Νέα

κινητη τηλεφωνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
παιδια καλησπερα.μια βοηθεια .λοιπον πριν ενα μηνα εφυγα απο τη βονταφον και αφησα ενα χρεος 400 ευρω.το οποιο ειχα σκοπο να το πληρωσω τελος του μηνος.σημερα λοιπον με περνουνε τηλεφωνο οτι ειναι απο ενα δικηγορικο γραφειο και αν δε βαλω ολο το ποσο μεχρι της 2 και μιση θα σκασει αγωγη και θα παει στα 1000.τους λεω οτι μπορω να βαλω τα 150 και τα υπολοιπα σε 2 μερες.οχι μου λενε σημερα!!μιλουσανε με ενα τροπο χυδαιο και εκβιαστικο.αν δε βαλετε ολα τα χρηματα και βαλετε τα 150 μονο θα πανε τσαμπα και αυτα.μιλαμε για εκβιασμο.παω και βαζω τα 150.τους περνω και το λεω.και μου λενε.κακως κανατε.αφου δε βαλατε ολο το ποσο σημερα θα σας στειλουμε αγωγη.ρε παιδια θα τα βαλω σε 2 μερες τα υπολοιπα.τπτ αυτοι.θα σας στειλουμε χαρτι.ρε μαγκες τωρα ισχυουν αυτα?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
παπαριες καμαρωτες του δικηγορικου τους  γραφειου ...
πληρωσε τα οποτε  μπορεσεις και μετα στειλε τους στο διαολο .

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
παπαριες καμαρωτες του δικηγορικου τους  γραφειου ...
πληρωσε τα οποτε  μπορεσεις και μετα στειλε τους στο διαολο .
ετσι μου ειπε ενας γνωστος.αφου εκανες και καταθεση 150 ευρω τπτ δε σου κανουν για αλλα 250.παπαριες να σε φοβιζουν.ουτε καν δικηγορικο γραφειο δεν ειναι

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
παιδια καλησπερα.μια βοηθεια .λοιπον πριν ενα μηνα εφυγα απο τη βονταφον και αφησα ενα χρεος 400 ευρω.το οποιο ειχα σκοπο να το πληρωσω τελος του μηνος.σημερα λοιπον με περνουνε τηλεφωνο οτι ειναι απο ενα δικηγορικο γραφειο και αν δε βαλω ολο το ποσο μεχρι της 2 και μιση θα σκασει αγωγη και θα παει στα 1000.τους λεω οτι μπορω να βαλω τα 150 και τα υπολοιπα σε 2 μερες.οχι μου λενε σημερα!!μιλουσανε με ενα τροπο χυδαιο και εκβιαστικο.αν δε βαλετε ολα τα χρηματα και βαλετε τα 150 μονο θα πανε τσαμπα και αυτα.μιλαμε για εκβιασμο.παω και βαζω τα 150.τους περνω και το λεω.και μου λενε.κακως κανατε.αφου δε βαλατε ολο το ποσο σημερα θα σας στειλουμε αγωγη.ρε παιδια θα τα βαλω σε 2 μερες τα υπολοιπα.τπτ αυτοι.θα σας στειλουμε χαρτι.ρε μαγκες τωρα ισχυουν αυτα?
θα σου κλάσουν τα @ρχιδι@...
βάζε 10 ευρώ την ήμερα μέχρι να κλείσει το υπόλοιπο...

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Φιλαράκι εμένα μου έστειλε πέρυσι η cosmote απόφαση πρωτοδικείου με εντολή πληρωμής για ένα χρέος του πατέρα μου στο χωριό που πέθανε το 2005.
Πήρα το δικηγορικό αλλά δεν μου κάνανε μαγκιες μου είπαν αν μπορώ να βάζω κάτι κάθε μήνα και πόσα μπορώ και το κανόνισα.

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Φιλαράκι εμένα μου έστειλε πέρυσι η cosmote απόφαση πρωτοδικείου με εντολή πληρωμής για ένα χρέος του πατέρα μου στο χωριό που πέθανε το 2005.
Πήρα το δικηγορικό αλλά δεν μου κάνανε μαγκιες μου είπαν αν μπορώ να βάζω κάτι κάθε μήνα και πόσα μπορώ και το κανόνισα.
εχεις δικιο φιλαρακι.απλα πανικοβληθηκα γιατι δε μου εχει ξανατυχει.ακου τωρα τους εβαλα και 150 και μου λενε δεν αλλαζει κατι.και μιλαμε εφυγα πριν 1 μηνα.οχι πριν 10 χρονια.ενας φιλος μου λεει απλα τα λενε ετσι να σε τρομαουν να τα βαλεις γρηγορα.οσο βλεπουν οτι κινητε ο λογαριασμος δε κανουν τπτ.και σιγα το ποσο ρε πουστη μου...

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Δε νομιζω να εχουν δικηο. Μαλλον μπλοφαρουν για να σε κανουν να πληρωσεις.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96

Αν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο πες τους οτι καταγραφεις τη συνομιλια, ζητα να σου πουν τα πληρη στοιχεια τους και πες πως θα κινηθεις δικαστικα για ψυχικη οδυνη, λογω εξαιρετικα κακης συμπεριφορας-απειλων και εκβιασμου, παροτι επεδειξες ολη την καλη διαθεση να αποπληρωσεις ολο το ποσο εντος 2 ημερων

Επιπλεον, οτι θα αναρτησεις τη συνομιλια σου σε ολο το διαδικτυο διασυροντας το γραφειο τους αλλα και την Vodafone για απολυτως αντικοινωνικη συμπεριφορα και πως μονο απο αυτο η vodafone θα εχει απωλειες εκατομμυριων που θα κληθει να τις πληρωσει το γραφειο τους πιθανοτατα

Τελος, πες αυτον που θα σου μιλησει, οτι καταγεσαι απο την Κρητη, επαγγελεσαι χασαπης, εχεις χομπυ το κυνηγι και πως θα μαθεις ευκολα που μενει για να πας να πιειτε εναν καφε απο κοντα και να σου πει οτι εχει να σου πει

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
παιδια καλησπερα.μια βοηθεια .λοιπον πριν ενα μηνα εφυγα απο τη βονταφον και αφησα ενα χρεος 400 ευρω.
Όταν λες έφυγες,έκανες μεταφορά του αριθμού σου ή απλώς πήγες σε άλλη εταιρεία αφήνοντας το χρέος;

Σημερα λοιπον με περνουνε τηλεφωνο οτι ειναι απο ενα δικηγορικο γραφειο και αν δε βαλω ολο το ποσο μεχρι της 2 και μιση θα σκασει αγωγη και θα παει στα 1000.
Έβγαλαν και την ετυμηγορία του δικαστηρίου οι "μάγκες";Γράψτους στ'αρχίδια σου.Αυτοί μπορεί να ζητήσουν και 400.000€ το δικαστήριο θα αποφασίσει...

τους λεω οτι μπορω να βαλω τα 150 και τα υπολοιπα σε 2 μερες.οχι μου λενε σημερα!!μιλουσανε με ενα τροπο χυδαιο και εκβιαστικο.αν δε βαλετε ολα τα χρηματα και βαλετε τα 150 μονο θα πανε τσαμπα και αυτα.μιλαμε για εκβιασμο.παω και βαζω τα 150.τους περνω και το λεω.και μου λενε.κακως κανατε.αφου δε βαλατε ολο το ποσο σημερα θα σας στειλουμε αγωγη.ρε παιδια θα τα βαλω σε 2 μερες τα υπολοιπα.τπτ αυτοι.θα σας στειλουμε χαρτι.ρε μαγκες τωρα ισχυουν αυτα?
Έπρεπε να πας στην Vodafone και να ζητήσεις διακανονισμό.Δε θα τον αρνούνταν.Πάντως κράτα τις αποδείξεις και να πάνε να γαμηθούν.Αν έχεις κρατήσει το τηλέφωνο τους κάνε μια αναζήτηση στο ίντερνετ μήπως είναι κάποια εισπρακτική.Βαράνε μύγες κάτι χασοδίκες και νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα βγάλουν λεφτά.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.227
Πόντοι
1.106
Τα "χρεη" συνηθως απο τις εταιρειες μεταβιβαζονται σε εισπρακτικες εταιρειες  που εχουν υπαλληλους που πληρωνονται με bonus ανα πληρωμη ενω η ιδια η εισπρακτικη εχει προμηθεια που συνηθως ειναι της ταξης του 20%
Τα τηλεφωνα που παιρνουν φυσικα δεν ειναι καταχωρημενα και "αλλαζουν" μεταξυ τους ανα 2 μηνες περιπου για να μην μπορεις να κανεις αγωγες κτλ
Αν δεν επιβεβαιωσεις οτι εισαι ο κυριος Παπαδοπουλος δε και σου πουν καμμια μαλακια του στυλ ξερω οτι εισαι εσυ και κρυβεσαι την γαμησαν αλλα πρεπει να εχεις ηχογραφηση με τη συγκαταθεση του δηλαδη φαυλος κυκλος..
Σημειωτεον πως αν δεν πληρωσεις το 400ρι και καποια στιγμη πας να αλλαξεις εταιρεια δεν θα σου κανουν συνδεση πουθενα

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Γραψτους στα παλιά σου τα παπούτσια. Αν υπήρχε απόφαση δικαστηρίου και μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής και ποσό πληρωμής θα έπρεπε να ανησυχουσες, που δεν υπάρχει αφού αν υπήρχε θα σου είχε επιδοθεί και θα το γνωριζες. Αγωγή αν σου κάνουν θα περάσουν κάτι μήνες μέχρι να δικαστεί οπότε θα έχεις πληρώσει το χρέος σου και με την απόδειξη πληρωμής θα πας στο δικαστηριο και αθωονεσαι αυτόματα. Τοκισμος σε χρέη προς εταιρείες κινητής δεν υπάρχει οπότε δεν υφίσταται και προσαυξήσεις στο οποίο χρέος σου. Για εμένα ηχογράφηση μη κάνεις γιατί είναι παράνομη. Ακόμα και η αστυνομία ηχογραφήσεις η βιντεοσκόπησεις για να αποδείξει την ενοχή κάποιου τις κάνει μετά από άδεια του εισαγγελέα. Για να μην στα ζαλίζουν ζήτησε να σου δώσουν γραπτώς την απαίτηση τους σχετικά με την πληρωμή του χρέους αλλιώς να μην σε ξαναπάρουν τηλέφωνο, που δε θα στη δώσουν γιατί η απαίτηση τους αυτή δεν βασίζεται σε κάποιον νόμο οπότε δεν θα εκτεθούν γραπτώς. Απλά μην ασχολείσαι και να μην τα πληρώσεις θα σου μπουν στην εφορία και τίποτα άλλο.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
και να μην τα πληρώσεις θα σου μπουν στην εφορία και τίποτα άλλο.

Από πότε τα χρέη προς ιδιώτες πάνε στην Εφορία;Στην Εφορία πάνε τα χρέη προς το δημόσιο και μόνο.Σιγά μην κάνει τον εισπράκτορα των ιδιωτών το κράτος.

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Αν διαβάσεις τους όρους του συμβολαίου το γράφει ότι τα χρέη μπορεί να περάσουν στην εφορία, άλλωστε για αυτό όταν κάνεις νέα σύνδεση σου ζητάνε και το αφμ. Το είχα ψάξει οταν έφυγα από μια εταιρεία κινητης και μου ζηταγαν επιπλέον ένα πάγιο από το μήνα που έκανα τη διακοπή ενώ είχε λήξει το συμβόλαιο μου, με τη λογική ότι το πάγιο το προπληρωνουμε. Τους είπα τότε να μου δώσουν γραπτώς την απαίτηση τους όπου να αναγράφεται και που βασίζεται αυτή η απαίτηση και ουδέποτε με ξαναενοχλησαν.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το ΑΦΜ δε στο ζητούν για να στείλουν τα χρέη σου στην εφορία.Αλλά για να εμφανίζεται ο συνδρομητής ως υπαρκτό πρόσωπο και να μην έχουν "μαϊμού" καρτέλες.Εγώ ξέρω ότι όλες οι διαφορές μεταξύ ιδιωτών και εταιρειών επιλύονται στα δικαστήρια,τα χρέη δεν πηγαίνουν στην εφορία όπως π.χ τα χρέη προς το δημόσιο.

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Τέλος πάντων όλες αυτα τα δικηγορικά και οι εισπρακτικές δουλεύουν εκτός νόμου και έχουν τη λογική ποιον θα ψαρωσω να πληρώσει για να πάρω ποσοστα όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Κάνε φραγη τον αριθμό τους και κάνε φραγη τα απόρρητα νούμερο ώστε να μην σε ενοχλούν. Εσύ με τη εταιρεία κινητής έχεις το οποίο ζήτημα να λύσεις οχι με αυτούς. Τίποτα δεν μπορούν να σου κάνουν.

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Το ΑΦΜ δε στο ζητούν για να στείλουν τα χρέη σου στην εφορία.Αλλά για να εμφανίζεται ο συνδρομητής ως υπαρκτό πρόσωπο και να μην έχουν "μαϊμού" καρτέλες.Εγώ ξέρω ότι όλες οι διαφορές μεταξύ ιδιωτών και εταιρειών επιλύονται στα δικαστήρια,τα χρέη δεν πηγαίνουν στην εφορία όπως π.χ τα χρέη προς το δημόσιο.
Υπαρκτό πρόσωπο είσαι και με την ταυτότητα σου που στη κρατάνε φωτοτυπία. Και γίνεται η εταιρεία με κάποια νομική διαδικασία να στα περάσει στην εφορία αν δεν μπορεί να εισπράξει με άλλο τρόπο τα χρήματα της, διαδικασία που παίρνει χρόνια. Τέλος πάντων το ζήτημα είναι ότι προσαυξήσεις δεν υπάρχουν ακόμα και αν το χρέος υπάρχει για χρόνια. Μόνο ένα δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει κάποιος να πληρώσει παραπάνω απο το χρέος του. 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πέρσι είχα βάλει βενζίνη με την πιστωτική κάρτα και όταν ήρθε ο λογαριασμός να πληρώσω τα 40€,τον ξέχασα.Δεν είχα άλλο χρέος.Μετά από ένα μήνα μου τηλεφωνούν από μια εισπρακτική μεσημεριάτικα,ήμουν με άδεια λόγω ασθενείας,να έχω 39 πυρετό και να με ξυπνάει η άλλη στις 3 το μεσημέρι να μου πει ότι έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη η οφειλή.Της έριξα ένα βρισίδι άλλο πράγμα.Πλήρωσα μέσω ίντερνετ την ίδια στιγμή τα 40€ και πάω μετά από μία εβδομάδα στο υποκατάστημα της τράπεζας και ζητώ να κλείσω την κάρτα.Ο δ/ντής με παρακάλαγε να μην την κλείσω και δε θα ξανασυμβεί και πάνε αυτόματα και άλλες τέτοιες μαλακίες.Τελικά την κράτησα ούτως ή άλλως είναι χωρίς συνδρομή,για ώρα ανάγκης.Ζήτημα να την έχω χρησιμοποιήσει 5 φορές τα 10 χρόνια που την έχω.Και πλήρωσα όλο το ποσό αμέσως πάντα.Αλλά τα μουνόπανα των εισπρακτικών είναι για πολύ ξύλο.Μεσημεριάτικα,ένα συνάδελφο τον έπαιρναν κάθε εβδομάδα το πρωί στη δουλειά.Μία φορά τον πήραν "να τον ενημερώσουν" ότι λήγει η δόση του δανείου σε 3 ημέρες!!!!Της λέει της τύπισσας,θα βρω πού είναι το γραφείο σου και θα έρθω να σε σπάσω στο ξύλο!!!Μετά τον πήρε ο "δ/ντης" της εισπρακτικής και του ζήταγε συγγνώμη και ότι έγινε από λάθος η κλήση και άλλες μαλακίες.Είναι ηλίθιοι εντελώς...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Υπαρκτό πρόσωπο είσαι και με την ταυτότητα σου που στη κρατάνε φωτοτυπία. Και γίνεται η εταιρεία με κάποια νομική διαδικασία να στα περάσει στην εφορία αν δεν μπορεί να εισπράξει με άλλο τρόπο τα χρήματα της, διαδικασία που παίρνει χρόνια. Τέλος πάντων το ζήτημα είναι ότι προσαυξήσεις δεν υπάρχουν ακόμα και αν το χρέος υπάρχει για χρόνια. Μόνο ένα δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει κάποιος να πληρώσει παραπάνω απο το χρέος του. 

Αν μπορούσαν να τα στείλουν στην εφορία,δε θα υπήρχαν οι εισπρακτικές.Θα τα έστελναν όλα στην εφορία....

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Τα χρέη της κινητής στην εφορία; Προφανώς αστειεύεσαι φίλε....
Μετά από χρόνια γίνεται αλλά δεν είπα ότι η εταιρεία θα το κάνει από μόνη της θα γίνει με δικαστική απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom