billbillakos94
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η βερονικα το τιμαει ακομα το σπορ?
τι τιμες παιζουν φιλε;Την πέρασα τελικά τη βολτίτσα μου χτες και εμεινα ικανοποιημένος!ελάχιστες αλλαγες στο ρόστερ απο την τελευταια φορά,έχει 2-3 μπαζα που χρήζουν απόσυρσης επειγόντως αλλά και μερικά μουνέτα δυνατα!σοου μια απο τα ιδια λιγο βαρετά θα έλεγα,πρεπει να ανακατευτεί λίγο η τράπουλα..σε κάποια φάση έσκασε και η ινα με τον κοντοπύθαρο τον τεο και μας χάρησε ένα ντιλντο σοου η καβλιάρα μας.
κατά τα άλλα περιορίστηκα σε κεράσματα και χορούς μόνο-ποτά πεντακαθαρα και χοροί τίμιοι!καλοί σε διάρκεια και ενταση μπορω να πω.
υ.γ.αυτά τα μουνετα πισω από την μπάρα τι κάβλες που είναι?θέλουν ψέκασμα οι μουνάρες
10 είσοδος με ποτό,10 ευρω απλός χορός,50 πριβε,100 μεγάλο πριβέ.κλασικά!τωρα όσο πας στα πανω προγραμματα,οι υπηρεσίες ποικίλουν ανάλογα με την κοπέλα..κάνεις την ξίγα σου από πριν για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!!!αλλά μερικές δεν είναι προσγειωμένες καθόλου.ενα ρωσιδάκι πανέμορφο μου είπε 500ρικο για ρομαντική κατάσταση μιας ώρας.έλεος!τι τιμες παιζουν φιλε;
100μεγαλο πριβε δηλαδή στον οροφο στους ρομαντικούς καναπέδες μια χαρα10 είσοδος με ποτό,10 ευρω απλός χορός,50 πριβε,100 μεγάλο πριβέ.κλασικά!τωρα όσο πας στα πανω προγραμματα,οι υπηρεσίες ποικίλουν ανάλογα με την κοπέλα..κάνεις την ξίγα σου από πριν για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!!!αλλά μερικές δεν είναι προσγειωμένες καθόλου.ενα ρωσιδάκι πανέμορφο μου είπε 500ρικο για ρομαντική κατάσταση μιας ώρας.έλεος!
ιννα και τεο ομως δεν ειναι μονο αθενς και γκοντεν
ναι παιδιά κάνουν και σόου στο κινκυ τώρα ξεκινησανέχω την εντύπωση πως παίζουν και στο κινκυ πια
τους είδα σε μια πολύ πρόσφατη επίσκεψη
εχει ναικαλησπέρα,
εχει και ανδρικό stip show?
ναι κανονικά.Eιxa παει αρκετες φορες το 2010
Θυμαμαι ειχε live γαμησει κ λεσβιακο
Υπαρχουν ακομα τετοια show,??
οσες φορες και αν εχω παει ολο με το κινητο τους παιζουν.Σαββατοκύριακο είναι πιο ενδιαφέρον... Καθημερινες όχι τόσο...