Επισκέπτης
εγω απλα copypaste εκανα τυπε.αρχιδια παγκρατι μενει...
ασε που τωρα την φανταζομαι με ιατρικη ρομπα.
εγω απλα copypaste εκανα τυπε.αρχιδια παγκρατι μενει...
Ηθοποιος τυπε...
Παγκρατι μένει,την εχω δει αρκετες φορες!
ναι το καταλαβα.εγω απλα copypaste εκανα τυπε.
ασε που τωρα την φανταζομαι με ιατρικη ρομπα.
αρκετες φορες κιολας?για πες που...Παγκρατι μένει,την εχω δει αρκετες φορες!
δυστηχως τελευταια εχω δουλειες εκει και περναω...την εχω μπανισει και μπορω να σου πω οτι δεν δειχνει ψωναρα οπως θα περιμενα!αρκετες φορες κιολας?για πες που...
ειναι μουναρα και απο κοντα?δυστηχως τελευταια εχω δουλειες εκει και περναω...την εχω μπανισει και μπορω να σου πω οτι δεν δειχνει ψωναρα οπως θα περιμενα!
ωραια το που δεν λες...δυστηχως τελευταια εχω δουλειες εκει και περναω...την εχω μπανισει και μπορω να σου πω οτι δεν δειχνει ψωναρα οπως θα περιμενα!
τι να σου πω ρε φιλε την διευθυνση?ωραια το που δεν λες...
αφου την εχεις δει και απο κοντα τυπε,φανταζομαι πως θα ησουν καυλωμενος και θα εχεις τραβηξει 1-2 για παρτη τηςτι να σου πω ρε φιλε την διευθυνση?
πας καλα?
που να την ξερω την διευθυνση
ναι ειναι ομορφη η Ζακυνθινια
οχι,δεν συνηθιζωαφου την εχεις δει και απο κοντα τυπε,φανταζομαι πως θα ησουν καυλωμενος και θα εχεις τραβηξει 1-2 για παρτη της
αξιζει ομως η γκομενα και αυτο μετραειοχι,δεν συνηθιζω
αυτο καταλαβες?ειδες να ζητησα διευθυνση?πολυ παπατζα ως συνηθως κ όταν σκουραινουν τα πραγματα κοκο...τι να σου πω ρε φιλε την διευθυνση?
πας καλα?
που να την ξερω την διευθυνση
ναι ειναι ομορφη η Ζακυνθινια
αυτο καταλαβες?ειδες να ζητησα διευθυνση?πολυ παπατζα ως συνηθως κ όταν σκουραινουν τα πραγματα κοκο...
ΠΑΓΚΡΑΤΙ!αρκετες φορες κιολας?για πες που...
πονιριδη εννοουσα καποιο καφε που θα μπορουσε να την δει ο καθενας.σιγα μη σου φαμε τη γκομενα.ΠΑΓΚΡΑΤΙ!
οκ?
όπως και ο απο πανω!!!