Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
Μετά την ενθουσιώδη πρώτη φορά,δυστυχώς,τις επόμενες 2 τα πράγματα κινήθηκαν στα όρια του φιάσκου.Αλκατρίζει πολύ το μαγαζί(μιλάμε για αλκατραζ πρό διετίας),πολλές καλές έγιναν άφαντες σε διάστημα ενός μηνός και οι πολλές γύρες κόπηκαν για χάρη των ταυλοκαθισμάτων σε συμπαθείς γερόντες.Η πλήρης εφαρμογή,δε,του μότο "η ποσότητα απέναντι στην ποιότητα".Για πολλοστή φορά σε στρίπ κλάμπ δε μπορούν να μου αδειάσουν το,προδιατεθιμένο να κατασπαραχτεί,πορτοφόλι,και όταν αυτό συμβαίνει σε μαγαζί που πάς για τρίτη φορά.έ,δε τα λές και ευοίωνα τα πράγματα...

Υ.Γ 1:Εν τω μεταξύ ρε παιδιά,με μία κάθετη ανάγνωση του φόρουμ,τα περισσότερα ονόματα που έχουν αναφερθεί,με εξαίρεση τη Grace,δεν ήταν στο μαγαζί.Κάποιος να κρατάει τα up to date.Εγώ Μαριάννες,Μίες πήγα να συναντήσω,τίποτα δεν είδα...

Υ.Γ 2:Πρέπει να το πώ,πως δίνω ένα μεγάλο + στα γκαρσόνια.Παίζει(δεν το πιστεύω βέβαια) να μην κοιτάζαν κάν τί λεφτά τους έδινα.Πολύ διακριτικοί με τον πελάτη.Σε αυτά τα μαγαζιά,βέβαια,δε πας για τα γκαρσόνια...

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μετά την ενθουσιώδη πρώτη φορά,δυστυχώς,τις επόμενες 2 τα πράγματα κινήθηκαν στα όρια του φιάσκου.Αλκατρίζει πολύ το μαγαζί(μιλάμε για αλκατραζ πρό διετίας),πολλές καλές έγιναν άφαντες σε διάστημα ενός μηνός και οι πολλές γύρες κόπηκαν για χάρη των ταυλοκαθισμάτων σε συμπαθείς γερόντες.Η πλήρης εφαρμογή,δε,του μότο "η ποσότητα απέναντι στην ποιότητα".Για πολλοστή φορά σε στρίπ κλάμπ δε μπορούν να μου αδειάσουν το,προδιατεθιμένο να κατασπαραχτεί,πορτοφόλι,και όταν αυτό συμβαίνει σε μαγαζί που πάς για τρίτη φορά.έ,δε τα λές και ευοίωνα τα πράγματα...

Εγω τα ελεγα πριν κανα 3μηνο, θα ρθει ο καιρος που θα την παρει την κατω βολτα ( σιγα σιγα βεβαια ) το γαμαζι αυτο..Τα σημαδια φαινοντουσαν. Δεν θα κλαψουμε κιολας.. :P

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αααα..ρε μαριαννα εφυγες και το μαγαζι ερημοσε!!! ελα πισωωωω... :pipa2:

gurusex

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Υ.Γ 1:Εν τω μεταξύ ρε παιδιά,με μία κάθετη ανάγνωση του φόρουμ,τα περισσότερα ονόματα που έχουν αναφερθεί,με εξαίρεση τη Grace,δεν ήταν στο μαγαζί.Κάποιος να κρατάει τα up to date.Εγώ Μαριάννες,Μίες πήγα να συναντήσω,τίποτα δεν είδα...

Υ.Γ 2:Πρέπει να το πώ,πως δίνω ένα μεγάλο + στα γκαρσόνια.Παίζει(δεν το πιστεύω βέβαια) να μην κοιτάζαν κάν τί λεφτά τους έδινα.Πολύ διακριτικοί με τον πελάτη.Σε αυτά τα μαγαζιά,βέβαια,δε πας για τα γκαρσόνια...
an htan kampare sto berolino kati 8a evgaze ... to 8eatro pou exei to bare8hke o kosmakhs poia  :shit: me upografh stros skan!

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
τιποτα ιδιεταιρο πια..μονο γκρευς και ναταλι λενε στο μαγαζι...

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα η Καμέλια δεν είχε κάνει εντύπωση σε κανέναν???? Δεν έχει γραφτεί τουτε μία φορά το όνομα της....μάλλον ήταν καθως πρεπει......μου φαίνεται....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κύριοι επισκέφθην το συγκεκριμένο μαγαζί τη Τετάρτη(ειδικότερα ξημερώματα Πέμπτης στις 4 π.μ)και έχω να δηλώσω ότι πρόκειται εν ολίγοις για ένα αυθεντικό πουτανομάγαζο.Πιο συγκεκριμένα,όλες οι κοπέλες που πλησίαζαν πρότειναν συνεχώς πριβέ χορούς και υπόσχονταν  :cum: :pipa2: :fuck1: :kissass: και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς,μιλάμε για πολύ χύμα κατάσταση.Όσον αφορά τις παρουσίες των κορασίδων δε μπορώ να πω ότι είναι το κάτι το εξαιρετικό, αλλά παρόλα αυτά σίγουρα δε μπορεί κανείς να τις αποκαλέσει και "μπάζα".Βέβαια η περιγραφείσα κατάσταση μπορεί να οφειλόταν στο γεγονός ότι το μαγαζί ήταν σχετικά "ψόφιο"-με λίγο κόσμο-και η ώρα αρκετά περασμένη αλλά όχι ότι μου κακόπεσε κιόλας ;).
Εν κατακλείδι, μπορώ να το προτείνω σε οποιονδήποτε επιζητά λάγνες καταστάσεις και ειδικά αν έχει μαζί του αρκετό "μαρούλι" μπορεί να περάσει πολύ καλά.
Υ.Γ:Περιμένω με αγωνία γνώμες κ από όσους το επισκεφτούν αυτό το Σ/Κ και δηλώνω ότι θα το ξαναεπισκεφτώ και εγώ σύντομα...αυτά από μένα και καλές στριποεξορμήσεις όποτε μπορείτε(ένεκα οικ.στενοτήτων) :dancing:

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επίσκεψη στο Κινκυ Παρασκευή βράδυ για μπάτσελορ κολλητού!
Παρκινγκ άνετο στον παράδρομο.
Δεν μας βόλεψε καναπέ αν και το είχαμε ζητήσει, κάτσαμε σε μπροστινό τραπεζάκι.
Το Dimple καθαρό μας φάνηκε, προσωπικό εξυπηρετικότατο. Χώρος μια χαρά επίσης.
Όσον αφορά τα σόου τώρα… Εντάξει εμένα προσωπικά γέλιο και χαβαλέ μου έβγαλε!
Καμία αίσθηση ερωτισμού, εντάξει είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά αλλά δεν μου πολυάρεσε.
Πάμε στο ζουμί τώρα…
Πολύ όμορφες παρουσίες και ευγενικές κοπέλες… Σχεδόν όλες πέρασαν από το τραπέζι μας. Είχα κάτσει και σε προνομιακή θέση επίτηδες για να τις καλοδέχομαι εγώ. :sunglasses:
Εκτός από 3-4 ονόματα (γκρευς-kate-μαρια κλπ) δεν συγκράτησα άλλα (το έχω αυτό)
Χορό εγώ δεν πήρα, καθώς αναλώθηκα να φτιάχνω με χορούς τον γαμπρό και 1-2 ακόμα!
Απ ότι μου είπε ο γαμπρός καλούτσικος χορός + πριβέ!
Θυμάμαι 2 πανύψηλες νταρντάνες (όχι του γούστου μου), μια με βυζόμπαλα πολύ δυνατά(στυλ καθηγήτριας), ένα πιπίνι τρελό, αλλά πάνω απ’ όλα 2 απίστευτα μελαχρινά με φτιαγμένα αλλά φοβερά βυζιά και πολύ έκφυλο πρόσωπο! :bigdick:
Εντύπωση μου έκανε η απουσία κοριτσιών εξ Αφρικής.

Κάπως μου ήρθε που δεν πήρα χορό, αλλά δεν πειράζει καλύτερα! Την επόμενη φορά χωρίς πολύ κόσμο!

ΥΓ: διπλανή παρέα υπήρχε κι άλλο τραπέζι με μπάτσελορ, όπου σήκωσαν το γαμπρό 2 κοπέλες και του άφησαν τσίτσιδο!!!!
ΥΓ: ευχαριστώ τους 2 συναγωνιστές που με συμβούλεψαν!

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εεεε....! Η Κατεριναρα που πηγε η Κατεριναρα ακα Κρυσταλ πως τη λενε τωρα?

Τι! εφυγε η Κατεριναρα.....??!

παιδες η Κατεριναρα ακα Κρυσταλ ειναι ακομα Κινκυ?

Υ.Γ τωρα που απολυομαστε να παμε να το γλεντησουμε :) :)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Βράδι Δευτέρας. Είχε περισσότερο κόσμο αλλά λιγότερες κοπέλες απ' ότι περίμενα...
Στα συν, το ότι πέτυχα μια παλιά γνωστή που μόλις μεταγράφηκε εκεί: την Μιλένα απ' το GR! Τώρα την λένε Μάγια...
Στα αρνητικά, περίμενα το μαγαζί να είναι γεμάτο από ξανθοεσθονές (όπως παλιά) αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

Υ.Γ. Η ένταση της μουσικής είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βράδι Δευτέρας. Είχε περισσότερο κόσμο αλλά λιγότερες κοπέλες απ' ότι περίμενα...
Στα συν, το ότι πέτυχα μια παλιά γνωστή που μόλις μεταγράφηκε εκεί: την Μιλένα απ' το GR! Τώρα την λένε Μάγια...
Στα αρνητικά, περίμενα το μαγαζί να είναι γεμάτο από ξανθοεσθονές (όπως παλιά) αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

Υ.Γ. Η ένταση της μουσικής είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Και τι ρολο παιζει αυτη η Μαγια ? :think:

Ποσο χρεωνει το σεσιον ? :think:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε παιδια εχει γαμισεικανενασ ς την ναταλι δηλ.υην κατερινα?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Και τι ρολο παιζει αυτη η Μαγια ? :think:

Ποσο χρεωνει το σεσιον ? :think:

Πρέπει να πω, πως δυσκολεύομαι λιγάκι να φτάσω στον "πυρήνα" των ερωτήσεων σου συνάδελφε. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο;

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
γενικα εχει γαμισει κανενας σε πριβε χωρο καμια κοπελα στο kinky?κ αν ναι ποια?

trelos79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.

Θελω να κατεβω μια βολτα κινκυ. Ειχα ξαναπερασει και ειχα γνωρισει κατι καλα κοματια απο Εσθονια.

Γνωριζει κανεις καποια πληροφορια για ποια κοριτσια αξιζουν???

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
απαντηστε μου παρακαλω

η κατριν/κρυσταλ δουλευει Κινκυ?

ευχαριστω

Υ.Γ. οχι δεν εχω λεφτα να πληρωσω την εισοδο για να μαθω μονος μου, κριση βλεπετε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
απαντηστε μου παρακαλω

η κατριν/κρυσταλ δουλευει Κινκυ?

ευχαριστω

Υ.Γ. οχι δεν εχω λεφτα να πληρωσω την εισοδο για να μαθω μονος μου, κριση βλεπετε

Για να ρωτάς για συγκεκριμένη κοπέλα μάλλον είσαι πρόθυμος να δώσεις πολλα παραπάνω από τα 15 της εισόδου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ενώ προφανώς έχει λεφτά για να πάει να διασκεδάσει,αν του πούμε οτι ειναι εκεί..... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom