ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.952
- Πόντοι
- 36.618
Παρασκευή Σάββατο συνήθως δουλεύει.Το Αλκατράζ είναι ανώτερο σε όλα .Η Μαρθα ήταν σούπερ αλλά έχει εξαφανιστεί .
Παρασκευή Σάββατο συνήθως δουλεύει.Το Αλκατράζ είναι ανώτερο σε όλα .Η Μαρθα ήταν σούπερ αλλά έχει εξαφανιστεί .
promotion begins
μόνα λίζα ήταν διακοπούλες......επέστρεψε όμως...Μονα Λιζα δεν ειδα στο κινκυ και Αλεξανδρα που κανει τα show με πατρικ.
Αμα είσαι φραγκατος XL,φορτωμένος και μπορείς να χαλάς τέτοια ποσά λυγίζουν τα μωρά, μαγκιά σου ρε μανΣυντομα θα παμε με την παρεα μου στο κινκυ και θα δωσω ενα εξτρα δεκαρικακι στην ουκρανεζα να μου κανει ελαφρυ γλειψιμο και φραμπαλα.εχει απιστευτο σωμα και προσωπο.Δεν ειναι κακο να δινουμε ενα τιπς για να σου κανουνε κατι παραπανο απο τα συνηθισμενα.
Κανε κι εσυ το σκατο σου παξιμαδι και ισως καταφερεις να δωσεις ενα δεκαρικακι τιπς οπως ο αρχοντας boubis και να εχεις εξτρα gfe με φραμπαλα, γλυψιμο, πιπαρα, διακοπες μαζι τριολε με φιλες της κλπΑμα είσαι φραγκατος XL,φορτωμένος και μπορείς να χαλάς τέτοια ποσά λυγίζουν τα μωρά, μαγκιά σου ρε μαν
ονοματάκι ουκρανικου φράμπαλου?Συντομα θα παμε με την παρεα μου στο κινκυ και θα δωσω ενα εξτρα δεκαρικακι στην ουκρανεζα να μου κανει ελαφρυ γλειψιμο και φραμπαλα.εχει απιστευτο σωμα και προσωπο.Δεν ειναι κακο να δινουμε ενα τιπς για να σου κανουνε κατι παραπανο απο τα συνηθισμενα.
Χα χα αλλά μας διαφημίζει ο από πάνω...ότι να ναιΜακρια απ την julia , καλυτερα να το πεταγα στα σκουπιδια το 10αρικο, καλο μουνι μεν αλλα πας να την ακουμπησεις και λεει no touch ,touch only private λεει χαχαχαχ, και μη νομιζετε οτι της επιασα και το μουνι , καθολου δεν αφηνε το αγγιγμα γενικοτερα
Oυστττ
Φιλε αυτο που λεει δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται στον απλο χορο σε κανενα απο τα στριπ ,Χα χα αλλά μας διαφημίζει ο από πάνω...ότι να ναι
Μακριά από ψιλομυτεςΜακρια απ την Julia , καλυτερα να το πεταγα στα σκουπιδια το 10αρικο, καλο μουνι μεν αλλα πας να την ακουμπησεις και λεει no touch ,touch only private λεει χαχαχαχ, και μη νομιζετε οτι της επιασα και το μουνι , καθολου δεν αφηνε το αγγιγμα γενικοτερα
Oυστττ
Την είδα αλλά δεν νομίζω να κάνειΑσφαλος και κανει την ειδες απο κοντα???
Ωραία είναι ναιΤο κατι παραπανο πως το εννοεις?Σου αρεσε η Μονικα?
Απλό την πήραΤην πηρες χορο?
Τα έχει φυσικά φίλε ή είναι σιλικόνη;Η Μονικα λογο βυζοτορπιλων κανει το καλυτερο ισπανικο στο πριβε
Στο prive των 50 ή παραπάνω κάνει κλαρίνο ;Πολυ καλη ειναι και στο πριβε κανει περισοτερα και κλαρινο και φραμπαλα.