Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Μόνα Λίζα δεν "έτρωγε άκυρο" από κανέναν για χορό!  :o ;) :sunglasses:
Μ'άρεσε η Ντενίζα,πάλι έτσι καυλωτικά ντυμένη ήταν!  :cum:
Προς ενημέρωση και όλων γενικά,στους πριβέ χορούς υφίσταται επίβλεψη από τον ...."Μεγάλο Αδελφό",οπότε ξεχάστε φραπέδες σκέτους,μέτριους,με γάλα κλπ!  :huh: :- :o

Από προσωπική εμπειρία, πολύ πρόσφατη, με 100 ευρώ στο πριβέ όχι μόνο φραπέ κάνεις... Φτιάχνεις και καφετέρια, άμα λάχει. Μόνες το προτείνουν και, οι περισσότερες, το κάνουν κιόλας...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Από προσωπική εμπειρία, πολύ πρόσφατη, με 100 ευρώ στο πριβέ όχι μόνο φραπέ κάνεις... Φτιάχνεις και καφετέρια, άμα λάχει. Μόνες το προτείνουν και, οι περισσότερες, το κάνουν κιόλας...

φίλε να ρωτήσω με 100 Ευρώ βγάζουν και στριγκάκι? σε γδύνουν εσένα?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έπεσα από τα σύννεφα,προσφέρουν φραπεδάκι στο πάνω διάζωμα?  :o :o :o :o :o :o :o :o  :headbang: :headbang: :headbang:
Εάν,φίλε μου,δεν προσφέρουν ούτε καν φραπέ στα 100,τότε τι να πω!  :helpplea:
Το φραπεδάκι είναι,κατά τη γνώμη μου,το minimum που μπορούν,και πρέπει,να προσφέρουν στους απλούς πριβέ των 50,για τους οποίους και ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ!!!
Και από την εμπειρία μου,όταν αρχίσω σε ίδρυμα και ακούω φράσεις του στυλ "όχι αυτό και εκείνο,υπάρχουν κάμερες" κλπ,σιγά σιγά "κόβω λάσπη" και προτιμώ να μη ρισκάρω.
Αυτή την εποχή σε μαγαζιά του στυλ Κίνκυ υπάρχει,όπως φαίνεται,strict policy....δια λόγους τους οποίους δε γνωρίζω ακριβώς,και πολλές κοπέλες ίσως δε θέλουν να "ξεφεύγουν".  ;)
Αυτή τη στιγμή,αντικειμενικά,το μόνο που είναι τελείως "χύμα" στους πριβέ(από άποψη χρόνου,άνεσης και υπηρεσιών) είναι το Λίντο.Αυτά!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
στο πριβέ του παταριού όλα γίνονται...αλλά όχι από όλες... :hi: :hi:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έπεσα από τα σύννεφα,προσφέρουν φραπεδάκι στο πάνω διάζωμα?  :o :o :o :o :o :o :o :o  :headbang: :headbang: :headbang:
Το φραπεδάκι είναι,κατά τη γνώμη μου,το minimum που μπορούν,και πρέπει,να προσφέρουν στους απλούς πριβέ των 50,για τους οποίους και ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ!!!
Και από την εμπειρία μου,όταν αρχίσω σε ίδρυμα και ακούω φράσεις του στυλ "όχι αυτό και εκείνο,υπάρχουν κάμερες" κλπ,σιγά σιγά "κόβω λάσπη" και προτιμώ να μη ρισκάρω.
Αυτή την εποχή σε μαγαζιά του στυλ Κίνκυ υπάρχει,όπως φαίνεται,strict policy....δια λόγους τους οποίους δε γνωρίζω ακριβώς,και πολλές κοπέλες ίσως δε θέλουν να "ξεφεύγουν".  ;)
Αυτή τη στιγμή,αντικειμενικά,το μόνο που είναι τελείως "χύμα" στους πριβέ(από άποψη χρόνου,άνεσης και υπηρεσιών) είναι το Λίντο.Αυτά!
Καταλαβαίνω ότι, για κάποιο λόγο που προφανώς αγνοώ -και δεν με πολυνοιάζει κιόλας- έχεις (αυτο)αναγορευθεί σε ειδήμονα των στριπτιζάδικων στο site που μας φιλοξενεί. Μαγκιά σου, δεν αντιλέγω. Εγώ είχα να πάω χρόνια και μόλις πριν από λίγες μέρες βρέθηκα με ένα φίλο στο Kinky, έπειτα από καιρό. Τη... συνθηματολογία περί φραπέ, μπριζόλας και τα συναφή δεν την πολυκαταλαβαίνω και δεν την πολυγουστάρω κιόλας. Τα πράγματα είναι απλά: υπάρχουν στριπτιζάδικα που γαμάς, όπως το Kinky και το Lido, ή στριπτιζάδικα που δεν γαμάς, όπως το Alca. Όλα τα υπόλοιπα είναι... ημίμετρα και ουδόλως με ενδιαφέρουν. Έγραψες λοιπόν αρχικά για πριβέ, χωρίς να διευκρινίσεις αν μιλάς για των 50 ή των 100 ευρώ, γι' αυτό κι εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου από το πριβέ των 100. Στο πριβέ των 100, λοιπόν, γαμάς -ή, αν προτιμάς, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να γαμήσεις. Και στη δική σου εμπειρία περί «strict policy» και «υπάρχουν κάμερες» και τα σχετικά, εγώ έχω να παραθέσω τη δική μου, όπου όλη νύχτα έρχονταν στο τραπέζι μας γυναίκες πολύ ανώτερες από το επίπεδο που περιμέναμε να συναντήσουμε, και μας έλεγαν ότι με 100 ευρώ στο πατάρι κάνεις σεξ. Προσωπικά, το δοκίμασα. All the way, για να καταλαβαινόμαστε. Να με... γούσταρε η γκόμενα και να μ'ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα; Δεν το νομίζω... Ούτε για κάμερες άκουσα κάτι ούτε για... αυστηρή πολιτική του καταστήματος. Α, και πήγα δύο-τρεις μέρες μετά την κριτική της 13ης Αυγούστου που ανέβασες, οπότε μπορώ βάσιμα να συμπεράνω ότι δεν άλλαξε το μαγαζί πολιτική σε τρεις μέρες... Πίεση χρόνου δεν είχα, άνεση χώρου είχα, πέρασα μια χαρά, χωρίς να το περιμένω. Συνεπώς, επίτρεψέ μου να μεταφέρω μια εικόνα διαφορετική από τη δική σου για το εν λόγω... ίδρυμα. Όσο για το Λίντο; Ναι, έχω ακούσει τι γίνεται εκεί, αλλά απ' όσα έχω επίσης ακούσει περί φορτικότητας των κοριτσιών και μαλακίας των σερβιτόρων, δεν γουστάρω να πάω. Στο Kinky και από γυναίκες και από εξυπηρέτηση έμεινα φουλ ικανοποιημένος και γι' αυτό θα ξαναπάω.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οπως τα λεει ο τυπος απο πανω ειναι τωρα αν αλλαξε πολιτικη το kinky δεν ξερω

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω ότι, για κάποιο λόγο που προφανώς αγνοώ -και δεν με πολυνοιάζει κιόλας- έχεις (αυτο)αναγορευθεί σε ειδήμονα των στριπτιζάδικων στο site που μας φιλοξενεί. Μαγκιά σου, δεν αντιλέγω. Εγώ είχα να πάω χρόνια και μόλις πριν από λίγες μέρες βρέθηκα με ένα φίλο στο Kinky, έπειτα από καιρό. Τη... συνθηματολογία περί φραπέ, μπριζόλας και τα συναφή δεν την πολυκαταλαβαίνω και δεν την πολυγουστάρω κιόλας. Τα πράγματα είναι απλά: υπάρχουν στριπτιζάδικα που γαμάς, όπως το Kinky και το Lido, ή στριπτιζάδικα που δεν γαμάς, όπως το Alca. Όλα τα υπόλοιπα είναι... ημίμετρα και ουδόλως με ενδιαφέρουν. Έγραψες λοιπόν αρχικά για πριβέ, χωρίς να διευκρινίσεις αν μιλάς για των 50 ή των 100 ευρώ, γι' αυτό κι εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου από το πριβέ των 100. Στο πριβέ των 100, λοιπόν, γαμάς -ή, αν προτιμάς, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να γαμήσεις. Και στη δική σου εμπειρία περί «strict policy» και «υπάρχουν κάμερες» και τα σχετικά, εγώ έχω να παραθέσω τη δική μου, όπου όλη νύχτα έρχονταν στο τραπέζι μας γυναίκες πολύ ανώτερες από το επίπεδο που περιμέναμε να συναντήσουμε, και μας έλεγαν ότι με 100 ευρώ στο πατάρι κάνεις σεξ. Προσωπικά, το δοκίμασα. All the way, για να καταλαβαινόμαστε. Να με... γούσταρε η γκόμενα και να μ'ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα; Δεν το νομίζω... Ούτε για κάμερες άκουσα κάτι ούτε για... αυστηρή πολιτική του καταστήματος. Α, και πήγα δύο-τρεις μέρες μετά την κριτική της 13ης Αυγούστου που ανέβασες, οπότε μπορώ βάσιμα να συμπεράνω ότι δεν άλλαξε το μαγαζί πολιτική σε τρεις μέρες... Πίεση χρόνου δεν είχα, άνεση χώρου είχα, πέρασα μια χαρά, χωρίς να το περιμένω. Συνεπώς, επίτρεψέ μου να μεταφέρω μια εικόνα διαφορετική από τη δική σου για το εν λόγω... ίδρυμα. Όσο για το Λίντο; Ναι, έχω ακούσει τι γίνεται εκεί, αλλά απ' όσα έχω επίσης ακούσει περί φορτικότητας των κοριτσιών και μαλακίας των σερβιτόρων, δεν γουστάρω να πάω. Στο Kinky και από γυναίκες και από εξυπηρέτηση έμεινα φουλ ικανοποιημένος και γι' αυτό θα ξαναπάω.
Δε θα κάτσω,φίλε μου,να σχολιάσω τα περί αυτοαναγόρευσης κλπ.Όλοι όσοι διαβάζουν μπορούν να κρίνουν αν και κατά πόσο ενημερώνω αντικειμενικά και πάντα με γνώμονα τη παροχή χρήσιμης πληροφορίας.
Κατά έναν επίσης,για μένα,ακατανόητο λόγο,ένα μέλος με 50 μηνύματα όλα κι όλα(από τα οποία το 20% και εάν αφορούν τα στριπ,και αυτά είναι μόνο ερωτήσεις και σχόλια σε ενημερώσεις άλλων) ,με ημερομηνία εγγραφής το 2012,αποφάσισε να αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου για το εν λόγω ίδρυμα.
Αυτά,λοιπόν,είχα να πω και ο καθένας ας κρίνει κατά το δοκούν!
Υ.Γ:Ανέκαθεν όταν αναφερόμαστε στους πριβέ,ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ τον απλό των 50 που είναι και ο "κλασσικός",πριν εμφανιστεί ο "σπέσιαλ" των 100 στα διάφορα στριπ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παρ' ότι ελάχιστα σχετικός με τα στριπτηζάδικα,διάβασα αυτά που γράφεις και φρίκαρα.....τι μαλακίες είναι αυτές? τολμάει λέει να αμφισβητεί τα λεγόμενά του ό άλλος με 50 μηνύματα.......σοβαρά? η αξιοπιστία ενός μέλους μετριέται με τα ποστς? από πότε?
Ρε,αφού το παλληκάρι πήγε στο μαγαζί,έδωσε 100 ευρώ και πήδηξε......τι δεν καταλαβαίνεις? να λέει ψέμματα? μπορεί,όλα πιθανά είναι.....αν δε λέει όμως,προφανως εσυ κάτι δεν καταφέρνεις καλά......

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Παρ' ότι ελάχιστα σχετικός με τα στριπτηζάδικα,διάβασα αυτά που γράφεις και φρίκαρα.....τι μαλακίες είναι αυτές? τολμάει λέει να αμφισβητεί τα λεγόμενά του ό άλλος με 50 μηνύματα.......σοβαρά? η αξιοπιστία ενός μέλους μετριέται με τα ποστς? από πότε?
Ρε,αφού το παλληκάρι πήγε στο μαγαζί,έδωσε 100 ευρώ και πήδηξε......τι δεν καταλαβαίνεις? να λέει ψέμματα? μπορεί,όλα πιθανά είναι.....αν δε λέει όμως,προφανως εσυ κάτι δεν καταφέρνεις καλά......
Μάλλον έχεις πρόβλημα με τα Ελληνικά και δε καταλαβαίνεις,ΔΕΝ φαίνεται πουθενά ότι αμφισβήτησα τα λεγόμενα του!
Είδες πουθενά να γράφω κάτι τέτοιο?  :headbang: :idiot: :jerking:
Το αντίθετο συνέβη,και για αυτό αντέδρασα,διότι δε νομίζω να έχω δώσει το δικαίωμα ότι γράφω μαλακίες στις ενημερώσεις.Άσχετο εάν κάποιος,που είναι δικαίωμα του,συμφωνεί ή όχι με απόψεις που έχω κατά καιρούς καταθέσει.
Πόσο πιο σαφής να γίνω ρε πούστη μου για τα αυτονόητα?  :headbang:
Αυτά,από μένα,και δεν ξαναπαντάω σε άλλα που τυχόν θα γραφτούν,γιατί δεν βρίσκω κανένα απολύτως νόημα.

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γράφεις: «Κατά έναν επίσης,για μένα,ακατανόητο λόγο,ένα μέλος με 50 μηνύματα όλα κι όλα(από τα οποία το 20% και εάν αφορούν τα στριπ,και αυτά είναι μόνο ερωτήσεις και σχόλια σε ενημερώσεις άλλων) ,με ημερομηνία εγγραφής το 2012,αποφάσισε να αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου για το εν λόγω ίδρυμα.
Αυτά,λοιπόν,είχα να πω και ο καθένας ας κρίνει κατά το δοκούν!».

Δεν χρειάστηκε να... αποφασίσω κάτι. Ούτε σκέφτηκα ότι, μετρώντας μόλις 50 μηνύματα, δεν είχα δικαίωμα να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου. Ο σκοπός μου δεν ήταν να αμφισβητήσω κάτι. Είχα απλά μια πολύ πρόσφατη εμπειρία από το εν λόγω μαγαζί και είπα να την μοιραστώ εδώ, με αφορμή και το ποστ που έκανες για το εν λόγω... ίδρυμα. Καλείς τους λοιπούς φίλους εδώ να... κρίνουν κατά το δοκούν. Ώπα! Να κρίνουν τι; Ποιος λέει αλήθεια και ποιος... ψέματα; Εγώ σου λέω λέμε και οι δύο αλήθεια. Απλά, είχαμε άλλη εμπειρία ο ένας από το μαγαζί, άλλη ο άλλος. Να δεχτούμε ότι ισχύουν και τα δύο; Και να αφήσουμε όποιον φίλο γουστάρει, να πάει στο μαγαζί και να καταθέσει τη δική του εμπειρία. Εσύ μπορεί να τις πέτυχες κακόκεφες και να σου είπαν «strict policy», κάμερες και τα σχετικά. Εγώ ανέβηκα πάνω και γάμαγα σχεδόν 40-45 λεπτά. Εσύ πήγες για καταγραφή ρόστερ, εγώ για να περάσω καλά. Ο μόνος λόγος που αμφισβητώ τα περί καμερών και πολιτικής του ιδρύματος, είναι γιατί δεν υπήρξε μία γκόμενα ρε πούστη μου τη μέρα εκείνη, που να μην πει «πάμε πάνω να κάνουμε σεξ με 100 ευρώ». Μα ούτε μία -και πέρασαν καμιά δεκαριά από το τραπέζι μας. Τα έχεις; Τα δίνεις. Δεν τα έχεις. Δεν τα δίνεις. Τόσο απλά.

ΥΓ: Αυτά είχα να πω. Πριν... ανοίξουμε πόλεμο, λέω να βάλω το σπαθί στο θηκάρι και, σαν κίνηση... αβροφροσύνης, να πω... Νάτσο έλα στην ΑΕΚάρα! Αυτά από μένα και σ' ευχαριστώ και για το στατιστικό που μου έβγαλες... Δεν ήξερα ότι είχε τόση σημασία...

genuine71

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε όλα τα μαγαζιά παίζουν φάσεις... Απλά θέλει τρόπο και σίγουρα δεν το κάνουν όλες! Σίγουρα δεν θέλει μιζέρια, αλλά όχι και υπερβολές στα χρήματα. Αν δεν είναι κάποιος "λιγούρης" και είναι ευχάριστος στη συμπεριφορά του, έχει καλές πιθανότητες... Όπως οι πελάτες ξεχωρίζουν τις κοπέλες, το ίδιο κάνουν και αυτές. Θα αποφύγουν τον περίεργο,τον άπλυτο, τον "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" κλπ. Μήν ξεχνάμε ότι οι κοπέλες είναι εκεί για το μεροκάματο και ακούνε και βλέπουν τα ίδια κάθε μέρα! Φυσικά και δεν έχουν με όλους την ίδια συμπεριφορά! Αν δουν ότι μπορεί να βγάλουν εύκολα το μεροκάματο, μπορεί και να μην κάνουν τίποτα... Αν πάλι τους κάνει λίγο "κλικ" μπορεί να κάνουν τα πάντα!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

πάντως για την εμπειρία σου στον χώρο δεν ξέρεις και πολλά...προφανώς δεν το ψάχνεις παραπάνω γιατί όπως λές φοβάσαι να κάνεις το παραπάνω αν δεν έχεις απολυτη βεβαιότητα για το τι θα παιχτεί μέσα....

υ.γ. για αυτό και ακόμη έχεις λεφτά και εμείς μείναμε στον άσο... :dancing:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
πάντως για την εμπειρία σου στον χώρο δεν ξέρεις και πολλά...προφανώς δεν το ψάχνεις παραπάνω γιατί όπως λές φοβάσαι να κάνεις το παραπάνω αν δεν έχεις απολυτη βεβαιότητα για το τι θα παιχτεί μέσα....

υ.γ. για αυτό και ακόμη έχεις λεφτά και εμείς μείναμε στον άσο... :dancing:
Ωραία, λοιπόν, περιμένω από εσένα και κάποιους άλλους, που ξέρουν πολλά, να με διαφωτισουν και να ενημερώσουν. Αντε, λοιπόν, όχι μόνο λόγια, παπατζηδες!
Υ.Γ :Δε κατάλαβα, από πότε το χαζό ξόδεμα χρημάτων έγινε συνώνυμο της γνώσης?
Ρε, παίρνετε ληγμένα?
Αποφασίστε μερικοί, τι στο πουτσο θέλετε, vfm ή ξόδεμα για να πούμε ότι είμαστε γαματοι και μείναμε ταπί στο στριπ?
Ελεοοοοος! !!!!
Στα αρχιδια μου, δε ξαναγράφω τίποτα εδώ μέσα, γιατί μερικοί είστε τελείως αχάριστοι. Νομίζεις ρε μεγάλε, ότι έχω να κερδίσω κάτι γράφοντας σας εδώ μέσα?
Ήθελα εγώ να πω ψέματα ότι δύο κοπέλες του κινκυ, είπαν ότι είπαν για τους πριβε?
Γιατί, για να σπιλώσω το μαγαζί ή για να δώσω ινφο?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Ωραία, λοιπόν, περιμένω από εσένα και κάποιους άλλους, που ξέρουν πολλά, να με διαφωτισουν και να ενημερώσουν. Αντε, λοιπόν, όχι μόνο λόγια, παπατζηδες!
Υ.Γ :Δε κατάλαβα, από πότε το χαζό ξόδεμα χρημάτων έγινε συνώνυμο της γνώσης?
Ρε, παίρνετε ληγμένα?
Αποφασίστε μερικοί, τι στο πουτσο θέλετε, vfm ή ξόδεμα για να πούμε ότι είμαστε γαματοι και μείναμε ταπί στο στριπ?
Ελεοοοοος! !!!!
Στα αρχιδια μου, δε ξαναγράφω τίποτα εδώ μέσα, γιατί μερικοί είστε τελείως αχάριστοι. Νομίζεις ρε μεγάλε, ότι έχω να κερδίσω κάτι γράφοντας σας εδώ μέσα?
Ήθελα εγώ να πω ψέματα ότι δύο κοπέλες του κινκυ, είπαν ότι είπαν για τους πριβε?
Γιατί, για να σπιλώσω το μαγαζί ή για να δώσω ινφο?

ρε άνθρωπε γιατί τσαντίζεσαι? σε θίξαμε?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ρε άνθρωπε γιατί τσαντίζεσαι? σε θίξαμε?
Μήπως εσύ έχεις θιχτεί παλιότερα από μένα?
Κάτι μου θύμισε το όνομα σου, και είδα στα π.μ ότι είσαι ο ένας από τους δύο, στους οποίους δεν έχω απαντήσει.
Αυτό εμένα, ίσως, κάτι μου λέει.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Μήπως εσύ έχεις θιχτεί παλιότερα από μένα?
Κάτι μου θύμισε το όνομα σου, και είδα στα π.μ ότι είσαι ο ένας από τους δύο, στους οποίους δεν έχω απαντήσει.
Αυτό εμένα, ίσως, κάτι μου λέει.

καλά χαλάρωσε. συνέχισε τη δουλίτσα σου καλά την κάνεις έστω και με υπαλληλική νοοτροπία..

υ.γ. δηλαδή αν είχες την μουνάρα την στριπτητζου΄και σου λεγε πάμε πάνω να με γαμήσεις θα της έλεγες άστο καλύτερα γιατί δεν σε ξέρω??? αν ναι τότε μπράβο σου αλλά δεν κάνεις για στριπορεπόρτερ

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλά χαλάρωσε. συνέχισε τη δουλίτσα σου καλά την κάνεις έστω και με υπαλληλική νοοτροπία..

υ.γ. δηλαδή αν είχες την μουνάρα την στριπτητζου΄και σου λεγε πάμε πάνω να με γαμήσεις θα της έλεγες άστο καλύτερα γιατί δεν σε ξέρω??? αν ναι τότε μπράβο σου αλλά δεν κάνεις για στριπορεπόρτερ
Τι λες τώρα, μου επιτρέπεις να συνεχίσω? Ευχαριστω, είσαι ψυχαρα!
Θα ενημερώνομαι από σένα που κάνεις για στριπορεπορτερ όμως, οκ? Μη το ξεχάσεις, σε παρακαλώ.
Υ. Γ :Εσύ δηλαδή τα δίνεις τα 100 ασυζητητί, επειδή είσαι αλάνι. Νταξει, ο κόσμος διαβάζει και κρίνει, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Αυτά! Καλό σου απόγευμα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τι λες τώρα, μου επιτρέπεις να συνεχίσω? Ευχαριστω, είσαι ψυχαρα!
Θα ενημερώνομαι από σένα που κάνεις για στριπορεπορτερ όμως, οκ? Μη το ξεχάσεις, σε παρακαλώ.
Υ. Γ :Εσύ δηλαδή τα δίνεις τα 100 ασυζητητί, επειδή είσαι αλάνι. Νταξει, ο κόσμος διαβάζει και κρίνει, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Αυτά! Καλό σου απόγευμα.

εχεις κάψει φλάντζες......τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο,λες δεν θα ξαναγράψω και πάλι εδώ είσαι.......τώρα τα έβαλες και με τον μέγιστο των μεγίστων γνώστη των στριπτηζάδικων.....σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ένα πράμα......ούτε την σέντρα δεν θα περάσεις....
Πράγματι,ο κόσμος διαβάζει και κρίνει...... :rockon:

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
εχεις κάψει φλάντζες......τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο,λες δεν θα ξαναγράψω και πάλι εδώ είσαι.......τώρα τα έβαλες και με τον μέγιστο των μεγίστων γνώστη των στριπτηζάδικων.....σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ένα πράμα......ούτε την σέντρα δεν θα περάσεις....
Πράγματι,ο κόσμος διαβάζει και κρίνει...... :rockon:
Ειρήνη υμην παιδιά ... μην χαλιέστε...πληροφορίες ανταλλάσουμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom