Νέα

Κινεζικα κινητά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studio69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μάγκες καλές οι λειτουργίες και τα τζαμπατζιλίκια, δείτε όμως και τα επίπεδα ακτινοβολίας των συγκεκριμένων έναντι των επωνύμων......αν έχω καταλάβει σωστά σου τηγανίζουν το κεφάλι τα chinese!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
λαθος εχεις καταλαβει τα ιδια σκατα ειναι ολα.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
'Oπως είδες είπα την άποψη μου κρατώντας επιφυλάξεις, από την άλλη σε βλέπω πολύ σίγουρο για κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζεις.....κράτα και καμιά πισινή. Δεν μπορεί το i phone να είναι ακριβώς το ίδιο με το κινέζικο στο 10 πλάσιο της τιμής, κάτι παίζει!!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
'Oπως είδες είπα την άποψη μου κρατώντας επιφυλάξεις, από την άλλη σε βλέπω πολύ σίγουρο για κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζεις.....κράτα και καμιά πισινή. Δεν μπορεί το i phone να είναι ακριβώς το ίδιο με το κινέζικο στο 10 πλάσιο της τιμής, κάτι παίζει!!!!!!
ρε αλανι κανα λινκ να δουμε αυτο το κινεζικο αι φοουν,μηπως τι βγαλουμε φτινιαρικα..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αλλάζουν πολλά πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει ο απλός χρήστης, τηλέφωνο πάντως παίρνει, οι εφαρμογές είναι περίπου ίδιες, πολλά πράγματα είναι ίδια γι' αυτό λέγεται και μαϊμού.
οι εταιρίες πουλάνε ακριβά για δικούς τους λόγους και ιδιαίτερα γιατί μπορούν.

Επισκέπτης
Γενικά βλέπω υπάρχει διχογνωμία, εγώ το παρήγγειλα έτσι και αλλιώς να το δοκιμάσω... δεν γαμιέται52 ευρώ είναι!
Τι λε ρε μεγαλε,52 ευρω φτανουν για να 'χεις να τρως για καμμια βδομαδα-και παραπανω αμαλαχει.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες καλές οι λειτουργίες και τα τζαμπατζιλίκια, δείτε όμως και τα επίπεδα ακτινοβολίας των συγκεκριμένων έναντι των επωνύμων......αν έχω καταλάβει σωστά σου τηγανίζουν το κεφάλι τα chinese!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Το xpress music της nokia που ειχα εγω παντως καταργηθηκε για αυτο τον λογο. Βεβαια προλαβε να με τηγανισει για κανα χρονο μεχρι να πουν τι παιζει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αλλάζουν πολλά πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει ο απλός χρήστης, τηλέφωνο πάντως παίρνει, οι εφαρμογές είναι περίπου ίδιες, πολλά πράγματα είναι ίδια γι' αυτό λέγεται και μαϊμού.
οι εταιρίες πουλάνε ακριβά για δικούς τους λόγους και ιδιαίτερα γιατί μπορούν.
Εφαρμογες δυσκολα βαζεις.Δεν εχουν λογισμικο που να δεχεται τις εφαρμογες που θα εβαζες σε ενα αυθεντικο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το να τη βγαλεις φτηνιαρικα εχει και το τιμημα του
φανταζομαι και πιστευω οτι ξερεις οτι οι διαφορες του fake με το οριτζιναλ ειναι η μερα με την νυχτα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
άστο...ειδικά με τα iphone και αν π.χ. το έχουν πάρει μεταχειρισμένο, πόσοι ξέρουν να το ξεχωρίσουν από το μαιμού...
Όποιος δεν μπορει να το ξεχωρισει, καλα να παθει αμα του την κατσουνε...

Οι απομιμησεις ειναι ιδιες εξωτερικά μόνο. Μόλις ανοιξεις την οθονη, χανεις πασα ιδεα. Καμια σχεση βεβαια με τις οθοναρες των ακριβων κινητων, σου βγαζουν λιγο τα ματια τα κινεζικα, καμερα της πλακας κτλ.
Εχουν καλη τηλεορασιτσα βεβαια και πουλάς μούρη-εχοντας το κλειστο ομως  :idiot: :idiot:

Για τη μετρηση sar, δεν υπαρχουν επισημες μετρησεις σε αυτα τα κινητα...
Εγω εχω ενα και δουλευει καλα παντως για κινητο  :zfuck: :zfuck:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Όποιος δεν μπορει να το ξεχωρισει, καλα να παθει αμα του την κατσουνε...

Οι απομιμησεις ειναι ιδιες εξωτερικά μόνο. Μόλις ανοιξεις την οθονη, χανεις πασα ιδεα. Καμια σχεση βεβαια με τις οθοναρες των ακριβων κινητων, σου βγαζουν λιγο τα ματια τα κινεζικα, καμερα της πλακας κτλ.
Εχουν καλη τηλεορασιτσα βεβαια και πουλάς μούρη-εχοντας το κλειστο ομως  :idiot: :idiot:

Για τη μετρηση sar, δεν υπαρχουν επισημες μετρησεις σε αυτα τα κινητα...
Εγω εχω ενα και δουλευει καλα παντως για κινητο  :zfuck: :zfuck:
πολυ σωστος
στη καλυτερη των καλυερων να μπερδευτεις οσο ειναι κλειστο το τηλεφωνο
οσο ειναι α;νοιχτο αστα να πανε.εγω εχω μαγαζι με κινητα και θυμαμαι ειχε ερθει ενας πονηριδης να μου κανει γκρινια γιατι του πουλουσα το 3g 180 ευρω και αυτος το βρηκε 90 τσαμπα πραμα και δε με πιστευε κιολλας οταν του ειπα οτι ειναι τσαινα μεχρι που τα ειδε και τα 2 διπλα διπλα
ε κατι τετοιοι καλα να παθουν

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ξεχνα το σε ολα αυτα τα κινητα η καμερα ειναι επιπεδου vga
αυτο ειναι και το μονο μειονεκτιμα ομως,σε ολες τις αλλες λειτουργιες ειναι παρα πολυ καλλα.
ασε που μπορεις να βλεπεις τηλεοραση και με πολυ καλο σημα.

εγώ πάντως έχω δεί κινέζικο κινητό με τιβι που πιάνει ψηφιακά.... δεν ξέρω  αν είναι μούφα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου δεν πιστευω να σκανε :2funny:

Συνημμένα

• mobile_explosion.jpg
    mobile_explosion.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 39

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτο που λενε ειναι μυθος.
Αν ενα κινητο εκπεμπει πολυ ισχυ (ακτινοβολια)
τοτε δεν θα προλαβαινεις να μιλας πολυ ωρα
γιατι θα εχει ηδη ξεφορτιστει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom