Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Πέρασμα χθες.
Είσοδος στα 10€.Για Κυριακή βράδυ είχε κίνηση.Κοπελες αρκετές.Οι πιο πολλές ήταν και πριν την καραντίνα.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Και γαμω τα σόου ψες....

Ένα σόου με 2 άντρες και 5-6 κορίτσια γύρω τους.... ξένοι μάλλον το γκρουπακι αυτό....
Πιο πολύ χορευτικό ήταν.... αλλά εντυπωσιακό μπορώ να πω..... άξιζε....με πολύ καλή μουσική επίσης....

Το δεύτερο σόου, καλό θα ήταν να ανατρέξετε σε Sirina...
Οι πρωταγωνιστές μας, Τεό και Ίνα ( έτσι με πληροφόρησαν , αυτοί πρέπει να ήταν ).... live sex....
Μπορώ να πω αρκετά καλό γιατί τα παιδιά είναι επαγγελματίες, και το χαμόγελο της Ίνας όλα τα λεφτά....

Κόσμος πολύς, αρκετά κορίτσια....

Ευχάριστο περιβάλλον !!!

Άξιζε....

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Και γαμω τα σόου ψες....

Ένα σόου με 2 άντρες και 5-6 κορίτσια γύρω τους.... ξένοι μάλλον το γκρουπακι αυτό....
Πιο πολύ χορευτικό ήταν.... αλλά εντυπωσιακό μπορώ να πω..... άξιζε....με πολύ καλή μουσική επίσης....

Το δεύτερο σόου, καλό θα ήταν να ανατρέξετε σε Sirina...
Οι πρωταγωνιστές μας, Τεό και Ίνα ( έτσι με πληροφόρησαν , αυτοί πρέπει να ήταν ).... live sex....
Μπορώ να πω αρκετά καλό γιατί τα παιδιά είναι επαγγελματίες, και το χαμόγελο της Ίνας όλα τα λεφτά....

Κόσμος πολύς, αρκετά κορίτσια....

Ευχάριστο περιβάλλον !!!

Άξιζε....
Εκτός από το σόου γκόμενες έχει ωραίες;

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Εκτός από το σόου γκόμενες έχει ωραίες;θ

Εκτός από το σόου γκόμενες έχει ωραίες;
Παρόλο που είχε πολύ κόσμο που κερνούσαν, ταυτόχρονα είχε Και όμορφες κοπέλες που πηγαινοέρχοντουσαν όλη την ώρα

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Παρόλο που είχε πολύ κόσμο που κερνούσαν, ταυτόχρονα είχε Και όμορφες κοπέλες που πηγαινοέρχοντουσαν όλη την ώρα
Οκ θα το βάλω στο πρόγραμμα για ποτό

• Like
Αντιδράσεις: Geo...

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.227
Πόντοι
24.806
Έχει κάποιος εμπειρία με Σαμπρινα από Λευκορωσία ? Πήγα τις προάλλες. Κέρασα ποτάκι και χορό. Έτσι και έτσι για το πριβέ όμως. Τα μάσαγε. 140 μου είπε και θα δεις....

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.347
Πόντοι
5.646
Έχει κάποιος εμπειρία με Σαμπρινα από Λευκορωσία ? Πήγα τις προάλλες. Κέρασα ποτάκι και χορό. Έτσι και έτσι για το πριβέ όμως. Τα μάσαγε. 140 μου είπε και θα δεις....
140?
50 είναι το απλό πριβέ...
Και επάνω διακόσια κάτι....
Τέτοια τιμή πρώτη φορά ακουω

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.227
Πόντοι
24.806
140?
50 είναι το απλό πριβέ...
Και επάνω διακόσια κάτι....
Τέτοια τιμή πρώτη φορά ακουω
Και η Μία που είναι μουνάρα για πριβέ 140€ μου είπε. Μόνο όμως να χορεύει γυμνή.
Η συγκεκριμένη μάλιστα φορούσε ένα σορτσάκι και στον απλό χορό δεν το έβγαζε. Μου λέει μόνο στο πριβέ.
Το απλό το πριβέ 50€ το ξέρω και εγώ .
Παλιότερα έπαιρνα τσιμπούκι προ κορονωιού !!

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.347
Πόντοι
5.646
Και η Μία που είναι μουνάρα για πριβέ 140€ μου είπε. Μόνο όμως να χορεύει γυμνή.
Η συγκεκριμένη μάλιστα φορούσε ένα σορτσάκι και στον απλό χορό δεν το έβγαζε. Μου λέει μόνο στο πριβέ.
Το απλό το πριβέ 50€ το ξέρω και εγώ .
Παλιότερα έπαιρνα τσιμπούκι προ κορονωιού !!
Με 140 δηλαδή βγάζει το σορτσάκι να φανταστώ...;
Και μετά θέλει αλλά 140 για να προχωρήσει;
Χάσαμε το μέτρημα...

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.227
Πόντοι
24.806
Με 140 δηλαδή βγάζει το σορτσάκι να φανταστώ...;
Και μετά θέλει αλλά 140 για να προχωρήσει;
Χάσαμε το μέτρημα...
Των 50 θα εννοούσε. Πάντως τι 50 τι 140 τα ίδια θα έκανε !!
250 δεν πηγαίνει αυτή σίγουρα

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
Πέρασα και εγώ από το Κινκυ που στην ουσια ειναι ενα με το άλλο παραδιπλα το babylon αν θυμαμαι καλα ....καθισα μπυριτσα τσιγαρακι κανανε παρελαση μερικα κομματια σε γενικες γραμμες εχει καποια πολυ αξιολογα κομμάτια κάποιες τις πηρα για απλό χορό μου λέγανε η καθεμια τα δικά τους για πριβέ....γενικά σε αυτο το μαγαζί το πριβέ ειναι κάτι πολύ σχετικό μου έχουν πει πριβε γκομενες 100 ευρώ αλλες μου εχουν πει 250 δεν υπάρχει γραμμη στην τιμή όσο κοστολογεί η καθεμία τις υπηρεσίες της. Αφού έχασα την μπάλα και εγώ έκανα το κλασικό που κάνω συνήθως πίανω ενα σερβιτόρο του δίνω ενα τάλιρο (μπορεί καμια φορα ενα 5ευρώ να σε γλιτώσει από φολες) και του λέω στειλε κανα δυνατό που να ειναι και καλό στο πριβέ και όντως μου στέλνει ενα δυνατο μουνί και της λέω πάμε για αρχή ενα απλό χορό να κόψω κίνηση και εκεί μου ξεφουρνίζει ότι για ένα φουλ πριβε καταλαβαίνετε τι εννοω ότι θέλει 250 εκεί ξενέρωσα λεω ευχαριστώ αγάπη καλό βράδυ δεν λέω καλό ηταν αλλά αυτά τα λεφτα δεν τα εδινα όνοματα δεν θυμαμαι ρε παιδία συγνώμη.
Έτσι πήρα ένα από κολομβία για πριβέ με 100 ευρώ που μου ειχε πει και ειχα κανει χορο νωριτερα ονομα πάλι δεν συγκράτησα αμαν και αυτό με τα ονοματα ειναι και πολλες και με περιεργα ονοματα όλες χάνεις την μπάλα και έκλεισε η βραδία.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.227
Πόντοι
24.806
Πέρασα και εγώ από το Κινκυ που στην ουσια ειναι ενα με το άλλο παραδιπλα το babylon αν θυμαμαι καλα ....καθισα μπυριτσα τσιγαρακι κανανε παρελαση μερικα κομματια σε γενικες γραμμες εχει καποια πολυ αξιολογα κομμάτια κάποιες τις πηρα για απλό χορό μου λέγανε η καθεμια τα δικά τους για πριβέ....γενικά σε αυτο το μαγαζί το πριβέ ειναι κάτι πολύ σχετικό μου έχουν πει πριβε γκομενες 100 ευρώ αλλες μου εχουν πει 250 δεν υπάρχει γραμμη στην τιμή όσο κοστολογεί η καθεμία τις υπηρεσίες της. Αφού έχασα την μπάλα και εγώ έκανα το κλασικό που κάνω συνήθως πίανω ενα σερβιτόρο του δίνω ενα τάλιρο (μπορεί καμια φορα ενα 5ευρώ να σε γλιτώσει από φολες) και του λέω στειλε κανα δυνατό που να ειναι και καλό στο πριβέ και όντως μου στέλνει ενα δυνατο μουνί και της λέω πάμε για αρχή ενα απλό χορό να κόψω κίνηση και εκεί μου ξεφουρνίζει ότι για ένα φουλ πριβε καταλαβαίνετε τι εννοω ότι θέλει 250 εκεί ξενέρωσα λεω ευχαριστώ αγάπη καλό βράδυ δεν λέω καλό ηταν αλλά αυτά τα λεφτα δεν τα εδινα όνοματα δεν θυμαμαι ρε παιδία συγνώμη.
Έτσι πήρα ένα από κολομβία για πριβέ με 100 ευρώ που μου ειχε πει και ειχα κανει χορο νωριτερα ονομα πάλι δεν συγκράτησα αμαν και αυτό με τα ονοματα ειναι και πολλες και με περιεργα ονοματα όλες χάνεις την μπάλα και έκλεισε η βραδία.
Τι κάνατε με 100€ ?

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Έπαιξε πίπα χωρις δεν γάμησα δεν το επιδιωξα απο την αρχη τις είπα μονο πίπα να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν αυτο ανεβαζε την τιμη.
Σάν μπόλικα δε θυμάσαι....
Κ όλο ξεχνάς κιόλας, εσύ....

Μόνο την είσοδο και την έξοδο θυμάσαι....

Δε μας τα λες και πολύ καλά !
Ή σκαστος απ'τη γυναίκα ή γκόμενα σου πηγές....κ δε θες να καρφωθεις.....
Ή έχεις περάσει κ συ κορωνοιο και αρχίζεις και ξεχνάς σιγά σιγά....

Τεσπα, κ καλά έκανες....

Εις το επανιδείν

• Χαχα
Αντιδράσεις: boeder

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
Σάν μπόλικα δε θυμάσαι....
Κ όλο ξεχνάς κιόλας, εσύ....

Μόνο την είσοδο και την έξοδο θυμάσαι....

Δε μας τα λες και πολύ καλά !
Ή σκαστος απ'τη γυναίκα ή γκόμενα σου πηγές....κ δε θες να καρφωθεις.....
Ή έχεις περάσει κ συ κορωνοιο και αρχίζεις και ξεχνάς σιγά σιγά....

Τεσπα, κ καλά έκανες....

Εις το επανιδείν
Χαχα εγώ πάντα πάλι απορούσα με μερικούς που θυμούνται όνοματα σωματώτυπους χρώμα μαλλιών και ματιών δεν λέω μπράβο τους θα έχουν φωτογραφική μνήμη....σκαστός όντως πήγα άλλα ονόματα σπάνια μου μένουν στην μνήμη είδικα αυτα ρωσικο-ρουμανικα-ουκρανικα δεν ειναι και πολυ ευκολα χαχα εκέινη την ήμερα πριν καταλήξω σε πριβε ειχα πάρει τουλάχιστο 6 κοπέλες για απλό χωρό όποτε οπως καταλαβαίνεις οι αναμνήσεις μου απο εκεινη την ημέρα ειναι κώλοι βυζία και μια πιπα στο τελος αυτα χαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Geo...

schef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναθλητές, νέος στο Forum παλαιός στο άθλημα με ένα μεγάλο κενό λόγο προβλημάτων. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, θέλω να πάω Opera με ένα διαστημικό εργαλείο, σκέφτομαι να περάσω στον πάνω όροφο κατευθείαν. Το σενάριο λέει να ψωνίσει το κορίτσι κάποιον χορευτή και να μπλεχτουμε γενικώς. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για κόστη και γενικώς πως παει το σύστημα στον όροφο;

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Δεν ξερω για Οπερα αλλα οπως τα λες καλυτερα να πατε Αλκτραζ

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Αγαπητοί συναθλητές, νέος στο Forum παλαιός στο άθλημα με ένα μεγάλο κενό λόγο προβλημάτων. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, θέλω να πάω Opera με ένα διαστημικό εργαλείο, σκέφτομαι να περάσω στον πάνω όροφο κατευθείαν. Το σενάριο λέει να ψωνίσει το κορίτσι κάποιον χορευτή και να μπλεχτουμε γενικώς. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για κόστη και γενικώς πως παει το σύστημα στον όροφο;
Πηγαινε να δώσεις καμία διακοσαρια ευρώ και...Τι τον θες τον πάνω όροφο..;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom