Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
347
Πόντοι
21
150 σπάνια αλλα σίγουρα πανω απο 100 για γαμησι.
150 θα προσπαθήσει παντως η γκόμενα.
Για μουνάρες, συμφωνώ απόλυτα.
Μεσοβδόμαδα άδειο
Σαββατο η πιο καυτη νύχτα.quote author=jimy.m. notid=104824 link=topic=77165.msg9237340#msg9237340 date=1577130562]
Στην καβατζα που χει πισω?,
Παιζει δηλ κ μπριζολα στα 100
[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                                     Πριβε πλεον των 50 δεν υπαρχει στην ουσια γιατι εφυγαν οι κουρτινες και φωτιστηκε ο χωρος,αρα δεν αξιζει,η μονη επιλογη πλεον για πριβε που δεν εισαι σε κοινη θεα ειναι επανω αλλα εμενα γιατι μου ειπαν επανω το πριβε κοστιζει ουτε 100 ουτε 150 που αναφερατε αλλα 250??? :S :think: :headbang: :helpplea: Γι αυτο και δεν πηρα...!!!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

text

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
0
To πενηνταράκι όντως χάλασε με τις αλλαγές που έγιναν και δεν ξέρω αν αξίζει τόσο, αλλά για το πάνω και εμένα μου είπαν πως ξεκινά από τα 150 ευρώ. Αρχικά μου ακούστηκαν πολλά αλλά όταν με ξενάγησε φίλη κορασίδα του καταστήματος εντυπωσιάστηκα, είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά που έχω πάει. Δεν το τίμησα γιατί ήδη είχα ξεφραγκιαστει από τις προηγούμενες στάσεις μου :) αλλά θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν για το μέλλον

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
347
Πόντοι
21
To πενηνταράκι όντως χάλασε με τις αλλαγές που έγιναν και δεν ξέρω αν αξίζει τόσο, αλλά για το πάνω και εμένα μου είπαν πως ξεκινά από τα 150 ευρώ. Αρχικά μου ακούστηκαν πολλά αλλά όταν με ξενάγησε φίλη κορασίδα του καταστήματος εντυπωσιάστηκα, είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά που έχω πάει. Δεν το τίμησα γιατί ήδη είχα ξεφραγκιαστει από τις προηγούμενες στάσεις μου :) αλλά θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν για το μέλλον
Οσο ακριβως αξιζει ενα πριβε τιγκα φως και χωρις κουρτινες σε δημοσια θεα ολων, πελατων,σερβιτορων,του αλλου που χορευει διπλα σου...!! :think: Ναι οκ το ειδα κι εγω πανω πολυ ωραια κατασταση,οχι για ολους ομως...ολοι οι υπολοιποι των 50 δεν ειμαστε πλεον γι αυτο το μαγαζι...??! Εμεις που εχουμε μπατζετ 50 εως 100 για το πριβεδακι μας πρεπει να μην ξαναεμφανιστουμε?? Δεν το καταλαβαμε γιατι ακυρωσαν το 50αρικο φωτιζοντας το και βγαζοντας τελειως τις κουρτινες δεν μπορει να συνυπαρχει των 50 με των 150???  Τα 50αρικα μας και τα 100αρικα μας (που ειναι σιγουρα και η πλειοψηφια) δε τα θελουν?? Δε θα μπορουσαν να υπαρχουν πριβεδακια οπως παντα για ολα τα βαλαντια?? Μεγαλοπιαστηκαν μαλλον...Ποιος τεραστιος εγκεφαλος το σκεφτηκε αυτο?? :headbang: Αληθεια τι νοημα εχει πλεον το πριβε των 50 ?? :idiot: Οποιος εχει 150 μαγκια του δε λεω...ολοι οι υπολοιποι να ψαχτουμε αλλου?? Τις πιο πολλες φορες μπαινω για 50 κι αν μετραει η φαση συνεχιζω και σε δευτερο...Μ εχει χαλασει αυτη η φαση γιατι ημουν συχνος πελατης πριβεδακιας των 50-100 και μου το εκοψαν... Τους κοβω κι εγω λοιπον, μαυρο κι απο μας, εφοσον ολα τα υπολοιπα καταστηματα εχουν μια χαρα πριβεδακια των 50 και των 100 , υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που σεβονται τους παλιους πελατες και τα 50αρικα τους...

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Έχεις δίκιο φίλε αυτά τα μαγαζιά δεν σε σέβονται δεν ξέρω πως την έχουν δει αλλά όπως είπες υπάρχουν και άλλα εγώ στο caissa που πηγαίνω συνήθως μια χαρά είναι το πριβέ των 50 ξεχωριστό δωμάτιο μια χαρά ούτε μας βλέπει κανείς.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.048
Πόντοι
36.988
Έχεις δίκιο φίλε αυτά τα μαγαζιά δεν σε σέβονται δεν ξέρω πως την έχουν δει αλλά όπως είπες υπάρχουν και άλλα εγώ στο caissa που πηγαίνω συνήθως μια χαρά είναι το πριβέ των 50 ξεχωριστό δωμάτιο μια χαρά ούτε μας βλέπει κανείς.
Ναι αλλά το "πανηγύρι" στα 100 γίνεται κι εκεί...

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
136
Like
7.684
Πόντοι
24.576
Οσο ακριβως αξιζει ενα πριβε τιγκα φως και χωρις κουρτινες σε δημοσια θεα ολων, πελατων,σερβιτορων,του αλλου που χορευει διπλα σου...!! :think: Ναι οκ το ειδα κι εγω πανω πολυ ωραια κατασταση,οχι για ολους ομως...ολοι οι υπολοιποι των 50 δεν ειμαστε πλεον γι αυτο το μαγαζι...??! Εμεις που εχουμε μπατζετ 50 εως 100 για το πριβεδακι μας πρεπει να μην ξαναεμφανιστουμε?? Δεν το καταλαβαμε γιατι ακυρωσαν το 50αρικο φωτιζοντας το και βγαζοντας τελειως τις κουρτινες δεν μπορει να συνυπαρχει των 50 με των 150???  Τα 50αρικα μας και τα 100αρικα μας (που ειναι σιγουρα και η πλειοψηφια) δε τα θελουν?? Δε θα μπορουσαν να υπαρχουν πριβεδακια οπως παντα για ολα τα βαλαντια?? Μεγαλοπιαστηκαν μαλλον...Ποιος τεραστιος εγκεφαλος το σκεφτηκε αυτο?? :headbang: Αληθεια τι νοημα εχει πλεον το πριβε των 50 ?? :idiot: Οποιος εχει 150 μαγκια του δε λεω...ολοι οι υπολοιποι να ψαχτουμε αλλου?? Τις πιο πολλες φορες μπαινω για 50 κι αν μετραει η φαση συνεχιζω και σε δευτερο...Μ εχει χαλασει αυτη η φαση γιατι ημουν συχνος πελατης πριβεδακιας των 50-100 και μου το εκοψαν... Τους κοβω κι εγω λοιπον, μαυρο κι απο μας, εφοσον ολα τα υπολοιπα καταστηματα εχουν μια χαρα πριβεδακια των 50 και των 100 , υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που σεβονται τους παλιους πελατες και τα 50αρικα τους...
λόγο του ότι γνωρίζω αρκετούς που δουλεύουν εκεί σας λέω υπεύθυνα το έξεις...λειτουργούν με την φιλοσοφία λίγοι βαριά πακεταρισμενοι και καλοί...όταν με το καλό (κακό) καταλάβουν τι μαλακια έκαναν τότε θα δούμε ότι τα 150 αρια και η κατάργηση του 50 100 πριβέ ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσαν να κάνουν...και εγώ και η παρέα μου δεν ξαναπαταμε ποτέ!!! Δεν έχω πρόβλημα να χαλάσω 100 200 η και 300 απλά γουστάρω να έχω επιλέξει εγώ τον τρόπο... Τώρα μας λένε αν έχεις στην τσέπη σου κάτω από 250 δεν σε θέλω για πελάτη γιατί με αυτές της αναβαθμίσεις για 1 ποτό δικό σου 2 της γυναίκας και ένα πριβέ...μάλλον δεν φτάνουν... άντε να είσαι ίσα αυγά ίσα καλάθια

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
347
Πόντοι
21
Ναι αλλά το "πανηγύρι" στα 100 γίνεται κι εκεί...
Επειδη ειμαι πελαταρας και εκει ναι ok υπαρχει το πανηγυρι των 100 αλλα στο Caissa συνεχιζει να υπαρχει και το πριβε των 50 για μας τους πιο ταπεινους που διαθετουμε μονο αυτο το ποσο,και οπως ειπε ο φιλος ''μια χαρά είναι το πριβέ των 50 ξεχωριστό δωμάτιο σκοτεινο να γουσταρεις κι ούτε μας παιρνει ματι κανείς....''  :tits: :cum: εχει κι εκει το παιχνιδι του για εμας τους πελατες οπως και τα φραγκα του για τα αφεντικα που το σκεφτονται εξυπνα, γιατι καποιες καλες βραδιες οπως μου συζητησε και ο αρχηγος γινονται 50 πριβεδακια των 50 τουτεστιν 2.500 ευρωπουλα! τοσο απλα...! Με την ιδια λογικη ξεχωριστε την πλεμπα κοβωντας και τα φτηνα ποτα, ολοι 60αρια και σαμπανιες μονο, οτι να ναι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Παίδες παρακαλείται όποιος είχε τον τελευταίο καιρό εμπειρία με τη Βερόνικα στο πατάρι με το ακριβό prive των 100 ευρώ να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω PM για λεπτομέρειες... Την τελευταία φορά που την πήρα στο prive των 100 ευρώ τον Ιούλιο του '17 δεν κάναμε κάτι πολύ "προχωρημένο" αλλά δεν ξέρω μήπως έχει αλλάξει τώρα κάτι. Θα μου πείτε βέβαια τί ρωτάω τώρα με το μαγαζί κλειστό αλλά απ' τη μία μου δημιουργήθηκε η απορία διαβάζοντας κάποια σχόλια συναγωνιστών εδώ και απ' την άλλη όσο να 'ναι καλό είναι να προετοιμάζουμε από τώρα τη "δράση" μας για όταν θα έχει περάσει όλο αυτό που ζούμε σ' αυτήν τη συγκυρία

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
Live από το Κίνκυ Όπερα ξεχώρισαν Πωλίνα και Καρολίνα στην πίστα, γνωρίζει κανείς αν κάνουν τίποτα στο μεγάλο πριβέ;

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
347
Πόντοι
21
Live από το Κίνκυ Όπερα ξεχώρισαν Πωλίνα και Καρολίνα στην πίστα, γνωρίζει κανείς αν κάνουν τίποτα στο μεγάλο πριβέ;
Ημουν εκει φιλος και συμφωνω, ειδικα για Πωλιναρα, 2μετρη κορμαρα καυλιαρα και καλο παιδι,αψογη σε ολα της... :tits2: :kissass: :tits2:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
Ναί Άλογο η Πωλινάρα
Στο πριβέ γαμιέται όμως;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
Να έρθω να τη γαμησω τσάμπα τη ψηλη που έχω ρέντα στις στριπτιτζουδες;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
Έλα αμέ
Εμένα δεν μου σηκώνεται αν δεν πληρώσω!!!
Το ξέρεις το Πωλινάκι Πίλο;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
Οχι αλλα αν ειναι αστέρι όπως λέτε μια γνωριμία πρέπει να γινει

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
347
Πόντοι
21
Ναί Άλογο η Πωλινάρα
Στο πριβέ γαμιέται όμως;
Πιστευω οποιος ξερει να φερθει και ειναι γνωστης  του συγκεκριμενου παιχνιδιου με τη μαγκια του και τα λεφτα του (ενα μπατζετ μινιμουμ 200=ποτα πριβε)καταφερνει το 99% αυτων,καθεις με τον τροπο του βεβαια...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
Αυτά είναι ρομαντικές γενικότητες για παιδάκια που έχουν χρόνο να καυλαντίζουν...
Εμείς οι γέροι δεν έχουμε χρόνο να χάνουμε, ο Θάνατος έχει πλησιάσει!
Η πουτάνα ή γαμιέται εύκολα ή δεν αξίζει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Παίδες παρακαλείται όποιος είχε τον τελευταίο καιρό εμπειρία με τη Βερόνικα στο πατάρι με το ακριβό prive των 100 ευρώ να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω PM για λεπτομέρειες... Την τελευταία φορά που την πήρα στο prive των 100 ευρώ τον Ιούλιο του '17 δεν κάναμε κάτι πολύ "προχωρημένο" αλλά δεν ξέρω μήπως έχει αλλάξει τώρα κάτι. Θα μου πείτε βέβαια τί ρωτάω τώρα με το μαγαζί κλειστό αλλά απ' τη μία μου δημιουργήθηκε η απορία διαβάζοντας κάποια σχόλια συναγωνιστών εδώ και απ' την άλλη όσο να 'ναι καλό είναι να προετοιμάζουμε από τώρα τη "δράση" μας για όταν θα έχει περάσει όλο αυτό που ζούμε σ' αυτήν τη συγκυρία

Παιδιά κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει λύνοντάς μου την απορία για τη Βερόνικα που εξέφρασα εδώ πριν αρκετό καιρό;

kapota13

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
80
Πόντοι
0
να ρωτήσω πως γίνεται η φάση του πριβέ που πηδάς?
πρέπει να σε ξέρουν? το κανονίζεις επιτόπου? και ποιες το κάνουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom