Νέα

κληση τροχαιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
γραφει εντος δεκα ημερων σε ελτα η στο δημο.και  καταβαλλεται ολοκληρο μετα τις δεκα μερες εντοσ 2 μηνων.μετα τους 2 μηνες θελω να μαθω!
Ενταξει, ενδεικτικη ειναι η ημερομηνια των δύο μηνων. Αποκλειεται να μην δεχθουν να το εισπραξουν. Το πολυ πολυ να σου εχουν βαλει την γνωστη προσαύξηση 1% το μηνα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ταμείο δήμου αθηναίων στην Λιοσίων... εκεί θα την πληρώσεις... καλού κακού κράτα και την απόδειξη για καμμιά δεκαετία..
Ας παει στο ταμειο του Δημου που είναι στην Τροχαία στην Δεληγιαννη. Εκει σιγουρα θα την δεχτουν!

Επισκέπτης
Όσοι είχαν κλήσεις από την Δημοτίκη Αστυνομία και δεν τις πλήρωσαν αποδείχτηκαν μάγκες
:tooth:

Μετὰ τὴν κατάργησιν τῶν καραγκιοζακίων διάφοροι κλητῆραι περιεφέροντο πρὸς τρομοκράτησιν τῶν πολιτῶν ἐν Κεραμεικῷ καὶ πλατείᾳ Κουμουνδούρου ἔως τὸν Μάρτιον.

Σήμερον ἐξηφανίσθησαν καὶ πρακτικῶς ἡ στάθμευσις εἶναι ἐλευθέρα ἐκεῖ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Όσοι είχαν κλήσεις από την Δημοτίκη Αστυνομία και δεν τις πλήρωσαν αποδείχτηκαν μάγκες

Γιατι το λες αυτο.?? εχω 3-4 20αρια για παρκαρισμα, μια φορα που ειχαν μαζευτει παλι, ειχα παει και τα πληρωσα στον δημο, χωρις τοκους και προσαυξησεις, αν ειναι γραμμενα στον δημο πως τα γλυτωνεις.?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Γιατι το λες αυτο.?? εχω 3-4 20αρια για παρκαρισμα, μια φορα που ειχαν μαζευτει παλι, ειχα παει και τα πληρωσα στον δημο, χωρις τοκους και προσαυξησεις, αν ειναι γραμμενα στον δημο πως τα γλυτωνεις.?

oi κλησεις απο δημοτικη αστυνομια δεν πανε εφορια :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Γαμωτο κ εδω πανω σε θεμα για κλησεις βρηκα να πέσω σημερα!!! Κατι γινεται από το πρωι ολα στραβα κ αναποδα!!!  >:(

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω αδερφε επειδη εχω παθει παρομοια κατασταση με εσενα,μπορεις να πληρωσεις την κληση σου ειτε στο ελτα,ειτε στον δημο ειτε στην τροχαια.Αν η κληση εχει περασει στην εφορια μπορεις να πας και στην εφορια και να την πληρωσεις.Αν η κληση ηταν απο δημοτικη αστυνομια δεν παει στην εφορια οπως λενε ολοι.Παντος εμενα οταν πηγαν οι κλησεις στην εφορια μου ηρθε και χαρτι στο σπιτι που εγραφε αναλυτικα τις προσαφξησεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγω αδερφε επειδη εχω παθει παρομοια κατασταση με εσενα,μπορεις να πληρωσεις την κληση σου ειτε στο ελτα,ειτε στον δημο ειτε στην τροχαια.Αν η κληση εχει περασει στην εφορια μπορεις να πας και στην εφορια και να την πληρωσεις.Αν η κληση ηταν απο δημοτικη αστυνομια δεν παει στην εφορια οπως λενε ολοι.Παντος εμενα οταν πηγαν οι κλησεις στην εφορια μου ηρθε και χαρτι στο σπιτι που εγραφε αναλυτικα τις προσαφξησεις.

με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... από την στιγμή που ο δήμος στείλει χαρτι για τις κλήσεις που χρωστάς και δεν πας να πληρώσεις εντός μηνός τα στέλνει στην εφορία..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... από την στιγμή που ο δήμος στείλει χαρτι για τις κλήσεις που χρωστάς και δεν πας να πληρώσεις εντός μηνός τα στέλνει στην εφορία..
Εγω παντος εχω παρει κλησεις και απο τροχαια και απο δημοτικη αστυνομια.Στη λυπητερη ηρθαν μονο απο την τροχαια οι κλησεις.Δεν το γνωριζω για σιγουρα,αλλα απο την εμπειρια μου αυτη και οπως εχω ακουσει παρα πολλους να λενε εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα,τωρα μπορει ο νομος να λεει οτι πανε και οι δημοι απλα να τρομπαρουνε και να μην πηγαινουν ποτε.Παντος εμενα οταν ηρθε ο λογαριασμος δεν συμπεριελαμβανε κλησεις απο δημοτικες αστυνομιες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγω παντος εχω παρει κλησεις και απο τροχαια και απο δημοτικη αστυνομια.Στη λυπητερη ηρθαν μονο απο την τροχαια οι κλησεις.Δεν το γνωριζω για σιγουρα,αλλα απο την εμπειρια μου αυτη και οπως εχω ακουσει παρα πολλους να λενε εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα,τωρα μπορει ο νομος να λεει οτι πανε και οι δημοι απλα να τρομπαρουνε και να μην πηγαινουν ποτε.Παντος εμενα οταν ηρθε ο λογαριασμος δεν συμπεριελαμβανε κλησεις απο δημοτικες αστυνομιες.

πρώτα πρέπει να σου στείλει χαρτί ο δήμος για τις κλήσεις που χρωστάς και αν δεν πληρώσεις τις στέλνει εφορία...

αυτό συνήθως γίνεται στην αρχή της θητείας του δημάρχου για ευνόητους λογους  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το αστειο ειναι οτι για να κανεις ρυθμιση ενα τετειο χρεος στην εφορια εισαι υποχρεομενος να το κανεις απο το ιντερνετ (οπως μου ειπαν οταν περημενα 2μισι ωρες στην ουρα για να κανω ρυθμιση..)..αντε να τα βγαλει περα ο μεσος Ελληνας συνταξιουχος η πανω απο 50 τελος παντον που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες με το taxisnet τους λογαριασμους και τα σχετικα...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Περιμενε εδω μου ηρθε η ειδοποιηση απο το δημο για κληση πριν από 4 χρόνια, την οποία κληση σημειωτέον ποτε δεν ειδα, αλλιως θα την είχα πληρωσει  :zfuck: :zfuck:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πρώτα πρέπει να σου στείλει χαρτί ο δήμος για τις κλήσεις που χρωστάς και αν δεν πληρώσεις τις στέλνει εφορία...

αυτό συνήθως γίνεται στην αρχή της θητείας του δημάρχου για ευνόητους λογους  ;)
Εγω παντος εχω κλησεις απο δημους εδω και 3-4 χροναι τωρα και δεν εχει ερθει τιποτα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το αστειο ειναι οτι για να κανεις ρυθμιση ενα τετειο χρεος στην εφορια εισαι υποχρεομενος να το κανεις απο το ιντερνετ (οπως μου ειπαν οταν περημενα 2μισι ωρες στην ουρα για να κανω ρυθμιση..)..αντε να τα βγαλει περα ο μεσος Ελληνας συνταξιουχος η πανω απο 50 τελος παντον που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες με το taxisnet τους λογαριασμους και τα σχετικα...

μια χαρά τα βγάζει πέρα.. αμαν πια με τις γιαγιάδες και τους παπούδες που δεν μπορούν (μάλλον δεν θέλουν) να κάνουν κάτι μεσω Η/Υ.. δηλαδή στην άλλη Ευρώπη είναι εξυπνότεροι οι παπούδες και οι γιαγιάδες που συναλλάσονται μέσω υπολογιστή ???

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Περιμενε εδω μου ηρθε η ειδοποιηση απο το δημο για κληση πριν από 4 χρόνια, την οποία κληση σημειωτέον ποτε δεν ειδα, αλλιως θα την είχα πληρωσει  :zfuck: :zfuck:
Θα πραξω ως συνχρονος και αγανακτησμενος Ελληνας θα τα κανω ρυθμιση στην εφορια και μετα θα φανε το πιστολι της χρονιας τους...η ρυθμιση εχει γινει το νεο trend..ολοι κανουν απο μια :rockon:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Θα πραξω ως συνχρονος και αγανακτησμενος Ελληνας θα τα κανω ρυθμιση στην εφορια και μετα θα φανε το πιστολι της χρονιας τους...η ρυθμιση εχει γινει το νεο trend..ολοι κανουν απο μια :rockon:
τοσες πολλες μαζεψες??

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
μια χαρά τα βγάζει πέρα.. αμαν πια με τις γιαγιάδες και τους παπούδες που δεν μπορούν (μάλλον δεν θέλουν) να κάνουν κάτι μεσω Η/Υ.. δηλαδή στην άλλη Ευρώπη είναι εξυπνότεροι οι παπούδες και οι γιαγιάδες που συναλλάσονται μέσω υπολογιστή ???
Δεν ξερω...πρεπει να τους αρχισεις απο τα βασικα...οι περισσοτεροι συνταξιουχει δεν ξερουν ουτε το ποντικι να κουνησουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom