Νέα

Κλέλια Ρένεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αν ξερεις να πουλησεις κατι,το πουλας ανεξαρτητου αξιας-χρησιμοτητας..νομος του μαρκετινγκ...

η πραγματικη μουναρα-καλλιτεχνης εκεινης της περιοδου ακουγε στο ονομα Audrey Hepburn..

παρολαυτα,προτυπο ειναι το ζακι με τα ψυχολογικα.

Δεν ξερω και πολλα για τη Monroe. Αλλα ο president δεν θα γαμαγε το οποιοδηποτε τυχαιο τσολι. Αρα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Τωρα παω, για την ακριβεια...

Wish me luck.

Επισκέπτης
η πραγματικη μουναρα-καλλιτεχνης εκεινης της περιοδου ακουγε στο ονομα Audrey Hepburn..

Για καλλιτέχνης σηκώνει κουβέντα.
Για μουνάρα , δεν ήταν ανώτερη η Hepburn από τη Monroe ...
Υπήρχε και η Ρίτα Χέυγουρθ ....
και η πριγκήπισσα ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
iuavI8Io.jpg

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :tits: :tits: :tits: :cum: :cum: :cum:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγω μπορω να τη γαμαω καθε μερα της ζωης μου, μεχρι να ψοφησω. Αυτο δεν σημαινει οτι θα την ηθελα για γκομενά μου - εστω και για 2 ωρες.

(Ελπιζω να μη βραχυκυκλωσε το μυαλουδακι σου μ' αυτα τα "συνθετα", ε?)
δεν παίζει αυτό που λες

Άμα μπορείς να γαμας την ίδια γκόμενα κάθε μέρα είσαι ερωτευμένος μαζί της.βασικά αυτός είναι ο ορισμός του έρωτα,να θες να γαμας την ίδια γκόμενα.
Και η σφοδρότητα του έρωτα μετριέται στη συχνότητα που θες να γαμας μία γκόμενα.
Θες να τη γαμας 1 φορά τη βδομάδα ,είσαι λίγο ερωτευμένος.
Θες να τη γαμας 3 φορές τη βδομάδα,είσαι αρκετά τσιμπημένος .
Θες να τη γαμας 2 φορές τη μέρα,είσαι φουλ καψούρης.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.240
Πόντοι
12.756
δεν παίζει αυτό που λες

Άμα μπορείς να γαμας την ίδια γκόμενα κάθε μέρα είσαι ερωτευμένος μαζί της.βασικά αυτός είναι ο ορισμός του έρωτα,να θες να γαμας την ίδια γκόμενα.
Και η σφοδρότητα του έρωτα μετριέται στη συχνότητα που θες να γαμας μία γκόμενα.

την συχνοτητα την εχει δωσει ο Πικερ ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι εξωγήινοι.μέσω λογαριασμού chris 33

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
δεν παίζει αυτό που λες

Εγω αυτες που ερωτευομαι δεν εχω σε πρωτη προτεραιοτητα να τις γαμησω (δηλαδη, δεν καβλωνω με το που τις βλεπω).

Συνηθως, αυτες που με καβλωνουν περισσοτερο ειναι καποια ξεκωλα, τα οποια δεν μπορω να τα δω σοβαρα, ουτε να μιλησω για το οτιδηποτε μαζι τους. Οποτε, σκεφτομαι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μονο το γαμησι.

Εν τελει, εξαρταται πώς οριζει κανεις τον ερωτα.
Αν τον ορισουμε σε επιπεδο σκυλου, ή γατας, τοτε ναι. Ειμαι ερωτευμενος με τη Ρενέση.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγω αυτες που ερωτευομαι δεν εχω σε πρωτη προτεραιοτητα να τις γαμησω (δηλαδη, δεν καβλωνω με το που τις βλεπω).

Συνηθως, αυτες που με καβλωνουν περισσοτερο ειναι καποια ξεκωλα, τα οποια δεν μπορω να τα δω σοβαρα, ουτε να μιλησω για το οτιδηποτε μαζι τους. Οποτε, σκεφτομαι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μονο το γαμησι.

Εν τελει, εξαρταται πώς οριζει κανεις τον ερωτα.
Αν τον ορισουμε σε επιπεδο σκυλου, ή γατας, τοτε ναι. Ειμαι ερωτευμενος με τη Ρενέση.
το ότι σε καυλωνει μία γκόμενα δε σημαίνει ότι αν τη γαμησεις θα θες να την ξαναγαμησεις .άσχετα απ το αν θα nai καλό το γαμησι.

Απ την άλλη το ότι δεν σε καυλωνει μία γκόμενα δε σημαίνει ότι αν τη γαμησεις δε θα θες να την ξαναγαμησεις.πάλι άσχετα απ το αν είναι καλό το γαμησι.

Γι αυτό ο έρωτας φαίνεται εκεί ακριβώς.μόνο αν είσαι ερωτευμένος με κάποια μπορείς να τη γαμας συνέχεια.

Όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω εδώ μέσα;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
το ότι σε καυλωνει μία γκόμενα δε σημαίνει ότι αν τη γαμησεις θα θες να την ξαναγαμησεις .άσχετα απ το αν θα nai καλό το γαμησι.

Απ την άλλη το ότι δεν σε καυλωνει μία γκόμενα δε σημαίνει ότι αν τη γαμησεις δε θα θες να την ξαναγαμησεις.πάλι άσχετα απ το αν είναι καλό το γαμησι.

Γι αυτό ο έρωτας φαίνεται εκεί ακριβώς.μόνο αν είσαι ερωτευμένος με κάποια μπορείς να τη γαμας συνέχεια.

Δηλαδη, το θες να γαμας πολλαπλά μια τυπισσα με κωλαρα, σημαινει πως την "αγαπας"?  :think:

Ή πως θες να περνας πολλες ωρες μαζι της, πχ κανοντας βολτες (και συζητωντας)?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δηλαδη, το θες να γαμας πολλαπλά μια τυπισσα με κωλαρα, σημαινει πως την "αγαπας"?  :think:

Ή πως θες να περνας πολλες ωρες μαζι της, πχ κανοντας βολτες (και συζητωντας)?
δε μίλησα για αγάπη,αλλά για έρωτα.ούτε τα βασικά δεν ξέρετε.
Και φτάνει τώρα,στο επόμενο μάθημα τα υπόλοιπα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
δε μίλησα για αγάπη,αλλά για έρωτα.ούτε τα βασικά δεν ξέρετε.
Και φτάνει τώρα,στο επόμενο μάθημα τα υπόλοιπα.

Ειναι θεμα ΟΡΙΣΜΟΥ λεμε!

Ας τοποθετηθουν και οι πνευματικοι ταγοι της σελιδας (Πυραυλος, The Saint κλπ...)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Ειναι θεμα ΟΡΙΣΜΟΥ λεμε!

Ας τοποθετηθουν και οι πνευματικοι ταγοι της σελιδας (Πυραυλος, The Saint κλπ...)

Αμέσως.΄ :)

Πώς μας θέλετε;  :)

Μπρούμυτα; Ανάσκελα; Ανακουρκουδα;  :)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ε όχι ρε μαν!  :headbang: :headbang: :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Αν ομοιαζετε (εστω αμυδρως) στη συζητουμενη διδα, τοτε γινεσθε παντοιοτροπως δεκτοι!

Ο κ. ΠΥΡΑΥΛΟΣ της "φέρνει" λίγο στους λοβούς των αυτιών. Θα τον ενημερώσω...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο κ. ΠΥΡΑΥΛΟΣ της "φέρνει" λίγο στους λοβούς των αυτιών. Θα τον ενημερώσω...

Ο ιδιος εχει ομολογησει πως ειναι υπεριληξ.

Μαλλον μας ειναι αδιαφοροι οι λοβοι του, καθως και καθε αλλη σπιθαμη κρεατος του... (δεδομενου και του προσανατολισμου ημων ετεροσημως  των ψωλων).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom