You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοινωνικό πείραμα: Ζήτησαν από άντρες και γυναίκες να κάνουν sex με άγνωστο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Το ίδιο ακριβώς πείραμα επαναλήφθηκε με ένα νεαρό άντρα που ζήτησε σεξ από 100 άγνωστες γυναίκες στο δρόμο.
Το σκορ; 100-0. Όχι εννοείται.
Και κάπως έτσι εφευρέθηκαν οι πουτάνες...[/color]
εννοείς προφανώς, δεν δέχθηκε καμμία.
λογικό. είπαμε, γι' αυτό οι γυναίκες δεν χρειάζονται μπουρδέλα. Γιατί μπορούν να βρουν πολύ εύκολα σεξ, ανεξαρτήτως εμφάνισης.
Βέβαια για την ιστορία να πούμε οτι το σεξ με άγνωστο όπως και ο βιασμός (από άγνωστο ή μη) αποτελεί πολύ ισχυρή γυναικεία φαντασίωση.
Επισκέπτης
...ισχυει....ηδη δυο απο τις τελευταιες που χτυπησα μου το ανεφεραν σαν υπερτατη φαντασιωση..εννοείς προφανώς, δεν δέχθηκε καμμία.
λογικό. είπαμε, γι' αυτό οι γυναίκες δεν χρειάζονται μπουρδέλα. Γιατί μπορούν να βρουν πολύ εύκολα σεξ, ανεξαρτήτως εμφάνισης.
Βέβαια για την ιστορία να πούμε οτι το σεξ με άγνωστο όπως και ο βιασμός (από άγνωστο ή μη) αποτελεί πολύ ισχυρή γυαναικεία φαντασίωση.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.562
- Πόντοι
- 25.467
Βέβαια για την ιστορία να πούμε οτι το σεξ με άγνωστο όπως και ο βιασμός (από άγνωστο ή μη) αποτελεί πολύ ισχυρή γυαναικεία φαντασίωση.
...ισχυει....ηδη δυο απο τις τελευταιες που χτυπησα μου το ανεφεραν σαν υπερτατη φαντασιωση..
Εκκρεμεί καμιά καταγγελιά και ψάχνετε ελαφρυντικά;
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι μισοί αμερικάνοι τους λέει η γκόμενα να τη γαμήσουν και αυτοί βαριούνται να ξεβρακωθούν
Όπως είχε πει και ο Γεωργίου για το Σαμαρά "έχει τη γκόμενα στο κρεβάτι και αυτός εκσπερματώνει στα σεντόνια".
Μου φαίνεται τελικά πως αυτοί οι Κινέζοι κλέβουν εκκλησία
Όπως είχε πει και ο Γεωργίου για το Σαμαρά "έχει τη γκόμενα στο κρεβάτι και αυτός εκσπερματώνει στα σεντόνια".
Μου φαίνεται τελικά πως αυτοί οι Κινέζοι κλέβουν εκκλησία
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το τρίτο κοινωνικό συμπέρασμα είναι ότι ό,τι σκουπίδια διαβάζουμε ως ειδήσεις στο ιντερνετ δεν χρειάζεται να τα αναπαράγουμε.
Έτσι τυπε. Βάλε τάξη.το τρίτο κοινωνικό συμπέρασμα είναι ότι ό,τι σκουπίδια διαβάζουμε ως ειδήσεις στο ιντερνετ δεν χρειάζεται να τα αναπαράγουμε.
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
είναι εντυπωσιακό το πως ο καθένας μας "διαβάζει" στο πείραμα αυτό που θέλει, ανάλογα με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο λειτουργεί, τα απωθημένα του και το φύλο του (στην περίπτωση μας, άνδρες).
ή παλι δεν παιρνουμε τιποτα απο ο,τι διαβαζουμε στα σοβαρα,και απλως τρολλαρουμε
κατι που πρεπει να σημειωθει παντως τυποι,ειναι οτι στο αμερικα υπαρχει μεγαλο κομματι της νεολαιας που μαλακιζεται συστηματικα,και σπαταλα αδικα τον χρονο του. :o
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν το λέω με σκοπό να σου την πω.Έτσι τυπε. Βάλε τάξη.
