Νέα

Κοινωνικές αναταραχές ή στημένη εξέγερση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
...τελος για τον θανατο του αλεξη θα στεναχωρησω μερικους απο εσας αλλα τα πραματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν οι δημοσιογραφοι και θα δειτε με τον χρονο οτι θα δικαιωθω..
αλλα ο αλεξης παιδι καλης οικογενειας που διωχθηκε λογω απουσιων απο τον μωραιτη και το ξερω πολυ καλα διοτι τυγχανει να εχω φιλο καθηγητη που τον ειχε μαθητη..και που ηταν κατα τα αλλα καλο παιδι φυσικα παρασυρθηκε σαν παιδι 16χρονο και συχναζε στα εξαρχεια και εκανε παρεα με παιδακια δεκαεξαχρονα που δεν συμπαθουσαν και πολυ την αστυνομια..και που πετουσαν και πετρες μπας και ανοιξουν και κανενα κεφαλι και σπασουν και καμμια βιτρινα κανενος φουκαρα αυτη ειναι η αληθεια..φυσικα ο αστυνομος εκανε μαλακια που καταδιωξε και που πυροβολησε αλλα προς θεου δεν μπορω να κατανοησω την λεξη δολοφονια ..οταν η σφερα ειναι απο εξωστρακισμο αποδεδειγμενα.. και την λεξη δολοφονια την λεει και ο προεδρος της δημοκρατιας ακομη.. χωρις να διαβασει το πορισμα της βαλιστικης εξετασης..οσο και να στεναχωρησω μερικους απο εσας ,ενας δολοφονος πυροβολαει στο ψαχνο ..οχι στον αερα η στην ασφαλτο..ο ανθρωπος,,κακως φυσικα πυροβολισε για εκφοβισμο αυτη ειναι η αληθεια και δεν ειναι δολοφονος,ναι πυροβολυσε προς την κατευθυνση του αλεξη οπως λενε και οι μαρτυρες αλλα στο εδαφος...πραμα που σημαινει θανατος εξ αμελειας...

Και μενα η ξαδερφη της θειας του μπατζανακη της μανας μου μου ειπε οτι ηταν εκει και ειδε το φρουρο να πυροβολαει στον αερα (και οχι στο εδαφος)(ακουσα οτι στις τελευταιες απολογιες ειπε οτι πυροβολησε 2 ή 3 φορες στον αερα) και η σφαιρα εξοστρακιστικε στο θεο και χτυπησε το παιδι... Γιαυτο αλλωστε και ο Κουγιας λεει οτι ηταν θελημα θεου να πεθανει το παιδι... Οχι, οχι, δεν ειναι αρχιδι που προσβαλλει νεκρους με αηδιαστικα ψεμματα και απιστευτα ηλιθιες και αλαζονικες δηλωσεις...:jerking:

Και επισης νομιζω οτι απο τη στιγμη που θα βγαλεις το οπλο απο τη θηκη εισαι 1000% υπευθυνος για το που θα παει η σφαιρα...

(Εδω τα αεροβολα τα χειριζομαστε σαν κανονια στα χωρια μας που δεν υπαρχει ανθρωπος στο χιλιομετρο και οι αλλοι τραβανε οπλα και ριχνουν μεσα σε πολεις... :headbang: :headbang: :uzi: :uzi: :uzi:)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εάν εννοάς τη νόκια στη Φινλανδία έχω κάτι υπόψη μου..
Επίσης γνωριζω απο τεχνικούς της ΝΟΚΙΑ που έχω συνεργαστεί λόγω δουλειάς ότι οι Φινλανδοί ανέπτυξαν την ασύρματη GSM τεχνολογία γιατί η υπόγεια ενσύρματη σε χώρα με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες δεν έχει τύχη επιβίωσης και συντήρησης.
Οπως η Ελλάς των νήσων που χωρίς εργοστάσια αφαλάτωσης θα πεθάνει απο λειψυδρία.
Η μεν Φινλανδία λοιπόν έγινε πρωτοπόρος σε αυτό που είχε ανάγκη η χώρα για να επιβιώσει σε συνθήκες πολικού ψύχους (δλδ ασύρματη αδιάλλειπτη επικοινωνία), η δε Ελλάδα έγινε πρωτοπόρος στην κατασκευή πληθώρας εργοστασίων αφαλάτωσης και βιολογικού καθαρισμού υδάτων.....
:jerking:

Αρχικά η Νόκια (η εταιρεία ιδρύθηκε το 1865) κατασκεύαζε χαρτί από την ξυλεία των Φινλανδικών δασών. Για τις ανάγκες επικοινωνίας των ξυλοκόπων που δούλευαν σε απομεμακρυσμέαν σημεία στα δάση κατασκεύασε ασυρμάτους.
The rest is history που λένε.

Εκείνο που είναι τρομερό στην περίπτωση της Φινλανδίας είναι οι ομοιότητες με την Ελλάδα. Σχετικά νέο κράτος, γνώρισε κατοχή από Σουηδούς και Ρώσους μέχρι να αποκτήσει την ανεξαρτησία του το '17, αμέσως μετά γνώρισε ένα καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο που τον έχασαν και εκεί οι κομμουνιστές, πολέμησε 2 φορές εναντίον των Ρώσων και μία εναντίον των Γερμανών στον Δεύτερο Παγκόσμιο, βγήκε κατεστραμένη από τον πόλεμο χάνοντας το 10% του εδάφους της, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και αναγκάστηκε να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στους Ρώσους.

Αν δει κανένας τα νούμερα, το 1950 το κατά κεφαλή εισόδημα των Φινλανδών ήταν παρόμοιο με των Ελλήνων.
Και μετά από όλα αυτά, ας αναλογιστεί κανένας που έφτασε σήμερα αυτή η χώρα με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας.
Να συγκαταλέγεται σε μία από τις περισσότερο πλούσιες και ανεπτυγμένες του κόσμου.

Όσο για τα νησιά, γιατί να αναπτύξουμε τεχνολογία εκμετάλλευσης ήπιων μορφών ενέργειας; Μιά χαρά τα καταφέρνουμε με ντηζελογεννήτριες που αγοράζουμε από την φινλανδική Wärtsilä.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς Αιτία! Ξυλοδαρμός και σύλληψη κοπέλας μπροστά στη μητέρα της

Ανεβάζω αυτή τη μαρτυρία για μια εντελώς παρανοϊκή σύλληψη και κακοποίηση μιας κοπέλας που ούτε σε διαδήλωση συμμετείχε, ούτε πείραξε κανέναν. Επίσης, δεν θελω να ακούσω οτι βρισκόταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, γιατι αν υπάρχει ένα λάθος σημείο αυτό βρίσκεται στον εγκέφαλο αυτών των επικίνδυνων τραμπούκων που φροντίζουν υποτίθεται για την ασφάλεια μας.
...μου φαινεται κάπως ειρωνικό πως το προηγούμενο πόστ που ανέβασα είναι ο "πρακτικός οδηγός σε περίπτωση σύλληψης" και όταν το διάβαζα έλεγα απο μέσα μου <εντάξει όμως, δεν νομίζω οτι μπορει να μου συμβεί εμένα κάτι τέτοιο>
Σήμερα με ξύπνησε ένα τηλεφώνημα και έτσι έμαθα τι συνέβη χθες το μεσημέρι στη Μυρτώ.

Το κείμενο είναι της Xripol

Η Ιστορία

Η Μυρτώ είναι μία φίλη 26 χρονών που εργάζεται και κάνει το μεταπτυχιακό της στο Brighton της Αγγλίας. Εδώ και λίγες μέρες έχει έρθει στην Αθήνα για τις γιορτές. Είναι ζωντανός άνθρωπος, καλλιτέχνης, ιδεολόγος, χορτοφάγος, φιλική, γεμάτη ιδέες και όνειρα...
Είναι καλή ερασιτέχνης φωτογράφος και συνήθως κυκλοφορεί με τη φωτογραφική της μηχανή. Το Φεβρουάριο σκοπευει (ή σκόπευε...) να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Στο δρόμο:
Εχθές, Δευτέρα 15/12 λίγο πριν τις 2:00 το μεσημέρι, περπατούσε βιαστικά μαζί με τη μητέρα της για να προλάβουν ανοικτή την τράπεζα. Το σπίτι τους είναι στου Γκύζη, κάποιους δρόμους πίσω από την Ασφάλεια. Ήθελαν να πάνε στη στάση μετρό των Αμπελοκήπων. Δύο δρόμους πάνω από την Γ.Α.Δ.Α, τους σταμάτησαν τα Μ.Α.Τ, λέγοντάς τους να μην προχωρήσουν άλλο, αλλά να πάνε από άλλο δρόμο. Η μητέρα της κοντοστάθηκε και έπιασε την κουβέντα με έναν αστυνομικό, ρωτώντας τον ποιά στάση μετρό είναι ανοικτή, από ποιό δρόμο να πάνε κλπ.
Η Μυρτώ στάθηκε κι εκείνη, περιμένοντάς την στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Τότε ένας «άνδρας» των ΜΑΤ την πλησίασε λέγοντάς της «τι κάνεις εδώ ρε κωλόπαιδο?! Δεν σου είπαμε να φύγεις από δω?!». Η Μυρτώ εκνευρίστηκε με τον τρόπο του και έκατσε εκεί φωνάζοντας «περιμένω τη μητέρα μου (δείχνοντάς την), είτε το πιστεύεις είτε όχι!».
Μετά από μισό λεπτό, μπροστά στα μάτια της μητέρας της, τέσσερεις άνδρες των ΜΑΤ ήρθαν κατά πάνω της. Της έριξαν κλωτσιά στην πλάτη κι εκείνη έπεσε στο δρόμο. Η Μυρτώ είναι λίγο πάνω από 50 κιλά. Όπως είναι φυσικό, άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει. Η μητέρα της άρχισε να φωνάζει πανικόβλητη και να τους παρακαλάει να αφήσουν ήσυχη τη Μυρτώ.
Κάποιοι άνδρες των Μ.Α.Τ τη σταματούσαν από το να πάει κοντά στην κόρη της, όσο οι άλλοι τέσσερεις είχαν γυρίσει το χέρι της Μυρτούς πίσω από την πλάτη κρατώντας την κάτω στο δρόμο. Την κλωτσούσαν στην κοιλιά, στα πόδια, στα πλευρά, βρίζοντάς την χυδαία και σεξιστικά!
Εκείνη αντέδρασε και προσπάθησε να τους ξεφύγει. Τέτοια ήταν η οργή της που τα κατάφερε για λίγο, παρόλο που στην προσπάθεια της παραλίγο να χάσει το χέρι της. Οι αστυνομικοί όμως ήταν πολλοί. Εκείνη την ώρα ήρθαν στο μέρος της «οι άνδρες με τα μπλε» (με κράνη κλπ) και της είπαν «προσαγωγή!». Η Μυρτώ τους είπε –εξουθενωμένη από το ξύλο αλλά και οργισμένη-, «εντάξει, μόνο μην με αγγίζετε! Θα περπατήσω μόνη μου».
Τότε ένας απ’ αυτούς πήγε από πίσω της και έκανε πάνω της την κλασική χυδαία κινήση προσποίησης σεξ.
Στο δρόμο για την Γ.Α.Δ.Α την έβριζαν (λέγοντάς της το πώς θα την γ...) κι έφαγε κι άλλη κλωτσιά στην πλάτη. Η μητέρα της ακολουθούσε.
Κάθε τόσο η Μυρτώ τους ρωτούσε γιατί κατηγορείται, αλλά κανείς βέβαια δεν της έλεγε.
Όταν έφτασαν, δεν άφηναν τη μαμά της να ανέβει μαζί με τη Μυρτώ (και τη συνοδεία της), αλλά ένας (πιο «καλός») τελικά την άφησε.

Στη Γ.Α.Δ.Α:
Στον 11ο όροφο της Ασφάλειας γινόταν χαμός. Πολλά παιδιά, που τα τραβούσαν από δω κι από κει.
Τη Μυρτώ την έβαλαν σε ένα δωμάτιο (φυσικά αφήνοντας απ’ έξω τη μαμά), που είχε 2 καναπέδες. Στον ένα καθόταν ένας έφηβος 17 χρονών –όπως έμαθε αργότερα η Μυρτώ- που έκλαιγε ασταμάτητα (όσο ήταν εκεί η Μυρτώ, αυτό το παιδί -με σπασμένα τα νεύρα- δεν σταμάτησε καθόλου να κλαίει). Στο δωμάτιο ήταν 2 άνδρες γύρω στα 30, καλοβαλμένοι και μοντέρνα ντυμένοι. Είπαν στη Μυρτώ να κάτσει στον ένα καναπέ. Αμέσως της είπαν (βρίζοντάς την) να σηκωθεί και να πάει να κάτσει στον άλλο καναπέ. Η Μυρτώ δεν μιλούσε. Με το που σηκώθηκε για να πάει στον άλλο καναπέ (δίπλα στο παιδί που έκλαιγε) την κλώτσησαν στην πλάτη.
Η Μυρτώ έμεινε στην Ασφάλεια γύρω στις 3,5 ώρες. Όσο ήταν σ’ αυτό το δωμάτιο, οι μπάτσοι δεν την κτύπησαν ξανά, με κλωτσιές. Της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, εξευτελίζοντας την προσωπικότητά της. Πλησίαζαν το πρόσωπό τους γύρω στα 10 εκατοστά από το δικό της και αποκαλώντας την ...διάφορα, της περιέγραφαν το πως θα «ασελγήσουν» επάνω της. Κάθε τόσο της τραβούσαν τα μαλλιά.
Όταν ρώτησε πόσο θα κρατήσει αυτό κι αν αργούν πολύ ακόμα, ο ένας της είπε να τον ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα όταν θα την π... όλοι μαζί.
Επειδή βρήκαν στην τσάντα της τη φωτογραφική μηχανή, τη ρωτούσαν επίμονα κάθε λίγο αν είναι δημοσιογράφος. Όταν η Μυρτώ έλεγε ότι δεν είναι, την έβριζαν.
Δεν είχε μαζί της ελληνική ταυτότητα, αλλά είχε χαρτιά (ταυτότητα από τη σχολή της, πάσο κλπ) από την Αγγλία. Η μητέρα της είχε ταυτότητα μαζί της.
Όταν είδαν αυτά τα χαρτιά, έδειξαν πιο εξοργισμένοι και τη ρωτούσαν τι γυρεύει στην Ελλάδα!
Η Μυρτώ τους είπε ότι ήρθε στην πόλη της, για να κάνει Χριστούγεννα με τη μητέρα της, αλλά εκείνοι της έλεγαν ότι δεν την πιστεύουν και ότι είναι ξένος δημοσιογράφος, σκουλήκι κλπ...
Είδαν τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει αυτές τις μέρες και ήθελαν να κατασχέσουν την κάρτα μνήμης της μηχανής, αλλά η Μυρτώ δεν την έδινε. Επειδή έχει σχετικά καλή Digital SLR μηχανή, την ειρωνευόντουσαν για το πώς είχε τέτοια μηχανή, ενώ δεν είναι δημοσιογράφος και πώς την αγόρασε, πόσο κοστίζει και τέτοια...
Αργότερα, μπήκε στο δωμάτιο η δικηγόρος του 17χρονου. Αμέσως μαζεύτηκαν λίγο οι μπάτσοι και έγιναν πιο «ευγενικοί». Έκανε κάποιες συνεννοήσεις για το παιδί. Όπως άκουσε η Μυρτώ, το παιδί είπε ότι αστυνομικοί έβαλαν πέτρες στις τσέπες του, καθώς τον ανέβαζαν στον 11ο όροφο... (αυτός όπως είπαμε, δεν σταμάτησε καθόλου να κλαίει).
Μετά η δικηγόρος πλησίασε τη Μυρτώ. Τότε τη σταμάτησαν οι μπάτσοι, λέγοντάς της ότι η κοπέλα εκπροσωπείται ήδη και ότι ο εκπρόσωπος της είναι απ’ έξω.
Η δικηγόρος απάντησε ότι απ’ έξω είναι η μητέρα της κοπέλας κι ότι μόλις τη διόρισε δικηγόρο και της Μυρτούς, όταν είδε ότι έμπαινε στο δωμάτιο ως δικηγόρος του άλλου παιδιού.
Είπε στη Μυρτώ να μη φοβάται.
Έκανε κάποιες συνεννοήσεις, χαρτούρα κλπ. Η κατηγορία της τελικά ήταν «αντίσταση κατά της αρχής».
Την άφησαν να φύγει. Ο 17χρονος έμεινε εκεί.
Μετά πήγε στο νοσοκομείο. Στον Ερυθρό Σταυρό που εφημέρευε. Ήταν γεμάτο έφηβους.
Η Μυρτώ, που δεν μπορεί και τα νοσοκομεία, έφυγε μετά από λίγο χωρίς να βγάλει ακτινογραφία. Ήθελε μόνο να πάει σπίτι της και να βγάλει τη βρωμιά από πάνω της. Το μόνο που ήθελε απεγνωσμένα, ήταν να πλυθεί. Κι ας πόναγε παντού.

Έξω από το δωμάτιο στον 11ο όροφο, μπροστά στη δικηγόρο, ένας αστυνομικός της έκανε το εξής χιούμορ:
«σκέψου και την καλή πλευρά. Σε φέραμε εδώ γιατί σε περάσαμε για 10 χρόνια νεώτερη!»

Επίλογος:
Πώς αισθάνεται η Μυρτώ; Μόνο όποιος έχει ζήσει κάτι τέτοιο μπορεί να την καταλάβει.
Μου είπε ότι αισθάνεται άδεια. Σαν μετά από βιασμό. Πιο πολύ απ’ όλα την τρόμαξε ο εαυτός της. Αυτό μου είπε. Από άνθρωπος δυναμικός, αλλά ειρηνιστής, είδε τον εαυτό της να θέλει να σκοτώσει. Δεν ήθελε να πετάξει πέτρα ή να διαμαρτυρηθεί. Μετά από λίγο δεν τους μιλούσε καθόλου. Δεν τους απαντούσε. Ήθελε μόνο να τους σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια. Τίποτ’ άλλο. Αυτό την τρόμαξε πιο πολύ απ΄ όλα.
Μετά αμφισβήτησε το νόημα των ονείρων της.

Η Μυρτώ, εκεί που περπατούσε με τη μητέρα της, σωφρονίστηκε από την κρατική μηχανή.

Τα σχόλια δικά σας, δεν έχω άποψη για την αξιοπιστία ούτε του blog ούτε της συγκεκριμένης καταχώρησης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χωρίς Αιτία! Ξυλοδαρμός και σύλληψη κοπέλας μπροστά στη μητέρα της

....................................................................................

Τα σχόλια δικά σας, δεν έχω άποψη για την αξιοπιστία ούτε του blog ούτε της συγκεκριμένης καταχώρησης.

Το μόνο σχόλιο είναι ότι έχουμε πήξει από ιστορίες ανθρώπων που ποτέ δεν έκαναν τίποτα, βρίσκονταν τυχαία στη μέση των επεισοδίων για να θαυμάζουν προφανώς την αρχιτεκτονική των γύρω κτιρίων αλλά προφανώς κάποιος Ματατζής είχε προσωπικά μαζί τους και τους μπουζούριασε...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Προσπαθώντας να συνδέσω το θέμα του thread με τις αναφορές περί Φινλανδίας, θυμήθηκα πως ίσως η ζωγραφική του Tom of Finland μας δώσει τελικά απάντηση για το τι είδους αστυνομία θέλουμε.

1. Την θέλουμε "σκληρή" ?

e0012ss6.gif

2. Την θέλουμε "πίσω" από τον πολίτη?

6a00d8341ca51d53ef00e55xz2.jpg

3. Την θέλουμε τρεις λαλούν και δύο χορεύουν

shopgh7.jpg

4. Tην θέλουμε να επιβάλλει αυστηρά τον νόμο

copyofcopsexyi5.jpg

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
"Κοινωνικές αναταραχές ή στημένη εξέγερση;"
νομιζω οτι ο τιτλος -ερωτηση του θρεντ δεν εχει
πλεον νοημα ,εκτος του οτι ηταν προσβλητικος
για τους πραγματικους βιοπαλαιστες-αγωνιστες

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Προσπαθώντας να συνδέσω το θέμα του thread με τις αναφορές περί Φινλανδίας, θυμήθηκα πως ίσως η ζωγραφική του Tom of Finland μας δώσει τελικά απάντηση για το τι είδους αστυνομία θέλουμε.

1. Την θέλουμε "σκληρή" ?

e0012ss6.gif

2. Την θέλουμε "πίσω" από τον πολίτη?

6a00d8341ca51d53ef00e55xz2.jpg

3. Την θέλουμε τρεις λαλούν και δύο χορεύουν

shopgh7.jpg

4. Tην θέλουμε να επιβάλλει αυστηρά τον νόμο

copyofcopsexyi5.jpg
Το 3 το 3!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
γεια σου ρε νιντζα τεραστιε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
χεστε το λακι και δειτε το νιντζα σε νεες περιπετειες

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Και μενα η ξαδερφη της θειας του μπατζανακη της μανας μου μου ειπε οτι ηταν εκει και ειδε το φρουρο να πυροβολαει στον αερα (και οχι στο εδαφος)(ακουσα οτι στις τελευταιες απολογιες ειπε οτι πυροβολησε 2 ή 3 φορες στον αερα) και η σφαιρα εξοστρακιστικε στο θεο και χτυπησε το παιδι... Γιαυτο αλλωστε και ο Κουγιας λεει οτι ηταν θελημα θεου να πεθανει το παιδι... Οχι, οχι, δεν ειναι αρχιδι που προσβαλλει νεκρους με αηδιαστικα ψεμματα και απιστευτα ηλιθιες και αλαζονικες δηλωσεις...:jerking:

Και επισης νομιζω οτι απο τη στιγμη που θα βγαλεις το οπλο απο τη θηκη εισαι 1000% υπευθυνος για το που θα παει η σφαιρα...

(Εδω τα αεροβολα τα χειριζομαστε σαν κανονια στα χωρια μας που δεν υπαρχει ανθρωπος στο χιλιομετρο και οι αλλοι τραβανε οπλα και ριχνουν μεσα σε πολεις... :headbang: :headbang: :uzi: :uzi: :uzi:)
φιλε τσαμπο εχεις δικηο που λες οτι εισαι υπευθυνος απο την στιγμη που θα βγαλεις το οπλο σου για οτι γινει καθοσον μαλιστα εισαι και αστυνομικος..προς θεου δεν θελω να δικαιολογισω την συμπεριφορα ενος αστυνομικου που ηταν ανεπιτρεπτη ,διοτι στο κατω κατω της γραφης η αστυνομια ειναι δημοσια υπηρεσια..και οπως ολες οι δημοσιες υπηρεσιες στην ελλαδα ειναι μπουρδελο...αλλα ειναι εντελως διαφορετικα να σημαδεψεις στο ψαχνο και αλλιως στον αερα η κατω,δεν ηθελε να σκοτωσει ο αστυνομος..στο κατω κατω μαλακας ηταν...να βρει τον μπελατου??και γιατι τοτε ολες αυτες οι κοινιτοποιησεις?? και γιατι καμμια κινητοποιηση οταν ενας νταλικιερης δολοφονισε 20 παιδακια στα τεμπη??αυτα δεν ηταν παιδια??αλλα πες μου εαν κανενα απο αυτα τα ρεμαλια με τις κουκουλες σου πεταγαν βομβα μολοτωφ στο μαγαζακι σου που δουλευεις 20 χρονια για να το φτιαξεις στο ονομα μιας ηλιθιας ιδεολογιας και ειχες οπλο δεν θα πυροβολουσες???εγω δηλωνω ΝΑΙ αλλα οχι στο ψαχνο ..θα του εκοβα και τα δυο ποδια με σφαιρες ..για να τον βλεπουν και οι αλλοι μπας, και αλλαξουν μυαλα...και ας βασανιζετε στην υπολοιπη ζωουλα του ...διοτι φιλε τον κλεφτη που θα μπει και θα με κλεψει θα τον συγχωρησω με καμμια σφαλιαρα η κανενα χρονακι φιλακα.... διοτι στο κατω κατω το κανει για μια αναγκη χρηματων η επειδη ειναι τεμπελης τελος παντων για καποιο σκοπο....αλλα το ρεμαλιμε την κουκουλα  που θα μου καψει το αυτοκινητο για χαβαλε και απο κομπλεξ θα το γαμισω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε τσαμπο εχεις δικηο που λες οτι εισαι υπευθυνος απο την στιγμη που θα βγαλεις το οπλο σου για οτι γινει καθοσον μαλιστα εισαι και αστυνομικος..προς θεου δεν θελω να δικαιολογισω την συμπεριφορα ενος αστυνομικου που ηταν ανεπιτρεπτη ,διοτι στο κατω κατω της γραφης η αστυνομια ειναι δημοσια υπηρεσια..και οπως ολες οι δημοσιες υπηρεσιες στην ελλαδα ειναι μπουρδελο...αλλα ειναι εντελως διαφορετικα να σημαδεψεις στο ψαχνο και αλλιως στον αερα η κατω,δεν ηθελε να σκοτωσει ο αστυνομος..στο κατω κατω μαλακας ηταν...να βρει τον μπελατου??και γιατι τοτε ολες αυτες οι κοινιτοποιησεις?? και γιατι καμμια κινητοποιηση οταν ενας νταλικιερης δολοφονισε 20 παιδακια στα τεμπη??αυτα δεν ηταν παιδια??αλλα πες μου εαν κανενα απο αυτα τα ρεμαλια με τις κουκουλες σου πεταγαν βομβα μολοτωφ στο μαγαζακι σου που δουλευεις 20 χρονια για να το φτιαξεις στο ονομα μιας ηλιθιας ιδεολογιας και ειχες οπλο δεν θα πυροβολουσες???εγω δηλωνω ΝΑΙ αλλα οχι στο ψαχνο ..θα του εκοβα και τα δυο ποδια με σφαιρες ..για να τον βλεπουν και οι αλλοι μπας, και αλλαξουν μυαλα...και ας βασανιζετε στην υπολοιπη ζωουλα του ...διοτι φιλε τον κλεφτη που θα μπει και θα με κλεψει θα τον συγχωρησω με καμμια σφαλιαρα η κανενα χρονακι φιλακα.... διοτι στο κατω κατω το κανει για μια αναγκη χρηματων η επειδη ειναι τεμπελης τελος παντων για καποιο σκοπο....αλλα το ρεμαλιμε την κουκουλα  που θα μου καψει το αυτοκινητο για χαβαλε και απο κομπλεξ θα το γαμισω..
έχει μια βάση η λογική σου.
Ομως διακρίνω μια αφέλεια; Μια αγαθοσύνη; Μια άγνοια;
Πάμε λοιπόν....
Γνωρίζοντας ότι ο φρουρός στεκόταν απέναντι ακριβώς από τον πιτσιρικά, η γωνία εισόδου της σφαίρας και η κατάληξη αυτής δίδει στον ιατροδικαστή την πλήρη πορεία της. Δλδ μέσα σε 10 λεπτά μετά τη νεκροψία γνωρίζει ΠΩΣ μπήκε (από ευθεία, ή αριστερά, ή δεξιά, και από πάνω, ή κάτω). Ολα τα άλλα που καταπίνετε σα χάπια: με ιατροδικαστικές εξετάσεις που τα πορίσματα ανκοινώνονται μετά από 1 μέρα και βαλλιστικές που τα αποτελέσματα ανακοινώνονται μετά από 10 μέρες είναι για να βοσκάτε σαν προβατάκια στον ύπνο του δικαίου, όπως και η πεποίθηση που σας έχουν δημιουργήσει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι Ανεξάρτητη.... :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
έχει μια βάση η λογική σου.
Ομως διακρίνω μια αφέλεια; Μια αγαθοσύνη; Μια άγνοια;
Πάμε λοιπόν....
Γνωρίζοντας ότι ο φρουρός στεκόταν απέναντι ακριβώς από τον πιτσιρικά, η γωνία εισόδου της σφαίρας και η κατάληξη αυτής δίδει στον ιατροδικαστή την πλήρη πορεία της. Δλδ μέσα σε 10 λεπτά μετά τη νεκροψία γνωρίζει ΠΩΣ μπήκε (από ευθεία, ή αριστερά, ή δεξιά, και από πάνω, ή κάτω). Ολα τα άλλα που καταπίνετε σα χάπια: με ιατροδικαστικές εξετάσεις που τα πορίσματα ανκοινώνονται μετά από 1 μέρα και βαλλιστικές που τα αποτελέσματα ανακοινώνονται μετά από 10 μέρες είναι για να βοσκάτε σαν προβατάκια στον ύπνο του δικαίου, όπως και η πεποίθηση που σας έχουν δημιουργήσει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι Ανεξάρτητη.... :jerking:
αποκλειστικο
www.imageshack.gr/view.php?file=nmqj99a5vnel9qugnrze.jpg] [/URL]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.059
Πόντοι
22.785