ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Η Κρύσταλ δουλεύει ακόμα;
Όχι έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό...
Η Κρύσταλ δουλεύει ακόμα;
Η πιο γυφτικη συμπεριφορα απο σερβοτορους που εχω δει. Με τρακαραν 10 φορες τουλαχιστον για να πανε στα διπλανα τραπέζια. ...
Υπαρχει και καποιο που να λεει πολλα? :/Ε εντάξει είναι λίγο βιαστικοί...Πάντως και το εν λόγω μαγαζί δε λέει και πολλά...Θα περάσω μία βόλτα και θα ενημερώσω με κριτική...!
τα χαλασαν ολα φαινετε. Λογω συμπεριφορας μουνιων......Υπαρχει και καποιο που να λεει πολλα? :/
Εγω παντως περασα καλα με τη Μαγιαθελω να ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη ψευτρα στο κινκυ ειναι η τσιγγανορουμανα Μαγια.ακομα και
για το υψος της λεει ψεματα.ενω ειναι 1.65 με το ζορι ,δηλωνει 1,75!!!μου εδωσε το τηλ της και φυσικα ποτε δε βγηκε εστω για ενα καφε,αν και χαλασα αρκετα λεφτα για παρτη της...τσαντιζεται οταν τη χουφτωνουν και πουλαει αερα κοπανιστο.ειναι και ρουφηχτρα αφου το ποτο των 20 η 40 η 60 κραταει την ιδια ωρα:ΟΧΤ πανω απο πεντε λεπτα!!ουτε γκομενα μου ειναι ,ουτε θα τη ξαναδω ποτε.απλως ενημερωνω για να μη πιαστουν και αλλοι μλκς οπως εγω...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!!
Υπαρχει και καποιο που να λεει πολλα? :/
24:00 που περάσαμε ήταν κλειστό :-
Δε ξερω προσωπικα να σου απαντησω. Κανα τηλ να παρεις να δεις δε παιζει?Είναι ανοιχτό απόψε το Κίνκυ μάγκες?