απλά σήμερα έκατσα μισή ώρα να διαβάσω καμία είδηση και τα 20 λεπτά τα πέρασα ανοίγοντας και κλείνοντας σελίδες με ανούσιες ειδήσεις.
επί της ουσίας(και της είδησης) ποιο ήταν το συμπέρασμα, ότι τις ωραίες γυναίκες θέλουν να τις γαμήσουν οι άντρες.
πιστεύω ότι εφόσον υπάρχει κόσμος που γουστάρει απλά να το χώνει σε τρύπα, είτε είναι σε τοίχο είτε σε κώλο με μια πούτσα να κρέμεται από την άλλη πλευρά, ή ακόμα όταν υπάρχουν και αυτοί που πηδάνε μέχρι και γαιδούρια, δεν αποτελεί είδηση.(πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πείραμα με 14 άτομα)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.562
- Πόντοι
- 25.467
είναι εντυπωσιακό το πως ο καθένας μας "διαβάζει" στο πείραμα αυτό που θέλει, ανάλογα με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο λειτουργεί, τα απωθημένα του και το φύλο του (στην περίπτωση μας, άνδρες).
Για να μπορόυμε να έχουμε σαφή εικόνα, θα πρέπει να επαναληφθεί το πείραμα και την πρόταση-πρόσκληση να την απευθύνουν:
-στους άνδρες η Αντζελίνα Τζολί
-στις γυναίκες ο Μπραντ Πίτ.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Για να μπορόυμε να έχουμε σαφή εικόνα, θα πρέπει να επαναληφθεί το πείραμα και την πρόταση-πρόσκληση να την απευθύνουν:
-στους άνδρες η Αντζελίνα Τζολί
-στις γυναίκες ο Μπραντ Πίτ.
υπεραπλουστεύετε τα πράγματα αγαπητέ.
τα social dynamics δεν θα άλλαζαν καθόλου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. με πολλή χαρά θα φτύναν αν είχαν την ευκαιρία και τον Μπραντ Πιτ και τον Τζόννι Ντεπ και εννοείται και εμένα και εσάς.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.562
- Πόντοι
- 25.467
υπεραπλουστεύετε τα πράγματα αγαπητέ.
τα social dynamics δεν θα άλλαζαν καθόλου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. με πολλή χαρά θα φτύναν αν είχαν την ευκαιρία και τον Μπραντ Πιτ και τον Τζόννι Ντεπ και εννοείται και εμένα και εσάς.
Δυστυχώς το θέμα είναι ακόμα πιό πολύπλοκο.
Επισκέπτης
χαχαχαχαχα...μεσα σε σχεση ομιλουμε...τις φτιαχνουνε τετοιους ειδους σκηνοθετημενα σκηνικα..Εκκρεμεί καμιά καταγγελιά και ψάχνετε ελαφρυντικά;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
...ισχυει....ηδη δυο απο τις τελευταιες που χτυπησα μου το ανεφεραν σαν υπερτατη φαντασιωση..
Γονατιά στο μουνί το λιγότερο που πρέπει να φάνε οι βρωμιάρες
Επισκέπτης
κουντεπιε να διπλωθουνε χαμω στα σπαρτά..Γονατιά στο μουνί το λιγότερο που πρέπει να φάνε οι βρωμιάρες
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Νομίζετε ό,τι είναι απλό να ξεπεραστούν κομπλεξ και συμπεριφορές που έχουν εμποτιστεί στο μυαλό των γυναικών εδώ και εκατοντάδες χρόνια?
όσοι έχετε πχ κόρες/αδελφές τους μαθαίνετε ό,τι το σεξ είναι απλά μια πράξη,μια ανάγκη -η οποία σύμφωνώ μπορεί να είναι καλύτερη,ουσιαστικότερη κλπ αν υπάρχει και συναίσθημα αλλά και χωρίς αγαπούλες μπορεί να είναι ευχάριστη ?
Δε νομίζω..
όσοι έχετε πχ κόρες/αδελφές τους μαθαίνετε ό,τι το σεξ είναι απλά μια πράξη,μια ανάγκη -η οποία σύμφωνώ μπορεί να είναι καλύτερη,ουσιαστικότερη κλπ αν υπάρχει και συναίσθημα αλλά και χωρίς αγαπούλες μπορεί να είναι ευχάριστη ?
Δε νομίζω..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 16