You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κinky Οpera
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Μαγκες σκεφτομαι να επισκεφτω κινκυ.Πειτε μου ΙΒΑ υπαρχει? Να τρεξω? Πηρε ο πατερας μου τα επικουρικα! Ρεει το χρημα!Αυτος ολη μερα βλεπει νοβα!Και μου λεει φατα......και με το που μουπε φατα σκεφτομαι σε συννεφακι το κωλαρακι της ΙΒΑ.Αλλα πειτε μου υπαρχει???????
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ρε μαγκες μηπως εχει facebook και σωθουμε ξερει κανεις τιποτα??
Δωστε νεα απο το μετωπο γιατι εχω αρχισει να λεχοτανιλλλλλλλ!!!!!!!
Δωστε νεα απο το μετωπο γιατι εχω αρχισει να λεχοτανιλλλλλλλ!!!!!!!
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Δωσε περιγραφή , ημουν πολύ προσφατα
φιλαράκο μάλλον ποντάρισες σε άλογο κουτσό ,αλλά δεν πειράζει έμαθεςθελω να ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη ψευτρα στο κινκυ ειναι η τσιγγανορουμανα Μαγια.ακομα και
για το υψος της λεει ψεματα.ενω ειναι 1.65 με το ζορι ,δηλωνει 1,75!!!μου εδωσε το τηλ της και φυσικα ποτε δε βγηκε εστω για ενα καφε,αν και χαλασα αρκετα λεφτα για παρτη της...τσαντιζεται οταν τη χουφτωνουν και πουλαει αερα κοπανιστο.ειναι και ρουφηχτρα αφου το ποτο των 20 η 40 η 60 κραταει την ιδια ωρα:ΟΧΤ πανω απο πεντε λεπτα!!ουτε γκομενα μου ειναι ,ουτε θα τη ξαναδω ποτε.απλως ενημερωνω για να μη πιαστουν και αλλοι μλκς οπως εγω...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!!
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???
μια με τετοια χαρακτηριστικα ειναι στο σταρ λαιβ.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Σε ευχαριστω πολυ για το τιπ... Θα ερευνηθει... ;)μια με τετοια χαρακτηριστικα ειναι στο σταρ λαιβ.
Παλι LIDO δε δουλευει καθε μερα....Ρε συναγωνιστες η Ρωξανη (οχι η Ρωξανη που αναφερεται στις δυο τελευταιες κριτικες του ιδρυματος), Ρωσσιδα, πολυ αδυνατη, μελαχροινη, μοντελε, πρωην Λιντο, πρωην Αλκατραζ και μεχρι πριν κατι μηνες στο Κινκυ, εχουμε ιδεα που βρισκεται???
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ καυλα!Παλι LIDO δε δουλευει καθε μερα....
Η μαγδαλενα επεστρεψε τελικα η οχι....?Με την Ιβα, πρωην Ρασπουτιν κλπ μου μοιαζει. Εχω καιρο να την δω καπου...
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Η Νικόλ που πριν το καλοκαίρι έκανε σόου στην πίστα δουλεύει ακόμα εκεί????
εχω πληροφοριες οτι απο σημερα-αυριο και για ολο τον μηνα θα εμφανίσετε στο καταστημα η πορνσταρ Miss Iron!!! Δεν την ξερω και δεν ξερω τι ακριβως θα κανει στο καταστημα!!! θα πας ομως σιγουρα για ρεπορταζ! αν παει καποιος φιλος πριν απο εμενα ας μας ενημερωσει!!
παραθετω λινκ...
παραθετω λινκ...
gix_s
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
εχω πληροφοριες οτι απο σημερα-αυριο και για ολο τον μηνα θα εμφανίσετε στο καταστημα η πορνσταρ Miss Iron!!! Δεν την ξερω και δεν ξερω τι ακριβως θα κανει στο καταστημα!!! θα πας ομως σιγουρα για ρεπορταζ! αν παει καποιος φιλος πριν απο εμενα ας μας ενημερωσει!!
παραθετω λινκ...
Παίζει ακόμα αυτό? Κάπου είδα για Φεβρουάριο αλλά μόλις άλλαξε ο μήνας και είναι και Σάββατο κτλ οπότε.......μήπως?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.172
- Πόντοι
- 5.916
izola στα καρβουνα...
pussy wagon