Επισκέπτης
FORZA ARGENTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......
μπράβο ρε μάζντα.
ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΣ [glow=red,2,300]ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ[/glow].
Κι αυτή πολύ που χέστηκε mazda μου.Σε παίζει ,δεν την παίζεις.Πάντα έτσι ήταν ,είναι και θα είναι.
Κι αυτή πολύ που χέστηκε mazda μου.Σε παίζει ,δεν την παίζεις.Πάντα έτσι ήταν ,είναι και θα είναι.
Όχι,λάθος.Εσύ δεν χέστηκες .Εσύ θα την ξαναπάρεις prive.Δεκτο το ξερω οτι χεστηκε.
Το θεμα ειναι οτι τωρα ξερει οτι χεστηκα και εγω για παρτυ της.
(Πολυ σκατο μαζευτηκε θα πλακωσουν οι μερεντολοβερς)
:-* :-* :-*μωρό μου κι εσύ με την Αργεντινή είσαι, εεεε ?
χαχαχα
Όχι,λάθος.Εσύ δεν χέστηκες .Εσύ θα την ξαναπάρεις prive. :-* :-* :-*
Όχι,λάθος.Εσύ δεν χέστηκες .Εσύ θα την ξαναπάρεις prive.
παλι τα ιδια εσυ?Πες τα τους, μην τους λυπασαι.
:-* :-* :-*
παλι τα ιδια εσυ?
γλειψε ενα
http://[URL unfurl="true"]www.moviesbyburswood.com/Portals/0/StreetsMagnum_LOGO.jpg[/img[/URL]]
λεμεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε λίγες μέρες-μήνες θα βάζεις κι εσύ τα απαραίτητα τραγουδάκια ως είθισται στα σωληνοτόπικ.Μην βαζεις στοιχημα θα το χασεις?
Πλακα πλακα το πριβε της ουτε για τον πουτσο δεν ηταν.
Εντάξει αυτό δεν είναι κακό,κάθε άλλο..Άλλο λέμε..Μαζντα, κι αν δεν ξαναπαρεις την συγκεκριμενη κοπελια για πριβε, τοτε θα ειναι καποια αλλη, και καποια αλλη, και καποια αλλη....
Εντάξει αυτό δεν είναι κακό,κάθε άλλο..
εσυ εχεις σταθερη σχεση με την ιδια χουφτα...και φαινεται....Εξαρταται ποσα χρονια το κανεις....
Σε λίγες μέρες-μήνες θα βάζεις κι εσύ τα απαραίτητα τραγουδάκια ως είθισται στα σωληνοτόπικ.
Αλιντοοεγγύηση®
Kαι παλι δεν είναι κακό..μέρος της διασκέδασης για τον πελάτη,μέρος του νυχτοκάματου για τα κορίτσια.Καθόλου κακό.Άλλο λέμε again..Εξαρταται ποσα χρονια το κανεις....
βρε παπαρα, σου μιλησε το Αλιντι μετα απο τοσο γλυψιμο κι εσυ ασχολεισαι με μενα?Μα τι χιουμορ......εξελαντ.