Επίσκεψη χτες κατα τις 3 π.μ διότι ειχα αρκετό καιρό να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα.Εισοδος μαζι με το ποτό,στα 10 λόγω καθημερινής.Καθ´ολη τη διάρκεια της παραμονής μου εκει υπήρχε μέτριος στον αριθμό κόσμος αλλά +- ήτο σταθερός.Το ποτό ψιλομπόμπα,οι μουσικές επιλογές διάφορες και η εξυπηρέτηση αρκετα καλή!Υπηρχαν αρκετα show λεσβιακά και μη,συμπαθητική θα έλεγα.
Μερικές σωληνοκορες τις οποίες συνεκράτησε η μνήμη μου:
1.Αντζελα,παλιά καραβάνα εκει μέσα,με ξανθό μπουκλέ μαλλί,άσχημη,με αδιάφορο σχετικα λεπτό σωμα,η οποία δηλώνει εκ Τσεχίας.
2.Καταλίνα,όμορφο,καστανομάλλικο πιπινάκη,με υπέροχο κωλαράκι.Δηλώνει Ρουμανίς.
3.Λάουρα,σκίννυ. Ρουμάνα,μελαγχρινή,με έκφυλο αλλα συνάμα και τρομακτικό πρόσωπο (μη με ρωτάτε,δεν ξερω πως,αλλα αυτο μου "έβγαλε").
4.Σάντρα,μελαγχρινή,μέτριου αναστηματος,Ουγγαρέζα,μινιόν κωλαράκι και υπέροχα μυτερά,αλλήθωρα,2.5αράκια βυζιά.
5.Ναταλια αδύνατη,με ξανθό καρέ μαλλί,Ρωσίδα,μέχρι προσφατα ηταν στο Λίντο.
6.Χέλι,ετσι νομίζω μου συστήθηκε,ξανθια,με ωραίο σωμα.Σε ερωτήση για πριβέ,απήντησε οτι ειναι 10-12 λεπτά φουλ νούντ ντανς!
:S
Ουτε καν με το χρόνο δε συμβάδιζε,το ζώον! Για παράδειγμα,ένας απλός χορός εχει μίνιμουμ διάρκεια τα 3 λεπτά.Ο ένας απλός ειναι στα. 10,συνεπώς,οι 5 απλοί(5*10=50 euro του πριβέ) ειναι 50,με συνολική διάρκεια τα 5*3=15 λεπτά μίνιμουμ!
7.Βερονικα,την παρουσίασε ο dj,με ωραία,φυσικα θέλγητρα.
8.Σύλβια ή Σύνθια,μελαγχρινη,μουνάρα,Λεττονή,στυλιάρι,με υπέροχο κωλο και μικρά στήθη.
9.Σερενα,πληθωρική,έκφυλη ΡουμανοΤ ουρκάλα.