Νέα

κληση τροχαιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τοσες πολλες μαζεψες??
Οχι δεν ειναι πολλες αλλα με τις προσαυξησεις εγιναν ενα σημαντικο ποσο.Ειπαμε σφαλαμε να πληρωσουμε..αλλα δε θα τρεφομαστε με ψωμι και νερο για 2 μηνες για να πληρωσουμε ακατεβατα..

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
ταμείο δήμου αθηναίων στην Λιοσίων... εκεί θα την πληρώσεις... καλού κακού κράτα και την απόδειξη για καμμιά δεκαετία..
τι μου θυμησες τωρα.το 2007 ειχα φαει κληση στο κωροπι για παρανομη σταθμευση πηγα την επομενη μερα στο δημαρχειο κωροπιου και την πληρωσα.το 2013 τον ιουλιο μου στελνουν ενα χαρτι απο τον δημο κωροπιου οτι η κληση με αρηθμο ταδε δεν εχει πληρωθει και τα σχετικα και να την πληρωσο μεχρι τελος αυγουστου διοτι θα προβουν σε κυρωσεις και τετοια.ελα που ειχα ομως την αποδειξη και τους την ετριψα στην μαπα.για αυτο πρεπει να της κραταμε αποδειξεις σε τετοιες περιπτωσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Το αστειο ειναι οτι για να κανεις ρυθμιση ενα τετειο χρεος στην εφορια εισαι υποχρεομενος να το κανεις απο το ιντερνετ (οπως μου ειπαν οταν περημενα 2μισι ωρες στην ουρα για να κανω ρυθμιση..)..αντε να τα βγαλει περα ο μεσος Ελληνας συνταξιουχος η πανω απο 50 τελος παντον που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες με το taxisnet τους λογαριασμους και τα σχετικα...
Αυτο δεν θελω να το διαβαζω.
Οι παππούδες μια χαρα να μαθουν. Οπως μαθαινανε για τα χρηματιστηρια και πηγαινανε στα καφενεια με τις γκλιτσες και μιλουσαν για μετοχες Πετζετακις...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτο δεν θελω να το διαβαζω.
Οι παππούδες μια χαρα να μαθουν. Οπως μαθαινανε για τα χρηματιστηρια και πηγαινανε στα καφενεια με τις γκλιτσες και μιλουσαν για μετοχες Πετζετακις...
Μακαρι να τα μαθουν,μεχρι στιγμης παντος αυτο που εχω δει ειναι οτι ο μεσος Ελληνας ανω των 50 δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες.Θεωρω οτι ειναι μακρινο ονειρο το να μαθει ο παππους και η γιαγια να χειριζοντε το πισι τοσο καλα που θα φτιαξουν μονοι τους λογαριασμο στο taxisnet αφου εχουν φτιαξει μονοι τους ενα hotmail για παραδειγμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μακαρι να τα μαθουν,μεχρι στιγμης παντος αυτο που εχω δει ειναι οτι ο μεσος Ελληνας ανω των 50 δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες.Θεωρω οτι ειναι μακρινο ονειρο το να μαθει ο παππους και η γιαγια να χειριζοντε το πισι τοσο καλα που θα φτιαξουν μονοι τους λογαριασμο στο taxisnet αφου εχουν φτιαξει μονοι τους ενα hotmail για παραδειγμα.
Ο πατερας μου μια χαρα πρωτοακουμπησε υπολογιστη στα 75 του, και τωρα εχει φτιαξει μεχρι και φουμπου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο πατερας μου μια χαρα πρωτοακουμπησε υπολογιστη στα 75 του, και τωρα εχει φτιαξει μεχρι και φουμπου.
Εγω συμφωνω οτι ετσι πρεπει να γινεται.Ομως προβλεπω μεγαλους πανικους και λαθη.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... από την στιγμή που ο δήμος στείλει χαρτι για τις κλήσεις που χρωστάς και δεν πας να πληρώσεις εντός μηνός τα στέλνει στην εφορία..

O  δημος  δεν  εχει  το  δικαιωμα  να  στειλει  τις  κλησεις  στην εφορια.......εγω  εχω  απληρωτη  κληση  απο  δημο  βουλιαγμενης  εδω  και  17  χρονια.........κανεις  δε  με  ενοχλησε  ...........

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
O  δημος  δεν  εχει  το  δικαιωμα  να  στειλει  τις  κλησεις  στην εφορια.......εγω  εχω  απληρωτη  κληση  απο  δημο  βουλιαγμενης  εδω  και  17  χρονια.........κανεις  δε  με  ενοχλησε  ...........

Επειδη ειναι παλαια, γι'αυτο !!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μην εισαι σίγουρους για το αν δεν έχει το δικαίωμα. Το έχει, ανεξάρτητα του τι πρακτικά συμβαίνει.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Οι κλήσεις παραγράφονται στην πενταετία αν δεν υπάρξει όχληση;

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Επειδη καποιοι ισχυριζονται οτι αν δεν πληρωσεις τις κλησεις του δημου θα σου ερθουν ολα μαζι η θα βεβαιωθουν στην εφορια κλπ εχω να πω το εξης:
Εδω και μια 10ετια ,σε ολα τα αυτοκινητα της οικογενειας, εχω πεταξει κλησεις της δημοτικης για παρκαρισμα πανω απο 10. Δεν βεβαιωθηκε τιποτα στην εφορια και παλαιοτερα εγραφε στο χαρτι οτι αν δεν πληρωσεις την κληση θα σου ερθουν τα τελη κυκλοφοριας μαζι με το ποσο της κλησης. (απλως καμια φορα ερχεται χαρτι απο δημο για τακτοποιηση της οφειλης το οποιο καταληγει στα σκουπιδια). Αυτο που γνωριζω απο γνωστους μου που ειχανε απληρωτες κλησεις ηταν οτι οταν χρειαστηκαν κατι απο τον δημο, για να το διεκπαιρεωσουν ζητουσαν να πληρωθουν οι κλησεις. Τελος εχω ακουσει οτι ο λογος που η εφορια δε δεχεται τις κλησεις για παρκαρισμα απο δημοτικη αστυνομια ειναι οτι πριν αρκετα χρονια δικαστηριο ειχε κρινει παρανομα τα παρκομετρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom