Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ποτέ δε γίνεται.
δλδ ποσοι πρεπει να στο πουν για να σταματήσεις να επιμενεις για μια παπαρια που ειπες?Μετά από χρόνια γίνεται αλλά δεν είπα ότι η εταιρεία θα το κάνει από μόνη της θα γίνει με δικαστική απόφαση.
θα ηθελα να με βοηθησετε
ειμαι νοβα φουλ πακετο ιντερνετ τηλ,σταθερο και τηλ.και μου εκαναν μια πολυ καλη προσφορα απο οτε θελω να φυγω αλλα η νοβα με απειλη οτι επειδη δεν εχει τελειωση το συμβολαιο θα πληρωσω πεναλτι 250 ευρω στον οτε μου ειπαν οτι ποια αυτο δεν ισχυει απλα να πληρωσω το μηνα μου και τιποτα αλλο
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ
γι αυτο!!!!!!!!!!!
σας ευχαριστω
έκοψα τη σύνδεση στη vodafone και νόμιζαν οτι δεν είχε λήξει το συμβολαίο μου και τους έβγαζε στον υπολογίστη να πληρώσω ένα αντίστοιχο ποσό,εμένα είχε λήξει προ 2 ημερών και όλα καλά.Όταν ρώτησα τον υπάλληλο γιατί τόσο μεγάλο ποσό και όχι αναλογικά του πότε έσπασα το συμβολαιό μου,μου είπε οτι αυτό ήταν παλιά τώρα πληρώνεις το ίδιο ητε το σπάσεις τον πρώτο μήνα ητε τον προτελευταίο.θα ηθελα να με βοηθησετε
ειμαι νοβα φουλ πακετο ιντερνετ τηλ,σταθερο και τηλ.και μου εκαναν μια πολυ καλη προσφορα απο οτε θελω να φυγω αλλα η νοβα με απειλη οτι επειδη δεν εχει τελειωση το συμβολαιο θα πληρωσω πεναλτι 250 ευρω στον οτε μου ειπαν οτι π[οια αυτο δεν ισχυει απλα να πληρωσω το μηνα μου και τιποτα αλλο
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ
γι αυτο!!!!!!!!!!!
σας ευχαριστω
αυτος είναι καθαρος εκφοβισμοςπαιδια καλησπερα.μια βοηθεια .λοιπον πριν ενα μηνα εφυγα απο τη βονταφον και αφησα ενα χρεος 400 ευρω.το οποιο ειχα σκοπο να το πληρωσω τελος του μηνος.σημερα λοιπον με περνουνε τηλεφωνο οτι ειναι απο ενα δικηγορικο γραφειο και αν δε βαλω ολο το ποσο μεχρι της 2 και μιση θα σκασει αγωγη και θα παει στα 1000.τους λεω οτι μπορω να βαλω τα 150 και τα υπολοιπα σε 2 μερες.οχι μου λενε σημερα!!μιλουσανε με ενα τροπο χυδαιο και εκβιαστικο.αν δε βαλετε ολα τα χρηματα και βαλετε τα 150 μονο θα πανε τσαμπα και αυτα.μιλαμε για εκβιασμο.παω και βαζω τα 150.τους περνω και το λεω.και μου λενε.κακως κανατε.αφου δε βαλατε ολο το ποσο σημερα θα σας στειλουμε αγωγη.ρε παιδια θα τα βαλω σε 2 μερες τα υπολοιπα.τπτ αυτοι.θα σας στειλουμε χαρτι.ρε μαγκες τωρα ισχυουν αυτα?
Ρε μεγαλε εκαναν δικαστηριο στον πεθαμενο την παλευεις με αυτα που λεςΦιλαράκι εμένα μου έστειλε πέρυσι η cosmote απόφαση πρωτοδικείου με εντολή πληρωμής για ένα χρέος του πατέρα μου στο χωριό που πέθανε το 2005.
Πήρα το δικηγορικό αλλά δεν μου κάνανε μαγκιες μου είπαν αν μπορώ να βάζω κάτι κάθε μήνα και πόσα μπορώ και το κανόνισα.
Τις ιδιες μαλακιες μου παν για αγωγη για ενα χρεος πολλη μεγαλητερο που εχω στη forthnet και οτι θα μου εφερναν την αγωγη εκεινη τη μερα και οτι αν δεν ημουν να παραλαβω θα το πηγαιναν στην αστυνομια να παω απο εκει να το παρω κατι που δε γινετε γιατι αν δε σε βρει ο δικαστικος επιμελητης το τοιχοκολαει στην εισοδο και παει και απλα το δηλωνει στην αστυνομια αυτα μεσα στη μεγαλη βδομαδα εχουν περασει 2 βδομαδες και η αγωγη ακομα ερχετεπαιδια καλησπερα.μια βοηθεια .λοιπον πριν ενα μηνα εφυγα απο τη βονταφον και αφησα ενα χρεος 400 ευρω.το οποιο ειχα σκοπο να το πληρωσω τελος του μηνος.σημερα λοιπον με περνουνε τηλεφωνο οτι ειναι απο ενα δικηγορικο γραφειο και αν δε βαλω ολο το ποσο μεχρι της 2 και μιση θα σκασει αγωγη και θα παει στα 1000.τους λεω οτι μπορω να βαλω τα 150 και τα υπολοιπα σε 2 μερες.οχι μου λενε σημερα!!μιλουσανε με ενα τροπο χυδαιο και εκβιαστικο.αν δε βαλετε ολα τα χρηματα και βαλετε τα 150 μονο θα πανε τσαμπα και αυτα.μιλαμε για εκβιασμο.παω και βαζω τα 150.τους περνω και το λεω.και μου λενε.κακως κανατε.αφου δε βαλατε ολο το ποσο σημερα θα σας στειλουμε αγωγη.ρε παιδια θα τα βαλω σε 2 μερες τα υπολοιπα.τπτ αυτοι.θα σας στειλουμε χαρτι.ρε μαγκες τωρα ισχυουν αυτα?