pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σημερα η εισοδος εχει 10 η' 15?
15, αμα εισαι φοιτητης 10 και αμα εισαι φανταρος μπαινεις τζαμπα
Ουτε στα ονειρα τους το 15αρι πλεον!15, αμα εισαι φοιτητης 10 και αμα εισαι φανταρος μπαινεις τζαμπα
Σουρεαλιστικά σκηνικά με φοιτητικές κ στρατιωτικές ταυτότητες...15, αμα εισαι φοιτητης 10 και αμα εισαι φανταρος μπαινεις τζαμπα
Καλυτερα καθημερινη ναμαι και πιο cool..!Παρασκευή και Σάββατο στα 15! ;)
15, αμα εισαι φοιτητης 10 και αμα εισαι φανταρος μπαινεις τζαμπα
Νεκροταμπελο αντι για ταυτοτητα κανει Γιατι δεν την βρισκω απο τοτε που πηγα
Περασα απο εκει Πεμπτη βραδυ.Ειχε καμια δεκαρια κοπελες.Καθησαμε καναπε,ηρθαν 2 ρουμανες(ντενισα και μια αλλη).Οτι παρεις 20.ποτο 20,χορος 20,prive 50.Μας εφαγαν ενα κατοσταρικο σε 2 ωρες και δρομο.Ξεπετα!pριωε μονο !Τσαμπα τα φραγκα!Τελευταια φορα που παω σε αυτο το μπουρδελο.Παρεπιπτωντος μην βγαλετε μπλουζα στο prive,κολλησα και μια δερματιτιτιδα στην πλατη, απο τη δερματινη του σκισμενου καναπε.Δεν σεβονται ουτε τους τελευταιους 5 πεταλες που εχουν απομεινει.Η Ινα δεν ηταν ξερει κανεις που παιζει?
(παίζει να κάνει μπάφο)
Και στο Αλκα φορα παρτιδα γινεται ο απλος. Και ο πριβε αν δε κανω λαθος..ρε παιδιά μην δίνετε πεταμένα λεφτά, 20 χορός ο απλός??? εγώ μια ζωή με 10 έπαιρνα εκεί μέσα ΠΡΟΣΟΧΗ ο απλός χορός γίνεται φόρα παρτίδα δίπλα σε όλους, πορτιέρηδες, μπράβους, πελάτες ΕΛΕΟΣ, ρουμάνες από την πείρα μου μόνο 1 άξιζε η Μπέττυ στο Afrodite Palace (υπόγα δίπλα στο Hellenis Hotel). Ίνα λες μήπως την παλιά από Baby O?? προσοχή και σε αυτήν μυρίζει το χνώτο της (παίζει να κάνει μπάφο) και γενικά παντού (και κάτω..)
Και στο Αλκα φορα παρτιδα γινεται ο απλος. Και ο πριβε αν δε κανω λαθος..
δικιο εχεις,συνηθως ετσι γινεταιπαίδες σε όσα μαγαζιά έχω πάει προσωπικά, σε όλα ο απλός χορός γίνεται σε κοινή θέα...σε μερικά κ ο πριβέ...
Εγω ξερω τουλαχιστον 3-4 που ειναι καλες. Μην εισαι απολυτος!Παιζει ενα πολυ δυνατό κομμάτι απο την εσθονια. Ρούμπυ . Δεν μιλάει ελληνικά αλλα ειναι η Μονή που αξίζει εκεί μεσα. Ολες οι άλλες ειναι νγυφτοουμανες