Νέα

Κιρσοκήλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malolis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σαν τις άλλες κήλες ειναι... απλα μετα θα περπατας με ανοιχτα τα ποδια για μερικες μερες  :grin:

θες επεμβαση οπωσδηποτε. Ρουτινας ειναι οπως η βουβωνοκηλη
γιατρος;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Απο οτι γνωριζω η Κιρσοκηλη μπορει να δημιουργηθει απο ορθοστασια η αλλους παραγοντες π.χ αθλητισμος κ.α. και να επιδεινωθει αν φοραει καποιος στενα παντελονια, σλιπ κτλ. Υπαρχουν διαβαθμισεις στην εξαρση του φαινομενου αλλα δεν υπαρχει "τεχνικο" προβλημα, με την εννοια πως δεν επηρεαζει σε κατι πρακτικο τον ασθενη. Δηλαδη μπορει καποιος να εκσπερματωνει κανονικα, να κανει σεξ και αν ξεκουραστει το φαινομενο της διαστολης των φλεβων που ισως ενοχλουν η πονανε λιγο να υποχωρησει. Ουσιαστικα το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι η γονιμοτητα. Μπορει να την επηρεασει σε μεγαλο βαθμο διοτι εχει να κανει με την κινητικοτητα των σπερματοζωαριων αλλα και με τον αριθμο τους. Γιαυτο πρεπει να γινει σπερμοδιαγραμμα. Αν λοιπον καποιος σκοπευει αμεσα η στο μελλον να κανει παιδια τοτε πρεπει να κανει την επεμβαση, γιατι οσο γρηγοροτερα την κανει τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχει να ειναι 100% γονιμος. Αν το αφησει μια 5αετια ας πουμε και ειναι 30-35 χρονων τοτε υπαρχει περιπτωση να μην επανελθει τοσο ευκολα η γονιμοτητα η και καθολου. Αν ομως δεν σκοπευει να αφησει απογονους τοτε μπορει να παραβλεψει την επεμβαση φοβουμενος αλλες πιθανες επιπλοκες. Δηλαδη θελω να πω οτι δεν κατι σπουδαιο οργανικα ωστε να περιοριζει σε κατι τον αντρα αλλα εχει σχεση μονο με την γονιμοτητα. Επιφυλασσομαι εαν καποιος δεν προχωρησει σε επεμβαση εαν θα μεινει τελικα στειρος η οχι. Παντως σιγουρα ο χρονος θα ειναι εναντιον του διοτι θα παγιωθει αυτο το προβλημα. Δεν ειναι παντως κατι που επηρεαζει την καθημερινοτητα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οχι.

Αλλα έχω κανει παλιοτερα επεμβαση βουβωνοκηλης την ιδια περιοδο που στο νοσοκομειο
ειχε μπει γνωστος μου για επεμβαση κιρσοκηλης και περπατουσαμε μαζι στον διαδρομο οσο νοσηλευομασταν  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οχι.

Αλλα έχω κανει παλιοτερα επεμβαση βουβωνοκηλης την ιδια περιοδο που στο νοσοκομειο
ειχε μπει γνωστος μου για επεμβαση κιρσοκηλης και περπατουσαμε μαζι στον διαδρομο οσο νοσηλευομασταν  :grin:
ολικη ναρκωση τύπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολικη ναρκωση τύπε;

Ναι ολικη. Θυμαμαι ο γιατρος δεν συζητησε καν για μερικη μου λεει εισαι νεος. Ουτε εγω το επιδιωξα βεβαια γιατι στην μερικη σου βαζουν ενα παραβαν και τους ακους κανονικα. Και απλα αμα αγχωθεις και ανεβασεις παλμους σου δινουν αγχολυτικο νομιζω με μάσκα? κατι τετοιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και αμα δεν ξυπναγες;

Γιατι να μην ξυπνησεις? Σου κανουν ολες τις εξετασεις πριν μπεις... η πρωτη εξεταση που μου εκαναν θυμαμαι ηταν το καρδιογραφημα... μετα ακτινογραφια θωρακα... σου μετρανε τα επιπεδα οξυγονου με ενα μηχανημα στο δαχτυλο... αιματος και βουρ για χειρουργιο την επομενη το πρωι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λιγο πριν κατεβασω ρολα απο την ναρκωση θυμαμαι μου επαιρναν την πιεση. Μετα χαθηκα.... ξυπνησα οταν ειχαν τελειωσει με πονο κατω χαμηλα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Λιγο πριν κατεβασω ρολα απο την ναρκωση θυμαμαι μου επαιρναν την πιεση. Μετα χαθηκα.... ξυπνησα οταν ειχαν τελειωσει με πονο κατω χαμηλα
σε εβαλαν να μετρας προβατακια;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ασε να βγαλουμε και μεις κανα φραγκο ρε τυπε
απο ιατρικα λαθη ζουμε τι νομιζεις :S
%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82.jpg

Χρονιαρες μερες κιολας...
Τωρα εχει δουλεια. Τοσα κοκορετσια, σπληναντερα η χοληστερινη στα υψη!
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε εβαλαν να μετρας προβατακια;

Οχι. Ξαφνικα εκει που ημουν ζωντανος και ειχα αισθηση του περιβαλλοντος χάθηκα.

Πολυ κρυο στο χειρουργειο παντως και καθολου παραθυρα με το που μπαινεις καταλαβαινεις οτι η κατασταση εχει σοβαρεψει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οχι. Ξαφνικα εκει που ημουν ζωντανος και ειχα αισθηση του περιβαλλοντος χάθηκα.

Πολυ κρυο στο χειρουργειο παντως και καθολου παραθυρα με το που μπαινεις καταλαβαινεις οτι η κατασταση εχει σοβαρεψει.
τύπε αφού εισαι εισαι σε ναρκωση τι την θες την ζέστη;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην αρχη οταν σε μεταφερουν πανω στο φορειο στο χειρουργειο και μπαινεις μεσα νιωθεις μια παγομαρα ακομη και αν εισαι με την ρομπα. και μολις ξυπνας σε μεταφερουν στο δωματιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με τοσο αντιβιωση που σου πρεσαρουν τιποτα δεν κολας τυπε :rockon:

Σωστο. Αλλα αυτο ειναι μεχρι να σου βγαλουν τον ορο. Ξερω περιπτωσεις που γυρισαν σπιτι
και τους επιασε βηχας... ο γιατρος σου λεει απαγορευεται η κοιλιακη πιεση για 1 μηνα.
Μην ξεχνας οτι ο δυνατος βηχας μπορει να δημιουργησει κηλη ακομη και οταν εισαι υγιης ειναι μια απο τις αιτιες ο δυνατος και χρονιος βηχας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στην αρχη οταν σε μεταφερουν πανω στο φορειο στο χειρουργειο και μπαινεις μεσα νιωθεις μια παγομαρα ακομη και αν εισαι με την ρομπα. και μολις ξυπνας σε μεταφερουν στο δωματιο
ειναι η παγωμενη ανασα του θανατου τυπε :sunglasses:
images

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα ραματα δεν στα βγαζουν στο νοσοκομειο... βγαινεις παιρνεις εξιτηριο και μετα απο μερικες μερες γυρνας και σου τα βγαζουν. Στο νοσοκομειο δεν μενεις πανω απο 2-3 μερες με τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom