την εμπειρια χλμ διανυθεντων στην κονιστρα του αγοραίου έρωτα..
Μετα τιμής
Να είσαι καλά nickpie2008. Φάτε μάτια ψάρια είμαι αγαπητέ, καθώς τα οικονομικά δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο!
Το "εύκολο 7,5" είναι άκρως υποκειμενικό (πράγματι) και δεν μπορώ να το αιτιολογήσω κάπως με αδιάσειστα δεδομένα. Μόνο μια φωτογραφία ή το trial&error θα βοηθούσε, ή κάποιος πιο έμπειρος παίχτης που θα απαντήσει με σχόλιο του τύπου "είναι κάτι ανάμεσα σε Τάδε και Δείνα".
Καλή σου μέρα
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 2.456
Κανα νεο;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
γιατι δεν πας μια βολτα να την μιλησεις? Να την γυρισεις και αναποδα να την κανεις να σκυψει να πιασει ενα στυλο η κατι τετιο....δεν εχεις φαντασια? Οταν λεμε κωλαρα εννοουμε γαμευσιμος νοστιμος κωλος πρωινου φουρνου....Επειδη αυτα τα "κωλαρα" εδω μεσα με προβληματίζουν μπορει κάποιος να προσδιορίσει με κάποιο σημειο αναφοράς;;;;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
πεθανε ο Μητσοτακης....Κανα νεο;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
φιλε εχεις δικιο....εμεις παμε δοκιμαζουμε και γραφουμε...Ελυτης δεν ειμαι....Αν ο τυπος θελει να γινω Κοελιο και να του πω και την τυχη του....ασε καλυτερα δεν μπορω εγω....Ας παει να δει απο μονος του...μακρια δεν ειναι....μεχρι και χαρτη εβαλα....Κοίτα φίλε, κάποιοι εδώ πέρα όταν λένε κωλάρα εννοούνε αυτόν της Στικούδη και κάποιοι άλλοι αυτόν της Κιμ Καρντάσιαν.
Υπό αυτή την έννοια μια διευκρίνηση δε βλάπτει.
ΥΓ αν θελει ακομα και τηλεφωνο της εχω να παρει να ρωτησει το κωλο εχει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις