Καταλαβα...μακριααααα
Έλα τώρα που δεν σ' άρεσαν τα γλωσσίδια!
Καταλαβα...μακριααααα
Έλα τώρα που δεν σ' άρεσαν τα γλωσσίδια!
Πολυ ωραια τα γλωσσιδια και ειναι και κουκλαρα αλλα δεν προκειτε να ξοδεψω μια περιουσια για γλωσσοφιλα..μην κολλησουμε και τιποτα
λειτουργει το καταστημα???
Τι εννοει ο ποιητης?Πολλοι απο εσας ξερουν οτι γραφω μονο οταν εχω κατι να πω... εγω ανοιξαα το θεμα... ειμαι μεσα στο μαγαζι και πραγματικα ειναι απο τιε καλυτερες βραδιες... μαγκες τα κοριτσια εχουν αναγκη απο συντροφια και καλοπεραση. Δεν ειναι απαρετητο να σκασεις ενα σκασμο ευρω... καντε φιλιες και θα περασετε ζαχαρες.... μην με ρωτησετε για ονοματα και τετοια...
για ονοματα θα σε ρωταγα αλλα αστοΠολλοι απο εσας ξερουν οτι γραφω μονο οταν εχω κατι να πω... εγω ανοιξαα το θεμα... ειμαι μεσα στο μαγαζι και πραγματικα ειναι απο τιε καλυτερες βραδιες... μαγκες τα κοριτσια εχουν αναγκη απο συντροφια και καλοπεραση. Δεν ειναι απαρετητο να σκασεις ενα σκασμο ευρω... καντε φιλιες και θα περασετε ζαχαρες.... μην με ρωτησετε για ονοματα και τετοια...
Μας τελείωσαν τα ευρώ που τις ''λούζαμε'' κ άρχισαν να νιώθουν μοναξιά οι καημένες;;;Πολλοι απο εσας ξερουν οτι γραφω μονο οταν εχω κατι να πω... εγω ανοιξαα το θεμα... ειμαι μεσα στο μαγαζι και πραγματικα ειναι απο τιε καλυτερες βραδιες... μαγκες τα κοριτσια εχουν αναγκη απο συντροφια και καλοπεραση. Δεν ειναι απαρετητο να σκασεις ενα σκασμο ευρω... καντε φιλιες και θα περασετε ζαχαρες.... μην με ρωτησετε για ονοματα και τετοια...
το νυχτοκάματό τους πέφτει, οι τιμές στο Hondo όμως μένουν στα ίδια επίπεδα..δε μιλώ καν για παλιές καλές εποχές όπου κάθε χωριατοπούλα ψώνιζε στη Βουκουρεστίου..ευκαιρίες υπάρχουν..για ποιό λόγο όμως να πληρώσεις το μαγαζί?Μας τελείωσαν τα ευρώ που τις ''λούζαμε'' κ άρχισαν να νιώθουν μοναξιά οι καημένες;;;
Κ πιστεύεις ότι με ολόκληρο στρατό λιγούρηδων φίλων που θα έχει η κάθεμια από αυτές στο φέισμπουκ,θα παρατηρήσει τη δική σου αγέρωχη στάση;το νυχτοκάματό τους πέφτει, οι τιμές στο Hondo όμως μένουν στα ίδια επίπεδα..δε μιλώ καν για παλιές καλές εποχές όπου κάθε χωριατοπούλα ψώνιζε στη Βουκουρεστίου..ευκαιρίες υπάρχουν..για ποιό λόγο όμως να πληρώσεις το μαγαζί?
κάνε ΜΙΑ από αυτές φίλη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης..μη γράφεις μαλ.. κουκλάρα/καυλα κλπ ανοησίες που γρ4άφουν όλοι οι αγάμητοι κάτω απ'τις φώτο της..να είσαι υπεράνω και "ξινός"..τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους
καμια γυναίκα δεν ελκύεται από τους λιγούρηδες! αυτούς τους θέλουν για την "αυλή" τους..και σε τελική ανάλυση από το να πετάει κάποιος τα 50ευρα για να ταίζει τα τριτοκοσμικής λογικής/συμπεριφοράς αφεντικο-νταβαντζάκια , είναι εντελώς ανέξοδο να δοκιμάσεις μια άλλη προσέγγιση..ειδικά οι κοπέλες του Κίνκυ είναι μετριες (επιεικώς)..Κ πιστεύεις ότι με ολόκληρο στρατό λιγούρηδων φίλων που θα έχει η κάθεμια από αυτές στο φέισμπουκ,θα παρατηρήσει τη δική σου αγέρωχη στάση;
καμια γυναίκα δεν ελκύεται από τους λιγούρηδες! αυτούς τους θέλουν για την "αυλή" τους..και σε τελική ανάλυση από το να πετάει κάποιος τα 50ευρα για να ταίζει τα τριτοκοσμικής λογικής/συμπεριφοράς αφεντικο-νταβαντζάκια , είναι εντελώς ανέξοδο να δοκιμάσεις μια άλλη προσέγγιση..ειδικά οι κοπέλες του Κίνκυ είναι μετριες (επιεικώς)..
Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω να παρατηρήσει κ πολύ την συμπεριφορά που λες ότι πρέπει να ακολουθήσεις...Μην δίνεις λεφτά σε χορούς,αλλά προσπάθησε να τιε προσεγγίσεις για κάτι περισσότερο εκτός μαγαζιού...καμια γυναίκα δεν ελκύεται από τους λιγούρηδες! αυτούς τους θέλουν για την "αυλή" τους..και σε τελική ανάλυση από το να πετάει κάποιος τα 50ευρα για να ταίζει τα τριτοκοσμικής λογικής/συμπεριφοράς αφεντικο-νταβαντζάκια , είναι εντελώς ανέξοδο να δοκιμάσεις μια άλλη προσέγγιση..ειδικά οι κοπέλες του Κίνκυ είναι μετριες (επιεικώς)..
Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω να παρατηρήσει κ πολύ την συμπεριφορά που λες ότι πρέπει να ακολουθήσεις...Μην δίνεις λεφτά σε χορούς,αλλά προσπάθησε να τιε προσεγγίσεις για κάτι περισσότερο εκτός μαγαζιού...
Όσες φορές έχω πάει στο Κίνκυ,είχε πολύ καλό επίπεδο κοριτσιών...