Επισκέπτης
Τουμπεκιάζομαι..πάρε κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο..
[youtube=200,150]dlOWKuVJu0s[/youtube]
όχου το..
μωρό μου είσαι κ ευαισθητούλι βλέπω....αλλά το παρακάτω τραγουδάκι ταιριάζει καλύτερα...
[youtube=200,150]s0HwHC2IlqY[/youtube]
Τουμπεκιάζομαι..πάρε κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο..
[youtube=200,150]dlOWKuVJu0s[/youtube]
Καλό απόγευμα πιπινίδιο.όχου το..
μωρό μου είσαι κ ευαισθητούλι βλέπω....αλλά το παρακάτω τραγουδάκι ταιριάζει καλύτερα...
[youtube=200,150]s0HwHC2IlqY[/youtube]
Καλό απόγευμα πιπινίδιο.
να σου πω κάτι στ αυτί;Απλα εγω προσωπικα νιωθω πολυ καλητερα απο το να με θεωρει μαλακα.
Αφου ξενερωσα με το Αλκατραζ σε σχεση με την συμπεριφορα του σερβιτορου (βλεπε σχετικο νημα) εφυγα και κατεληξα Κινκυ.
...............................
επειδή δεν γνωρίζω τα προηγούμενα...την τύπισσα την είχες γάμησει ;;;
ωραίο σκηνικό και ωραίοι οι διάλογοί σου...
επειδή δεν γνωρίζω τα προηγούμενα...την τύπισσα την είχες γάμησει ;;;
πρόσεχε πώς μιλάς!!!μή ξαναμιλήσεις έτσι για πουτάνα!
πρόσεχε πώς μιλάς!!!μή ξαναμιλήσεις έτσι για πουτάνα!
ελα να βυζάξεις τα γελαδια μου να βρεις την υγειά σου.αυτό είναι ερώτηση κρίσεως ?
θα γίνονταν όλα αυτά τα σκηνικά αν είχε γαμήσει ?
Σε λίγες μέρες-μήνες θα βάζεις κι εσύ τα απαραίτητα τραγουδάκια ως είθισται στα σωληνοτόπικ.
Αλιντοοεγγύηση®
Αντε ρε κακομοιρηδες...πορδιτσες, που το παιζετε και αντρες.
Μαζντα, κι αν δεν ξαναπαρεις την συγκεκριμενη κοπελια για πριβε, τοτε θα ειναι καποια αλλη, και καποια αλλη, και καποια αλλη....
Περαστικα ρε μορτη.
Πως με ξερεις.
Σιγα μην της κανω και κανταδα?
Παιζουμε ρεε δεν αγαπαμε, εκτος αν δεν ξερεις οταν μπαινεις στο μαγαζι που βρισκεσαι και παραμυθιαζεσαι μονος σου οτι ξαφνικα σε αγαπησανε ολλες οι τανες παρεα λογο εντονου σεξ απιλ.
Οσο αυτο θα ειναι δικη μου επιλογη και δεν θα δαπανω παραπανω απο οσα πιστευω εγω οτι μου περισευουν για αυτο το σπορ ωστε να περναω καλα και να κανω το χαβαλε μου υγιες ειναι.
ξεκίνα από τα ΑΑ μίτινγκς.
είμαι ο μάζντα και είμαι στριποχόλικ
μέχρι τότε ό,τι και να γράφεις δεν έχει αξία.
Το μουνι παντα ηταν επικυνδινο και ακριβο σπορ