pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
για να γαμηση κανενας εσενα τι θελει?
κανενα μαστερ στο black jack η στην ρουλετα ειναι καλα?
Φταίνε όσοι σας τα λένε κανείς άλλος !
για να γαμηση κανενας εσενα τι θελει?
κανενα μαστερ στο black jack η στην ρουλετα ειναι καλα?
υπερβολικά μόνος του είναι.ΥΓ.Πλάκα κάνω για να καταλάβεις οτι είσαι υπερβολικός.
μα είναι πασίδηλο αυτό.
Μαλον εχεις μπερδεψει. Αλλο τα στριπ και αλλο η κανονικη ζωη.
Τεσπα ο καθενας μπορει να εχει και μια γνωμη οπως και μια κωλοτρυπιδα
Καλημερα.
καλημέρα.
εγώ θέλω μια κωλοτρυπίδα να γαμάω.
σαφώς και άλλο τα στριπ. εσύ ξεμπέρδεψέ τα πριν είναι αργά.
ακου και μας που δεν έχουμε πολλές εμπειρίες από τη ζωή και τα κωλόμπαρα......
μπαααααααα....Μάλιστα εξυπνότερε μου Αϊνστάιν μου....PhD
Eλα ρε Persona το ξερω τι θες να πεις.
Απλα μεσα απο ενα φορουμ η αποψη που δημιουργουμαι για καπιον ειτε εγω ή εσυ ή ο καθε ενας ειναι ευκολο να ειναι ατοπη.
Τα γραπτα ευκολα παρεξηγιουνται και βεβαια οταν η ανταλαγη αποψεων περιοριζεται μονο σε κωλομπαρα και σχετικα δεν βοηθαει στο να καταλαβουμε τον αλλο και το πως σκεφτετε.
Οτι γνωριζει πραγματα παρα πανω απο εμενα δεν το αμφισβητεισα ποτε αυτο δεν σημαινει οτι εχεις και το αλαθητο ομως.
εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
εγώ απλά λέω την αποψή μου.
εάν θες την κρατάς εάν δε θες την πετάς στα σκουπίδια.
τα κωλόμπαρα είναι σαν τον τζόγο.
πας για κέρδος και μονίμως βγαίνεις ταπί και ρέστος.
ακόμα και όταν κερδίζεις προσωρινά, ντρίμπλα του συστήματος είναι για να στα πάρει όλα.
στο τέλος το προσωπικό ταμείον είναι πάντα μείον.
Καλημερααα.
Καλη διασκεδαση
Παίξε blackjack καλύτερα.Τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας θα έχεις.
ΥΓ.Πλάκα κάνω για να καταλάβεις οτι είσαι υπερβολικός.
δε σιχαίνεσαι να γλωσσοφιλιέσαι με την κάθε ΤΥΧΑΙΑ πουτάνα ? :S
γιατί άλλο να φιλιέσαι με την δική σου πουτάνα...κ άλλο με την κάθε τυχαία...
*...συνεχίζω να πιστεύω αυτό που σου είχα πει απ'την πρώτη στιγμή που έγραψες...ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΓΑΠΗ & ΠΡΟΣΟΧΗ...και η μαλακία είναι οτι τα ψάχνεις σε λάθος μέρος κ με λάθος τρόπο...ο τύπος που στα γράφει ήταν 17-18, όταν τα έψαχνε..στα ίδια μέρη...κ χαλούσε μάλλον τα τριπλά απ'όσα βγάζεις σε 1 ή 2 μήνες...ένα είναι σίγουρο, οτι δεν βρήκε τίποτα παραπάνω απο περισσότερη μοναξιά...κ τεράστιες δόσεις κακίας κ μιζέριας (για το τίποτα, απλά θυμωμένος με τον εαυτό του ήταν)...απ'όσες είχε ο ίδιος...
απομακρύνσου...δεν θα πάρεις τίποτα...ακόμη κ να αρχίσεις να γαμάς όποια γουστάρεις με μια ματιά...(που αποκλείεται να το καταφέρεις λόγω χαρακτήρα κ αυθυποβολής)...δεν θα είσαι χαρούμενος...ούτε για 5'...
όποιος μαλάκας θέλει νσ μου πει ότι όποιος μπαίνει στα κωλόμπαρα ως τακτικός πελάτης δεν ανήκει 99,99% στους αγαπούληδες αλλα στους γαμιάδες τον προκαλώ να πάμε μαζί σε στριπτηζάδικο της αρεσκείας του να μου γνωρίσει από κοντά τα μουνιά που γαμάει ως στυγνός εκτελεστής.
όποιος μαλάκας θέλει νσ μου πει ότι όποιος μπαίνει στα κωλόμπαρα ως τακτικός πελάτης δεν ανήκει 99,99% στους αγαπούληδες αλλα στους γαμιάδες τον προκαλώ να πάμε μαζί σε στριπτηζάδικο της αρεσκείας του να μου γνωρίσει από κοντά τα μουνιά που γαμάει ως στυγνός εκτελεστής.
ασε ρε αγαπούλη-λιδούλη
ασε ρε αγαπούλη-λιδούλη
στο γερμανό αυτά.
όχι στους πρεζάκιες.