Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Παίδες μόλις γύρισα από kinky opera στο οποίο ομολογώ πήγα πρώτη φορά. Όπως είναι ήδη γνωστό καθημερινές 10ε είσοδο + ποτό. Δεν είχε πάνω απο 3 παρέες την ώρα που πήγα (1:30) αλλά τα κορίτσια που ήταν και αρκετά γύρω στα 10 νομίζω βολτάρανε αρκετά συχνά...
Παραξενεύτηκα γιατί είχε μπόλικα σόου (λεσβιακό και 5-6 σόλο) και γενικά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση σαν μαγαζί και οι κοπέλες ήταν όλες ευγενέστατες...τίμησα και 3 κοπέλες με τον αντίστοιχο αριθμό χορών... Το συστήνω... :rockon:

αδερφέ καλός πολίτης,
αν και σου άφησα σχόλιο στην κριτική σου,
ο χορός είναι στο 10άρικο εκεί ?

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
Συστηνω βερονικα αλβανιδα...τρομερη....απιστευτες βυζαρες...χορος απλος αλλα μεστην καυλα....δεν εχω ξανανιωσει τετοιες βυζαρες στο προσωπο μου...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη χτες κατα τις 3 π.μ  διότι ειχα αρκετό καιρό να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα.Εισοδος μαζι με το ποτό,στα 10 λόγω καθημερινής.Καθ´ολη τη διάρκεια της παραμονής μου εκει υπήρχε μέτριος στον αριθμό κόσμος αλλά +- ήτο σταθερός.Το ποτό ψιλομπόμπα,οι μουσικές επιλογές διάφορες και η εξυπηρέτηση αρκετα καλή!Υπηρχαν αρκετα show λεσβιακά και μη,συμπαθητική θα έλεγα. 
Μερικές σωληνοκορες τις οποίες συνεκράτησε η μνήμη μου:
1.Αντζελα,παλιά καραβάνα εκει μέσα,με ξανθό μπουκλέ μαλλί,άσχημη,με αδιάφορο σχετικα λεπτό σωμα,η οποία δηλώνει εκ Τσεχίας.
2.Καταλίνα,όμορφο,καστανομάλλικο πιπινάκη,με υπέροχο κωλαράκι.Δηλώνει Ρουμανίς.
3.Λάουρα,σκίννυ. Ρουμάνα,μελαγχρινή,με έκφυλο αλλα συνάμα και τρομακτικό πρόσωπο (μη με ρωτάτε,δεν ξερω πως,αλλα αυτο μου "έβγαλε").
4.Σάντρα,μελαγχρινή,μέτριου αναστηματος,Ουγγαρέζα,μινιόν κωλαράκι και υπέροχα μυτερά,αλλήθωρα,2.5αράκια βυζιά.
5.Ναταλια αδύνατη,με ξανθό καρέ μαλλί,Ρωσίδα,μέχρι προσφατα ηταν στο Λίντο.
6.Χέλι,ετσι νομίζω μου συστήθηκε,ξανθια,με ωραίο σωμα.Σε ερωτήση για πριβέ,απήντησε οτι ειναι 10-12 λεπτά φουλ νούντ ντανς!  :headbang:  :S
Ουτε καν με το χρόνο δε συμβάδιζε,το ζώον! Για παράδειγμα,ένας απλός χορός εχει μίνιμουμ διάρκεια τα 3 λεπτά.Ο ένας απλός ειναι στα. 10,συνεπώς,οι 5 απλοί(5*10=50 euro του πριβέ)  ειναι 50,με συνολική διάρκεια τα 5*3=15 λεπτά μίνιμουμ!
7.Βερονικα,την παρουσίασε ο dj,με ωραία,φυσικα θέλγητρα.
8.Σύλβια ή Σύνθια,μελαγχρινη,μουνάρα,Λεττονή,στυλιάρι,με υπέροχο κωλο και μικρά στήθη.
9.Σερενα,πληθωρική,έκφυλη ΡουμανοΤ ουρκάλα.

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις αποψη για Μαγια ρουμανα κουκλα στο πριβε?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
εχει καποιος αποψη για την αννετα που ηταν και λιντο πριν.μαλαχροινη με πολυ ωραιο στηθος και τατοο στο πλαι στην κοιλια.κανει ολα πριβε ?να την προτιμησω?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι λέει εκεί ?
το show στην πίστα λέει τίποτα ?

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Η Βερόνικα είναι αυτή που ήταν στο libido  ή άλλη?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Παρακμάζει επικίνδυνα το εν λόγω μαγαζί.
Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ήτο καθημερινή(εχθές,κατά τις 3,που το επισκέφτηκα),αλλά για το 3ο κατά σειρά της Συγγρού είναι ανησυχητικό το λιγότερο.Πολύ λίγος κόσμος,υποτονική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα φορτικές οι κοπέλες,κατ'εξοχήν σημάδι παρακμαζόντων μαγαζιών.  :(

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εγω παντως την Κυριακη που το επισκεφθηκα μια χαρα γεματο ηταν και με σοου και με απ όλα..αλλα ορισμένες κοπελες οντως γινονται φορτικες και στα πρηζουν λιγο παραπανω από τον μεσο ορο..

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Να βγει στο κλαρι η καταλινα να ανεβει το μαγαζι..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Εγω παντως την Κυριακη που το επισκεφθηκα μια χαρα γεματο ηταν και με σοου και με απ όλα..αλλα ορισμένες κοπελες οντως γινονται φορτικες και στα πρηζουν λιγο παραπανω από τον μεσο ορο..
Τα Π/Σ/Κ φίλε μου είναι αρκετά καλύτερα,όχι μόνο για της Συγγρού,αλλά ακόμα και για τα πιο "παραμεθωρειακά" σωληνάδικα.
Τα συμπεράσματα μου πηγάζουν πιο πολύ απ'αυτά που έχω παρατηρήσει τις καθημερινές.  ;)
Ίσως και να λανθάνω,βεβαίως,αλλά θαρρώ πως-ακόμα και αρκετά πρόσφατα-κρατιόντουσαν σε ικανοποιητικό βαθμό ακόμα και τις καθημερινές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom