Επισκέπτης
Καλημέρα Αγαπούληδες..Τι έγινε γάμησε κανείς καμιά Σωληνίτσα?Έγινε το άπιαστο όνειρο πραγματικότητα?
γειά σου μωρό μου...τι θα γίνει, πότε θα γαμηθούμε εμείς οι δυό ?
**εννοείται πως δεν γαμάμε τρύπερς...δεν αντέχουν... ;)
Καλημέρα Αγαπούληδες..Τι έγινε γάμησε κανείς καμιά Σωληνίτσα?Έγινε το άπιαστο όνειρο πραγματικότητα?
που καθοριζουν πολλα πραματάκια ομως, ναι ??....και ολλα τα αλλα ειναι απλα φιλοσοφιες.
Δεν νομιζω οτι θα αλαξει κατι οτι και να πω.
Εχει δικαιωμα ο καθε ενας να εχει την αποψη του.
Θα τα σκεφτω αυτα που ειπες και ας τα εγραψε επειδη απλα βαριεσαι
Τεσπα την υγεια μας να εχουμε να περναμε καλα ολοι με οποιον τροπο θεωρει ο καθε ενας σωστο και ολλα τα αλλα ειναι απλα φιλοσοφιες.
να ερθω να κοιταω ?
Θα τα σκεφτω αυτα που ειπες και ας τα εγραψε επειδη απλα βαριεσαι
Ναι ρε μανάρι ,ποτε θες να αερογαμηθούμε?Είναι η νέα μόδα του μπού.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τον υπολογιστή σου.γειά σου μωρό μου...τι θα γίνει, θα γαμηθούμε ποτέ εμείς οι δυό ?
Εγω παντω απο αυριο θα ειμαι σε νησακι παραλια φραπεδουμπα, τσιγαρουμπα.άμα θέλει η καυλίτσα...εγώ δεν έχω πρόβλημα...
τι γελάς ρε...η βαρεμάρα σπάει κόκκαλα...λέω να πάω σε καμιά παραλία...αλλά σκέφτομαι που θα αφήσω τη μηχανή..κι έτσι αράζω στη δουλειά με το a/c αγκαλίτσα...
Ναι ρε μανάρι ,ποτε θες να αερογαμηθούμε?Είναι η νέα μόδα του μπού.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τον υπολογιστή σου.
Υ.Γ.Δόντια έβγαλες?
Εγω παντω απο αυριο θα ειμαι σε νησακι παραλια φραπεδουμπα, τσιγαρουμπα.
Εχει κανα στριπ στην Παρο?
τώρα που δεν είμαι με τη Velvy
....τώρα που δεν είμαι με τη Velvy...
α ρε μικρε ανυπομονε πριγκηπα Σιμπα, θα δεις οτι αμα μεγαλωσεις και γινεις αλφα αρσενικος λεονταρης δε θα γραφεις σεντονια φιλοσοφιες
:o :o :o
που καθοριζουν πολλα πραματάκια ομως, ναι ??
τι έπαθες εσύ ? δεν το ήξερες οτι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ?
υ.γ. τι το θες το αλιντι ρε, θα πληγωσεις το αλτεκι γαμω
o Yorgos μου είπε οτι όλα τα ωραία πρέπει να τα μοιράζόμαστε...άρα πρέπει το αλτέκι να συμπαρασταθεί...
τυχερέ...
εγώ έχω ακόμη μέρες...για διακοπές..
παίζουν 2 στριπτηζάδικα στην Πάρο...αλλά μην πας..θα τα χαλάσεις κι αυτά...
επεσε επιδημια χωρισμων!