Ήταν κατά το 2010-2011, μπορεί να πω ότι ήταν μια πολύ ωραία χρονιά της ζωής μου κατά την οποία έβγαινα με μια παρέα κάτι τύπων 40ρηδων, εγώ τότε 28αρης, αυτοί μέσα στα κόλπα, εγώ ειχα μολις ανέβει απο επαρχία για δουλειά και με έμπασαν απότομα στον κυκλο αυτόν. Ειλικρινά σας λέω ρε μάγκες, όντως είδα το σκηνικο με την τυπισσα να του δινει 50ρικο κάτω απο το τραπέζι για να την πάει μέσα και να την πηδήξει, δεν έχω κανενα λόγο να πω παπάτζες!
Απο κει και πέρα, όπως λες κι εσυ, ειναι όντως μαλακια να δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά η τριβή μου 2 χρονια με αυτά τα χόμπι, μου έμαθε κάτι και θέλω να το πω σε όποιον του χρησιμεύσει. Όπως λες πολυ κι σωστά κι εσυ, κι αυτές άνθρωποι ειναι. Πιο άνθρωποι απ' όσο νομιζετε. Ένας αλλος απο την παρέα, καψουρευτήκανε με μια γκομενα απο κει μέσα και είχαμε τρεχάματα μέχρι και με τον..."μάνατζερ" της! Κάναμε παρέα, με ολη την έννοια της λέξης με 1-2 κορίτσια απο το μαγαζι που ειχαμε γινει θαμώνες και μάθαμε τα πάντα για το πως δουλεύει το σύστημα και πως τις μεταχειρίζονται. Να ξέρετε οτι καμια κοπέλα δε το κάνει παρά τη θέληση της, απλώς η παραμονή της για μεγάλο διάστημα σε αυτό το επάγγελμα, ισως ειναι ενάντι στη θέλησή της. Ήταν βέβαια και κοπέλες που το κάνανε σε ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ και όταν σχολάγανε, έφευγαν με κάτι τζιπάρες, που εμείς δε τις πάρουμε ποτέ. Και τζιπάρες, εννοώ τις οδηγούσαν αυτές και οχι οτι ηρθε κάποιος να τις πάρει.. Απο 'κει και πέρα, γκομενο φιλε, δε ψάχνει καμια. Επίσης, για να τις πείσεις οτι θες κάτι παραπάνω, οπως λες κι εσυ, ισχύει οτι πρέπει να εχεις γερό πορτοφόλι. Δηλαδη δε πρόκειται να σου κατσει καμια (εννοώ χωρίς αμοιβη, απλά επειδη σε γουστάρει και θελει να σου κατσει) αν δε πας να ακουμπησεις μερικά φράγκα. Και οχι εκατομμυρια.. Θα πας καμια 10αρια φορές θα της πάρεις τα ποτάκια της, τα κανονικά και μετά θα τρως, γιατι θα την έχεις πεισει οτι δε πηγες να βρεις γκομενα στο εύκολο. Επισης, το πιο σημαντικο.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!! Εγώ για παράδειγμα, δε μπορώ με τη καμία.. Θέλουν το φτυσιμο τους, να τους μιλησεις και λιγο άγρια, λιγο άσχημα, να μπεις μια μερα μεσα και να αρχισεις να κερνάς ποτάκια άλλη γκομενα, να δειτε για ποτε θα βγάλουν νυχια και θα γινει χαμούλης! Εσεις δεν εχετε δει γκομενα να ειναι στη ποδια μπάρμπα, να μπαινουμε μεσα και να πιανει ο αλλος απο τη παρέα μας μια άλλη γκομενα στο μπιρι μπιρι στη ποδιά του, να το βλέπει η άλλη που τις 2 προηγουμενες μέρες, του κανε χορους, ποτά, κέφια, γλέντια μαλακίες και σηκωνεται απο τη ποδιά του γέρου, παει στα καμαρινια, αλλάζει και εξαφανιζεται!! Και μετά απο λιγο του έστελνε μηνυματα στο κινητό, σε φάση "γιατι κερνάς ποτά άλλες" και τέτοια.. Τα κορίτσια αυτά, ερωτεύονται κανονικά, αλλα΄θέλουν πολυ ιδιαίτερο χειρισμο! Εγώ δε τον εχω (δυστυχώς!)