μενω στο κεντρο της αθηνας και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ με αυτα που ειδαν τα ματια μου...300 αλητες να καινε αυτοκινητα και τα μαγαζια του κοσμακι και να βρισκουν καταφυγιο στο πολυτεχνειο λογω ασυλου..αραγε αυτο το ασυλο σε τι χρησιμευει?? απο το να προσφερει καταφυγιο σε 300 αλητες και μερικους πρεζεμπορους και χασισεμπορους...
φυσικα η αστυνομια εχει ευθυνες διοτι δεν μπορει να πιασει αυτους τους αλητες (μονο να πιανει χορευτριουλες και πουτανες γραφειων ειναι ικανη και για προστασιες..αυτη ειναι η αληθεια...)
τελος για τον θανατο του αλεξη θα στεναχωρησω μερικους απο εσας αλλα τα πραματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν οι δημοσιογραφοι και θα δειτε με τον χρονο οτι θα δικαιωθω..
αλλα ο αλεξης παιδι καλης οικογενειας που διωχθηκε λογω απουσιων απο τον μωραιτη και το ξερω πολυ καλα διοτι τυγχανει να εχω φιλο καθηγητη που τον ειχε μαθητη..και που ηταν κατα τα αλλα καλο παιδι φυσικα παρασυρθηκε σαν παιδι 16χρονο και συχναζε στα εξαρχεια και εκανε παρεα με παιδακια δεκαεξαχρονα που δεν συμπαθουσαν και πολυ την αστυνομια..και που πετουσαν και πετρες μπας και ανοιξουν και κανενα κεφαλι και σπασουν και καμμια βιτρινα κανενος φουκαρα αυτη ειναι η αληθεια..φυσικα ο αστυνομος εκανε μαλακια που καταδιωξε και που πυροβολησε αλλα προς θεου δεν μπορω να κατανοησω την λεξη δολοφονια ..οταν η σφερα ειναι απο εξωστρακισμο αποδεδειγμενα.. και την λεξη δολοφονια την λεει και ο προεδρος της δημοκρατιας ακομη.. χωρις να διαβασει το πορισμα της βαλιστικης εξετασης..οσο και να στεναχωρησω μερικους απο εσας ,ενας δολοφονος πυροβολαει στο ψαχνο ..οχι στον αερα η στην ασφαλτο..ο ανθρωπος,,κακως φυσικα πυροβολισε για εκφοβισμο αυτη ειναι η αληθεια και δεν ειναι δολοφονος,ναι πυροβολυσε προς την κατευθυνση του αλεξη οπως λενε και οι μαρτυρες αλλα στο εδαφος...πραμα που σημαινει θανατος εξ αμελειας...
τελος θελω να θυμησω μια ιστοριουλα που ολοι κακως ξεχασαμε ..στα τεμπη μια νταλικα σκοτωσε καμμια 10ρια παιδακια πριν μερικα χρονια και κανενας δημοσιογραφος δεν κρατησε το θεμα πανω απο μια εβδομαδα..μια νταλικα με οδηγο που οδηγουσε με χαλασμενα φρενα .με εναν ιδιοκτητη νταλικας που δεν εκανε το σωστο σερβισ για να γλυτωσει μερικα 100ρικα και που ειναι τωρα ελευθεροι...και ρωταω ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ??αλλα παιδι ειναι μονο ο αλεξης...στην περιπτωση των τεμπων εγκληματας και δολοφονοι ειναι το κρατος με αυτους τους δρομους καρμανιολα..ειναι ο οδηγος της νταλικας και το συνεργειο που γλεντοκοπανε ελευθεροι στα στριπτιτζιδικα οπως πληροφορουμε και κανεις δεν μιλαει.. γιατι??
τα χεις λίγο κουκουρούκου στο κεφάλι σου.
Ο οδηγός των τεμπών δεν έστησε 20 παιδιά στη σειρά και τα εκφόβιζε πυροβολώντας όπου κάτσει.
Εγκληματική αμέλεια λέγεται αυτό.
Εάν δεν έχεις πιάσει όπλο στα χέρια σου σου συνιστώ να το κάνεις. Η ευκολία που μαζεύει η σκανδάλη είναι παροιμιώδης.
Ο καλός φρουρούληε και όλοι του συναφιού του ξέρουν πως εάν βγει το σιδερικό από το δέρμα δεν υπάρχει έλεγχος και ειδικά σε συνθήκες πίεσης όπως σε περιπολίες....
Εχω τελειώσει σχολείο τύπου Μωραίτη και είχα κακομαθημένα παιδάκια 12-15 που έβαζαν μέχρι και φωτιά στην τάξη. Μήπως έπρεπε να φέρουμε φρουρούς να τους εκφοβίζουν με πιστόλια;
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά η βαλλιστική είναι παραγγελία.
Πρώτον γιατί μέσα σε λίγες ώρες έχεις το πόρισμα, και βου γιατί ο γωνία εισόδου της σφαίρας και χωρίς τη βαλλιστική δείχνει βολή με το χέρι τεταμένο και από πάνω προς τα κάτω.
Πάμε λοιπόν μπας και ξυπνήσεις.
Εάν ανακοίνωναν την πραγματική ιατροδικαστική και βαλλιστική την επομένη τώρα αμφιβάλλω εάν θα μπορούσες και να μεταβείς στο σπίτι σου.
Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ότι η βολή ήταν ευθεία.
Ολα τα άλλα που γράφεις μου αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΒΓΑΙΝΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.