trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
Νταρντανο μουναναρος εγινε .!!
οχι ρε χαζε,στο δρομο,σε δουλειες πανω κατω και την εχω δει,οχι σε καφε,τι μαλακιες λες να μου φας την γκομενα?πονιριδη εννοουσα καποιο καφε που θα μπορουσε να την δει ο καθενας.σιγα μη σου φαμε τη γκομενα.
τωρα συνεννοηθήκαμε.κ σιγα μν με νοιαζει που μενει ρε τυπε.τι να το κανω να παω να στηθω από κατω να παρω αυτογραφο?οχι ρε χαζε,στο δρομο,σε δουλειες πανω κατω και την εχω δει,οχι σε καφε,τι μαλακιες λες να μου φας την γκομενα?
Αν ηταν σε καφε θα το ελεγα!!!
ε μα δεν ξερω,αλλα με χαρακτηρισες όπως με χαρακτηρισες και εχω και νευρα σημερα σε αλλο threadτωρα συνεννοηθήκαμε.κ σιγα μν με νοιαζει που μενει ρε τυπε.τι να το κανω να παω να στηθω από κατω να παρω αυτογραφο?
ξανθια ειναι απλα πολυ καυλαε μα δεν ξερω,αλλα με χαρακτηρισες όπως με χαρακτηρισες και εχω και νευρα σημερα σε αλλο thread
Αν με ρωταγες κατευθειαν αν την ειδα σε καφε θα σου απανταγα και δεν θα ειχαμε παρεξηγηση!
παντως μελαχροινη ειναι πιο καυλα απο ξανθια...δεν ξερω αν συμφωνειτε
δεν ηθελα να δημιουργηθεί παρεξηγηση.να ζητησω κ συγνωμη απλα το μπου εχει ξευτυλιστει τα τελευταια χρονια με το μακρυ κ το κοντο του καθενος.ε μα δεν ξερω,αλλα με χαρακτηρισες όπως με χαρακτηρισες και εχω και νευρα σημερα σε αλλο thread
Αν με ρωταγες κατευθειαν αν την ειδα σε καφε θα σου απανταγα και δεν θα ειχαμε παρεξηγηση!
παντως μελαχροινη ειναι πιο καυλα απο ξανθια...δεν ξερω αν συμφωνειτε
δεν ηθελα να δημιουργηθεί παρεξηγηση.να ζητησω κ συγνωμη απλα το μπου εχει ξευτυλιστει τα τελευταια χρονια με το μακρυ κ το κοντο του καθενος.
Νταρντανο μουναναρος εγινε .!!
δεν εισαι ο μονος τυπε.με καβλωνει ασχημα