Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wraithnight

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Η γνωστή Γκρέις βρίσκεται εκεί? Που έχει πάει, την έχασα πάλι.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Η γνωστή Γκρέις βρίσκεται εκεί? Που έχει πάει, την έχασα πάλι.
Η Γκρέις είναι στο καινούργιο ALCATRAZ ήμουν εκεί εχθές το βράδυ και τα σπάσαμε στην πριβεδαρα μαζί με αυτήν και τη Νανσυ :tits2::tits2:

Wraithnight

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Πάντα εσύ με φτίαχνεις μεγάλε και πόσο πάει το μαλλί για σπέσιαλ μαζί της το κλασσικό 50 ή πιο πάνω ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Το Σάββατο αρκετός κόσμος.
Είσοδος στα 15€.Απο το ρόστερ δεν τρελάθηκα.Τα κλασικά.

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Ρε παιδιά κανείς από εδώ δεν έχει πάρει ποτέ τη Βερόνικα στο ακριβό prive των 100 ευρώ για να μας πει πόσο... προχωράει τη φάση;
Τσιμπουκι με γλυφοκωλι και Χυσιμο στο στόμα 100€ , ξεκινά

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τσιμπουκι με γλυφοκωλι και Χυσιμο στο στόμα 100€ , ξεκινά
Μεγάλε τελικά πέρασα προσφάτως από το μαγαζί και η Βερόνικα έχει γίνει πλέον υπεύθυνη και δεν κάνει πια ούτε απλούς χορούς, δέχεται μόνο κεράσματα με ποτά, γιατί μου γράφεις μαλακίες;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Μεγάλε τελικά πέρασα προσφάτως από το μαγαζί και η Βερόνικα έχει γίνει πλέον υπεύθυνη και δεν κάνει πια ούτε απλούς χορούς, δέχεται μόνο κεράσματα με ποτά, γιατί μου γράφεις μαλακίες;
Ναι μετά τις καραντινες αναβαθμίστηκε και δεν κάνει χορούς κλπ.

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Μπορείς να την κωλομπαρεψεις άνετα , άσχετα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μπορείς να την κωλομπαρεψεις άνετα , άσχετα
Έτσι μάλιστα. Ευχαριστώ για την πληροφορία αν και διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου, ακόμα και σ' εμένα που γνωριζόμαστε χρόνια δεν έχει ανοιχτεί ποτέ για να δώσουμε ραντεβού έξω κ.τ.λπ., φαίνεται πολύ δύσκολη. Αν όμως νομίζεις ότι κάνω λάθος και έχεις να μου πεις κάτι περισσότερο ή να μου παραθέσεις κάποια δική σου εμπειρία, στείλε μου PM

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Έτσι μάλιστα. Ευχαριστώ για την πληροφορία αν και διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου, ακόμα και σ' εμένα που γνωριζόμαστε χρόνια δεν έχει ανοιχτεί ποτέ για να δώσουμε ραντεβού έξω κ.τ.λπ., φαίνεται πολύ δύσκολη. Αν όμως νομίζεις ότι κάνω λάθος και έχεις να μου πεις κάτι περισσότερο ή να μου παραθέσεις κάποια δική σου εμπειρία, στείλε μου PM
Δεν νομίζω να κανει κάτι εκτός.Πολυ δύσκολο.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η Μαρθα που κανει τα show μου ειπε οτι θα ειναι στο κινκυ Παρασκευει και Σαβατο το ιδιο και η Πορνορτασικια Αρλετα ocean η Μονικα.κανει καλο χορο αρκει να εισαστε ευγενικος μαζι της.κανει και παρτουζοχορο μαζι με την Μισελ !!!γουστατονται αυτες τρομερα και μεταξυ τους!!!

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Μετα απο πολλες εξοδους στο πολυτελες στριπ κλαμπ κινκυ οπερα μετα το ανοιγμα απο τον κορονοιο πηρα για χορο την Πολινα.Η πολινα ειναι μια κππελα με σπαστα καστανομαυτα μαλια γυρω στο 1.75 με ωραια ποδια και ποπο κανει και show με δυο μεγαλους χρυσους δονητες στην σκινυ του κινκυ οπερα .Στον απλο χορο τα εκανε σχεδον ολα χαδια φιλια στον λαιμο στα μαγουλα και αφησε και της χαιδευα μεσα απο το εσωρουχο το ευαισθητο σημειο της.μου ελεγε οτι της αρεσουνε τα ματια μου και το βλεμα μου την καυλονει....κανονισαμε και βγηκαμε την ημερα που ειχε ρεπο ραντεβου εξω...συντομα θα σας περιγραψω την εμπειρια μου με την πολινα απο την Ουκρανια!!!!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Μετα απο πολλες εξοδους στο πολυτελες στριπ κλαμπ κινκυ οπερα μετα το ανοιγμα απο τον κορονοιο πηρα για χορο την Πολινα.Η πολινα ειναι μια κππελα με σπαστα καστανομαυτα μαλια γυρω στο 1.75 με ωραια ποδια και ποπο κανει και show με δυο μεγαλους χρυσους δονητες στην σκινυ του κινκυ οπερα .Στον απλο χορο τα εκανε σχεδον ολα χαδια φιλια στον λαιμο στα μαγουλα και αφησε και της χαιδευα μεσα απο το εσωρουχο το ευαισθητο σημειο της.μου ελεγε οτι της αρεσουνε τα ματια μου και το βλεμα μου την καυλονει....κανονισαμε και βγηκαμε την ημερα που ειχε ρεπο ραντεβου εξω...συντομα θα σας περιγραψω την εμπειρια μου με την πολινα απο την Ουκρανια!!!!
μόνο πόσο σε χρέωσε πες μας loverboy αχαχαχαχα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Από προσωπική εμπειρία (όχι με τη συγκεκριμένη), για μια έξοδο, τουλάχιστον 100€ για φαγητό/ποτά (αναλόγος πόσο πιόμα), δηλαδή και πολλές φορές παραπάνω + το ξενοδοχείο. Αυτά προφανώς αν δεν της δώσεις και στο χέρι χρήμα ή της πάρεις κάνα δώρο κλπ
Αν είναι και για κάνα 2ήμερο/3ήμερο εκεί ξεφεύγει η φάση

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Προσφατος ειμουν στο κινκυ με εναν συναδελδο καθημερινη ειχε λιγοτερες γυναικες αλλα καποιες καινουργιες Ουκρανες μια απο αυτες ηταν η Νικολετα ψηλη με απιστευτες αναλογιες σουπερ μοντελ την πηρα και επεσα μεσα η κοπελα στο απλο χορο τον δεκα ευρω εκανε παπαδες.λικνιζονταν με χαρει πανο μου στυσιμο φοβερο δεν ειχε θεμα κανενα στα χουρφτοματα οπου και να γινονταν και μου ελεγε μου αρεσουν στα χαστουκια.το στυθος της δεν ηταν αρκετα μεγαλο αλλα ο κολος της ηταν θαυμα.ευγενικη μολις τελειωσαμε μου προτεινε να κανουμε και πριβε αλλα της αρνηθικα επειδη την επομενη ημερα επρεπε να ξυπνησω πρωι.θελω να ξαναπαο να την παρω για χορους.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Στο κινκυ καμια δεκαρια χορους ειχα κανει συνολικα στης εξοδους μου και εξω εναν καφε την κερασα σε ενα παραλιακο μαγαζι αφου μενει κοντα στο φαληρο

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Αλεξανδρα κανει show με δονητες στο κινκυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom