You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλοπή από τρανσεξουαλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madboy34
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγκληματικη οργανωση δεν ξερω αν ειναι αρχηγε εμαθα μονο οτι το εχουν κανει σε πολλους και καποιους απο αυτους τους χτυπησαν ασχημα οταν πηγαν να ζητησουν τα λεφτα ασε που αυτη μπαινοβγαινει συνεχεια στο τμημα απο μηνυσεις ειναι το δολωμα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
Ε τοτε πρεπει να παρει ενα μαθημα η καριολα....... εμαθα μονο οτι το εχουν κανει σε πολλους και καποιους απο αυτους τους χτυπησαν ασχημα οταν πηγαν να ζητησουν τα λεφτα ασε που αυτη μπαινοβγαινει συνεχεια στο τμημα απο μηνυσεις ειναι το δολωμα.
Μαζευτειτε 3-4 ατομα... παει ο ενας την περνει απο την πιατσα... και την παει λιγο παρακατω σε ενα στενακι... που περιμενουν κ οι υπολοιποι... κ την κανετε ασηκωτη!!!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ούτε τα τραβεστί δεν είναι να εμπιστεύεσαι στις μέρες μας !!
Δεν ειναι τραβεστι ειναι γυναικα κανονικη που το παιζει τρανς για να κανει πιατσα στην συγγρου (με εχουν κραξει οι αληθινες τρανς απλως ειπα οτι μου ειπε αυτη οτι ειναι εγχειρισμενη ενα χρονο)
Αφου ομως καποιες κοπελες εκει στην συγγρου ξερουν για την δραση αυτης και του αλλου που ειναι cross και τη εκδιδει γιατι δεν το λενε να προειδοποιησουν τον κοσμο?
Αφου ομως καποιες κοπελες εκει στην συγγρου ξερουν για την δραση αυτης και του αλλου που ειναι cross και τη εκδιδει γιατι δεν το λενε να προειδοποιησουν τον κοσμο?
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εχεις δικιο μονο ανθρωπος που εχει περασει διαβολοβδομαδα με επιθεσεις μετωπικες, λεκτικους τραμπουκισμους ,υγρες απαξιωσεις απο μπολντοτυπους και νωντοτυπους στο στιβο μαχης του τσατ θρεντ θα μπορουσε να ειναι ικανος για εκδικηση.... ηθελε προπονησηΑυτό τύπε λογικά θα πάει στο cd ε?
Πάντως άλλοι κλαίγονται όταν πάνε για γυναίκα και τους βγαίνει τρανς και ο φίλος εδώ έπαθε το αντίθετο και τον κλέψανε κιόλας.
Γενικότερα.
1. Όσοι αναρωτιούνται πώς πάει ο καθένας με πρεζάκια κτλ, να ξέρουν πως από τη στιγμή που υπάρχουν εκεί έχουν πελατεία.
Οι περισσότεροι που τις διαλέγουν το κάνουν λόγω χαμηλής τιμής και για ξεφτίλισμα.
2. Ποτέ δεν κατηγορούμε (με βάση τη λογική) μεθυσμένο άνθρωπο. Είμαι κάθετος σε αυτό. Πολλοί έχουν χάσει χρόνια από τη ζωή τους για τις μαλακίες που έχουν κάνει μεθυσμένοι.
3. Έτσι όπως σε έχω κόψει ρε φίλε που άνοιξες το θέμα, δεν το έχεις για εκδίκηση. Άστο, δεν είναι τέτοιες καταστάσεις για όλους.
Μακροπρόθεσμα μιας και είσαι παντρεμένος σε καλό θα σου βγει αυτό που έπαθες.
Παντως εχουμε μια τρανς που τελικα δεν ειναι τρανς αλλα λεει ψεματα και ειναι γυναικα να βαζει τρανς μουσικη. Μια αδελφη να ψαχνει εναν σκυλο καθως γαμαει ο αλλος και να του κλεβει 500 ευρω.
Too good to be true ρε πουστη μου.
Να δεις που ο σκύλος τα έφαγε και εχεζε μετα εικοσάρικα!!!Παντως εχουμε μια τρανς που τελικα δεν ειναι τρανς αλλα λεει ψεματα και ειναι γυναικα να βαζει τρανς μουσικη. Μια αδελφη να ψαχνει εναν σκυλο καθως γαμαει ο αλλος και να του κλεβει 500 ευρω.
Δεν εκανα τιποτα,δανειστηκα τα λεφτα,τα εδωσα και προς γνωση και συμορφωση.
εχουμε κπαοιο νεο με το τι εγινε τελικα? τι εκανες τυπε?
Δεν ειχα σκοπο να παω,ειχα πιει και ειχα ξαχασει οτι ειχα μαζι λεφτα της δουλειας
καλα ρε τυπε κυκλοφορείς σε τέτοια μέρη με 500 € πανω κινητό ομόλογο εισαι ...
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Αδερφε οκ συμμερίζομαι τη στεναχωρια σου κ κριμα που συνεβησε αυτο.
Προς γνώση κ συμμόρφωση δικη σου κ ολων των υπολοίπων μας, αλλα
κεσυ ρε φιλε α) δεν θυμασαι ποσα λεφτα ειχες μαζι σου
β) συνειδητοποιείς οτι τα φραγκα σου λειπουν τη Δευτερα;Δηλ δυο μερες μετα;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Αδερφε οκ συμμερίζομαι τη στεναχωρια σου κ κριμα που συνεβησε αυτο.
Τοτε ξεμεθυσε!!!!Αδερφε οκ συμμερίζομαι τη στεναχωρια σου κ κριμα που συνεβησε αυτο.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
φανταζομαι πρωτοσελιδο στην Espresso
Γυναικα τραβεστι σε τραβεστι που ακουει τρανς και την προστατευει ενα κρος και μενει κατω από μια αδελφη που εχει μια αδελφη κλεβει πελατες κανοντας μόνο πιπες αλλα και βουτωντας λεφτα από πορτοφολια .
Η ιστορια ισως ειναι αληθινη αλλα αμφιβαλλω "εργαζομενη" που κλεβει πορτοφολια να συνηθιζει να κανει πιατσα στο ιδιο μερος
Κατα τα αλλα προς τον νηματοθέτη shit happens κοιτα να μην το μαθει η γυναικα σου και οι συναδελφοι οτι ψωνιζεις στην Συγγρου .
ΥΓ κοψε το πότο καλύτερα οχι τις πουτανες
Γυναικα τραβεστι σε τραβεστι που ακουει τρανς και την προστατευει ενα κρος και μενει κατω από μια αδελφη που εχει μια αδελφη κλεβει πελατες κανοντας μόνο πιπες αλλα και βουτωντας λεφτα από πορτοφολια .
Η ιστορια ισως ειναι αληθινη αλλα αμφιβαλλω "εργαζομενη" που κλεβει πορτοφολια να συνηθιζει να κανει πιατσα στο ιδιο μερος
Κατα τα αλλα προς τον νηματοθέτη shit happens κοιτα να μην το μαθει η γυναικα σου και οι συναδελφοι οτι ψωνιζεις στην Συγγρου .
ΥΓ κοψε το πότο καλύτερα οχι τις πουτανες
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εχει γελιο ομως.....
Γραφει...
Πηρα μια τρανς και πηγαμε σπιτι της που επαιζε τρανς μουσικη,μετα ανοιγει πισω μου η πορτα (νομιζα ανοιξε την δικη σου πισω <<πορτα>> ) και μπαινει μεσα μια αδελφη και τις λεει οτι απο πανω μενει η μανα της ,αυτη μου λέει παω να φάω κάτι
Παω να φυγω κλειδωμένη η πόρτα αρχίζει αυτή βρίζει την αδελφή που μας κλείδωσε
Γραφει...
Πηρα μια τρανς και πηγαμε σπιτι της που επαιζε τρανς μουσικη,μετα ανοιγει πισω μου η πορτα (νομιζα ανοιξε την δικη σου πισω <<πορτα>> ) και μπαινει μεσα μια αδελφη και τις λεει οτι απο πανω μενει η μανα της ,αυτη μου λέει παω να φάω κάτι
Παω να φυγω κλειδωμένη η πόρτα αρχίζει αυτή βρίζει την αδελφή που μας κλείδωσε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 206