Νέα

Κλέλια Ρένεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε τυπε οποτε τον βλεπω τον χτικιαρη μουρχεται στο μυαλο ο σπρινγκστην να τραγουδαει το streets of filadelphia
μην ξεχνας γιατρε εσπασε ολα τα ρεκορ παγκοσμιως,χωρισε ποιο γρηγορα και απο τον γκλετσο :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
τυπε αμα δεις τι εχει γαμησει διαχρονικα ο σχωρεμενος μπουλας ή ο πανταζης ή ο μπακαλιαρος ο σροιτερ τοτε δεν θαπρεπε να απαξιωσουμε ολα τα ωραια μουνια.
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
και μενα γιατρε μελατο μου τον αφηνει βλεποντας τη.
ελα μωρε τωρα μια αδιαφορη φατσα εχει που λεει και μια ψυχη,τι να λεμε τωρα :grin:
οσο για αυτην που ειναι στο θρεντ μου κανει γιατρε για μεγαλο εκφυλομουτρο να πουμε :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αποδεχομαι οτι ειναι μουνα, ΑΛΛΑ...

οι γυναικες (και δη οι επωνυμες), πρεπει να κρινονται κι απο τις επιλογες τους.

Εχοντας γκομενο τον νο1 τρομπα της ελληνικης showbiz, για μενα πεφτει σε επιπεδα Μακρυπουλιας και Ζυγουλης. Δηλαδη μη-γυναικας.

Λυπαμαι, Κλελια. Maybe another time.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Αποδεχομαι οτι ειναι μουνα, ΑΛΛΑ...

οι γυναικες (και δη οι επωνυμες), πρεπει να κρινονται κι απο τις επιλογες τους.

Εχοντας γκομενο τον νο1 τρομπα της ελληνικης showbiz, για μενα πεφτει σε επιπεδα Μακρυπουλιας και Ζυγουλης. Δηλαδη μη-γυναικας.

Λυπαμαι, Κλελια. Maybe another time.
φιλε, επειδη τα εχει με τον κανακη, αν σου τα εριχνε, εσυ να της ελεγες οχι καταμουτρα επειδη τα εχει με εναν τρομπα...προφανως εσενα ολες οι γκομενες σου, δεν τα ειχαν ποτε με τρομπες...ε ρε μαλακια που σας δερνει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μια αλλη που με απογοητευσε τρελα ηταν η πιτσιρικα ηθοποιος ονοματι Δημητροπουλου (σσ εγω ειχα ανοιξει και το σχετικο θρεντ...)

Το ολο σουλουπι της και το στυλ της ειναι 100% στα μετρα μου, αλλα μια φορα την ακουσα να μιλαει σε ενα "πολιτικο" πανελ του protagon και απεδειχθη αρκετα ελαφρομυαλη... Επειτα, την ειδα ζευγαρι με το μεγιστο στοκο Μαραβεγια ( :jerking:) και ξενερωσα για παντα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
φιλε, επειδη τα εχει με τον κανακη, αν σου τα εριχνε, εσυ να της ελεγες οχι καταμουτρα επειδη τα εχει με εναν τρομπα...προφανως εσενα ολες οι γκομενες σου, δεν τα ειχαν ποτε με τρομπες...ε ρε μαλακια που σας δερνει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγω μπορω να τη γαμαω καθε μερα της ζωης μου, μεχρι να ψοφησω. Αυτο δεν σημαινει οτι θα την ηθελα για γκομενά μου - εστω και για 2 ωρες.

(Ελπιζω να μη βραχυκυκλωσε το μυαλουδακι σου μ' αυτα τα "συνθετα", ε?)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είμαστε ότι...τρώμε.Ετσι.

Επισκέπτης
Εγω μπορω να τη γαμαω καθε μερα της ζωης μου, μεχρι να ψοφησω. Αυτο δεν σημαινει οτι θα την ηθελα για γκομενά μου - εστω και για 2 ωρες.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Είμαστε ότι...τρώμε.Ετσι.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Η κατωθι ειχε Arthur Miller και JFK.

http://[URL unfurl="true"]www.dumpaday.com/wp-content/uploads/2012/07/marilyn-monroe-pictures-20.jpg[/img[/URL]]

Καταλαβαινετε......

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160

φιλε, να εισαι σιγουρος, πως ουτε εκεινη θα σε ηθελε για γκομενο της...
αλλα, ειναι το λιγοτερο ηλιθιοτητα να κρινεις μια γκομενα επειδη τα εχει με καποιον τρομπα...
εκτος αν εσυ, με οποια γκομενα και αν τα εφτιαχνες, της ζηταγες <βιογραφικο> των πρωην της για να δεις αν εκανε ποιοτικες επιλογες.μην τρελλαθουμε κιολας!δεν αξιολογεις καποια επειδη τα εχει με τον κανακη ή τον τάδε κανάκη!εκτος αν και οι δεκα γκομενοι της ηταν επιπεδου κανακη.επειδη ομως δεν το ξερεις, δεν μπορεις και να την μειωνεις ετσι.εκτος αν ισχυει και στην περιπτωση σου, πως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...(ελπιζω να μην στριμωξα πολυ, κομπλεξικουλη...)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
φιλε, να εισαι σιγουρος, πως ουτε εκεινη θα σε ηθελε για γκομενο της...
αλλα, ειναι το λιγοτερο ηλιθιοτητα να κρινεις μια γκομενα επειδη τα εχει με καποιον τρομπα...
εκτος αν εσυ, με οποια γκομενα και αν τα εφτιαχνες, της ζηταγες <βιογραφικο> των πρωην της για να δεις αν εκανε ποιοτικες επιλογες.μην τρελλαθουμε κιολας!δεν αξιολογεις καποια επειδη τα εχει με τον κανακη ή τον τάδε κανάκη!εκτος αν και οι δεκα γκομενοι της ηταν επιπεδου κανακη.επειδη ομως δεν το ξερεις, δεν μπορεις και να την μειωνεις ετσι.εκτος αν ισχυει και στην περιπτωση σου, πως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...(ελπιζω να μην στριμωξα πολυ, κομπλεξικουλη...)

Εγω ειμαι κομπλεξικος - το παραδεχομαι -  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΡΕΝΕΣΗ.

Εχω μια γιγαντια λιστα με αλλες γυναικες που θα ηθελα να εχω και δεν εχω (κυριως απο την "πραγματικη" ζωη).

Εν παση περιπτωσει: Οποια διετελεσε ή διατελει γκομενα Κανακη, ειναι για φουντο. Τερμα.
Γνωμη μου και κρατα τη δικια σου για παρτη σου.

Εξαλλου, θα ξερεις τη ρηση του μεγαλου Clint...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω ειμαι κομπλεξικος - το παραδεχομαι -  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΡΕΝΕΣΗ.

Εχω μια γιγαντια λιστα με αλλες γυναικες που θα ηθελα να εχω και δεν εχω (κυριως απο την "πραγματικη" ζωη).

τετοιο κελεπουρι πως ετσι

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160

Εν παση περιπτωσει: Οποια διετελεσε ή διατελει γκομενα Κανακη, ειναι για φουντο. Τερμα.
Γνωμη μου και κρατα τη δικια σου για παρτη σου.

Εξαλλου, θα ξερεις τη ρηση του μεγαλου Clint...
ελα, ελα, κανε μας επιδειξη των γνωσεων σου...σαν γκομενιυτσα κανεςι ρε φιλε, που νομιζεις οτι ολοι περιμενουν να κρεμαστουν απο την ρηση που θα αναφερεις...αν ξεκινας να πεις κατι, απλα πες το!οχι να ξεκινας κατι και να το αφηνεις στην μεση για να σε ρωτησουν οι αλλοι τι θα πεις!ουτε η χαζογκομενιτσα η ρενεση δεν θα εκανε ετσι...αντε να τον παιξεις τωρα!καλο σου βραδυ!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η κατωθι ειχε Arthur Miller και JFK.

Καταλαβαινετε......
αν ξερεις να πουλησεις κατι,το πουλας ανεξαρτητου αξιας-χρησιμοτητας..νομος του μαρκετινγκ...

η πραγματικη μουναρα-καλλιτεχνης εκεινης της περιοδου ακουγε στο ονομα Audrey Hepburn..

παρολαυτα,προτυπο ειναι το ζακι με τα ψυχολογικα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ελα, ελα, κανε μας επιδειξη των γνωσεων σου...σαν γκομενιυτσα κανεςι ρε φιλε, που νομιζεις οτι ολοι περιμενουν να κρεμαστουν απο την ρηση που θα αναφερεις...αν ξεκινας να πεις κατι, απλα πες το!οχι να ξεκινας κατι και να το αφηνεις στην μεση για να σε ρωτησουν οι αλλοι τι θα πεις!ουτε η χαζογκομενιτσα η ρενεση δεν θα εκανε ετσι...αντε να τον παιξεις τωρα!καλο σου βραδυ!

Κοιτα, αν θεωρεις επιδειξη γνωσεων τη ρηση του Eastwood οτι "οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες - ολοι εχουν απο μία"... εγω διευκρινισω πως δεν ηταν αυτη η προθεση μου  :idiot:

Καλα, για τον ετερο στοκο της συντροφιας, εχω εξηγησει τη θεση μου: Δεν του απανταω ποτε. Πιστευω ακραδαντα πως συντηρειται απο ξεροκομματα των mods, για να κανει αυτο που κανει. Ή αλλιως, γραφει μεσα απο ειδικο θαλαμο ιδρυματος.

ΥΓ: Παω να  τον παιξω τωρα.
(Αληθεια!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom