Νέα

Κλοπές στα καταστήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αμα ζηταει κανα ζακι να του δωνετε κανα ψιλο η κανα τσιγαρο,να σχωρεθουνε και τα πεθαμενα σας ρε.

Επισκέπτης
Παντως οι περισσοτεροι ( κι εγω μαζι :sunglasses:) κατα τη διαρκεια της εφηβειας μας εχουμε υπαρξει κλεφτρονακια. Εμεις θυμαμαι σουφρωναμε ,συνηθως, σιντι , περιοδικα με σιντι δωρο , κανα χαϊμαλι , καμια τσιχλα -σοκολατα απο το περιπτερο. Ετσι για να μας μενει χαρτζιλικι να βγαινουμε το Σαββατοβραδο  :2funny:

Ε μετα τα εικοσι μαξιμουμ πρεπει να κοβεται :grin:
ε ναι..αλλοι παλι εχουν απαλλοτριωσει  μερικες μηχανες,κανα τουτου,καμια 20αρια φαρμακεια,οτι μπορουσε ο καθενας μωρε..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ ο περσονας εκλεβε ποδηλατα με κοντρα για να πεταει κωλιες στα στενα των σφαγειων..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
σουπερ μαρκετ καλοκαιρι στα νησακια.....η χαρα του ΤΖΑΜΠΑ!!!!!! ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ε ναι..αλλοι παλι εχουν απαλλοτριωσει  μερικες μηχανες,κανα τουτου,καμια 20αρια φαρμακεια,οτι μπορουσε ο καθενας μωρε..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ ο περσονας εκλεβε ποδηλατα με κοντρα για να πεταει κωλιες στα στενα των σφαγειων..

αχαχαχαχαχαχα και ο αδερφος μου καθε βραδυ με  νεο μηχανακι ερχοταν . Του κλεβαν το δικο του  , ε εκλεβε κι αυτος αλλουνου για να ρθει σπιτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγω ακομα θελω εκεινα τα γιγαντιαια διαφημιστικα πλευμομπιλ που εχουν εξω απο τα παιχνιδαδικα. αν παρετε κανενα, δωστε και σε μενα :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom