Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Φιλαράκι την ίδια απορία είχα κι εγώ. Γιατί είναι ανοικτά Δευτέρα Τρίτη κλπ όχι μόνο αυτό αλλά και τα άλλα στην Συγγρού. Η απάντηση που πήρα είναι ότι πλέον παίζουν πολύ με τους τουρίστες κυρίως business. Όλα τα μαγαζιά έχουν "άκρες" με τα παρακείμενα μεγάλα ξενοδοχεία αλλά και αρκετούς ταξιτζίδες οι οποίοι με το αζημιώτο βέβαια φέρνουν πελατεία στα μαγαζιά. Και μιλάμε για καλή πελατεία!!! Ένα άτομο μπορεί να έρθει και κάνει λογαριασμό χιλιάρικα!! Το έχω δει πρόσφατα σε μαγαζί μια Δευτέρα και μου έχουν πει και πολλές άλλες περιπτωσεις και για παρέες ξένων που έρχονται και κάνουν λογαριασμούς καλούς.

Αυτοί όλοι βέβαια δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσουν και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι όλα τα μαγαζιά είνα ανοικτά καθημερινά.

PS. Τι θα γίνει τελικά θα υπογράψεις στην ΑΕΚ?  :happy:
Πάντα γινόταν αυτό,θυμάμαι στο Lolita (RIP) χαρούμενες φατσούλες Ιαπώνων κάτι νύχτες Τρίτης που δεν κάναμε πεντάδα οι υπόλοιποι θαμώνες...προ δεκαετίας και βάλε....τις καλές εποχές.....

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Παρούσες ήταν οι ακόλουθες:
          ....συν ένα καινούργιο,πολύ αδύνατο,σχετικά κοντό,Ρωσιδάκι,ξανθιά,με κοντό καρέ μαλλί!

'Ονομα;; Μήπως Angel ; (μεχρι πριν λίγο καιρό Μπουρνάζι)

πολύ γλυκό χαμογελαστό προσωπάκι,
πολύ αδύνατη στο σώμα με  μικρό στήθος
αλλά όχι υπερβολικά αδύνατη από τη μέση και κάτω (νορμάλ μπουτάκια όχι υπερβολικα΄αδύνατα)

ταιριάζει η περιγραφή;; (τα υπόλοιπα που έχεις γραψει - ξανθια, μετριο ανάστημα κλπ ταιριάζουν γι αυτό ρωτάω για να διασταυρώσω αν είναι όντως η ίδια)

Υ.γ.  
Να υπογράψεις στην ΑΕΚ !!!  :P

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φιλαράκι την ίδια απορία είχα κι εγώ. Γιατί είναι ανοικτά Δευτέρα Τρίτη κλπ όχι μόνο αυτό αλλά και τα άλλα στην Συγγρού. Η απάντηση που πήρα είναι ότι πλέον παίζουν πολύ με τους τουρίστες κυρίως business. Όλα τα μαγαζιά έχουν "άκρες" με τα παρακείμενα μεγάλα ξενοδοχεία αλλά και αρκετούς ταξιτζίδες οι οποίοι με το αζημιώτο βέβαια φέρνουν πελατεία στα μαγαζιά. Και μιλάμε για καλή πελατεία!!! Ένα άτομο μπορεί να έρθει και κάνει λογαριασμό χιλιάρικα!! Το έχω δει πρόσφατα σε μαγαζί μια Δευτέρα και μου έχουν πει και πολλές άλλες περιπτωσεις και για παρέες ξένων που έρχονται και κάνουν λογαριασμούς καλούς.

Αυτοί όλοι βέβαια δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσουν και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι όλα τα μαγαζιά είνα ανοικτά καθημερινά.

PS. Τι θα γίνει τελικά θα υπογράψεις στην ΑΕΚ?  :happy:
Μαν,πραγματικά από το στόμα μου το πήρες,ότι ο μόνος λόγος,τώρα ειδικά το καλοκαίρι,είναι οι τουρίστες στα κοντινά και μη ξενοδοχεία.
Για αυτό και έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου,ότι "παίζουν,μάλλον,μπάλα στα σίγουρα",εννοώντας ότι κουνάν τον κώλο τους(κυριολεκτικά και μεταφορικά :P) μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις,τις εν λόγω ημέρες.
Ανέφερα,επίσης,ότι μερικές φορές αυτός είναι και ο λόγος που τεμπελιάζουν και αν δουν πχ ότι κέρασες ποτάκι ή πήγς για χορό με κάποια που σου πρωτοήρθε,τότε,ίσως,ξεκινήσουν!
Τελείως αντιεπαγγλματικό και μαλακισμένη νοοτροπία,αλλά καταθέτω τι έχω παρατηρήσει,γενικά,να συμβαίνει "άνυδρες" ημέρες καθημερινής! ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
'Ονομα;; Μήπως Angel ; (μεχρι πριν λίγο καιρό Μπουρνάζι)

πολύ γλυκό χαμογελαστό προσωπάκι,
πολύ αδύνατη στο σώμα με  μικρό στήθος
αλλά όχι υπερβολικά αδύνατη από τη μέση και κάτω (νορμάλ μπουτάκια όχι υπερβολικα΄αδύνατα)

ταιριάζει η περιγραφή;; (τα υπόλοιπα που έχεις γραψει - ξανθια, μετριο ανάστημα κλπ ταιριάζουν γι αυτό ρωτάω για να διασταυρώσω αν είναι όντως η ίδια)

Υ.γ. 
Να υπογράψεις στην ΑΕΚ !!!  :P
Είπε όνομα,αλλά δεν το συγκράτησα.Δεν πρόκειται για την ίδια!
Η Έϊντζελ που ήταν Μούσες,ΦΒΙ και Γκόλντεν είναι άλλη και η συγκεκριμένη είχε κοντό μαλλί,αλλά πολύ,δηλαδή "αγορέ" στυλ.Επίσης,η συγκεκριμένη του Κίνκυ δήλωσε καινούργια και ότι είναι μόλις μερικές ημέρες στην Ελλάδα!
Αυτά,ελπίζω να σε κάλυψα.
Σκόκο,παιχτάρα,για πάντα ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!! :)

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21

Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! 

Να μην τραβιέμαι τζάμπα στο Κίνκυ,  μια και δεν έχω και πολύ καλές εντυπώσεις από παλιά που είχα περάσει μια βραδιά από κει.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πέρασμα χτες και η κατάσταση,λίγο πολύ,αναμενόμενη.Υπήρχε μια υποτυπώδης παρουσία κόσμου,η οποία όμως έφθινε με το πέρας του χρόνου.Ρόστερ χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές,το γνωστό του εν λόγω μαγαζιού το τελευταίο διάστημα!
Εθεάθησαν οι ακόλουθες:
1.)Αλίνα.Το σκίννυ,μελαγχρινό,πιπινάκι εξ Ουκρανίας!Ήταν πολύ σέξυ στα μαύρα!  :kissass2:
2.)Ντάρια.Το έτερο μελαγχρινό Ουκρανάκι.Αρκετά λεπτή και αυτή,με λίγο πλαδαρά οπίσθια και πολύ όμορφο,πλούσιο,φυσικό στήθος.Στο πρόσωπο είναι απλά συμπαθητική.  :P
3.)Μόνα Λίζα-(copy paste από προηγούμενη ενημέρωση)Η ξανθιά σεξοβόμβα εκ Ρωσσίας.Μοντελέ κορμί,τέλειο,με πολύ ωραίο πρόσωπο και συμπαθητική παρουσία,αλλά μέχρι εκεί περίπου.Θέλει λίγη...."χορηγεία" για ...περισσότερα.  Wink
4.)Εμιλία.Η σκίννυ,ξανθιά,Ρουμάνα με τα μαλλιά ράστα!Συνήθως αράζει,παίζοντας με το κινητό της,στο καναπέ προ της πίστας,ακριβώς στα δεξιά μας όπως μπαίνουμε στο κωλοχανείο!  :rolleyes: :cheesy:
5.)Μπετίνα.Η καστανή Ουγγαρέζα,πρώην fbi,με τις σιλικονάτες "τορπίλες".Εξακολουθεί και είναι καλό κορμί,αν και έχει "σπάσει" αρκετά στο πρόσωπο.
6.)Τζένιφερ.Η ξανθούλα,κοντούλα,με το πετίτ σωματάκι.Από τις σχετικά παλιές εκεί μέσα.Γενικά μετριότις,τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες.
7.)Ρουσλάνα.Για τους λάτρεις των μπαμπάτσικων!Όλα πάνω της τελειώνουν σε....."αρααα"!  :headbaning1:
8.)Σύνθια.Η Λεττονή,κατά δήλωση της,καστανή κοπέλα με το ωραίο κορμί και τα υπέροχα στήθη!  :tits:
9.)Τζασμίν.Το καστανόξανθο τουμπανάκι,με τον κώλο-πολυβόλο!
Θαρρώ πως ήταν και η πολυδιαφημισμένη Έβελιν και πρέπει να ήταν αυτή που έκανε το σόου της βραδιάς,αλλά μπορεί να κάνω και λάθος,διότι δεν πρόσεχα ιδιαίτερα!  :P
Παρούσα άλλη μια πετίτ Ρωσο-Λεττονή συν 3-4 ακόμα που δεν θυμάμαι!
Χαιρετώ!!!  :hi:  :afro:

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Θαρρώ πως ήταν και η πολυδιαφημισμένη Έβελιν και πρέπει να ήταν αυτή που έκανε το σόου της βραδιάς,αλλά μπορεί να κάνω και λάθος,διότι δεν πρόσεχα ιδιαίτερα!

Την τελευταία φορά που είχα πάει από κει, είχε αλλάξει το όνομα της σε Ραΐσσα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ναι με αυτά τα ονόματα παίζει. Ποσο κρίμα τέτοιο πλάσμα να μη κανει ούτε μια φραπεδια,κατι!

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Ρε μάγκες, λιγο κουλη εισαγωγή,αλλά γνώρισα τη γυναίκα μου λίγες βδομάδες μετά την Ημερα της Γυναίκας, και μου έλεγε οτι τότε που ηταν αυτη η μέρα, πηγε με τις φιλες της στο Kinky Opera και καθόταν μια παρέα ανδρών σε εναν καναπέ απο πίσω και πάει σε κάποια φάση μια γκομενα, ψιλολιώμα κιολας και λέει στη παρέα "σεξ ποιος θέλει; πάμε πριβέ".... Παίζει όντως το σκηνικο..;;; Γιατί εγωω σε ενα άλλο στριπτιτζάδικο που πηγαινα, οχι στο Κινκυ, έπαιζε σεξ στο πριβέ μέσα, αλλά έπρεπε να σε γουστάρει κάργα η γκομενα.. Δε πα να έβγαζες κατοστάρικα στο τραπέζι.. Αμα δε σε γουσταρε, δεν ετρωγες με τιποτα.. Το λεω γιατι πηγαινα κάποτε με φιλους και ο ένας απο μας, οχι οτι ηταν ομορφος, αλλα ήταν πλούσιος σε προσόντα και το πιστεύετε, είτε οχι, δε με ενδιάφερει γιατι εγώ το είδα με τα μάτια μου να γινεται, γκομενα του εδινε πενηντάρικα κάτω απο το τραπέζι για να την πηγαινει μέσα στο πριβέ και να τη γαμάει.. Απο κορμί, τουμπανο.. ΑΛΟΓΟ ΛΕΜΕ! Μουρη ομως φιλε, γάμησε τα..ΑΛλά ποιος χέστηκε!

sotiriscob

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
43
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, λιγο κουλη εισαγωγή,αλλά γνώρισα τη γυναίκα μου λίγες βδομάδες μετά την Ημερα της Γυναίκας, και μου έλεγε οτι τότε που ηταν αυτη η μέρα, πηγε με τις φιλες της στο Kinky Opera και καθόταν μια παρέα ανδρών σε εναν καναπέ απο πίσω και πάει σε κάποια φάση μια γκομενα, ψιλολιώμα κιολας και λέει στη παρέα "σεξ ποιος θέλει; πάμε πριβέ".... Παίζει όντως το σκηνικο..;;; Γιατί εγωω σε ενα άλλο στριπτιτζάδικο που πηγαινα, οχι στο Κινκυ, έπαιζε σεξ στο πριβέ μέσα, αλλά έπρεπε να σε γουστάρει κάργα η γκομενα.. Δε πα να έβγαζες κατοστάρικα στο τραπέζι.. Αμα δε σε γουσταρε, δεν ετρωγες με τιποτα.. Το λεω γιατι πηγαινα κάποτε με φιλους και ο ένας απο μας, οχι οτι ηταν ομορφος, αλλα ήταν πλούσιος σε προσόντα και το πιστεύετε, είτε οχι, δε με ενδιάφερει γιατι εγώ το είδα με τα μάτια μου να γινεται, γκομενα του εδινε πενηντάρικα κάτω απο το τραπέζι για να την πηγαινει μέσα στο πριβέ και να τη γαμάει.. Απο κορμί, τουμπανο.. ΑΛΟΓΟ ΛΕΜΕ! Μουρη ομως φιλε, γάμησε τα..ΑΛλά ποιος χέστηκε!
η ποιοτητα στα στριπ της ελλαδος εχει πεσει αισθητα τα τελευταια χρονια. δεν αξιζουν και πολυ το κοπο. γιαυτο που λες συγκεκριμενα αλλες στριπερς γαμιουνται αλλες οχι με λεφτα, αλλες ψαχνουν γκομενο, τωρα για τα πριβε που λες παιζει ρολο το μαγαζι τι αφηνει να γινεται

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311

Όπως ακούς ιστορίες για ανθρώπους που φόρτωσαν περαστική στο δρόμο, στο μπαρ, στο κλαμπ, στο σουπερ μάρκετ, στις διακοπές σε ένα νησί, έτσι μπορεί να φορτώσει κάποιος και μία κοπέλα από ένα στριπ κλαμπ. Το πως τις φόρτωσε είναι πάλι άλλη ιστορία, μπορεί να ήταν λεφτάς, μπορεί να είχε μεγάλο παλαμάρι, μπορεί να ήταν κούκλος, με σώμα σαν του κριστιάνο ρονάλντο. Βέβαια το 90% (για να μην βάλω και παραπάνω) των ιστοριών που ακούς είτε είναι παπάντζες είτε υπερ φουσκωμένες με σάλτσες, δηλαδή μπορεί για παράδειγμα μία τύπισσα να συμπάθησε κάποιον, να του έδωσε κάποιο μέσο για να επικοινωνήσει μαζί της φιλικά και ο άλλος να παραμυθιάζει ότι έζησε την σούπερ ουάου εμπειρία. Άλλωστε ο άνθρωπος έχει την τάση να κάνει το "τόσο">"ΤΟΣΟ", μιλάμε και για μία ούλτρα φαντασίωση του άντρα να πηδηχτεί με μία στριπερ και να τον ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες που βλέπει καθημερινά.

Κατά την γνώμη μου βέβαια, πολύ κακώς κόσμος αναπαράγει τέτοια σκηνικά γιατί δημιουργεί ψευδείς προσδοκίες στους υπόλοιπους υποψήφιους πελάτες. Ακόμα και το τι κάνει κάθε κοπέλα στο πριβέ το θεωρώ λάθος να αναπαράγεται γιατί μπορεί σε εμένα να μου έπαιξε το πουλάκι πχ και να πάει ο άλλος και επειδή δεν τον γουστάρει ή έχει τις στραβές της να μην τον αφήσει να κάνει τίποτα και να έχω πάρει στον λαιμό μου τον άνθρωπο και να πέταξε 50 ευρώ τσάμπα. Τέτοιες περιπτώσεις που περιγράφεις είναι εξαιρεσάρες του κανόνα, ο οποίος είναι ότι οι τύπισσες σε βλέπουν σαν ευρώ και δεν έχουν στον νου τους έρωτες και νταλαβέρια με τους πελάτες γιατί μπορεί να βρουν τον μπελά τους. Αλλά σίγουρα είναι άνθρωποι και αυτές, όπως ανάβεις εσύ όταν τρίβονται πάνω σου, έτσι θα ανάψουν και αυτές αν βρεθεί κάποιος να τις περιποιηθεί όπως τους αρέσει. Όπως έχεις ανάγκη το σεξ εσύ, έτσι το έχουν και αυτές, δεν κατέβηκαν από τον Άρη ούτε τις στειρώνουν όταν πιάνουν δουλειά. Αν είσαι τόσο δυνατός παίχτης ίσως ζήσεις τέτοια σκηνικά, αλλά θέλουν γερό στομάχι και πόλυ πολύ πιο γερό πορτοφόλι.

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Όπως ακούς ιστορίες για ανθρώπους που φόρτωσαν περαστική στο δρόμο, στο μπαρ, στο κλαμπ, στο σουπερ μάρκετ, στις διακοπές σε ένα νησί, έτσι μπορεί να φορτώσει κάποιος και μία κοπέλα από ένα στριπ κλαμπ. Το πως τις φόρτωσε είναι πάλι άλλη ιστορία, μπορεί να ήταν λεφτάς, μπορεί να είχε μεγάλο παλαμάρι, μπορεί να ήταν κούκλος, με σώμα σαν του κριστιάνο ρονάλντο. Βέβαια το 90% (για να μην βάλω και παραπάνω) των ιστοριών που ακούς είτε είναι παπάντζες είτε υπερ φουσκωμένες με σάλτσες, δηλαδή μπορεί για παράδειγμα μία τύπισσα να συμπάθησε κάποιον, να του έδωσε κάποιο μέσο για να επικοινωνήσει μαζί της φιλικά και ο άλλος να παραμυθιάζει ότι έζησε την σούπερ ουάου εμπειρία. Άλλωστε ο άνθρωπος έχει την τάση να κάνει το "τόσο">"ΤΟΣΟ", μιλάμε και για μία ούλτρα φαντασίωση του άντρα να πηδηχτεί με μία στριπερ και να τον ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες που βλέπει καθημερινά.

Κατά την γνώμη μου βέβαια, πολύ κακώς κόσμος αναπαράγει τέτοια σκηνικά γιατί δημιουργεί ψευδείς προσδοκίες στους υπόλοιπους υποψήφιους πελάτες. Ακόμα και το τι κάνει κάθε κοπέλα στο πριβέ το θεωρώ λάθος να αναπαράγεται γιατί μπορεί σε εμένα να μου έπαιξε το πουλάκι πχ και να πάει ο άλλος και επειδή δεν τον γουστάρει ή έχει τις στραβές της να μην τον αφήσει να κάνει τίποτα και να έχω πάρει στον λαιμό μου τον άνθρωπο και να πέταξε 50 ευρώ τσάμπα. Τέτοιες περιπτώσεις που περιγράφεις είναι εξαιρεσάρες του κανόνα, ο οποίος είναι ότι οι τύπισσες σε βλέπουν σαν ευρώ και δεν έχουν στον νου τους έρωτες και νταλαβέρια με τους πελάτες γιατί μπορεί να βρουν τον μπελά τους. Αλλά σίγουρα είναι άνθρωποι και αυτές, όπως ανάβεις εσύ όταν τρίβονται πάνω σου, έτσι θα ανάψουν και αυτές αν βρεθεί κάποιος να τις περιποιηθεί όπως τους αρέσει. Όπως έχεις ανάγκη το σεξ εσύ, έτσι το έχουν και αυτές, δεν κατέβηκαν από τον Άρη ούτε τις στειρώνουν όταν πιάνουν δουλειά. Αν είσαι τόσο δυνατός παίχτης ίσως ζήσεις τέτοια σκηνικά, αλλά θέλουν γερό στομάχι και πόλυ πολύ πιο γερό πορτοφόλι.

Ήταν κατά το 2010-2011, μπορεί να πω ότι ήταν μια πολύ ωραία χρονιά της ζωής μου κατά την οποία έβγαινα με μια παρέα κάτι τύπων 40ρηδων, εγώ τότε 28αρης, αυτοί μέσα στα κόλπα, εγώ ειχα μολις ανέβει απο επαρχία για δουλειά και με έμπασαν απότομα στον κυκλο αυτόν. Ειλικρινά σας λέω ρε μάγκες, όντως είδα το σκηνικο με την τυπισσα να του δινει 50ρικο κάτω απο το τραπέζι για να την πάει μέσα και να την πηδήξει, δεν έχω κανενα λόγο να πω παπάτζες!
Απο κει και πέρα, όπως λες κι εσυ, ειναι όντως μαλακια να δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά η τριβή μου 2 χρονια με αυτά τα χόμπι, μου έμαθε κάτι και θέλω να το πω σε όποιον του χρησιμεύσει. Όπως λες πολυ κι σωστά κι εσυ, κι αυτές άνθρωποι ειναι. Πιο άνθρωποι απ' όσο νομιζετε. Ένας αλλος απο την παρέα, καψουρευτήκανε με μια γκομενα απο κει μέσα και είχαμε τρεχάματα μέχρι και με τον..."μάνατζερ" της! Κάναμε παρέα, με ολη την έννοια της λέξης με 1-2 κορίτσια απο το μαγαζι που ειχαμε γινει θαμώνες και μάθαμε τα πάντα για το πως δουλεύει το σύστημα και πως τις μεταχειρίζονται. Να ξέρετε οτι καμια κοπέλα δε το κάνει παρά τη θέληση της, απλώς η παραμονή της για μεγάλο διάστημα σε αυτό το επάγγελμα, ισως ειναι ενάντι στη θέλησή της. Ήταν βέβαια και κοπέλες που το κάνανε σε ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ και όταν σχολάγανε, έφευγαν με κάτι τζιπάρες, που εμείς δε τις πάρουμε ποτέ. Και τζιπάρες, εννοώ τις οδηγούσαν αυτές και οχι οτι ηρθε κάποιος να τις πάρει.. Απο 'κει και πέρα, γκομενο φιλε, δε ψάχνει καμια. Επίσης, για να τις πείσεις οτι θες κάτι παραπάνω, οπως λες κι εσυ, ισχύει οτι πρέπει να εχεις γερό πορτοφόλι. Δηλαδη δε πρόκειται να σου κατσει καμια (εννοώ χωρίς αμοιβη, απλά επειδη σε γουστάρει και θελει να σου κατσει) αν δε πας να ακουμπησεις μερικά φράγκα. Και οχι εκατομμυρια.. Θα πας καμια 10αρια φορές θα της πάρεις τα ποτάκια της, τα κανονικά και μετά θα τρως, γιατι θα την έχεις πεισει οτι δε πηγες να βρεις γκομενα στο εύκολο. Επισης, το πιο σημαντικο.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!! Εγώ για παράδειγμα, δε μπορώ με τη καμία.. Θέλουν το φτυσιμο τους, να τους μιλησεις και λιγο άγρια, λιγο άσχημα, να μπεις μια μερα μεσα και να αρχισεις να κερνάς ποτάκια άλλη γκομενα, να δειτε για ποτε θα βγάλουν νυχια και θα γινει χαμούλης! Εσεις δεν εχετε δει γκομενα να ειναι στη ποδια μπάρμπα, να μπαινουμε μεσα και να πιανει ο αλλος απο τη παρέα μας μια άλλη γκομενα στο μπιρι μπιρι στη ποδιά του, να το βλέπει η άλλη που τις 2 προηγουμενες μέρες, του κανε χορους, ποτά, κέφια, γλέντια μαλακίες και σηκωνεται απο τη ποδιά του γέρου, παει στα καμαρινια, αλλάζει και εξαφανιζεται!! Και μετά απο λιγο του έστελνε μηνυματα στο κινητό, σε φάση "γιατι κερνάς ποτά άλλες" και τέτοια.. Τα κορίτσια αυτά, ερωτεύονται κανονικά, αλλα΄θέλουν πολυ ιδιαίτερο χειρισμο! Εγώ δε τον εχω (δυστυχώς!)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε σεις τα νηματα των μαγαζιων δεν ειναι για κουλτουροσυζητησεις και εμπειριες κλπ κλπ ....ειναι για ενημερωσεις ....του καθε μαγαζιου ...υπαρχουν νηματα για αποψεις εμπειριες ιστοριες για αγριους για ημιαγριους κλπ ....δεν ειναι κακο να τα λετε εκει ...ολες οι αποψεις σεβαστες και ενδιαφερουσες ....αλλα στο καταλληλο νημα ...στα νηματα των μαγαζιων ειναι να λεμε για κοπελλες υπηρεσιες ενημερωσεις κλπ ....αυτα ...

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Ήταν κατά το 2010-2011, μπορεί να πω ότι ήταν μια πολύ ωραία χρονιά της ζωής μου κατά την οποία έβγαινα με μια παρέα κάτι τύπων 40ρηδων, εγώ τότε 28αρης, αυτοί μέσα στα κόλπα, εγώ ειχα μολις ανέβει απο επαρχία για δουλειά και με έμπασαν απότομα στον κυκλο αυτόν. Ειλικρινά σας λέω ρε μάγκες, όντως είδα το σκηνικο με την τυπισσα να του δινει 50ρικο κάτω απο το τραπέζι για να την πάει μέσα και να την πηδήξει, δεν έχω κανενα λόγο να πω παπάτζες!
Απο κει και πέρα, όπως λες κι εσυ, ειναι όντως μαλακια να δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά η τριβή μου 2 χρονια με αυτά τα χόμπι, μου έμαθε κάτι και θέλω να το πω σε όποιον του χρησιμεύσει. Όπως λες πολυ κι σωστά κι εσυ, κι αυτές άνθρωποι ειναι. Πιο άνθρωποι απ' όσο νομιζετε. Ένας αλλος απο την παρέα, καψουρευτήκανε με μια γκομενα απο κει μέσα και είχαμε τρεχάματα μέχρι και με τον..."μάνατζερ" της! Κάναμε παρέα, με ολη την έννοια της λέξης με 1-2 κορίτσια απο το μαγαζι που ειχαμε γινει θαμώνες και μάθαμε τα πάντα για το πως δουλεύει το σύστημα και πως τις μεταχειρίζονται. Να ξέρετε οτι καμια κοπέλα δε το κάνει παρά τη θέληση της, απλώς η παραμονή της για μεγάλο διάστημα σε αυτό το επάγγελμα, ισως ειναι ενάντι στη θέλησή της. Ήταν βέβαια και κοπέλες που το κάνανε σε ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ και όταν σχολάγανε, έφευγαν με κάτι τζιπάρες, που εμείς δε τις πάρουμε ποτέ. Και τζιπάρες, εννοώ τις οδηγούσαν αυτές και οχι οτι ηρθε κάποιος να τις πάρει.. Απο 'κει και πέρα, γκομενο φιλε, δε ψάχνει καμια. Επίσης, για να τις πείσεις οτι θες κάτι παραπάνω, οπως λες κι εσυ, ισχύει οτι πρέπει να εχεις γερό πορτοφόλι. Δηλαδη δε πρόκειται να σου κατσει καμια (εννοώ χωρίς αμοιβη, απλά επειδη σε γουστάρει και θελει να σου κατσει) αν δε πας να ακουμπησεις μερικά φράγκα. Και οχι εκατομμυρια.. Θα πας καμια 10αρια φορές θα της πάρεις τα ποτάκια της, τα κανονικά και μετά θα τρως, γιατι θα την έχεις πεισει οτι δε πηγες να βρεις γκομενα στο εύκολο. Επισης, το πιο σημαντικο.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!! Εγώ για παράδειγμα, δε μπορώ με τη καμία.. Θέλουν το φτυσιμο τους, να τους μιλησεις και λιγο άγρια, λιγο άσχημα, να μπεις μια μερα μεσα και να αρχισεις να κερνάς ποτάκια άλλη γκομενα, να δειτε για ποτε θα βγάλουν νυχια και θα γινει χαμούλης! Εσεις δεν εχετε δει γκομενα να ειναι στη ποδια μπάρμπα, να μπαινουμε μεσα και να πιανει ο αλλος απο τη παρέα μας μια άλλη γκομενα στο μπιρι μπιρι στη ποδιά του, να το βλέπει η άλλη που τις 2 προηγουμενες μέρες, του κανε χορους, ποτά, κέφια, γλέντια μαλακίες και σηκωνεται απο τη ποδιά του γέρου, παει στα καμαρινια, αλλάζει και εξαφανιζεται!! Και μετά απο λιγο του έστελνε μηνυματα στο κινητό, σε φάση "γιατι κερνάς ποτά άλλες" και τέτοια.. Τα κορίτσια αυτά, ερωτεύονται κανονικά, αλλα΄θέλουν πολυ ιδιαίτερο χειρισμο! Εγώ δε τον εχω (δυστυχώς!)

Δεν αμφισβητώ ότι έχουν παιχτεί τέτοια σκηνικά, για ανθρώπους μιλάμε άλλωστε, απλά καλό είναι να μην λέγονται παρά έξω και ειδικά σε δημόσια φόρουμ που δεν ξέρεις ποιος τα διαβάζει. Αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα στείλε μου pm και γράψε σε αντίστοιχο νήμα γιατί έχει δίκιο ο φίλος Hristidis7 ότι ξεφεύγουμε από τον σκοπό του παρόντος.

charit8

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς η Ουκρανή η Βικτώρια τι έγινε? :erection:

fistikimaimouda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
274
Πόντοι
281
Πριν καμιά 10αριά μέρες έχω βγει bolivar με φιλαράκια, έχουμε γίνει με τα έτσι μας, έχουμε γίνει με τα αλλιώς μας, με χτυπάει η κάβλα στο κεφάλι και παίρνω το κορμί μου για κίνκι.
Δυστυχώς το μαγαζί έχει pos...

Με έγδυσε η Μικαέλα που αυτό δεν ήταν πρόβλημα μιας και με είχε καβλώσει απίστευτα. Το πρόβλημα ήταν οτι πλήρωσα και 30ποτό+100 πριβέ την ασχημούλα σχιστομάτα του μαγαζιού.

Κάβλα η Μικαέλα, αλλά σαν τη Σάντρα που έφυγε πριν λίγο καιρό καμιά!

Ξέρει κανείς που πήγε αυτό το ουρί?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Πριν καμιά 10αριά μέρες έχω βγει bolivar με φιλαράκια, έχουμε γίνει με τα έτσι μας, έχουμε γίνει με τα αλλιώς μας, με χτυπάει η κάβλα στο κεφάλι και παίρνω το κορμί μου για κίνκι.
Δυστυχώς το μαγαζί έχει pos...

Με έγδυσε η Μικαέλα που αυτό δεν ήταν πρόβλημα μιας και με είχε καβλώσει απίστευτα. Το πρόβλημα ήταν οτι πλήρωσα και 30ποτό+100 πριβέ την ασχημούλα σχιστομάτα του μαγαζιού.

Κάβλα η Μικαέλα, αλλά σαν τη Σάντρα που έφυγε πριν λίγο καιρό καμιά!

Ξέρει κανείς που πήγε αυτό το ουρί?
Κατσε αδερφε, τι POS? Δηλαδη αμα θες να πληρωσεις μετρητα, δε δεχονται? Εχουνε βαλει μηχανακι για τα ποτα μονο φανταζομαι, καθότι οι χοροί είναι χωρίς απόδειξη. Μίλα καθαρά να ηρεμησουμε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κατσε αδερφε, τι POS? Δηλαδη αμα θες να πληρωσεις μετρητα, δε δεχονται? Εχουνε βαλει μηχανακι για τα ποτα μονο φανταζομαι, καθότι οι χοροί είναι χωρίς απόδειξη. Μίλα καθαρά να ηρεμησουμε
ρε φιλε ελεος ...εννοει οτι ξοδεψε γιατι ειχε την καλυψη της καρτας ....αν δεν και δουλευαν μονο μετρητα θα εκανε και το αναλογο κοντρολ και δεν θα ξανοιγοταν ....δυσκολο ;

fistikimaimouda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
274
Πόντοι
281

Τι εννοείς μύστη μου?? Οτι δεν μπορείς να πληρώσεις χορούς με debit γιατί είναι χωρίς απόδειξη?
Αυτο που λέει ο φίλος από κάτω έγινε. Είχα πάει με ένα μπάτζετ αλλά με μαδήσανε για πλάκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom