Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Άγγελε εγώ είμαι από Θεσ/νίκη. Πριν από καμιά 20αριά μέρες ήμουν Αθήνα και πέρασα από ΚΙΝΚΙ.
Η Νάταλι ήταν εκεί, αλλά όταν τελικά ήρθε μαζί μου, ετοιμαζόμασταν να φύγουμε και την πήρα μόνο για χορό.
Μου είπε ότι στο πριβέ με 50 ευρώ θα κάνουμε σεξ, αρκεί να έχω προφυλακτικό.
Εγώ ξέρω ότι στο πριβέ παίζει μόνο χειροκούνητο. Αυτή επέμενε ότι θα κάνουμε σεξ.
Σε λίγες μέρες θα είμαι πάλι Αθήνα και μάλλον θα ξαναπεράσω να δούμε τι παίζει, αρκεί να είναι εκεί.
Απίστευτο γκομενάκι.
αν οντως γινει τετοια φαση εισαι πολυ καλα...αλλα δυστιχως ειμαι δυσπιστος ως προς αυτα που λενε εκτος σε σχεση με αυτα που κανουν μεσα στο πριβε...παντως η γκομενα ειναι απιστευτη!! για μενα απο κινκυ οπερα οι γκομενες που αξιζουν ειναι η ΝΑΤΑΛΥ η ΜΙΑ και η ΚΡΥΣΤΑΛ αντε και καμια δυο αλλες!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κ μενα παντως το κινκι ειναι το αγαπημενο  μερος το καιρο αυτο αλλα δν εχω παρει ακομα πριβε δν ξερω ποια αξιζει στο πριβε
γι αυτό μπαίνεις ως αόρατος;
είναι το αγαπημένο μέρος αλλα δεν έχεις πάρει ακόμα πριβέ.
σε λίγο θα μας πεις ότι σερβίρουν πολύ ωραίο τσαγάκι και γι αυτό αγαπάς το μαγαζί.

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
περασα απο κινκυ το σαββατο,δυστιχως αφραγκος,απλα για ενα ποτακι και κερασα μονο 2 ποτακια 2 κοπελες...κοπελες πολλες και το σημαντικοτερο αυτες που ηθελα να βρω ηταν εκει..ΝΑΤΑΛΥ ΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛ! θα επανελθω σιγουρα.... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περασα απο κινκυ το σαββατο,δυστιχως αφραγκος,απλα για ενα ποτακι και κερασα μονο 2 ποτακια 2 κοπελες...κοπελες πολλες και το σημαντικοτερο αυτες που ηθελα να βρω ηταν εκει..ΝΑΤΑΛΥ ΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛ! θα επανελθω σιγουρα.... ;)

να ψαχτείς για δουλειά γκαρσόνι... έχουν τα τυχερά τους...........

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
 μαζντα αστουσ να λενε εσυ κανε αυτο π γουσταρεις κ μενα παντως το κινκι ειναι το αγαπημενο  μερος το καιρο αυτο αλλα δν εχω παρει ακομα πριβε δν ξερω ποια αξιζει στο πριβε ξερεις :huh: :huh: :huh: :huh:
εχεις σταμπαρει καμια που να σου αρεσει???

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Οχι αυτη κλαιει και στελνει μηνηματα "ελα να βγουμε" "γιατι να μην εχω και εγω ενα αγορι να με προσεχει"

Αλλα τωρα ειναι αργα  :rockon:
προσεχει=τα χωνει? η τι αλλο??? και για μενα χωρις να χαλασω ποτε ουτε 1 ευρω στο μαγαζι κλαινε και παρακαλανε ομως εγω  τις αφηνω να τρελαινονται,δε το εκανα ποτε θεμα!! χα χα χα.... τις αφηνω στη καυλα... μηπως να τους ζητησω να με πληρωνουν κιολας? ναι ρε παιδια πιστεψτε με δεν εχω πληρωσει ποτεεε,και οσες φορες βγηκα με καποιες πληρωναν παντα αυτες!! ειμαι μηπως ο γαμαωω? η μηπως εχω το χαρισμα? για να βγεις με καποια που αξιζει α' διαλογης υπαρχει συγκεκριμενος τροπος και συγκεκριμενες απαιτησεις εκ μερους τους τουλαχιστον στην αρχη, και καλα κανουν,για τις υπολοιπες τις πιο μετριες ως πατσαβουρες ειδικα πρωτομπαρκες εσθονες που δεν εχουν ξαναδει τιποτα στη ζωη τους, ναι ισως να ψαχνονται και να παρακαλανε κιολας,αποψη μου....

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Άγγελε εγώ είμαι από Θεσ/νίκη. Πριν από καμιά 20αριά μέρες ήμουν Αθήνα και πέρασα από ΚΙΝΚΙ.
Η Νάταλι ήταν εκεί, αλλά όταν τελικά ήρθε μαζί μου, ετοιμαζόμασταν να φύγουμε και την πήρα μόνο για χορό.
Μου είπε ότι στο πριβέ με 50 ευρώ θα κάνουμε σεξ, αρκεί να έχω προφυλακτικό.
Εγώ ξέρω ότι στο πριβέ παίζει μόνο χειροκούνητο. Αυτή επέμενε ότι θα κάνουμε σεξ.
Σε λίγες μέρες θα είμαι πάλι Αθήνα και μάλλον θα ξαναπεράσω να δούμε τι παίζει, αρκεί να είναι εκεί.
Απίστευτο γκομενάκι.
να ξερεις οτι μεσα στο πριβε ζηταει επιπλεον 50 ευρω στο χερι και τελικα προσπαθει να σε ξεπεταξει ριχνοντας τα μαλλια της για να μην βλεπεις  κανοντας κατι σαν πιπα και καλα... αν καποιος ηδη την εχει γαμησει γιατι δεν εχει αναφερθει ακομα εδω?? εκτος αν θα εισαι ο πρωτος της....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
να ξερεις οτι μεσα στο πριβε ζηταει επιπλεον 50 ευρω στο χερι και τελικα προσπαθει να σε ξεπεταξει ριχνοντας τα μαλλια της για να μην βλεπεις  κανοντας κατι σαν πιπα και καλα... αν καποιος ηδη την εχει γαμησει γιατι δεν εχει αναφερθει ακομα εδω??
Ολίγο απο πίπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρώτη φορά το ακούω αυτό :o

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Ολίγο απο πίπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρώτη φορά το ακούω αυτό :o
ναι ακριβως,σε βαζει κατω ριχνει τα μαλλια της και κανει και καλα οτι γλυφει,αν της σηκωσεις το κεφαλι για να τη μπουκωσεις τραβιεται και αντε παλι απ την αρχη...εγω ομως γουσταρω το μπουκωμα οχι την αεροπιπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom