You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωδικοποιητής filmnet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συγγνωμη τσιπαρισμένος τι προσφέρει;;Μη μου πείτε ότι έχει τσάμπα το Filmnet και Supersport!!Θα χε τρελή φάση!!Ήμουν πιτσιρίκι όταν το είχε ο μπαμπάς μου που έδειχνε τότε ποδόσφαιρα μπάσκετ κτλ κτλ κια τσόντες στο Filmnet μετα τις 12 τη νύχτα.Τον αποκωδικοποιητή τον έχουμε ακόμα αλλά μόνο για απλά κανάλια στην παλιά τηλεόραση.
Αν μπορεί κανείς ας μου πει τα του τσιπαρίσματος!!!
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
novasports1 & filmnet1 χωρις ηχο
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
θα εχεις τα 2 κλασσικα καναλια αλλα χωρις ηχο.δηλαδη το νοβασπορτ1 και το φιλμνετ1.το τσιπαρισμα μπορει να το κανει οποιοσδηποτε ηλεκκτρονικος της γειτονιας σου.Συγγνωμη τσιπαρισμένος τι προσφέρει;;Μη μου πείτε ότι έχει τσάμπα το Filmnet και Supersport!!Θα χε τρελή φάση!!Ήμουν πιτσιρίκι όταν το είχε ο μπαμπάς μου που έδειχνε τότε ποδόσφαιρα μπάσκετ κτλ κτλ κια τσόντες στο Filmnet μετα τις 12 τη νύχτα.Τον αποκωδικοποιητή τον έχουμε ακόμα αλλά μόνο για απλά κανάλια στην παλιά τηλεόραση.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φιλε θα πας σε ενα μαγαζι με παιχνιδια για pc playstaion x-box και θα του πεις να στο τσιπαρει 50-60 ευρω παιρνουν.ειναι μουγγο αλλα απ το ιντερνετ με διακοπες και σπασιμο νευρων 1000 φορες μουγγοΣυγγνωμη τσιπαρισμένος τι προσφέρει;;Μη μου πείτε ότι έχει τσάμπα το Filmnet και Supersport!!Θα χε τρελή φάση!!Ήμουν πιτσιρίκι όταν το είχε ο μπαμπάς μου που έδειχνε τότε ποδόσφαιρα μπάσκετ κτλ κτλ κια τσόντες στο Filmnet μετα τις 12 τη νύχτα.Τον αποκωδικοποιητή τον έχουμε ακόμα αλλά μόνο για απλά κανάλια στην παλιά τηλεόραση.
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
εγω εβαλα νοβα κανονικα παντος και τελειωσε.... 60 ευρω το μηνα ειναι αρκετα αλλα πες οτι πηγαινα σε ενα στουντιο για 20λεπτα
δεν το τσιπαρουν ολοι πλεον..επισης εχει πεσει πολυ η τιμη του και ατσιπαριστο και τσιπαρισμενο μια και αναλογικα η νοβα εκπεμπει μονο αθηνα,ηρακλειο,πατρα,θεσσαλονικη.κι ισως λαρισα..στην επαρχια τελος!!!οποτε φιλε μου αν τον πουλησεις 20 ατσιπαριστο κανε παρτυ!!απο 2001-2007 τσιπαρα πανω απο 200 και τους πουλαγα τοτε 70 € το μεγιστο!!!φιλε θα πας σε ενα μαγαζι με παιχνιδια για pc playstaion x-box και θα του πεις να στο τσιπαρει 50-60 ευρω παιρνουν.ειναι μουγγο αλλα απ το ιντερνετ με διακοπες και σπασιμο νευρων 1000 φορες μουγγο
Στα χανιά παιζει σιγουρα ο αποκψδικοποιητήςδεν το τσιπαρουν ολοι πλεον..επισης εχει πεσει πολυ η τιμη του και ατσιπαριστο και τσιπαρισμενο μια και αναλογικα η νοβα εκπεμπει μονο αθηνα,ηρακλειο,πατρα,θεσσαλονικη.κι ισως λαρισα..στην επαρχια τελος!!!οποτε φιλε μου αν τον πουλησεις 20 ατσιπαριστο κανε παρτυ!!απο 2001-2007 τσιπαρα πανω απο 200 και τους πουλαγα τοτε 70 € το μεγιστο!!!
ναι το ξερω..εχω στειλει κι εκει...λογικα πρεπει να παιζει ακομα στις μεγαλες πολεις...παντως σε πολλα νησια δεν παιζει..Στα χανιά παιζει σιγουρα ο αποκψδικοποιητής
ασε που αν ψαχτεις λιγο θα βρεις δεκτες με ethernet που με 150 ευρακια εχεις ΟΛΟ το πακετο δωρεαν ;)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
εμενα δε παιζει με το εθερνετ,παλια επαιζε
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
tecview εχεις ?αν ναι ριχτον στο 2,73εμενα δε παιζει με το εθερνετ,παλια επαιζε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
που το ξερειςtecview εχεις ?αν ναι ριχτον στο 2,73
το περιεργο ειναι οτι ξεκλειδωνει μονο τα νοβα σπορ 1 2 3 και οταν εχει ελληνικους αγωνες κλειδωνουν
πως γινεται να τον ριξω στο 2,73
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι που τον ξερω ρε 4 χρονια αυτον εχω τους τελευταιους μηνες κανει νερα,και μαλον θα παρω αλλον.που το ξερεις
το περιεργο ειναι οτι ξεκλειδωνει μονο τα νοβα σπορ 1 2 3 και οταν εχει ελληνικους αγωνες κλειδωνουν
πως γινεται να τον ριξω στο 2,73
εχεις κανει την αναβαθμιση στο 2,75;αν ναι θα πρεπει να τον πας σε καποιον τεχνικο που ξερει τον αποκωδικοποιητη,αλλα μαλον ψοφαει αυτος.κατι ακουω για καποιους αλλους με συνδρομη 30 ευρω τον χρονο.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
δεν εχω κανει καμια αναβαθμισητι που τον ξερω ρε 4 χρονια αυτον εχω τους τελευταιους μηνες κανει νερα,και μαλον θα παρω αλλον.
εχεις κανει την αναβαθμιση στο 2,75;αν ναι θα πρεπει να τον πας σε καποιον τεχνικο που ξερει τον αποκωδικοποιητη,αλλα μαλον ψοφαει αυτος.κατι ακουω για καποιους αλλους με συνδρομη 30 ευρω τον χρονο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις