Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Περασα απο εκει Πεμπτη βραδυ.Ειχε καμια δεκαρια κοπελες.Καθησαμε καναπε,ηρθαν 2 ρουμανες(ντενισα και μια αλλη).Οτι παρεις 20.ποτο 20,χορος 20,prive 50.Μας εφαγαν ενα κατοσταρικο σε 2 ωρες και δρομο.Ξεπετα!pριωε μονο   :jerking:!Τσαμπα τα φραγκα!Τελευταια φορα που παω σε αυτο το μπουρδελο.Παρεπιπτωντος μην βγαλετε μπλουζα στο prive,κολλησα και μια δερματιτιτιδα στην πλατη, απο τη δερματινη του σκισμενου καναπε.Δεν σεβονται ουτε τους τελευταιους 5 πεταλες που εχουν απομεινει.Η Ινα δεν ηταν ξερει κανεις που παιζει?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κρίμα κ για τα λεφτά,αλλά κυρίως για τη δερματίτιδα...

Τι διάολο,από πότε έχουν να τους καθαρίσουν τους καναπέδες;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Περασα απο εκει Πεμπτη βραδυ.Ειχε καμια δεκαρια κοπελες.Καθησαμε καναπε,ηρθαν 2 ρουμανες(ντενισα και μια αλλη).Οτι παρεις 20.ποτο 20,χορος 20,prive 50.Μας εφαγαν ενα κατοσταρικο σε 2 ωρες και δρομο.Ξεπετα!pριωε μονο   :jerking:!Τσαμπα τα φραγκα!Τελευταια φορα που παω σε αυτο το μπουρδελο.Παρεπιπτωντος μην βγαλετε μπλουζα στο prive,κολλησα και μια δερματιτιτιδα στην πλατη, απο τη δερματινη του σκισμενου καναπε.Δεν σεβονται ουτε τους τελευταιους 5 πεταλες που εχουν απομεινει.Η Ινα δεν ηταν ξερει κανεις που παιζει?

ρε παιδιά μην δίνετε πεταμένα λεφτά, 20 χορός ο απλός??? εγώ μια ζωή με 10 έπαιρνα εκεί μέσα ΠΡΟΣΟΧΗ ο απλός χορός γίνεται φόρα παρτίδα δίπλα σε όλους, πορτιέρηδες, μπράβους, πελάτες ΕΛΕΟΣ, ρουμάνες από την πείρα μου μόνο 1 άξιζε η Μπέττυ στο Afrodite Palace (υπόγα δίπλα στο Hellenis Hotel). Ίνα λες μήπως την παλιά από Baby O?? προσοχή και σε αυτήν μυρίζει το χνώτο της (παίζει να κάνει μπάφο) και γενικά παντού (και κάτω..)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
ρε παιδιά μην δίνετε πεταμένα λεφτά, 20 χορός ο απλός??? εγώ μια ζωή με 10 έπαιρνα εκεί μέσα ΠΡΟΣΟΧΗ ο απλός χορός γίνεται φόρα παρτίδα δίπλα σε όλους, πορτιέρηδες, μπράβους, πελάτες ΕΛΕΟΣ, ρουμάνες από την πείρα μου μόνο 1 άξιζε η Μπέττυ στο Afrodite Palace (υπόγα δίπλα στο Hellenis Hotel). Ίνα λες μήπως την παλιά από Baby O?? προσοχή και σε αυτήν μυρίζει το χνώτο της (παίζει να κάνει μπάφο) και γενικά παντού (και κάτω..)
Και στο Αλκα φορα παρτιδα γινεται ο απλος. Και ο πριβε αν δε κανω λαθος..

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Και στο Αλκα φορα παρτιδα γινεται ο απλος. Και ο πριβε αν δε κανω λαθος..

παίδες σε όσα μαγαζιά έχω πάει προσωπικά, σε όλα ο απλός χορός γίνεται σε κοινή θέα...σε μερικά κ ο πριβέ...

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...αν ειναι σε κοινή θέα τι είδους πριβέ είναι αυτό? αυτό είναι λαιβ σοου...απλός λοιπόν χωρός 10 ευρώπουλα αν θέλετε να κάνετε λαιβ σοου δώστε μας άλλα 40 ...αν θέλετε και στην πίστα με όλο το φωτισμό απάνω σας δώστε μας 100...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Παιζει ενα πολυ δυνατό κομμάτι απο την εσθονια. Ρούμπυ . Δεν μιλάει ελληνικά αλλα ειναι η Μονή που αξίζει εκεί μεσα. Ολες οι άλλες ειναι νγυφτοουμανες

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...έχεις δίκιο μόνο τέτοιες έρχονται τώρα τελευταία...αν και άκουσα ότι έχουν στηθεί στη σειρά πολλές ελεεινίδες και περιμένουν διορισμό...δύσκολο όμως

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Τι να τις κανουμε τις Ελληνίδες ? υποτίθεται το ΠΑΜΕ εκεί για να δουμε 2 μετρες ξανθές θεές, οχι μπάζα

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...συμφωνώ αλλά γ αυτό πέσανε κιόλας και αυτά τα μαγαζιά...οι ψηλές δίμετρες που λες θέλουν και τα ανάλογα χρήματα για να συντηρηθούν...το πορτοφόλι του ελληνα έπεσε τώρα και οι 2μετρες την κάνουν για πιο βόρεια η απέναντι του ατλαντικού...εμείς τον κατημά...

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Παιζει ενα πολυ δυνατό κομμάτι απο την εσθονια. Ρούμπυ . Δεν μιλάει ελληνικά αλλα ειναι η Μονή που αξίζει εκεί μεσα. Ολες οι άλλες ειναι νγυφτοουμανες
Εγω ξερω τουλαχιστον 3-4 που ειναι καλες. Μην εισαι απολυτος! :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom