mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
τελείωσε η κοκα κόλα τελείωσαν και τα πάρτυ σας......
Θα ξαναρθει μην στεναχωριεσε.
Εχει γκομενο στο πατριδα που τα τρωει γρηγορα τα λεφτα οποτε θα επανελθει.
τελείωσε η κοκα κόλα τελείωσαν και τα πάρτυ σας......
Μετά την ενθουσιώδη πρώτη φορά,δυστυχώς,τις επόμενες 2 τα πράγματα κινήθηκαν στα όρια του φιάσκου.Αλκατρίζει πολύ το μαγαζί(μιλάμε για αλκατραζ πρό διετίας),πολλές καλές έγιναν άφαντες σε διάστημα ενός μηνός και οι πολλές γύρες κόπηκαν για χάρη των ταυλοκαθισμάτων σε συμπαθείς γερόντες.Η πλήρης εφαρμογή,δε,του μότο "η ποσότητα απέναντι στην ποιότητα".Για πολλοστή φορά σε στρίπ κλάμπ δε μπορούν να μου αδειάσουν το,προδιατεθιμένο να κατασπαραχτεί,πορτοφόλι,και όταν αυτό συμβαίνει σε μαγαζί που πάς για τρίτη φορά.έ,δε τα λές και ευοίωνα τα πράγματα...
an htan kampare sto berolino kati 8a evgaze ... to 8eatro pou exei to bare8hke o kosmakhs poia me upografh stros skan!Μετά την ενθουσιώδη πρώτη φορά,δυστυχώς,τις επόμενες 2 τα πράγματα κινήθηκαν στα όρια του φιάσκου.Αλκατρίζει πολύ το μαγαζί(μιλάμε για αλκατραζ πρό διετίας),πολλές καλές έγιναν άφαντες σε διάστημα ενός μηνός και οι πολλές γύρες κόπηκαν για χάρη των ταυλοκαθισμάτων σε συμπαθείς γερόντες.Η πλήρης εφαρμογή,δε,του μότο "η ποσότητα απέναντι στην ποιότητα".Για πολλοστή φορά σε στρίπ κλάμπ δε μπορούν να μου αδειάσουν το,προδιατεθιμένο να κατασπαραχτεί,πορτοφόλι,και όταν αυτό συμβαίνει σε μαγαζί που πάς για τρίτη φορά.έ,δε τα λές και ευοίωνα τα πράγματα...
Υ.Γ 1:Εν τω μεταξύ ρε παιδιά,με μία κάθετη ανάγνωση του φόρουμ,τα περισσότερα ονόματα που έχουν αναφερθεί,με εξαίρεση τη Grace,δεν ήταν στο μαγαζί.Κάποιος να κρατάει τα up to date.Εγώ Μαριάννες,Μίες πήγα να συναντήσω,τίποτα δεν είδα...
Υ.Γ 2:Πρέπει να το πώ,πως δίνω ένα μεγάλο + στα γκαρσόνια.Παίζει(δεν το πιστεύω βέβαια) να μην κοιτάζαν κάν τί λεφτά τους έδινα.Πολύ διακριτικοί με τον πελάτη.Σε αυτά τα μαγαζιά,βέβαια,δε πας για τα γκαρσόνια...
τιποτα ιδιεταιρο πια..μονο γκρευς και ναταλι λενε στο μαγαζι...
εεεε....! Η Κατεριναρα που πηγε η Κατεριναρα ακα Κρυσταλ πως τη λενε τωρα?
Τι! εφυγε η Κατεριναρα.....??!
Βράδι Δευτέρας. Είχε περισσότερο κόσμο αλλά λιγότερες κοπέλες απ' ότι περίμενα...
Στα συν, το ότι πέτυχα μια παλιά γνωστή που μόλις μεταγράφηκε εκεί: την Μιλένα απ' το GR! Τώρα την λένε Μάγια...
Στα αρνητικά, περίμενα το μαγαζί να είναι γεμάτο από ξανθοεσθονές (όπως παλιά) αλλά δυστυχώς δεν ήταν...
Υ.Γ. Η ένταση της μουσικής είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.
Και τι ρολο παιζει αυτη η Μαγια ?
Ποσο χρεωνει το σεσιον ?
απαντηστε μου παρακαλω
η κατριν/κρυσταλ δουλευει Κινκυ?
ευχαριστω
Υ.Γ. οχι δεν εχω λεφτα να πληρωσω την εισοδο για να μαθω μονος μου, κριση βλεπετε