Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες σκεφτομαι να επισκεφτω κινκυ.Πειτε μου ΙΒΑ υπαρχει? Να τρεξω? Πηρε ο πατερας μου τα επικουρικα! Ρεει το χρημα!Αυτος ολη μερα βλεπει νοβα!Και μου λεει φατα......και με το που μουπε φατα σκεφτομαι σε συννεφακι το κωλαρακι της ΙΒΑ.Αλλα πειτε μου υπαρχει???????

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ρε μαγκες μηπως εχει facebook και σωθουμε ξερει κανεις τιποτα??

Δωστε νεα απο το μετωπο γιατι εχω αρχισει να λεχοτανιλλλλλλλ!!!!!!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δωσε περιγραφή , ημουν πολύ προσφατα

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
θελω να ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη ψευτρα στο κινκυ ειναι η τσιγγανορουμανα Μαγια.ακομα και
για το υψος της λεει ψεματα.ενω ειναι 1.65 με το ζορι ,δηλωνει 1,75!!!μου εδωσε το τηλ της και φυσικα ποτε δε βγηκε εστω για ενα καφε,αν και χαλασα αρκετα λεφτα για παρτη της...τσαντιζεται οταν τη χουφτωνουν και πουλαει αερα κοπανιστο.ειναι και ρουφηχτρα αφου το ποτο των 20 η 40 η 60 κραταει την ιδια ωρα:ΟΧΤ πανω απο πεντε λεπτα!!ουτε γκομενα μου ειναι ,ουτε θα τη ξαναδω ποτε.απλως ενημερωνω για να μη πιαστουν και αλλοι μλκς οπως εγω...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!!
φιλαράκο μάλλον ποντάρισες σε άλογο κουτσό ,αλλά δεν πειράζει έμαθες

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Λοιπον αυριο λεω να παω απτο μαγαζι.. Λεει τιποτα αυτες τις μερες? Πηγε κανεις?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???

μια με τετοια χαρακτηριστικα ειναι στο σταρ λαιβ.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Παλι LIDO δε δουλευει καθε μερα....

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με την Ιβα, πρωην Ρασπουτιν κλπ μου μοιαζει. Εχω καιρο να την δω καπου...

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Η Νικόλ που πριν το καλοκαίρι έκανε σόου στην πίστα δουλεύει ακόμα εκεί????

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Την Καταλινα την εχει παρει κανει εντος η 'εκτος μαγαζιου?

OP
OP
D

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
εχω πληροφοριες οτι απο σημερα-αυριο και για ολο τον μηνα θα εμφανίσετε στο καταστημα η πορνσταρ  Miss Iron!!! Δεν την ξερω και δεν ξερω τι ακριβως θα κανει στο καταστημα!!! θα πας ομως σιγουρα για ρεπορταζ! αν παει καποιος φιλος πριν απο εμενα ας μας ενημερωσει!!
παραθετω λινκ...

gix_s

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
εχω πληροφοριες οτι απο σημερα-αυριο και για ολο τον μηνα θα εμφανίσετε στο καταστημα η πορνσταρ  Miss Iron!!! Δεν την ξερω και δεν ξερω τι ακριβως θα κανει στο καταστημα!!! θα πας ομως σιγουρα για ρεπορταζ! αν παει καποιος φιλος πριν απο εμενα ας μας ενημερωσει!!
παραθετω λινκ...

Παίζει ακόμα αυτό? Κάπου είδα για Φεβρουάριο αλλά μόλις άλλαξε ο μήνας και είναι και Σάββατο κτλ οπότε.......μήπως?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.172
Πόντοι
5.916
izola στα καρβουνα... :fuck2: :cum: :pipa2:

Stories